5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
#1988 Az a baj, tudod, hogy a világ kurvára nem vélemények alapján működik. Hiába az a véleményed, hogy tudsz repülni, a gravitációnak és az aerodinamikának (nem, nem a tudományágnak, hanem a valóságnak) meg nem ez a véleménye. És a valóság véleménye az erősebb.
És itt ti folyton a valósággal vitatkoztok. Képtelenebbnél képtelenebb faszságokat hordtok össze, aztán elintézitek azzal, hogy de nektek prekoncepció nélkül ez a véleményetek.
Egyébként felhívnám rá a figyelmed, hogy az előítélet vagy prekoncepció egyáltalán nem káros. Sőt, ez tart életben. Nagy, kutya, vicsorog. Előítéletem, hogy ez most agresszív, meg akar harapni, nem megyek a közelébe.
Magasról sem ugrok le, mert az a prekoncepcióm, hogy le fogok esni, és össze fogom magam törni.
A tapasztalatokon alapuló prekoncepciót TUDÁSnak szoktuk hívni.
És teljesen igazatok van, olyan nektek nincs. -
#1987 Fix IP címes? -
#1986 Indedi vissza akart térni. Ahogy várható volt... -
Dzsez #1985 Sok kérdést teszel föl és mégtöbbnek sejteted a válaszát. Ilyen körülmények között nincs mit válaszolnom. Láthatóan jól elvagy a saját válaszaiddal. -
#1984 Mint Apollo-11 a Hold felé? :) -
Dzsez #1983 Elfelejtetted hozzátenni, de én segítek: Csak te gondolod így. Valójában csak a véleményemet mondtam el. -
#1982 Most egy kicsit intolerálható véleményt írok le. Azok az emberek akik ekkora marhák (igen, azok) hol dolgoznak? Milyen munkára alkalmasak? Hogyan nem buknak le? Ki veszi őket komolyan az életben? Sajnos a magyar (és a világ társadalma) olyan hülye, hogy elhisz ezekből dolgokat. A szomorú az, hogy szabadon terjeszthetik... Fura, hogy rágalmazásért be lehet perelni az embereket, meg hitelrontásért. Amit itt ezek a véglények előadnak az én szememben simán kimeríti ezt. Annyira fel tudnak idegesíteni a hülyeségeikkal, hogy egy kettőt istenemre mondom képes lennék jól megruházni. -
#1981 Most nézem, hogy Exy1 regje per pillanat nincs kitiltva, de mindjárt nézem az IP-t, ha azonos, repül a ban. -
mrzool #1980 Te Cifu, utána tudsz nézni, hogy hány emberrel is beszélgetünk itten?:)) IP-k, cookie-k?
Mert ha igaz a sejtésem, hogy 1-2 arc van az összes nick között, akkor igazából tök felesleges a válasz linkre kattintanom, úgyis egyértelmű lesz kinek szól.:) -
#1979 "Minden értelmes ember tudja hogy kb mi hogyan lehet a kulisszák mügött."
Hm.... Miért van az, hogy a mérnönök és valóban műszaki pályán levő emberek közül egy olyannal sem találkoztam aki osztaná ezt a hülye véleményt? Talán, mert ők tényleg értelmesek?
---
"Érzelmileg telített, süt belőle a gyűlölködés és az együgyű világszemlélet."
Na itt kapsz most tőlem egy virrtuális pofont. De nagyont. Egy tudományos topikban hozzatok fel már tudományosan és műszakilag vállalható érveket. Cifu helyében én már rég bannoltam volna a fél bandát...
-
mrzool #1977 Általánosítás és kategorizálás: ha egyszer orvostani esetek vagytok... Több magyarázat és kórisme is van arra, amit itt bemutattok, nagyon jól bele lehet azokba 'kategorizálni' benneteket. Szóval ezt elismerem, nincs is ezzel semmi gond.
Elutasítás: még szép. Nyilván nem nyelem be kritika és szakmai felülvizsgálat nélkül a meséket.
