Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha két-három hét alatt képtelenek vagytok egy olyan kurvaprimitív dolgot felfogni, hogy NEM TUDTAK FELVINNI egy kibaszott Hasselbad filmfelvevõt, mert egyrészt kibaszott nehéz (lehet találni statisztikát, hogy 1kg felszerelés Föld körüli pályára állítása hánytízezer dollár), fölöslegesen, másrészt a sugárzás megsüti a filmet.
És ez csak egy dolog a sok közül.
Emellett minden kibaszott hozzászólásommal vagy rátok reagáltam, vagy a témához szóltam, úgyhogy _NE HAZUDJ_, bazdmeg!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kell néha a "hülye" vélemény is, mert különben elsikkad a vita, a beszélgetés.
Ha mindannyian egyformán bégetünk, minek nyitni topicot?
Walk the Talk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Walk the Talk.
Akkor nagyon kár olyanba belekötni, aminek semmi értelme. Ha valóban az van a videón, amit mondasz, sem jelent semmit. Hiszen a tudomány megkapta, amit óhajtott, s hogy a "nép" felé mit prezentált már sokadlagos. Persze ott lett elcseszve az egész, hogy biztos táptalajt adtak azoknak, kik nem hisznek benne. Azonkívül az amerikai nép olyan gyökötten hazafi, hogy csak az "igazit" mutathatták meg.
Walk the Talk.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
NEM a CSILLOGÁS számít, hanem a NAP tükörképének a mérete a sisakon, ami egyforma kell , hogy legyen, mintahogy egyforma is az STS felvételeken, kicsi, pontszerû, nem pedig valami elmosódott szabálytalan folt. KEREK és fényes kell, hogy legyen. (az STS-nél az is) Egyszerûen szarul néz ki az összes holdraszállás, annyira gagyi, mint egy 3.osztályú stúdiófelvétel, és sem a légkör hiánya , sem az 1/6-od gravitáció nem tûnik valóságosnak. Az STS felvételek sokkal jobbak, pedig ott mûholdszerelést, meg hasonló barkácsolást lehet csak látni. (persze 30évvel késõbbi felvételek, de a Holdra is vihettek volna Hasselblad minõségû FILMFELVEVÕT.
Ha van gépen polárszûrõ, akkor kevésbé csillog, ha nagy a záridõ, akkor jobban, ha meg videokamera, nem fényképezõgép, akkor meg fasztudja. Annyira nem vágom, csak van néhány fényképezésbuzi haverom.
Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet ennyire határozott, hogyan lehet ekkora arca, mikor _ennyire_ nem ért semmihez, ami a témához kapcsolódik? Kb mintha a nagyanyámnak kéne elmesélni a holdraszállást, annyira nulla a srác mûszakilag. De akkor mire fel...?
-csukott ellenzõvel valszeg a Nap felé néz a pali
-nyitott ellenzõs képen meg elfele.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A sisak üvege gömb vagy parabola vagy tudjafeneakármilyen tükröt alkot, melynek szögnagyítása a felület íveltségétõl függ.
Amíg csak az ûrhajós fejméretét vagy sisakjának méretét ismerjük, csak találgatunk pro/kontra, mert semmit nem számít.
Korábban írtam a belinkelt képekre válaszul, hogy totál különbözõ ûrruhákat hoztál föl. Gemini/Mercury, Apollo és végül STS-korszak ruhái/sisakjai.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Walk the Talk.
1. Tényekkel sem vagy tisztában.
2. Mechanikából azt a szintet sem ütöd meg amivel anno csak arra lett volna esélyed, hogy bekerülj és bentmaradj egy mûszaki felsõoktatási intézményben.
3. És a tudatlanságora még büszke is vagy.
Ezek után mirõl is beszélnük?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt még egy lobogós gixer, ha mégsem motor, akkor gázos a hold. (van légköre?????)
a végén 8:58-tól látszik a legjobban
Ugye tudod, hogy az UV sugárzást nem (feltétlenül) a sötét üveg szûri ki?
Lehet neked akármilyen sötét napszemcsid, azzal csak azt éred el, hogy a pupillád tágra nyílik mögötte, és ha az adott üveg összetételébõl adódóan nem szûri ki az UV-t, a tágra nyitott blendén keresztül az összes ártalom bezuhan a szemed legmélyére.
