Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Inkáb arról szól, hogy ha az emberek több mint fele bizalmat szavaz neked, azt csinálsz amit akarsz, tök mindegy, hogy õk valójában mit akarnak.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha katonai szemmel nézzük, akkor talán megérte, de az adófizetõk is fizettek érte, igaz akkor még felfelé ment az USA, ma már csak a roncsderbire telik, arra is alig. (a nemhivatalos program meg nem tudjuk hol tart, de biztos, hogy sokba kerül)
Nem tudom mi az a fejlesztés, amit az Holdprogram nélkül nem lehetett volna KIFEJLESZTENI, de ha a holdprogram ÁRÁT is beleszámolod, akkor biztos, hogy 1000X annyiba került. (a kompakt fénycsõ , igaz, hogy késett vagy 40évet, pedig nem egy quad-core cpu, de lagalább akkora lépés a világításban, mint a cpu az adatfeldolgozásban, és nem kellett hozzá ûrprogram)
Szavazáskor neked valójában arra kéne szavaznod elvben, hogy melyik általad favorizált oldal elvei határozzák meg az irányvonalat. A részletekbe nem szólhatsz bele. Arról lehet szavazni, hogy a NASA mennyit kapjon de arra, hogy mire költik az egetverõ hülyeség lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
WTF?????????? Te most leszirszaroztad a sokszázMILLIÁRD DOLLÁROS HOLDPROGRAMOT?????????? Az amerikai ALKOTMÁNY elég korrekt, de sajnos ez még abban sincs benne. (márminthogy a komolyabb összegû kiadásokat KÖZÖSEN ELHATÁROZÁSSAL költsék el)
1. Nevetséges befeketetés? Kinek telt akkor 3 akkori szinten csúcstechnikás hajóra? Mennyi ilyen volt akkor összesen a spanyol flottában?
2. Nem az 1492 címû filmbõl kéne kiindulni.
-----
"A HOLDRÓL mit hoztak????????????? Én CSAK KÖVEKRÕL TUDOK! (vagy volt valami, ami minden pénzt megért?) Semmivel sem lennénk kevesebbek, ha csak mostanában valósulna meg egy KÖZÖS (pl. usa, orosz, EU, japán, kínai) Holdutazás, ami ÉLÕBEN MENNE a tv-ben, hadd lássák a népek mire költik a pénzüket."
1. Kevesebb kérdõjellel nem megy?
2. Akkor is élõben adták a Holdraszállást ugyebár. Pár évvel azelõtt votl, hogy elõször adtak olimpiát élõben úgy, hogy a világ tulsó felén volt...
3. Ha most nagy számnak tekinted akkor az, hogy megcsinálták 40 éve miért vált ki pocskondiázást belõled? A "zászlók és lépések" elvrõl meg olvastam. Akkor nem sajnáltak rá annyit. Ma igen. Akkoriban nem volt 140 dolláros olajár. Tudod akkor még a sarokra is kocsival jártak az akkori olajárak mellett.
----
"Pl. közös megegyezés alapján lehetne csak elkölteni, akkor biztos nem erre meg fegyverkezésre költené, de ez már az NWO topik témája."
1. Az NWO topik egy rossz vicc.
2. A közös megegyezés neve alkotmány, csak itthon az férmû. Nem lehet minden szirszarról szavazni, fõleg sok olyan országban ahol az emberek fele szimplán hülye.
"A Holdról mit hoztak?"
Az amcsi zászló képét mellette amcsi ûrhajóssal. A szovjetek nem hoztak hasonlót, pedig keményen próbálták.
Egy rakás új fejlesztést, amit elõbb-utóbb megkapott a civil szféra és egy rakás másikat, amit a Holdprogram föllendített, reklámozott. A szovjetek ilyet nem hoztak, szinte minden új technológiát megtartottak katonai státuszban.
