5130
Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • Molnibalage
    Nem értem miért nem bannolták ki eddig...
  • Bucser
    hozza a formáját.. nincs érv jöhet a nettó személyeskedés.
  • Molnibalage
    Fura módon rajtad röhögnek és nem rajtam. Diplomám még nincs, mert a nyelvvizsgát azt március végén próbálom megcsinálni. Tudod veled ellentétben van referenciám, hogy kik tartanak komoly önálló mérnöki munkára alkalmasnak. Te viszont eddig egy büdös szót sem árultál el magadról. Vajon miért is? Van egy sejtésem...

• mrzool
    Tanulj már meg angolul... Megint félreértelmezel egy csomó mindent.

Egyébként meg mitől vagy oda egy NDA-től? Eddig az összes munkahelyemen alá kellett írnom ilyesmit. Persze el tudom képzelni, hogy téged még nem alkalmaztak felelősségteljes és komoly szellemi munkakörben, ezért az NDA-t vmi óriási szent dolognak tartod. Pedig az manapság alap.
  • Bucser
    Valszeg te odáig sem jutottál el... (vagy megbuktál rajta..)
  • Bucser
    "de megnéztem a tanúk részletes vallomásait, ami szintén kivonata az egésznek,"

Most akkor kivonata az egésznek vagy részletes vallomások??
  • OKkultist
    VAN ÉRETTSÉGID? Ennyit a magyar iskolarendszerről, Timbuktu is lehagyott minket. Még a végén kiderül, hogy diplomád is van, de következtetni, vagy logikusan gondolkozni azt nem tudsz.
  • OKkultist
    Nem követem napi szinten, de megnéztem a tanúk részletes vallomásait, ami szintén kivonata az egésznek, ami sokezer oldal dokumentum, benne egy csomó vallomás, ami a titoktartási szerződést megszegi, mert a tanúk nagyrésze ilyen munkakörben dolgozott. (tt mert a nyugdíjkorhatárt megvárták, necces ilyen vallomásokat tenni, katonai vagy kormányzati munkakörben, ha nem akarsz mindent bukni, de a sírba sem akarod vinni a titkokat)

HAHAHA pénzéhesek jellemzője az ilyen: Download or watch the press conference here (ingyen)

Dr. Greer az egyik interjúban mondta, hogy a katonai-politikai-titkosszolgálati-hírszerző komplexumban a népet tájékoztatni akarók vannak kisebbségben, ezért nincs semmi hivatalos reagálás, de ő a háttérben kap tőlük segítséget. A bevett módszer egyébként:
    no comment, a téma vagy az adott hír/esemény hiteltelenítése, a tanú(k) hiteltelenítése, a dokumentumok eltüntetése, tanúk megfélemlítése, végső esetben a tanúk eltüntetése.
    Itt ez azért nehéz, mert több100 belsőssel van dolguk, akik szintén ismerik ezeket a módszereket konkrétan, (titoktartási szerződés aláírói, nem piri néni, aki látott valamit) és így együtt, szervezetten nem sokat tehetnek ellenük, gyanús lenne, ha sorban mindenki szívrohamot kapna, meg balesetben meghalna, ezért az agyonhallgatás, no comment amit követnek.
    Te sem vagy egy Colombo hadnagy, mégis mit vársz, hogy csak neked egy személyes bejárást fognak tartani az összes titkos bázison, (kezdve az Area51+S4) esetleg betekintést az utóbbi 50-60év nem nyilvános dokumentumaiba? (hahaha lenne mit olvasni, kérdés, hogy képes lennél-e feldolgozni, vagy azt hinnéd, hogy a világ legnagyobb, legdrágább átverőshowjában veszel részt?)
  • mrzool
    OK, ezt is kitárgyaltuk, ezt is buktad, öblíthetsz. Következő?
  • Molnibalage
    Sőt, az összes 2001-ben született ember nem eválasztható 2001-től. Sőt. Én akkor érettségiztem! Micsoda összeekvés!
  • Bucser
    Igen itt vége is a közös pontnak... A sajtótájékoztató 2001 májusban volt. volt a médiának 4 hónapja, hogy lecsapjon a szenzációs sztorira, hogy kiderült nem voltunk a Holdon... És szerinted 9.11. nyomta el??

