5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
Pares #2028 Te meg válaszolhatnál mi köze a Marsnak a Holdhoz? :P
-
kösz -
Bki, én talán nem ezt kérdeztem szted?:) -
mrzool #2025 Ha már itt tartunk, válaszolhatnál a #1915-re is. Miért vannak kitakarva a linkelt marsi képeken bizonyos részek? Szerinted mit rejteget a NASA, mi az oka ennek? -
Pares #2024 Olvass vissza kb. az 1800. hsz.-ek környékére. Ott volt erről szó.
+addig itt vannak ezek:
shard
Interpretation of Anomalous Structures on the Moon -
Ehelyett már egy választ is írhattál volna, 2000 hozzászólást ugyanis nem fogok visszaolvasni, viszont kíváncsi vagyok. -
Pares #2022 Azt, amit már számtalanszor belinkeltem képeken/videókon. Olvass vissza. -
Ne azt mondd, hogy "valami":)
Véleményed szerint, az ésszerűséget szem előtt tartva, mit akarnak kitakarni? Ezt a kérdést ne kerüld ki pls:) -
Pares #2020 "mi az, ami miatt szándékosnak véled a kihomályosítást"
A szándékosság egyértelmű. Szerintem nem mutatnak meg valamit, Garga szerint mozaikkép, kinagyitva, stb... Mindkettő szándékos. -
Igen, ez a harmadik alkalom, hogy leírom: a véleményed érdekelt, tudom, hogy fingod nincs pontosan mi lehet ott:) Arra vagyok kíváncsi, mi az, ami miatt szándékosnak véled a kihomályosítást? -
Pares #2018 Mégis honnan tudhatnám pontosan hogy mi van ott, ha egyáltalán van ott valami? Egyébként meg a cenzúrát "" közé tettem, remélem érted, mire gondolok. -
Saintgerman #2017 egyel alább akart menni -
HUmanEmber41st #2016 Hogy a topic témájánál maradjunk: én villanyszerelő vagyok, ezért még magamnak sem hiszek, nemhogy a NASAnak :D:D Én 2X megnézem, hova nyúlkálok :D Valszeg azért vagyok még életben, egyesek nagy szomorúságára:D
Ezért alapesetben gyanakodó típus vagyok. Bár nem tudok angolul, de a lényeget csak lefordították Holdraszállás ügyben. Ezek a fénykép-elemzések nem jöttek volna létre szerintem, ha nem találtak volna valami oda nem illő dolgot (a fényképeken).
Sajnos nem ismerek senkit, aki szakértője-használója azoknak a kameráknak, amelyeket Holdraszálláskor használtak. Azt állítják, h a képek manipuláltak, az árnyékok nem stimmelnek, a kamera keresztje eltűnik, aminek igazából nem lenne szabad(?), meg sok minden, amit itt leírtak.
A NASA természetesen kijelenti, h ott voltunk és kész.
Gyanakodó természetem miatt azon az állásponton vagyok, h nem zörög a haraszt.. -
Saintgerman #2015 -
Félreértettél, a véleményed érdekel, sejtettem, hogy nem tudod pontosan. Személy szerint úgy gondolom, hogy ekkora léptékű képeken ugye integető földönkívülieket nem lehet észrevenni, és akármire ráfoghatják, hogy képhiba, vagy nagyméretű törmelék. Szóval nem látom a logikát a cenzúra mögött. -
Pares #2013 Igen, azokat én linkeltem be, de azóta már nagyon elszállt a topic másfelé. Nem mondom meg neked mi van ott, mivel én se látom, és ilyen katonai bázisokba meg nem nagyon hiszek, de a "cenzúrás" képek előtt belinkeltem pár képet, amiken elég érdekes "tornyok" vagy sziklák, -nevezd aminek akarod- álltak ki a Holdból... -
Néhány hozzászólással ezelőtt be volt linkelve ide néhány kép, amelyek áűllítólag cenzúrázva lettek. Kíváncsi vagyok az illető véleményére, hogy mit gondol, mi az oka a cenzúrának. Nem arra hogy "van ott valami", hanem arra, hogy szerinte mi az az ok, ami miatt több négyzetkilométert (nem emlékszem milyen léptékűek voltak a képek, de kráterek voltak homályosak rajta) kihomályosítanak. -
Köszönjük, hogy megyszántál bölcsességeddel ó nagy isten... -
OKkultist #2010 Az USA vs CCCP szembenállásban is voltak tabutémák, pl. a titkosítás alól feloldott papírokon néha olyan kategóriák, amik az atomtitok feletti voltak(vannak), (vajon mi lehet benne:) persze úgy oldották fel, mint pl. ezt:
Itt van több, mint 489,862!!! oldal, amit feloldottak a titkosítás alól
Mennyi 3betűs ügynökség van, akit érdekel ez a téma
Ez is érdekes:
Erre persze figyelt a f*sz CIA 56-ban, de októberben sehol sem voltak!