Kizárás: ez nézőpont kérdése. Sokszor, sokan kértünk validálható adatokat, bizonyítékokat. Egyszer sem adtatok. -
#1976 A NASA köztudottan egy kirakatszervezet.
Elég alaposan követem a NASA dolgait, sok dolgot el tudnék mondani róla (sokszor pazarló, sok döntés terén következetlen és/vagy politikai akaratnak enged, stb.), especiel azért kirakatszervezetnek nem nevezném. De lehet, hogy te sokkal többet tudsz a NASA-ról, mint én. Nem igaz? :)
Én ezt nem tudom megmondani.
Erre még visszatérünk mindjárt. :)
A legvalószínűbb, hogy a Holdon már régóta vannak ember által odatelepített és folyamatosan működtetett katonai bázisok.
Hogy kerültek oda? Hogy látják el őket? Amikor egy rakétaindítást jóóó messziről látható, civil radarok tudják követni, illetve amatőr csillagászok azzal foglalkoznak, hogy a Föld közelében keringő műholdakat, űrállomásokat figyelnek meg. Akkor feltételezed, hogy mindezt észrevétlenül képes lenne valaki kivitelezni?!?
Tegyük rögtön hozzá, hogy Japán, Kínai és Indiai műholdak keringenek a Hold körül. De ők sem veszik észre?!? Persze, ők is részesei akkor, mi? :)
A másik, rögtön meg is nevezed, hogy katonai bázis. Ugyan mi célból? Rakétaplatformnak? Nevetséges, legalábbis fél napba, de inkább több lenne, amíg elérné a Földet. Egy tengeralattjáróról indított SLBM 30-35 perc alatt elérhet egy, az indítási ponttól 12.000 km-re lévő célpontot...
Megfigyelő állomás? Megint nem jó. Mind az optikai/infravörös, mind a radarmegfigyeléshez lehetőleg közel kell lennie a Földhöz, ezért ezek a kémműholdak LEO pályán keringenek. A Hold felszínéről a Földet megfigyelni botorság... A Földön kívüli megfigyelés megint nem túl reális - kit figyelnek meg, akit a "hagyományos" Földi teleszkópokkal, vagy a Hubble-val nem lehet?
Ki is derültek, csak a szkeptikus beállítottságú emberek ezeket el sem olvasság.
Elolvasok én is sok ilyet, mikor aktívabban foglalkoztam a felvilágosítással, hogy mekkora marhaságokat hordanak össze ezekben. Tényszerűen leírva, képekkel. Mi lett az eredménye: "Így aztán egyoldalú tájékozottságuknak köszönhetően maradnak a fantáziaszegény kis világukban." Ilyesmiket olvashatok. :)
Szóval ki is az, aki "prekoncepciómentesen és realisztikusan gondolkodik"? :)
És visszautalnék arra, hogy "Ezt én nem tudom megmondani." Tehát magad sem vagy eléggé tájékozott, de azért megvan a véleményed mindenről és mindenkiről. :) -
#1975 "A legvalószínűbb, hogy a Holdon már régóta vannak ember által odatelepített és folyamatosan működtetett katonai bázisok."
És mégis milyen céllal? Mi értelme lenne katonailag? Csak azért írod el, hogy katonai mert olyan jól hangzik, hogy a csúúúúúúúúúúúúúúúúúnya katonaság etet minket? Bazz..
-
#1974 "A NASA köztudottan egy kirakatszervezet."