Vagy sztori nem volt, vagy senkit nem érdekelt a köztes időben. (amit nehezen hiszek el. Inkább az előbbire teszem a voksomat.)
  • OKkultist
    szarva közt a tőgyét? 2001 május a sajt.tájékoztató időpontja, sajnálatos de nem elválasztható 911-től. (ami szintén 2001-ben volt, ha még rémlik)
  • Garga Pitic #2501
    Ha jól olvasom az oldalát, még mindig maximum a képviselők levelekkel való bombázásánál tartanak, meghallgatás még mindig nem volt.

Ha esetleg volt, de maga az esemény nem nyilvános, azért valami eredményekről beszámolhatna a doktor. (Melyik történet hiteles, melyik nem, stb)

Ha mégis a 2001 május 9-én megtartott összejövetel volt a kongresszusi meghallgatás, akkor kb egy ép fogazatú, egész magas végzettségű szereplőkkel leforgatott Mawneeca-show hitelességi szintje: bemegyek, mesélek, meglobogtatok pár dokumentumot (be nem mutatom), ezeket se pro se kontra nem ellenőrzi senki, megtapsolnak, kimegyek.
  • mrzool
    Teljesen offtopik ez itt, a disclosure projekt névsora szerint egyedül Ed Mitchell miatt köthető a holdraszálláshoz a dolog. Nyiss neki külön topikot, ha ennyire odavagy érte.

"nagyon erősen minuszban van"

És már 15 éve csinálja... Respect. Éhen nem halt még?

"és nem egy életbiztosítás ezzel foglalkozni"

Jah, azért jár már 15 éve minden héten ilyen-olyan showműsorokba haknizni.:) És már lassan 8 év eltelt az ominózus sajtótáj. óta is. Nyilván bármikor megölhetik a 'gonoszok', én is félnék a helyében.:)

"A meghallgatásra várnak, vagy már megindult"

Ennyire nem vagy képben a dédálmoddal? Nekem 5 percbe telt kideríteni, hogy még franc se indult meg. Miért is indulna, nem veszi őket komolyan senki.

"Dr. Greer, meg vannak kapcsolatai katonai/politikai felsővezetésben is."

Ahhoz képest elég harmatos (mondjuk ki: nulla), amit eddig elért...

"Te nagyon hülye (és szűklátókörű vagy)"

Ha elfogytak az érvek, akkor jöhet a személyeskedés? Ennyit tudsz, kicsihuszár?
  • Bucser
    Ez még midnig Holdraszállás topic. ne keverd ide 911-et...
  • OKkultist
    Te nagyon hülye (és szűklátókörű vagy) ha azt hiszed ez üzlet neki, nagyon erősen minuszban van,(és nem egy életbiztosítás ezzel foglalkozni) nem fog belőle megélni, de legalább az olyan beszűkült kéktablettások is hallanak a témáról. (hahaha Neo a pirosat választotta)
    A meghallgatásra várnak, vagy már megindult, de valami történt, mert a sok titoktartási szerződést megszegő nem a sitten mesélte el a tapasztalait.
  • OKkultist
    Rosszul írtam, NEM MERT SZÓLNI A SZAKMA. Főleg 911 után, más sem hiányzott nekik. Rengeteg hasonló nagy durranásra nem volt válasz azóta sem, 911miatt. A légiirányító, aki vall, az konkrétan elmondja, hogy az adatokat tartalmazó több kilós dossziékat hazavitte mikor nyugdíjba ment, úgy féltek tőle, mint az ebolástól. (a dosszié tartalmazta az egyik ilyen 90fokos kanyarokat bemutató valamit, amit több radarral, a földről és a levegőből is, és szabad szemmel is megfigyeltek, szintén több egymástól független forrásból, de nyilván az összes tanú be volt lőve, vagy a pénzért és hírnévért kockáztattak) A pilóták sem igazán szeretik jelenteni ha érdekességet látnak, mert utána könnyen kirughatják őket, ha érdekel van egy pár órás dok.film, CSAK a légiirányítók és a pilóták beszélgetései vannak rögzítve, nem semmi anyag:
    official FAA cockpit records of UFO sightings
    Van még ilyen dokumentum pár ezer órányi, ezeket szedte össze Dr. Greer, meg vannak kapcsolatai katonai/politikai felsővezetésben is.
  • mrzool
    Na rászántam 5 percet, és utána kerestem ennek a te disclosure projectednek.