A szovjet Roswell?
A SZKEPTIKUS is elkezd kételkedni, hogy eddig tévedett?
NSA titkosítás alól feloldott doks, de nagyon sok benne a fekete, alig hagytak benne betűket -
Saintgerman #2009 Neked is csak azt tudom mondani, hogy ha nem értesz angolul, semmi esély arra, hogy összeálljon a teljes kép. Mégha a többiekkel szemben neked talán még a szándékod meglenne hogy megismerd a valóságot.
Ilyen részegZero&Co tásaságában pedig én nem fogom leírni. -
Saintgerman #2008 Légyszives a topik témával foglalkozni, ne velem !!!! -
Saintgerman #2007 Még ha ingyenélő lennék is, nem a ti terhetekre lennék, mivel nem köztetek élek.
Az van a hályogon túl, aminek az első lepcsőjét a Drábik filmből már megértettél.
A következő lépcsőhöz úgylátom már megkellene tanulj angolul, mert vagy nem nézted, vagy nem értetted a linkemet. -
"Szeretnél a "foglalkozás" után beskatulyázni mi ?"
Nem, csak szeretném tudni, melyik az a foglalkozás, amihez tényleg nem kell agy.
Végülis elkezdhetek tippelni...
Szektavezér? Elég hozzá embereket hülyíteni, az nem nagy meló, a zsé meg csak dől. Agy sem kell hozzá, na meg nagyon gerinc sem... -
"Azért ott lehet (és kell is) válogatni, aki pl. korrekt, az utánamegy a forrásoknak, ellenőrzi őket lehetőleg több független forrásból is, stb.. "
Bazz a NASA-n kívűl járt valaki a Holdon. Akkor milyen más forrásokról beszélünk? Atyaisten... -
OKkultist #2004 Azért ott lehet (és kell is) válogatni, aki pl. korrekt, az utánamegy a forrásoknak, ellenőrzi őket lehetőleg több független forrásból is, stb.. Viszont a HVATALOS részről nem tudsz válogatnia forrásokból, mert ott csak 1féle sajtótájékoztató van, mint egy kinyilatkoztatás.
Dr. Greer az egyik legjobb forrás pl. képes volt összeszedni több száz tanút, bennfentest, egyenruhásokat, (nyugalmazott és aktív egyaránt) és ebből lett a DISCLOSURE PROJECT. (a titoktartási szerződést azért nem vasalják be rajtuk, mert hivatalosan is eljárást indítottak az érintett szervezetek ellen, a szenátus előtt meghallgatást kértek, adatok nyilvánossá tételét, stb.. és addig amíg le nem zárul ez az egész, mentesülnek a 10/10-es törvény alól. -10év+10ezer$ büntetés-) Ebben vannak NASA-t és a Holdraszállást érintő beszámolók is, na azokat is nehéz lenne megmagyarázni a népnek. -
Ez tetszik. Kifejtenéd bővebben? Idehozták a marsot? Minek? Meg a hódat? Nem akarok nagyon okoskodni de ha volt a főd, mondjuk már olyan mint most (pedig a sok hülye azt mondja hogy a fődből lett a hód, de ezek csak tudósok) szóval olyan volta főd mint most akkor igen szar lehetett itt mikor az beállt. Mondjuk árvizek és fődrengések. Nem is kicsik. Nomeg minek hozták ide? Elég gagyi a felszerelése. Ha nekem van bolygóűrhajóm, akkor minimum olyan mint a föld, a gyomra tele gyárakkal (automata) a felszin meg maga háváj. Szóval tápláléknak kellünk? Tegyük fel egy villanásra hogy meg tudnak enni minket. Hagyjuk a genetikát. Ezrével rabolnak el embereket hogy megegyék? Minek? Aki ideutaztat egy bolygót, annak olyan technikája van hogy a napszélből csinál mákoskiflit. Vagy ezek barbárok akik visszasüllyedtek? Egyébként egy kézzelfogható bizonyitékot emlits meg. Mondjuk egy ufó által itt felejtett öngyújtót. Vagy egy darabka fémet, amit nem lehet itt előállitani csak a hódi gyárban. Van ilyen bizonyiték? -
uwu #2002 Tehát ingyenélő vagy. Ne aggódj, amíg bírjuk szuflával neked is lesz mit enned!