Ez a különbség a gagyi és minõségi napszemüveg közt.
A sötétített sisaküveg célja a légkör nélkül irgalmatlan erõsségû napfény szelídítése.
Ez összesen annyit bizonyít, hogy képtelen vagy felfogni, hogy egy becsillogás egy fényképen nem a Nap méretétõl függ, hanem az alkalmazott fényképezési technológiától. De sebaj, maradj tájékozatlan, nehogy véletlenül valami haszna is legyen a rögeszmédnek...
"is érdekes, a visszahulló por, amit a moonrover kerekei felvertek, az sem úgy hullik vissza, ahogy kellene. (az egész nem néz ki túl jól, nem elég jók az effektek, 1/6-od gravitációnál látványos elemeket vár a nézõ, és nem kap semmit)"
Ja, hát ha Mátriksz hat színtû speciális effekteket vársz... Sajnos a valóság nem olyan látványos. A karambolozó autók sem szoktak felrobbanni, csak szólok.
Walk the Talk.
EZ
is érdekes, a visszahulló por, amit a moonrover kerekei felvertek, az sem úgy hullik vissza, ahogy kellene. (az egész nem néz ki túl jól, nem elég jók az effektek, 1/6-od gravitációnál látványos elemeket vár a nézõ, és nem kap semmit)
MIT NEKEM AZ UV SUGÁR!!!!
mondják a zûrhajósok a Holdon, az összes többiek viszont (STS, filmek) komolyan veszik, és nem akarnak megvakulni, vagy hasonló. Napszemüveget meg nem láttam rajtuk. Különlegesen vastag UV álló arcbõrük lehet.
a 2.részben beszél Gagarinról meg a LOBOGÓ ZÁSZLÓRÓL a Holdon
Így aztán sose lesz vége az Offnak, illetve az lesz a vége, hogy elkezdem szórni a büntipontokat az értetlenségekért...
Ott lehet folytatni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagyon sokan megkérdõjelezik Gagarin repülését. S miért? Az akkori politikai viszonyok miatt, mert az oroszoknak "nem lehetett" hinni.
Itt is azt hiszem a szavahihetõség a tét.
Walk the Talk.
láttam a fényképeket a pentagonról. odahordtak pár felismerhetetlen szeméttdarabot, azt annyi. A szárnynak meg szépen ott kellett volna maradnia a falnál... de nem maradt, viszont a lyukon se látszik hogy a szárny bement volna, tehát csakúgy eltûnt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy el kell kezdjek büntipontokat osztani?
Miért jelent akkora hihetetlen problémát egyeseknek az az alapvetõ netikett felfogása?
Az Apollo-11 ûrhajósai bizony karanténban voltak, bizony idegen eredetû megbetegedéseket kerestek rajtuk. Soha egy percig sem volt titok.
Az interjúról: fogsz egy leült vagy komoly részletet és az alapján ítélsz.
NASA-csávó: te leállnál sokadszorra vitázni egy moonhoax-dokumenterrel, ismerve a komoly mûszaki/természettudományos felkészültségüket?
Walk the Talk.
S tudja valaki a tök igazat?
Biztos volt holdraszállás. De a mikéntje örök titok marad.
Walk the Talk.
Azt hiszem a cím elég sokat mondó.
Walk the Talk.
A Pennsylvaniai gépet LELÕTTÉK, maga Rumsfeld mondja, neki csak elhiszed?
Rumsfeld: shot down the plane over Pennsylvania
1 NAPPAL 911 elõtt (ez is az összeesküvés elméleteket táplálja)
HOL A LÓVÉ???? Hiányzik 2300MILLIÁRD USD!
A LEGALAPVETÕBB term.tud. ismereteket Prof. Dr. Steven Jones valószínûleg sokkal inkább birtokolja mint itt sokan:
WTC 7, ahol szintén olvadt fémet találtak, ami nem lehetett volna ott
A PENTAGONBA becsapódó repülõ valaminek a szárnya hagyott nyomot az épületen??? Akkor te valami mást láthattál, mert rajtad kívül senki nem találta azokat a szárny nyomokat. (pont ez a gixer)
ABC report: no tail, no wings , no debris, hol a gép, köddé vált?
