Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az van a hályogon túl, aminek az elsô lepcsôjét a Drábik filmbôl már megértettél.
A következô lépcsôhöz úgylátom már megkellene tanulj angolul, mert vagy nem nézted, vagy nem értetted a linkemet.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Nem, csak szeretném tudni, melyik az a foglalkozás, amihez tényleg nem kell agy.
Végülis elkezdhetek tippelni...
Szektavezér? Elég hozzá embereket hülyíteni, az nem nagy meló, a zsé meg csak dõl. Agy sem kell hozzá, na meg nagyon gerinc sem...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bazz a NASA-n kívûl járt valaki a Holdon. Akkor milyen más forrásokról beszélünk? Atyaisten...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dr. Greer az egyik legjobb forrás pl. képes volt összeszedni több száz tanút, bennfentest, egyenruhásokat, (nyugalmazott és aktív egyaránt) és ebbõl lett a DISCLOSURE PROJECT. (a titoktartási szerzõdést azért nem vasalják be rajtuk, mert hivatalosan is eljárást indítottak az érintett szervezetek ellen, a szenátus elõtt meghallgatást kértek, adatok nyilvánossá tételét, stb.. és addig amíg le nem zárul ez az egész, mentesülnek a 10/10-es törvény alól. -10év+10ezer$ büntetés-) Ebben vannak NASA-t és a Holdraszállást érintõ beszámolók is, na azokat is nehéz lenne megmagyarázni a népnek.
Mit kéne látnom mester, mi van a hályogon túl?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Húúúúúúúúúúúúúúúúúú...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gracie Barra
Most azzal folalkozom, hogy a reménytelen eseteknek lehúzzam a hájogot a szemükrôl.
Vagy úgy érted mivel keresem meg a megéhetésemhez szükségest ? Azt nehéz lenne a te felfogásoddal megérteni. Mondjuk csak: nincs fônököm és nem kell sokat tennem érte.
Mi is a te foglalkozásod? Csak szeretném tudni, hogy va e halvány fogalmad is arról, hogy mirõl pampogsz. Láthatólag nincs.
Gracie Barra
Ez a ménöki gárda annyira elvan telve magával (tisztelet a kivételnek), hogy önteltségében nem veszi észre, hogy nem más mint egy igás ló, aki a Matrixban csak a rábízott feladatra képes.
Holdra szállás ???!!! na ja.... az egyik vátozat: a DNS mósosított homoerectust robotra és tápláléknak viszik oda, a másik, amikor a földi igavonóknak eljátszanak egy szoft sztorit...
Mellesleg a mesterségesen "ideutaztatott" Hold, vagy a Mars, Marduk elôbb lakott volt mint a Föld. Itt a 6. percnél Stewart Swedlow az MKultra projekt résztvevôje a Holdról beszél.
Vitakultúrából 1-es.(ezt nem elsõsorban rád vonatkozik, mert nem is tudom miket írtál itt, de jónéhány hozzászólóra biztosan, élen a kedves OKkultist-tal)
Gracie Barra
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És itt ti folyton a valósággal vitatkoztok. Képtelenebbnél képtelenebb faszságokat hordtok össze, aztán elintézitek azzal, hogy de nektek prekoncepció nélkül ez a véleményetek.
Egyébként felhívnám rá a figyelmed, hogy az elõítélet vagy prekoncepció egyáltalán nem káros. Sõt, ez tart életben. Nagy, kutya, vicsorog. Elõítéletem, hogy ez most agresszív, meg akar harapni, nem megyek a közelébe.
Magasról sem ugrok le, mert az a prekoncepcióm, hogy le fogok esni, és össze fogom magam törni.
A tapasztalatokon alapuló prekoncepciót TUDÁSnak szoktuk hívni.
És teljesen igazatok van, olyan nektek nincs.
A kedvenc szájtom: http://szabadforum.com/
Mert ha igaz a sejtésem, hogy 1-2 arc van az összes nick között, akkor igazából tök felesleges a válasz linkre kattintanom, úgyis egyértelmû lesz kinek szól.😊
Hm.... Miért van az, hogy a mérnönök és valóban mûszaki pályán levõ emberek közül egy olyannal sem találkoztam aki osztaná ezt a hülye véleményt? Talán, mert õk tényleg értelmesek?
---
"Érzelmileg telített, süt belõle a gyûlölködés és az együgyû világszemlélet."
Na itt kapsz most tõlem egy virrtuális pofont. De nagyont. Egy tudományos topikban hozzatok fel már tudományosan és mûszakilag vállalható érveket. Cifu helyében én már rég bannoltam volna a fél bandát...
Elutasítás: még szép. Nyilván nem nyelem be kritika és szakmai felülvizsgálat nélkül a meséket.
Kizárás: ez nézõpont kérdése. Sokszor, sokan kértünk validálható adatokat, bizonyítékokat. Egyszer sem adtatok.
