5130
Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • OKkultist
    Tin Foil HAT????
    Nem véd, le lehet venni.
  • uwu
    Régebben még azon is kiakadtam, ha a valaki az adott témával kapcsolatba felütött valami forrást, általában wikit, és az alapján kezdte osztani az észt a többieknek. Persze az ilyen emberek mindíg továbbgondolták a dolgokat, és sokszor baromság jött ki belőle. Természetesen a baromsághoz is ragaszkodtak.

Manapság már ez sem divat. Alapfogalmak ismerete nélkül ontják a fost a tudományosnak nevezett topikokba. Vadabbnál vadabb őrültségek kerülnek elő, természetesen a tudományos világot kihagyva (mert a tudósok mind idióták) születnek a milágmegváltó elméletek.
  • Molnibalage
    Igen, két dolog végtelen. A világegyetem és az emberi butaság, bár ebből csak az egyik biztos...
  • Pluskast
    Most vársz? Ismered Einstein mondását......
  • uwu
    Most mondták, hogy nézz utána, erre jössz megint a hülyeséggel.
    Ólom, meg víz. LOL
  • OKkultist
    Mivel tudnak védekezni? (a Földön) szerintem az ólmon meg a vizen kívül (hivatalosan) még semmi nincs. A belinkelt videókban vannak nanotechnológiás anyagok, de azok még csak a laborokban léteznek. Ráadásul azt sem tudják még(?), hogy pontosan milyen anyagot kellene manipulálni, hogy az adott sugárzás ellen védjen. A szénről sem gondolta senki, hogy lehet belőle egy kristály, ami jó hővezető, és nagyon kemény.
  • OKkultist
    Hol van erről a sok rákos űrhajósról valami hiteles forrás?
    A MOONHOAX dok.filmben egyik sem nézett ki vaknak. (éppenhogy jól tartják magukat, az egyikőjük 80évesen még ment egy kört az űrsiklóval is)
  • [NST]Cifu
    Szerintem az ilyen kijelentések előtt nézz utána, hogy milyen sugárzásfajták léteznek (hogy segítsek: alfa-, béta-, gamma-, pozitron-, neutron-, UV- és kozmikus-sugárzás) és hogy melyik ellen miképpen védekezhetsz. Utána feltűnne, hogy az általad favorizált ólomköppeny a gamma sugárzás ellen hatásos. Ezzel csak az a baj, hogy az adott régióban (világűr, Föld-Hold viszonylat) éppen a gamma sugárzástól kell a legkevésbé félni...
  • mrzool
    Ők vállalták. Meg is van az eredménye, sok szövődmény lépett fel.

Nyilván direkt besugározták magukat, hogy 30 évvel később rákosak legyenek vagy félig megvakuljanak - mindezt csak azért, hogy fenntartsák az álcát, ugye?
  • OKkultist
    Papíron, de amikor az űrruhában be kellene menni egy sugárvesélyes helyre, akkor nem vállalnád. Inkább 100kg ólomköpeny, az már bizonyított.
  • mrzool
    Mit ködösítesz már megint? Tételesen meg lettek cáfolva a pajzs/sugárzás aggályaid. Bukta számodra.
  • Molnibalage
    És ez tudod, hogy mit jelent?Ennyi buta ember van nagy átlagban! Ez egészen hihetetlen. Ezek után nem tudom, hogyan szólaljak meg bárhol, ha ez az arány általános. Mert az sg elvileg egy tudományos fórum. Itt kéne lenni az értelmesebb embereknek. És még ebből is cirka 10% hazugságnak miősíti és 30%-a is csalást gyanít. 40%!!! Ennyi embernek nincs sem józan esze, sem természettudományos affinitása még egy ilyen helyen sem? Komolyan mondom ez egyszerűen hihetetlen...

Eddig azt hittem, hogy 1,5 millió hülye ember országa vagynuk. Lehet, hogy alábecsültem a helyzet súlyosságát. És ezeknek az embereknek szavazati joguk van...
  • [NST]Cifu
    Kíváncsi vagyok, hogy vajon mi lenne a szavazás eredménye ha az lenne a kérdés, hogy valóban volt-e a Lunokhod-1 a Holdon. :)
  • OKkultist
    #2577?
    Akkor lenne hihető pl. a Holdraszállás, ha kiderülne, hogy egy nanotechnológiás anyagból készült pajzs védte őket a sugárzástól. Akkor már csak azt kellene "kitalálni", hogy honnan volt az a különleges anyag, és honnan tudták, hogy képes védelmet adni. (tapasztalat és technológia hivatalosan még nem volt!)
    Egyébként legalább 25-30éves beszámolókból ismert már ez a "probléma", hogy egyszerű ötvözeteket nem tudnak utángyártani, mert nem úgy készülnek, ahogy azt gondolják, hiába ismertek az összetevői. (az atomok olyan struktúrába vannak rendezve és olyan tisztaságúak az összetevők, hogy nem tudtak vele mit kezdeni, lemásolni talán majd mostanában, legalábbis laborkörülmények között)
  • Pares
    Hát igen, több mint a fele másképp gondolja... :P
  • Molnibalage
    Máe most is igen érdekes a szavazás állása...
  • OKkultist
    Na még egy , ami ehhez kapcsolódik: kvázikristály, metaanyag:
    az 5.perctől érdekes, hivatalos tudományos adatok
  • OKkultist
    Érdekes, de ilyenekből már több óra anyag van David Sereda szedte össze, de arra kíváncsi lennék, hogy a MÁSIK audio csatornán mit beszélnek:
    A NASA sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogja , tipikus sunnyogás
  • OKkultist
    Kicsitt OFF, de Elvis-ről is szó van benn, főleg a végén!
    Mi van ha valami érdekeset fedez fel valaki a garázslaborjában? Megjelenik a CIA?
  • Pares
    2009-es vid. Érdekesek a hsz.-ek. Jah, és sorry az offért.
  • [NST]Cifu
    Nem látni ilyen terveket. Volt még az 1980-as években (mily meglepő, az STS és a Buran idejében) kíni űrrepülőgép-makett kiállításokon, de azóta ez az opció eltűnt. Úgy tűnik, hogy legalábbis ~10 éves szinten marad a Szojuz-szerű űrhajómegoldás.
  • Garga Pitic #2572
    .. és mennyire lesz hasonló a három rendszer :))
  • Bucser
    Kíváncsi vagyok, hogy a Kínaiak megpróbálkoznak-e a majd shuttle jellegű programokkal vagy megmaradnak az egyszer használatos Hordozórakéták és többször használatos kabinok elvénél..
  • Molnibalage