Fõleg a két szárny, aminek azért nyomot kellett volna hagyni a falban, azok nem papírból voltak. Ehelyett csak a 757-es puha orra ütötte át a Pentagon 4 falát. Nincs ellentmondás, kicsitsem. A WTC-nél a szárnyak+farok nyoma azért ott van, a Pentagonnál legalább a falakat össze kellett volna karcolni kétoldalt.
Area-51 és BlackProject dolgozóktól nem várhatjuk, hogy mindent elmondjanak névvel, címmel, mert ráqúrhatnak, a 10-10-es szerzõdést aláírták. (10év+10ezer$ büntetés, és a nyugdíjak megvonása) Így is rizikós amit tettek. (nyilván hazudnak persze, és feltûnési vágyból lõttek saját magukra, ill. törölték a saját adataikat mindenhonnan)
A nyilatkozó ûrhajósokról meg mindenki maga döntse el, hogy a bajnokok így beszélnek az aranyérem után, vagy ezek valami agymosott, dezorientált, ideges, bedrogozott emberek, akik azt sem tudják hol vannak: (1hónap karanténban voltak elõtte, a Hold vírusoktól féltek?, vagy közben átestek pár beszélgetésen, ahol megkapták az irányt, mirõl lehet beszélni, mirõl nem, nem mintha KÉRDEZNI bármit lehetett volna tõlük, elõre le voltak adva a kérdések is.)
Apollo 11 press conference
Az egyik moonhoax filmben a NASA embere csak annyit mondott a kérdésekre, hogy OTT VOLTUNK ÉS KÉSZ! Így kell ezt, mintha 1978-ban lennénk a nagy szovjetunióban. (oszt jónapot)
Még jó hogy nem vitték el ALASZKÁBA azokat, akik megkérdõjelezték a hivatalos szöveget. (ott legalább olyan jóidõ van, mint Szibériában)
Ez nem igaz, az a "sarka", amelyikbe beleszállt a gép, hamarabb kezd el dõlni, mint a többi része. Nem sokkal, mert amikor megadja magát a tartóoszlopok fele, akkor hirtelen túlterhelõdnek azok az oszlopok is, ahol nem is volt tûz. És ez egy épület, sok-sok "kis" tartóelemmel, nem egy fa, hogy dõljön.
"- pont akkor történt amikor a legkevesebben voltak az épületben (vagy akkor a gonosz terroristák mégse olyan gonoszak?)"
Hülye terroristák, eltérítenek féltucat gépet egyszerre, és vannak annyira szerencsétlenek, hogy ezt ne csúcsidõben tegyék? Milyen terrorista az ilyen?!
...
😛
"- a pentagonba csapódott gép roncsait nem találták meg"
Hogy mi van? Te láttad már a fényképeket egyáltalán?
- senki sem vette észre és tett valamit, amikor látták hogy nem úgy repül az a gép mint kéne
- másodszorra sem
- úgy omlott össze mind2 torony, mint egy szabályos robbantásnál (olyan nincs hogy minden oldalon ugyanúgy gyengül meg a szerkezet, hiszen egy oldalról csapódott be a gép
- pont akkor történt amikor a legkevesebben voltak az épületben (vagy akkor a gonosz terroristák mégse olyan gonoszak?)
- a pentagonba csapódott gép roncsait nem találták meg (nem az ûrbõl jött 7 km/sec sebességgel hogy elpárologjon, fõleg hogy úgy sem égne el minden)
- rohadt jó ürügyeket szolgáltatott 2 ország lerohanásához, világpánik létrehozásához, és komoly megfigyelési rendszer létrehozásához.
- bizonyos cégek/emberek marhajól jártak ezzel az egésszel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sehogy. Ahogy mondtuk. Semmihez sem értõ rögeszmés emberekrõl van szó. A legalapvetõbb természettudományos és mûszaki ismeretik sincsenek meg. Csak vagdalkoznak, de bizonyítható tényt még egyetlenegyet sem tudtak leírni.
Azért az is sokat elárul, hogy a legtöbb hozzád hasonló ember teljesen anoním. Még véletlenül se derüljön ki, hogy mekkora lúzerek vagytok.
Valóban megolvadtak "a vasak". 😊 Akár "hivatalos", akár nem, "megolvad". A beton is egyébként, meg úgy általában, minden építõanyag elveszti a szilárdságát hõ hatására. Elég drasztikusan.