- Semmi nyoma annak, hogy valaha is lett volna vagy tervben lenne kongresszusi meghallgatás. Semmi.
    - A faszi (Greer) 15 éve tolja ezt a bizniszt, és az eddigi legnagyobb durranás az a bizonyos sajtótájékoztató volt (amire te korábban kongresszusi meghallgatásként hivatkoztál, ez nem volt valós állítás)
    - Biznisz tényleg van: http://www.disclosureproject.org/shop.htm - Könyvek, DVD-k, CD-k, adományok, amit csak akarsz. Nem lehetsz igazi UFO-hívő, ha nem veszed meg ezeket a remekműveket.:)
    - 15 éve ide vagy oda, a faszi nem nagyon sürgeti ezt a dolgot. Jól elvan a rádiós szerepléseivel, cikkek írásával.

Gratulálok, hogy ezt is beszoptad.:)
  • Bucser
    "Egyébként tényleg leszokhatnál már a nagybetűkről"

Ettől hiszi azt, hogy fontos amit mond...
  • Gundark 1 1
    Úgy látom gondok vannak az értelmezéssel. Tehát vannak a nyugdíjas irányitók emberek akárkik, akik elmondják a szerinted igazságot, mely szerint nem volt hódra szállás. A szakma, tehát a mostani aktív geológusok, űrhajósok, pilóták, csillagászok, egyebek, pedig egy szót sem szól. Sem a neten, sem az ő szakmai lapjaikban, de még a bulvárban sem. Sem pro sem kontra. Előbb meg még májusban volt ez a dolog. Májustól szeptemberig azért volt idő. No meg azóta is. Hacsak sokkot nem kaptak és elfelejtették hogy átverték őket. Egyébként tényleg leszokhatnál már a nagybetűkről, ha már számitógép guru vagy saját bevallásod szerint.
  • OKkultist
    SZAKMA? Nem mert, akik a Disclosure Projectben résztvettek, szerinted miért NYUGDÍJASOK nagyrészt? (ill. már NEM OTT DOLGOZNAK ahol megtörténtek az érdekességek!)
    911 után kit érdekelt bármi , ami nem tálib, meg afgán, iraki, arab, terrorista volt? Megzakkant a fél világ egy időre, van aki azóta sem tért magához, mindenhol terroristákat lát.
  • Gundark 1 1
    Na akkor. elfogadom hogy volt szenátusi meghallgatás. Legyen. De. Akkor hogy van az hogy a szakma egyáltalán nem foglalkozott vele? A szakma alatt az űrkutatókat, a csillagászokat, a pilótákat értem. Nem háborodtak fel a geológusok hogy átverték őket hamis holdkővel. És ne gyere azzal hogy rossz időben volt.. A május olyan mint az augusztus. Ennek igen nagy hirverése kellett hogy legyen, ha más nem is a bulvármédia hiénái biztos hogy rávetik magukat a koncra. Mégsem hallottunk semmit. Ha meg titkos meghallagatás volt akkor nem is beszélhetnének róla. Akkor most hogy van ez?
  • kamov
    Ez tehát azt jelenti hogy semmi bizonyítékot sem tudsz felmutatni. Tehát ezt is tisztáztuk.

Egy bizonyítás konkrét mások által lellenőrizhető adatokat követel, nem pedig paranoid téveszmék végtelen belinkelését. Eddig minden Holdraszállás-tagadásról szóló állításod tételesen meg lett cáfolva.
  • Molnibalage
    Nem bevesszük. Látjuk, hogy miért igaz. De viszont minden világmegváltó hülyeséget beveszed akiket egy okosobb 16 éves lealázna aki ért a természettdománykohoz, vagy csak kinyitja a csípáját.
  • OKkultist
    Még a végén te mondod meg, hogy a szabadidőmben mivel foglalkozzak? nektek (bucser, zacskó) is lehet valami szörnyű tragikus törés az eddigi életetekben, ha csont nélkül beveszitek a hivatalos dumát. Vagy egyszerűen így születtetek? HAHAHA, megannyi NEO, aki mind a kék bogyót választotta.
  • OKkultist
    NYILVÁN NEM a meghallgatás a sajtótájékoztató, de az lett belőle, ugyanis a vallók nagyrésze (párszázan) aláírt mindenféle titoktartási szerződést, és a meghallgatás felmenti őket a következmények alól,vagy legalábbis addig mentességet kapnak, amíg tart az ügy. Még tart, és évente őárszor ránézek Dr. Greer oldalaira, és még nem csuktak le senkit.(de be sem pereltek, hogy hazudik) Azok akik ezt a rizikót vállalták, (nyilván a hírnévért és a pénzért:) valószínű megunták, hogy ekkora súlyú titkokat hurcoljanak életük végéig, nem megy az úgy mindenkinek, mint pl. Ede bácsinak. (Teller) Valahogy minden ilyen projectben felmerült a neve az öregnek, a MAJESTIC 12-ben is benne volt, ha igaz, ha nem, akkor meg valamiért mindenki őt találta ki, mint kontakt ember, beszervező, stb..
  • mrzool
    "sajnos nekem olyan kevés van ott"