Ekúrtam. Nem kicsit. Nagyon...
  • Molnibalage
    Jé, a párhuzamos nem párhuzamos?
  • Pares
    Jó, akkor haggyuk az offot. Bár csak egy megjegyzésnek szántam azt az anonimitást, ti meg belekevertetek vmi exy-t meg indedit meg mittomén.
  • Molnibalage
    Az is jó lenne, ha majd 100 poszt után esetleg valami valami tényekkel is előállnátok, de nem UFO észlelésekről vagy másról.

"Vagy szklerózis multiplex?"

A nap vicce. A topik címét elolvastad már? Minta elfelejtették volna páran miről van itt szó.

• Pares
    Anonimitás téma, vagy ilyesmi? Megvan? Vagy szklerózis multiplex?
  • Molnibalage
    Akkor miről te lángész?
  • Pares
    Még véletlenül se erről beszéltem...
  • Garga Pitic #2563
    Lásd indedi-exy kollégát a #1174, #1131, #1132 hozzászólásokban.
    Képes volna komoly apparátussal elemezni egy képet, ami szerinte csalás, szerinte az a kép nem lehet az első lábnyom a holdon, és különben is csalás az egész és mi negvezeteett birkák vagyunk.
    A reklamált képről indedi-exyn kívül soha senki nem momdta, hogy az első lábnyomot ábrázolja. 1969 július 20 óta azt pofázza a csaló gonosz NASA, hogy az Aldrin lábnyoma. Tehát legfeljebb a második lehet :)
    És ez megy az egész moonhoax-fronton.
    És egy mérnökember ne akadjon ki ekkora szakértelem és jólinformáltság láttán?
  • Pares
    Jóvan, mostmá leülhetsz.
  • Molnibalage
    Kötekedés? Ha egyszer az életben írnátok valami értelmeset...
  • Pares
    Vitathatatlanul többen anonimek. Most ezzel van bajotok, vagy csak kötekedési kényszerben szenvedtek? Nevetséges.
  • Molnibalage
    Aha. Meg szólj, ha látof Elvist jó?
  • OKkultist
    HAHA, az úfokokról mesélte egy kutató (kormányzati, belsős) hogy az anyag valami magnézium ötvözet, de amikor az összetevőket megpróbálták összerakni (utángyártás) akkor nem sikerült, utána jöttek rá, hogy az "eredeti" anyagban az atomok olyan elrendezésben voltak, amit nem tudunk (sehol, még az Area51-szerű helyeken sem) reprodukálni. A lényege, hogy az alkotórészek atomjai olyan elrendezésben vannak, mintha te papíron megterveznéd, hogy a legoptimálisabb az adott felhasználásra. (Talán papíron meg tudjuk tervezni, de kézzelfoghatóvá tenni azt semmiképpen) Kb. mint a szén-gyémánt különbség, pedig ugyanaz a kettő. Akkor most képzelj el kicsit keményebb, ellenállóbb FÉMET, hasonló ideális kristályszerkezetben, az milyen erős és ellenálló lenne. (pl. a kozmikus sugárzással szemben is!)
  • Molnibalage
    Kicsit? Erről egy jó vicc jut eszembe.

- Elnézést Kohn, maga nem zsidó véletlenül?
    - Véletlenül??
  • Bucser
    Néha járjál az NWO topicon kívülre is... kicsit paranoiásak vagytok itt páran...
  • Molnibalage
    Akkor talán nézzegess gyakrabban profilokat. Én vállalom, hogy ki vagyok. Sokan beszóltak már, hogy jönnek és elvernek. Azóta sem jött senki...

Arctalanul mindenkinek nagy a szája mi?
  • Pares
    Érdekes, itt talán rajtad kivül senkinek sincsenek megadva az "igazi" adatai. Talán hogy ne derüljön ki, mekkora nagy marhák? Nemhiszem. Az internet fő fícsöre az anonimitás. Bár nem teljesen.