Ti meg köztudottan nem vagytok normálisak. Csak ezt én alá is tudom támsztani. Elég elolvasi 5 hozzászólásotokat. -
Dzsez #1973 Általánosítasz, kategórizálsz, elutasítasz, kizársz. Mit gondolsz kit írsz le így? Magadat. Nekem már be is mutatkoztál. -
uwu #1972 Nem gondolhatod komolyan, hogy a karmaival fogta, túl nagy lett volna a kockázat, hogy elhagyja. Biztos, hogy a sárkány a hátán vitte a leszállóegységet, és rendesen rá volt kötve -
Dzsez #1971 "konkrátumokat próbálok kikényszeríteni, amivel lehet esetleg vitatkozni"
Mert konkrétumokat senki sem tud. Ettől függetlenül a kép, ha elmosódottan is, de érthetően kirajzolódik a figyelmes szemlélő előtt. Ehhez nem kell mást tenned, csak előítéletmentesen fogadni az információkat. Azért vagy az embernek esze, hogy rendet rakjon a válogatatlanul bekerült információáradatban. Javaslom próbálkozz azzal, hogy elfogadod, tiszteletben tartod vitapartnered véleményét addig, amíg bejut a fejedbe. A számodra igaztalan részleteket ráérsz kidobni azután is, ha már elgondolkodtál rajta. -
mrzool #1970 Az a baj, hogy ti minden érzelmi alapon kezeltek, mindenhol összeesküvés elméletet láttok. Ennek van egy pszichológia magyarázata, amely már régóta ismert, #1962-ben dronkZero többek közt ezt is fejtegette. Annyira rátok illik a kórisme, hogy az már ijesztő.:))
Ezzel szemben mi itt néhányan technikai, műszaki és mérnöki alapon próbálnánk vitázni. Csakhogy az általatok felhozott 'érvekre' no comment az egyetlen adható válasz... -
Dzsez #1969 "Kicsit fárasztó már ez a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" hozzáállás."
A dolog fordítva áll. Minden értelmes ember tudja hogy kb mi hogyan lehet a kulisszák mügött. Ők a döntő többség. Az értelmes, normális emberek. És van néhány olyan ember mint te, aki próbáljná őket "jó útra" téríteni, idomítani. Sikertelenül. Lám én sem veszem komolyan a soraidat. Majdnemhogy elolvasni sem érdemes őket. Érzelmileg telített, süt belőle a gyűlölködés és az együgyű világszemlélet. Sohasem értettem miért kell ezt csinálni. De nem is kell elmagyaráznod. Úgysem olvasná el senki. -
mrzool #1968 "A Holdraszállás megtörtént. De nem először. Az csak propagandisztikus célokat szolgáló politikai kamu volt."
Ugyan az ez után következő náci-ufós mondatok miatt eleve esélytelen, hogy értelmes párbeszédet folytassunk (igen, csúnya prekoncepció, fúj...), ezért inkább csak az esetleges későbbi idelátogatók kedvéért hadd kérdezzem meg, ezek közül szerinted melyik volt a kamu és miért?
- Apollo 4: Saturn V első tesztrepülése
- Apollo 5: holdkomp első tesztrepülése
- Apollo 6: Saturn V második tesztrepülése
- Apollo 7: első emberes CM tesztrepülés
- Apollo 8: a Hold megkerülése
- Apollo 9: teljes küldetés próbája Föld körüli pályán
- Apollo 10: főpróba Hold körüli pályán, felszín megközelítése a komppal 15 km-re
- Apollo 11: leszállás -
Dzsez #1967 "Annyi hogy a NASA-tól nem fogadnak el bizonyitékként semmit, mig másoktól akik azt mondják hogy nem volt hódraszállás meg feltétel nélkül mindent igen."
A NASA köztudottan egy kirakatszervezet. Ahogy a nép mondani szokta: "az sem igaz amit kérdez, hát még amit állít". Szerintem nem helyes kritika nélkül elfogadni dolgokat. De ez mindenre vonatkozik. Te pedig egyirányúsítasz a mondanivalódban.
"Egyébként szerinted melyik volt az igazi holdra szállás?"
Én ezt nem tudom megmondani. Talán mind, talán egyik sem. A legvalószínűbb, hogy a Holdon már régóta vannak ember által odatelepített és folyamatosan működtetett katonai bázisok. Ha pedig ez így van, akkor az is valószínűnek látszik, hogy nem rakétameghajtással cipekedték oda fel a terhet.
"Az akkori titkos eszközöknek némileg ellent mond az hogy ennyi év után kiderültek volna dolgok."