Minden pénzt megért az Abszolút Frankóság És Mindenben Elsõség bizonyítása az összes lehetséges témában.
Az USA-nak volt rá pénze, a SZU-nak egy idõ után nem. Kivéreztették, többek közt a golfütéssel és sziklarugdosással.
Amerikai szemmel nézve megérte?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Amikor Kolombusz átkel Amerikába hány államnak volt olyan hajója amivel megtehette ezt a mutatványt? Nem sok. Még akkori szemmel nézve is a világ fele folyamatosan éhezett. Mégis megcsinálták. Ha van forrás akkor odafent döntik el, hogy mire megy el és nem okkultist nézetei szerint döntik el, hogy milyen az igazi civilizáció...
HACSAK nem valami egészen más volt a célja, mint amirõl mi tudunk.
(még azt sem tudjuk, hogy a leghatalmasabb ország elnökét miért lõtték agyon, aki mellesleg meghirdette a Holdprogramot?)
Ez a mondásod is tökéletesen alátámasztja, hogy halvány ibolyád nincs az egész Apollo-projektrõl. Egyékbént miért vársz el cirkuszt egy tudományos programtól?
És idehazudod-e a képünkbe, hogy ha látványcirkusz lett volna, akkor most meg azt fikáznád, hogy miért mentek a Holdra cirkuszosat játszani, hiszen az nem életszerû?
Amúgy ha mégis ilyesmire vágysz, Google, két másodperc: És egy Youtube videó.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tõled eddig mit kaptunk? Kb. 100 valóban balfasz hozzászólást..
_____
"Edgar Mitchel szavaival válaszolnék"
Ja, mert hogy talán saját gondolat az nincs is ugye?
<#banplz>#banplz>
----
"Persze ha majd fordul a hivatalos vélemény, akkor te leszel az elsõ, aki azt fogja mondani, hogy én már az elején megmondtam, csakhát azok az idióta szkeptikusok, pedig én próbáltam õket meggyõzni, stb... mint az utólag partizánná vedlett nyilas, 90után meg újabb átvedlés, mint titkos ellennálló."
??? Ezt részt meg nem értem. Zavaros amit leírsz. Mit mondtam meg az elején? Mindig is azt mondtam, hogy volt Holdraszállás. Arra leszek kíváncsi, hogy a sok összeekvüés elmélet híbõ mit csinál majd mikor õket égeti be? Én a szart is kiperelném belõlük folyatatólagosan elkövetett rágalmazásért és hitelrontásért. Aztán csak lessenek.
Ha ezt is elismerik lassan, akkor majd kiderül az Apollo missziókról is pár érdekesség. Persze ha majd fordul a hivatalos vélemény, akkor te leszel az elsõ, aki azt fogja mondani, hogy én már az elején megmondtam, csakhát azok az idióta szkeptikusok, pedig én próbáltam õket meggyõzni, stb... mint az utólag partizánná vedlett nyilas, 90után meg újabb átvedlés, mint titkos ellennálló.
Ha kicsengeted a repülés árát a NASA-nak, ESA-nak vagy valami mindenre kapható orosz cégnek, csinálnak neked 1/6 g-t, igaz csak 20-40-60 másodpercekre, de megtapasztalhatod és fölveheted a csilivili HD-kameráddal vagy ízlésed szerint nagypapó filmes kamerájával.
Mint ezek a srácok a szemed elõtt: Mythbusters - Moon Hoax Gravity Test
És mi van, ha kipróbálod és az 1hatod gravitáció tényleg ilyen?
Milyen irányba befolyásolná a véleményedet?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
NASA mozgóképek, gagyi TV kamerával
Ez is azt mutatja, hogy milyen hihetetlenül nagy teljesítmény volt az Apollo-program a maga idejében. Anno.