Most nézem csak ezt az offtopik gyöngyszemet. Tudod ha dolgoznál és nem csak összeesküvésekkel foglalkoznál, illetve nem adott népcsoportokat gyanúsítanál azzal, hogy a szánalmas sorsod állítólag nekik köszönhető, akkor talán pénzed is lenne. Ez ilyen egyszerű.
  • mrzool
    Na most már tényleg iratkozz be egy angoltanfolyamra. Ez nem kongresszusi meghallgatás, hanem valami vicc, amit a 'National Press Club'-ban tartottak. Az pedig egy sima épület sajtótájékoztatók rendezésére.

Én láttam már néhány kongresszusi meghallgatást, és azok nem így néznek ki. És most nem csak olyan formai dolgokra gondolok, hogy pl. ezek semmilyen esküt nem tesznek le, de megnyugtatlak, a kongresszusi meghallgatásokon nem is tapsolják meg a felszólalókat / meghallgatottakat.

Újabb BUKTA. Egyre mélyebbre süllyedsz.:)

BTW ezek közül melyik illik rád? Ugyanakkor egy félművelt, paranoid vagy éppen hipochonder, összeesküvéselmélet-hívő, vagy bármely szélsőséges eszme követője szintén megtalálja ott a maga „szellemi táplálékát”, ami tovább erősíti őt tévhiteiben. Egyáltalán miért reagáltál rá? Nem úgy van, hogy akinek nem inge...?
  • Garga Pitic #2485
    Biztos, hogy az kongresszusi meghallgatás volt eskü alatt és minden ami ezzel jár?

Nem csupán összejöttek egy alkalmas teremben és kifejezték szándékukat, hogy ha egyszer majd tanúskodniuk kell, hát majd tanúskodnak? (és ez még azóta sem következett be?)
  • Bucser
    nem tudja.

Tudod:"Bolond lukból bolond szél fúj."