Ki is derültek, csak a szkeptikus beállítottságú emberek ezeket el sem olvasság. Marhaságokra nekik nincs idejük. Így aztán egyoldalú tájékozottságuknak köszönhetően maradnak a fantáziaszegény kis világukban. Az ellenkezője sem jobb. Az álmodozók meg mindent azonnal valóságként élenek meg. Gondolom sejted én hová szeretek tartozni. Igen, azok közé, akik megpróbálnak prekoncepciómentesen és realisztikusan gondolkodni.
"És ott is azért oldották fel javarészben mert ...."
Mert már tarthatatlanná vált a hazudozásuk. Egyetlen ember még képes hosszútávon hadoválni, de egy szervezet már nem. El -elszólják magukat és túl sokat állítanak. Túl sok tényt akarnak közölni. Miközben a sajtó és időközben már az internetes szabadidő-emberek minden elhangzott szót, minden nyilatkozói arcfintort, minden publikált képet jegyeznek és ízekre szednek, analizálnak. A következtetések egyértelműek. Mint már írtam: A NASA egy kirakatszervezet. Szinte semmi sem igaz abból ami ott folyik. Aki elhiszi az ott folyó "munkát", az vagy nem ebben a világban él, vagy még gyerek. De már ezt is írtam. Ez tehát a véleményem. -
juzosch #1966 A-a, csak konkrátumokat próbálok kikényszeríteni, amivel lehet esetleg vitatkozni. De igazából ő SEMMIT nem mond, szóval nem is nagyon van min vitatkozni. -
#1965 Már ne is haragudj, Dronk, de most nagy hülyeséget mondtál. Mindig büszke vagy a logikus megközelitésre. De hogy lehetett volna a farkára kötve a sárkánynak? Ez nehéz! Csak a karmaiban fért el! Ettől volt úgy összenyomva a felszállóegység (lám lám minden kis mozaik a helyére kerül:) Mert a sárkány erős! (erről Saintgerman tudna igazán beszámolni, hogy milyen erős is. ) -
mrzool #1964 "Namégegyszer utoljára, nem a NASA által közzétett adatokkal vitatkoznék (nyilván csak kipróbált/100X lecsekkolt adatokat adnak elő tényként, de azért néha ott is becsúszott 1-2 rosszul sikerült retus) hanem a kilógó lólábakkal, amiket #1935-ben linkeltem. (fenyegetőző/izzadó/hebegő-habogó űrhajósok, stb..hosszú a lista)"
Azt állítottad, számos olyan technológiát használtak fel, amely akkoriban nem létezett. Sokadszorra kérem én is, hogy sorold fel ezeket. Ködösíteni és blablázni lehet, de egy bizonyos értelmi szint felett ezt NULLÁNAK fogja tartani a beszélgetőpartnered.
Tényleg, hány éves is vagy? -
mrzool #1963 So say we all...!
Az a 'vicces', hogy ez az oltást tényleg folyton meg is kapják valamelyikünktől, aki van annyira bolond, hogy visszajár ezekbe a topikokba értelmes eszmecserét folytatni... Csak hát van az a szint, ahol már tényleg nincs esély értelmes beszélgetésre, és részemről marad a lehülyézés.:)
Aztán továbbra is ők vannak megsértődve és minden megy tovább, mintha mi sem történt volna... -
#1962 Ennyi erővel azt sem zárhatjuk ki, hogy sárkány hátán lovagolva szálltak holdra. Vagy repülő szőnyegen.
Igen, nem kötelező ezeket a "lehetőségeket" kizárni, csak ha nem teszed, sőt, még hangoztatod is, akkor ki fognak röhögni. Mint ahogy meg is tesszük.
Kicsit fárasztó már ez a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" hozzáállás.
Az is kicsit vicces, hogy nem olyan embereknek hisztek, akik feltették az életüket az adott szakterületre, 20-40 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Egy újságíró vagy huszadrangú amatőr scifiiró valóban sokkal hitelesebb forrás.