Mit kéne látnom mester, mi van a hályogon túl? -
"Most azzal folalkozom, hogy a reménytelen eseteknek lehúzzam a hájogot a szemükről."
Húúúúúúúúúúúúúúúúúú...
-
Azért elég vicces, hogy mindig a lenagyobb megmondóemberek totál anonímak. Az adatlapom alapján csak az nem talál meg aki nem akar.. -
juzosch #1999 Ugyan, már az első kínosabb kérdésre sem képesek válaszolni, ami felfedné a hozzánemértésüket. Az ilyen kérdések valahogy mindig válasz nélkül maradnak, és inkább valami tökmásról kezdenek beszélni/vitatkozni:D -
Saintgerman #1998 53 ha ez megnyugtat. -
Saintgerman #1997 Szeretnél a "foglalkozás" után beskatulyázni mi ?
Most azzal folalkozom, hogy a reménytelen eseteknek lehúzzam a hájogot a szemükről.
Vagy úgy érted mivel keresem meg a megéhetésemhez szükségest ? Azt nehéz lenne a te felfogásoddal megérteni. Mondjuk csak: nincs főnököm és nem kell sokat tennem érte. -
Ja, egyébként szerintem országgyűlési képviselők. :P :D -
Ja, én is rohadtul kíváncsi lennék a foglalkozásukra (és a korukra is), csak ahhoz már nincs vér a pucájukban, hogy elárulják... Ez már önmagában nem sejtet sok jót. Vagy nincs nekik, vagy szégyellik. -
"Ez a ménöki gárda annyira elvan telve magával (tisztelet a kivételnek), hogy önteltségében nem veszi észre, hogy nem más mint egy igás ló, aki a Matrixban csak a rábízott feladatra képes."
Mi is a te foglalkozásod? Csak szeretném tudni, hogy va e halvány fogalmad is arról, hogy miről pampogsz. Láthatólag nincs. -
juzosch #1993 Szerintem az életben nem fogják megérteni ezt. Ez alapvető gondolkodásbeli defektus. -
Saintgerman #1992 Bármit is mondanák, csak pisilés lenne a széllel szemben.
Ez a ménöki gárda annyira elvan telve magával (tisztelet a kivételnek), hogy önteltségében nem veszi észre, hogy nem más mint egy igás ló, aki a Matrixban csak a rábízott feladatra képes.
Holdra szállás ???!!! na ja.... az egyik vátozat: a DNS mósosított homoerectust robotra és tápláléknak viszik oda, a másik, amikor a földi igavonóknak eljátszanak egy szoft sztorit...
Mellesleg a mesterségesen "ideutaztatott" Hold, vagy a Mars, Marduk előbb lakott volt mint a Föld. Itt a 6. percnél Stewart Swedlow az MKultra projekt résztvevője a Holdról beszél. -
juzosch #1991 mivan? CSk konkrétumokról lehet vitatkozni. Ha azt mondod, hogy a nasa hülye, akkor az egy 0. Nem lehet vele vitatkozni. Ha esetleg megmondod, hogy miért, akkor azzal már lehet. Na ez a konkrétum. De itt nem megy más, mint üres locsogás, 0 tartalommal.
Vitakultúrából 1-es.(ezt nem elsősorban rád vonatkozik, mert nem is tudom miket írtál itt, de jónéhány hozzászólóra biztosan, élen a kedves OKkultist-tal) -
Ne fáradj Zool Úr :) Amikor én utaltam arra hogy a náza lépésenként jutott el a holdra, és javasoltam hogy olvassák el Dancsó Béla Úr könyvét a Holdsétát az volt a válasz hogy a náza hazudik. -
Amennyire egy kábelnetes szolgáltatónál fix lehet.