Okkultistnál még a 90 éves elmeroggyant nagyanyám is értelmesebben tette össze a világ részleteit...
  • Papirzacsi
    Abszolút offtopik, szorítkozz a holdraszállás tagadására, vagy a nem tagadására! Hoppá, ideje lenne már eldöntened, hogy akkor most volt vagy nem volt, és használható bizonyítékokkal alátámasztani.
  • OKkultist
    Disclosure Project 2001 MÁJUS
    sajnos az időpont nem a legszerencsésebb, de ezt akkor még senki(?) sem tudta, különben nem ezt a hónapot/évet választják.
  • OKkultist
    HAHAHAHA Mindenkinek megvannak a titkai
    LEGYENEK, csak NE AZ ÉN PÉNZEMBŐL!!!!!! (az Area-51-et nem én fizetem, DE HA van ott valami olyan fejlesztés, ami kiválthatja az olajat és olcsóbb, akkor közvetve ezzel MINDENKINEK KÁRT OKOZNAK, ha nincs ott semmi, akkor meg a titkosság fenntartására elköltött 100milliárdok okoznak kárt)
    A bankszámládat az APEH bármikor megvizsgálhatja, és meg is kérdezheti, hogy honnan van a lóvé? ELVILEG el kell tudni számolni vele. (sajnos nekem olyan kevés van ott, hogy nagyon gyorsan el tudom mondani az eredetét)
    A lényege az lenne az egésznek, hogy a gazdasági és a politikai hatalom nem fonódhat össze ,de ez már régen el lett qúrva, sőt még hozzájött a katonai is. Valami hasonlóval riogatta az embereket EISENHOWER is:
    a military-industrial complex veszélyei
  • OKkultist
    VAGY az internet az , ahol nincs cenzúra,(annyi) és olyan hírek is eljutnak az érdeklődőkhöz, amiket a MAINSTREAM MÉDIÁBAN soha nem fogsz megtudni. kb. mint 1990 előtt, amikor a sorok között kellett olvasni a népszabit, csak itt max. a szervert kapcsolják le a netről, de szerencsére ezzel semmit nem érnek el. Helyette inkább a beszivárgó-belülről bomlasztó eljárást választja a központ, a zsindex egyes topikjai a legsúlyosabb példák erre.
  • Gundark 1 1
    Csak én érezem az ellentmondást? Azt mondod nem lehet bizonyitani hogy mire költötték a pénzt mert titokban tették. Rendben. De akkor honnan vesszük hogy arra költötték amire gondolsz? Ami meg a százmilliárdokat illeti.. Manapság sőt még 20 évvel ezelőtt is a projektek sok sok millióba kerültek. Szinte bármelyik. Nézd csak meg a 22esét, vagy a mostanában futó UAV kutatásokat. Gondolom a Virginia osztályt sem olcsóból hozták ki. Ez már nem a I. Vh, hogy teszünk egy motort valamire, aztán csak repül. Ami meg az 51 körzetet illeti tényleg elhiszed hogy ufókokat tartanak ott? Nem kétlem sok igen előre mutató projekt folyik ott prototipus szinten. De valószinűleg egyik sem a "csodagép". Nézd meg a DFRC oldalát, mennyi kisérlet folyt ott is mára szinte természetesnek ható dolgokkal. És akkor nem is beszélve a sok igen furi szerzetről amik nem váltak be. És persze az 51esben folyó dolgok titkosak. És ne kezdjük el az adófizetős baromságot. Mindenkinek megvannak a titkai. Ha viszont hiszel az információs szabadságban akkor kiteheted ide a bankszámlaszámodat, meg a kártyád pin kódját, mert nekünk adófizetőknek jogunk van mindent tudni. És becsszóra nem élek vissza vele :)
  • Bucser
    "Le lehet fordítani csak minek"

mert akkor talán értenéd is mi a faszról hadoválsz....
  • Garga Pitic #2477
    "...de nem ez a lényeg, hanem a kongresszusi meghallgatás (Disclosure Project) ahol eskü alatt vallottak..."
    Mikor?
  • mrzool
    Zseniális: Butává tesz az internet?

„Az internetre még inkább érvényes, ami egyébként a tömegmédia műsortartalmaira: jó, ha a felhasználóban, nézőben, hallgatóban van némi háttértudás és egy adag szkepticizmus a dolgok állását illetően.”

A jól strukturált műveltségű, alapvető ismeretekkel és kritikai érzékkel rendelkező ember persze ügyesen elválaszthatja a talmit az igazitól, és betömheti a neten műveltsége réseit. Ugyanakkor egy félművelt, paranoid vagy éppen hipochonder, összeesküvéselmélet-hívő, vagy bármely szélsőséges eszme követője szintén megtalálja ott a maga „szellemi táplálékát”, ami tovább erősíti őt tévhiteiben.

A világhálón ki-ki azt kapja, amit akar. A neten a legvadabb gondolatok is fellelhetők – attól kezdve, hogy a Föld lapos, egészen a holokauszt megtörténtének cáfolatáig –, s az emberi természet sajátja, hogy az előfeltevéseinket igazoló információkra jobban odafigyelünk.
  • OKkultist
    Honnan adnék konkrét adatokat valamihez, ami a Black Budget része????
    (Ami titkos, az általában onnan kapta a pénzt)
    Sajnálatos, de nem az 51-es körzetben dolgozok.
    De azt hinni,hogy titokban nem tudják megoldani, az óvodás elképzelés.
    A Manhattan project óta ez a bevett szokás, csak azóta a számok elszálltak kicsit, csak repkednek a 100milliárdok. (dollárban)
    A csapatok is megszaporodtak, mindenkinek van saját titkos részlege:
    ezek közül szinte bárki lehetett
  • kamov
    Nem tudták legyártani sem titokban sem titok nélkül. A rakéták gyártósorát Nixon állíttatta le még 1970-ben. Utána már csak az elkezdett darabok összeszerelése folyt. A pénzügyi támogatást megvonták. Az embereket más üzemekbe és az űrrepülő programba helyezték át. A NASA költségvetését harmadára csökkentették

Ha mást állítasz, akkor add meg hozzá a konkrét adatokat is, nem csak az ufós blablát.