Van rá elméletem, hogy miért. Mert ti az égvilágon semmihez nem értetek, és még csak el sem tudjátok képzelni, hogy milyen az, ha valaki ért a szakmájához. És ha van valami átfedés a biztos tudásom és az adott téma közt, akkor bizony EGYÉRTELMŰEN ki lehet zárni bizonyos "lehetőségeket". Erre ti képtelenek vagytok, szemmel láthatólag. Nektek bármi elképzelhető.
Igen elképzelni én is tudom, csak én azt is tudom hozzá, hogy lehetetlen.
Emellett értelmezni sem tudjátok a bizonyítékokat. Igen, kell hozzá előképzettség, pl holdfotóknál nem ártana valamennyit konyítani az optikához, fényképészethez.
Ennyire békasegge szinten nem lehet vitatkozni. Vagy akkor most kezdjük megvitatni, hogy szerintem Armstrongék egy sárkány hátán repültek oda föl, a landing modul meg a farkára volt kötve. Aztán úgy fényképeztek, hogy a sárkány ne látszódjon bele a képekbe. Ugye rengeteg helyen olvashatunk sárkányokról, semmi okunk kételkedni a létezésükben. A rohadt NASA olyan titkolózós fajta, biztos eltitkolták a sárkányokat is.
Na körülbelül ilyen szintű "elméleteket" hoztok fel folyton.
"Hinni pedig nem kell semmiben. Még abban sem, hogy reggel ismét felkel a Nap."
Na pontosan erről beszéltem! Hogy ez neked hit kérdése. Én meg TUDOM, hogy a Föld forog, és holnap reggel megin úgy fordul majd, hogy a Nap rámsüssön. És azt is tudom, hogy amennyiben nem történik rendkívüli esemény, ez biztos, hogy így is lesz.
Én már belefáradtam abba, hogy általános-középiskolai fizika korrepetálást tartsak itt nektek, tanuljatok magatoktól. Viszont ezt az osztást meg fogjátok kapni időnként. -
#1961 -
#1960 Hogy mi köze hozzá? Annyi hogy a NASA-tól nem fogadnak el bizonyitékként semmit, mig másoktól akik azt mondják hogy nem volt hódraszállás meg feltétel nélkül mindent igen. Mert állitólag nekik nem érdekük a hazugság. Persze most ne nézzük a "hirnevet" és a pénzt amit ez hoz.
Egyébként szerinted melyik volt az igazi holdra szállás? Gondolom nem a 11. Hanem? 17? Vagy a 13? De. Ha egyszer látványosan meghazudták a holdra szállást a 11-el, minek kellett a többi? Rendben kellett 1 az "igazi". Bár mint a mellékelt ábra mutatja nem volt ellenfél, igy akár a 17 is lehetett volna az első. (deugye.. ha az usa meg a szu össze vannak szövetkezve akkor az usák tudták hogy nem kell sietni. De akkor minek hazudták és miért nem szálltak le csak simán?) Tudom Kennedy azt mondta hogy az évtized végéig.. De minő szörnyűség lett volna ha mondjuk 72ben szállnak le, dicsőség, ováció, és a náza vezetése megjegyzi hogy az ő hibájuk hogy nem tudták valóra váltani JFK "álmát" és mennyire szégyenlik magukat, pedig mindent megtettek.. És az emberek örülnek, hogy az álom mégis megvalósult JFK a király, a náza meg lógósok gyülekezete.
Az akkori titkos eszközöknek némileg ellent mond az hogy ennyi év után kiderültek volna dolgok. Ugyanis ha vesszük példának Hitler náciufóit, annak hely kell ahol tartják.Ahol üzemeltetik. Vannak pilótái. Vannak kiszolgálószemélyzetei. Mind mind forrás és rés a pajzson. Eddig a 117est sikerült a legtovább titokban tartani. És ott is azért oldották fel javarészben mert megterhelte a személyzetet az állandó éjszakai tevékenység. Szóval nem kell hogy titkos dolgok támogassák. A B2 sem titkos már mégsem tudja senki megcsinálni rajtuk kivül. Jaaa tudom nem is akarják. Mert nem kell senkinek egy olyan csökkentett észlelhetőségű stratégiai bombázó ami bárhová be tud jutni. Nem kell sem Kinának, sem az Oroszoknak, még presztizs okokból sem. -
Dzsez #1959 Érdekesen írsz. Megmondom őszintén nem tudlak követni. Mi köze mindennek ahhoz amiről beszélgettünk?