Amúgy ahogy már azt párszor említettem, megismételhetõ, ha valaki állja a költségeket. Én felajánlottam neked, hogy ha elõteremtesz mondjuk 2-2,5 milliárd dollárt, akkor megszervezek egy Hold-utat az Apollo-11 leszállóhelyéhez. Mondjuk 2013-2014 környékére reális, ha holnap kezdjük. 😊
Nem az ûrsiklós roncsderbire gondolsz, ami 300km magasra sem mindig jut el, a visszatérés is opcionális, vagy sikerül, vagy nem.
Hmmm... 124 fellövése volt az ûrsiklónak, ebbõl egy sikertelen indítás (Challenger) és egy visszatérési katasztrófa (Columbia). Ha megnézed a többi ûrjármû baleseti statisztikáit, akkor ez nem is olyan rossz arány. Az persze tény, hogy az ûrsikló személyzetének biztonsági szempontból megkérdõjelezhetõek a mentési lehetõségei. Erre amúgy voltak ötletek, megoldások, de pénzügyi okokból ezekre nem került sor.
No, mégiscsak van értelme ennek a topcinak. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gracie Barra
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hiszen amennyire emlékszem a filmben egy triviális dolgon buktak le, és ugyancsak elõjött az "amirõl legalább ketten tudnak, az már nem titok" dolog. Ehhez képest (állítólag😊) 9-szer elmenni a Holdra és abból 6-szor le is szállni, hm, elég nagy bátorságra vagy inkább botorságra vall kamuzás esetén. Nem egyszerûbb elfogadni, hogy tényleg meg is történt?
Gratulálok a következtetésedhez!

"Noyce's chip, made at Fairchild, was made of silicon"
Forrás
Ez nem hit hanem technikai tudás kérdése. A számítógép nem azért mûködik, mert hiszel benne hanem azért mert okos emberek tervezték. A Saturn V-öt sem a hit emelte fel hanem 5 db bivalyerõs hajtómû.
----
"Én meg nem bízok olyan hatalomban ami már nagyon sokszor tévedett."
Ó, taníts minket Mr. tévedhetetlen.
----
"Tévedéseit nem ismerte el, hanem további hazugságokkal és csalásokkal (hamisításokkal) próbálta leleplezni, míg a bírálók az igazukat be nem tudták bizonyítani."
És ezt csak az USA csinálta mi? Éljen az igazi kommunizmus és el fog jõni! Ez ismerõs? Elismerték a tévedést? Ki leplezett mit és mivel? Eh...
-----
"Valahogy alapból idegenkedek a Hivatalos Verziótól. Nem tudok hinni nekik."
Én meg az hozzád hasonlóaktól akik mindent "hitre" alapoznak és midig farkast kiáltanak. Mindenki hazudott már a világon. Akkor nem higyjél senkinek és élj boldog hülyeség tudatában. Mindig csodálkozok, hogy honnan jön annyi ember, mint te. Ekkor csak egy dolgot tudok csinálni. <#falbav>#falbav>
No mindegy, ezt nem feszegetem tovább, te úgyis (sajnos) csakis a hivatalos verziót vagy hajlandó elhinni mindenben. Én meg nem bízok olyan hatalomban ami már nagyon sokszor tévedett.Tévedéseit nem ismerte el, hanem további hazugságokkal és csalásokkal (hamisításokkal) próbálta leleplezni, míg a bírálók az igazukat be nem tudták bizonyítani. Valahogy alapból idegenkedek a Hivatalos Verziótól. Nem tudok hinni nekik.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Golfütõ: The golf club was a contingency sample extension handle (tehát mondhatni szükséges (pót)alkatrésze volt a tudományos felszerelésnek)
Színes kamera:
http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_TV_camera#Westinghouse_Lunar_Color_Camera és http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_TV_camera#RCA_J-Series_Ground-Commanded_Television_Assembly_.28GCTA.29 Itt pedig még több infó: http://www.myspacemuseum.com/apollocams.htm
Nekem kb. fél perc volt megtalálni.