Így, nagyjából, bár ez nem építõanyag, hanem nyers acél, csak hirtelen ezt találtam.
Épületnél arra szokás tervezni, hogy addig bírja a szerkezet, a tûzhatároló fal, hogy az emberek ki tudjanak jutni biztonságosan. Persze a tûzhatároló fal, meg a szerkezet hõállósága "normál" tûzre van belõve, a helyiségben tárolt anyagok függvényében. Nyilván nem kerozinra.
Ez egy jó magas épület volt, minden szint ki lehetett hajtva (persze biztonsággal) a teherbírása maximumára.
Aztán amikor egy szint "kiég", az oszlopoknak lecsökken a szilárdságuk, és mint a Tetrisben, az egész felsõ rész zuhan egy emeletet. És az a helyzet, hogy a statikus terheléshez képest a dinamikus akár többszörösét is jelentheti. Tehát az egy dolog, hogy addig az alsó rész elbírta a felsõ súlyát, de azzal, hogy az lezuhant, túlterhelte az alatta lévõ szintet. Az meg az alatta lévõt... Progresszív tönkremenetel. Szar ügy. Nem erre tervezték...
Ezzel szemben a pentagon meg egy nagy büdös betonkupac, nagyjából egy atombomba is csak leégetné róla a felesleget(na jó, sarkítottam picit), az is szép teljesítmény, hogy egy szegmensét tönkre tudták tenni. Emellett látszik a szárny becsapódásának nyoma (ahogy az épület ledarálta a gép törzsérõl).
Az meg pont úgy lett tervezve/építve, hogy elviselje az ilyesmit. Na nem teljesen, de hogy azért dolgozni kelljen rajta, ha valaki tönkre akarja tenni. Körülbelül 3x annyi anyag volt benne, mint egy hasonló méretû épületben. Jól is bírta.
Számomra teljesen elképesztõ, hogy valakit az meglep, hogy egy nagy magasat nehezebb tönkretenni, mint egy kis tömzsit. Pláne, hogy az egyik civil és "villantós nagyonmagas", a másik meg katonai és fõhadiszállás.
És akkor ez csak konkrétan, ami a szakmámba vág... És nem hiszik el, belelátják a robbantást. Ezek után hogyan vegyem komolyan a többi érvet?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Hihi, ezt én irtam. 😊 Felvilágositanál akkor akár privátban is, hogy ha nem a becsapódás és nem a kiömlött és a lezúdult égõ kerozin okozta a tornyok összedõlését akkor mi? De finoman ám én csak egy egyszerû kis rendszergazda vagyok, nem épitõmérnök 😊
Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek az elvakult hívõk hol és mit dolgoznak. Hogyan nem buknak le selejtes gondolkodásmódjukkal, jellemükkel és tudásukkal?
"ahol állitolag egy 737-es csak ugy elégett és helyébe maradt egy 10 m átmérõjû lyuk a falban"
"Nem a becsapódás nyirta ki az épületet hanem a tûz. Megolvadtak a "vasak""
"hogy a két mindkét torony tartó oszlpai szép V alakban sréget törtek el,"
Építõmérnökként ezek a kedvenceim. Beszélhetnék az acél folyáshatárának csökkenésérõl hõmérséklet hatására, a progresszív tönkremenetelrõl, a normálerõre igénybevett vasbeton oszlop tönkremenetelérõl, vagy a Pentagon igen durva szerkezetérõl, de minek? Ezek tényleg rögeszmések, teljesen mindegy, mit mondunk nekik. Kár beléjük az energia.
Akinek van egy ultima ratioja és bármikor képes visszaloholni ehhez az ultima ratiohoz ha nem képes választ adni egy kérdésre.
Számodra én vagyok az agymosott Birka. Furcsa. Én meg tudom válaszolni a feltett kérdést. Ellenben ti kínosan eltûntök ha a feltett kérdésre válasz adódik és elõjöttök az ultima ratioval: "Elhiszitek ezt is agymosott birkák?"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgy van. A sok nagyarc semmi bizonyíthatót nem írt le ráadásul az is kiderült, hogy még a gimis fizika is sok lenne nekik...
Ja, és tényleg rögeszmések. Le se szarnám a fejüket, csak kicsit túl sok hasonló észlény kezd rohangálni az országban. Semmihez nem értenek, de arcuk az aztán van..