Elmondom én mit gondolok:
Titkos eszközök márpediglen vannak! Titokban használják is őket.
A Holdraszállás megtörtént. De nem először. Az csak propagandisztikus célokat szolgáló politikai kamu volt.
Titkos eszközökkel, például Hitlertől lopott koronghajókkal kisérték, segítették az utazást. A segítségnek nem az emberélet megmentése, hanem a feladat látványos teljesülése volt a célja.
Hinni pedig nem kell semmiben. Még abban sem, hogy reggel ismét felkel a Nap. Meg kell róla győződni. Ha ez valamilyen okból nem sikerül, a tagadásnak, a kizárásnk /egyáltalán semmiféle kizárásos gondolkodásnak/ akkor sincs helye. -
#1958 Valóban de ezeket az összeesküvéseket olykor társadalmi kapcsolatoknak hivjuk. Például már a szó is arra utal amikor az ember a feleségével "megesküszik" . Engem különösebben nem izgat hogy nem "hisztek" a holdra szállásban. Ez a ti dolgotok. De hol a határ? Hogy teszel különbséget az igazság meg a hazugság között? Tehát a történelmünk is hazugság, mert valaki valamilyen érdekből leirta. Lehet hogy nem is volt Szent István csak valaki kitalálta hogy de jó lenne ha lenne. Nem is volt Caesar, csak a salátáról neveztél el és azért lett Júliusz mert azt ismeri mindenki. Mindent meg lehet kérdőjelezni, még az összeesküvéseket is. Más. Az hogy az ember hogy viselkedik egy sajtótájékoztatón semmit sem bizonyit. Lehet hogy szar napja van, és minden idegesiti. Lehet hogy csak rohadtul kell klotyóra mennie. És lehet hogy csak elege van abból hogy mindenhol ugyan azt kérdezik 2000. alkalommal is. Ha ez alapján döntünk akkor az olyan mint E.A Poe korában a divat, mely szerint fejformáról meg lehet mondani hogy ki a bűnöző alkat. Persze hogy meg lehet. Legfeljebb nem az. De hogy van az hogy amit más mond az hazugság, amit a ti embereitek az meg az igazság. Miért? Emberek, saját önös érdekeikből csinálják, mert ez nem oknyomozó újságirás. Arra is felhivnám a figyelmet hogy a jueszéjben létezik ez a dolog. Pl senki nem nevette ki a Watergate botrány újságiróit. Végigvitték és Nixon belebukott, amire sem előtte sem utána nem volt példa. És az örök kérdés miért nem jelentkezett senki az usa nyilvános megbélyegzésére? Én éltem a szocializmusban, és nem hiszem hogy a hidegháború csak látszat dolog volt. A szovjetúnió a fél népességét odaadta volna ha valamin rajtakapják az imperialistákat. A legapróbb dolgon is. Ez nekik presztizs kérdés volt. És mégis hallgatnak. Nincs bizonyitékuk? Na az oroszoknak az végképp nem kellett volna, mondanak valami tutit és indul a lavina. Aztán legfeljebb beismerik hogy nem úgy volt ahogy ők gondolták hogy van. Az meg hogy az USA és a SZU bármiben is összeesküdejenk már önmagában vicces. Ugyanis nem azonosak az érdekeik. És mind a kettő szét tudja atomozni a világot. Ja várjunk, lehet hogy nincsenek nukleáris fegyverek sem... -
#1957 Ja. Az amit tudományos tényekel alá lehet támasztani és több egymástól független bizonyíték van, azt nem veszi hitelesenk. Pár agylövött ember képzelgését 0 bizonyíték nélkül meg igen... -
#1956 Ha ezt a gondolatmenetet továbbpörgetem, vagyis rámutatok/rámutatnak a forrásaid hibás koncepcióira, tévhiteire, hazugságaira, akkor bennük is el kellene kezdened kételkedni. Ez lenne a következetes magatartás. Mégsem teszed... -
OKkultist #1955 Úgy értem, hogy a hivatalos dumát nem veszem be, mert nem tudnak igazat mondani, a paranoia/hazudozás/összeesküvés a vérükben van. Eleve nem lehet hatalmi (gazdasági/tudományos/politikai) pozícióban az aki nem paranoid és nem hazudik folyamatosan. (ill. NEM BONTJA KI a teljes igazságot:) Az a legelső Apollo sajtótájékoztató pl. meg Armstrong vakolós évfordulós szövege is ilyen. (Armstrong cryptic speech) -
Saintgerman #1954 Lehet anélkül is élni. Ha csak nem hisszük el, hogy az "élet" nem ez a szûk "frekvencia tartomány", amit mi a "való" világnak vélünk. -
Dzsez #1953 "Pár évvel, és pár100 dok.filmmel ezelőtt még én sem hittem az "összeesküvésekben"."
Pedig már az oviban elkezdődik. Végig kíséri az életedet. Iskolai baráti kör, később a munkahelyi intrika. Törvényerőre emelkedve úgy nevezed őket: politika, illetve: pártok. Bizony, ők összeesküvők és bizony némelyikhez te is tartozol. Összeesküvés nélkül nem lehet élni. -
#1952 Blablablabla... -
Saintgerman #1951 Röhögésre nincs is okod egyáltalán. Az ellen sem kell semmit sem tegyél, amit mások "hülyeségének" vélsz. De az ellen kellene, hogy tegyél, hogy rájöjj a magad végtelen butaságára.... -
OKkultist #1950 Namégegyszer utoljára, nem a NASA által közzétett adatokkal vitatkoznék (nyilván csak kipróbált/100X lecsekkolt adatokat adnak elő tényként, de azért néha ott is becsúszott 1-2 rosszul sikerült retus) hanem a kilógó lólábakkal, amiket #1935-ben linkeltem. (fenyegetőző/izzadó/hebegő-habogó űrhajósok, stb..hosszú a lista) Persze ezekre még senki nem adott értékelhető választ, ill. mivel nem tudjuk mennyit és mit hazudik a NASA, ezért csak kb. lehet következtetni. Én pl. elhiszem, hogy voltak a Holdon, de nem úgy ahogy előadják, ill. nem mindegyik bemutatott felvétel ott készült, ahol állítják. Pár évvel, és pár100 dok.filmmel ezelőtt még én sem hittem az "összeesküvésekben". -
#1949 Már rögöhni sem tudok rajtatok. Az a baj, hogy semmit sem tehetek az ellen, hogy ne terjesszétek a hülyeségeiteket. Néhány ember meg bedől nektek.
Tudod mikor 100-szor megcáfolt baromásgokat hoznak fel és olyan dolgokat vesznek komolyan amit még sci-fi ben sem írnak le és látszik, hogy egy gimnazista fiziki ismeretivel sem rendelkeznek akkor miről beszéljen az ember? Ne fárasszatok már... -
Dzsez #1948 Katonai szervezet. Voltak, vannak, lesznek titkos eszközeik. Használták, használják, használni fogják.
Szerintem ezt nem kell megvitani. Aki úgy gondolja, hogy ennek az ellenkezője az igaz, az vagy nem ebben a világban él, vagy még gyerek.
Más kérdés ennek bizonyítása. Mivel titok csak az, amit senki sem tud, előbb utóbb minden kiszivárog, vagy titkossága feloldásra kerül. Javaslom várd meg. Többek között ez is az egyik titka a hosszú életnek. :-)