Elég alaposan követem a NASA dolgait, sok dolgot el tudnék mondani róla (sokszor pazarló, sok döntés terén következetlen és/vagy politikai akaratnak enged, stb.), especiel azért kirakatszervezetnek nem nevezném. De lehet, hogy te sokkal többet tudsz a NASA-ról, mint én. Nem igaz? 😊
Én ezt nem tudom megmondani.
Erre még visszatérünk mindjárt. 😊
A legvalószínûbb, hogy a Holdon már régóta vannak ember által odatelepített és folyamatosan mûködtetett katonai bázisok.
Hogy kerültek oda? Hogy látják el õket? Amikor egy rakétaindítást jóóó messzirõl látható, civil radarok tudják követni, illetve amatõr csillagászok azzal foglalkoznak, hogy a Föld közelében keringõ mûholdakat, ûrállomásokat figyelnek meg. Akkor feltételezed, hogy mindezt észrevétlenül képes lenne valaki kivitelezni?!?
Tegyük rögtön hozzá, hogy Japán, Kínai és Indiai mûholdak keringenek a Hold körül. De õk sem veszik észre?!? Persze, õk is részesei akkor, mi? 😊
A másik, rögtön meg is nevezed, hogy katonai bázis. Ugyan mi célból? Rakétaplatformnak? Nevetséges, legalábbis fél napba, de inkább több lenne, amíg elérné a Földet. Egy tengeralattjáróról indított SLBM 30-35 perc alatt elérhet egy, az indítási ponttól 12.000 km-re lévõ célpontot...
Megfigyelõ állomás? Megint nem jó. Mind az optikai/infravörös, mind a radarmegfigyeléshez lehetõleg közel kell lennie a Földhöz, ezért ezek a kémmûholdak LEO pályán keringenek. A Hold felszínérõl a Földet megfigyelni botorság... A Földön kívüli megfigyelés megint nem túl reális - kit figyelnek meg, akit a "hagyományos" Földi teleszkópokkal, vagy a Hubble-val nem lehet?
Ki is derültek, csak a szkeptikus beállítottságú emberek ezeket el sem olvasság.
Elolvasok én is sok ilyet, mikor aktívabban foglalkoztam a felvilágosítással, hogy mekkora marhaságokat hordanak össze ezekben. Tényszerûen leírva, képekkel. Mi lett az eredménye: "Így aztán egyoldalú tájékozottságuknak köszönhetõen maradnak a fantáziaszegény kis világukban." Ilyesmiket olvashatok. 😊
Szóval ki is az, aki "prekoncepciómentesen és realisztikusan gondolkodik"? 😊
És visszautalnék arra, hogy "Ezt én nem tudom megmondani." Tehát magad sem vagy eléggé tájékozott, de azért megvan a véleményed mindenrõl és mindenkirõl. 😊
És mégis milyen céllal? Mi értelme lenne katonailag? Csak azért írod el, hogy katonai mert olyan jól hangzik, hogy a csúúúúúúúúúúúúúúúúúnya katonaság etet minket? Bazz..
<#falbav>#falbav>
Ti meg köztudottan nem vagytok normálisak. Csak ezt én alá is tudom támsztani. Elég elolvasi 5 hozzászólásotokat.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mert konkrétumokat senki sem tud. Ettõl függetlenül a kép, ha elmosódottan is, de érthetõen kirajzolódik a figyelmes szemlélõ elõtt. Ehhez nem kell mást tenned, csak elõítéletmentesen fogadni az információkat. Azért vagy az embernek esze, hogy rendet rakjon a válogatatlanul bekerült információáradatban. Javaslom próbálkozz azzal, hogy elfogadod, tiszteletben tartod vitapartnered véleményét addig, amíg bejut a fejedbe. A számodra igaztalan részleteket ráérsz kidobni azután is, ha már elgondolkodtál rajta.
Ezzel szemben mi itt néhányan technikai, mûszaki és mérnöki alapon próbálnánk vitázni. Csakhogy az általatok felhozott 'érvekre' no comment az egyetlen adható válasz...
A dolog fordítva áll. Minden értelmes ember tudja hogy kb mi hogyan lehet a kulisszák mügött. Õk a döntõ többség. Az értelmes, normális emberek. És van néhány olyan ember mint te, aki próbáljná õket "jó útra" téríteni, idomítani. Sikertelenül. Lám én sem veszem komolyan a soraidat. Majdnemhogy elolvasni sem érdemes õket. Érzelmileg telített, süt belõle a gyûlölködés és az együgyû világszemlélet. Sohasem értettem miért kell ezt csinálni. De nem is kell elmagyaráznod. Úgysem olvasná el senki.
Ugyan az ez után következõ náci-ufós mondatok miatt eleve esélytelen, hogy értelmes párbeszédet folytassunk (igen, csúnya prekoncepció, fúj...), ezért inkább csak az esetleges késõbbi idelátogatók kedvéért hadd kérdezzem meg, ezek közül szerinted melyik volt a kamu és miért?
- Apollo 4: Saturn V elsõ tesztrepülése
- Apollo 5: holdkomp elsõ tesztrepülése
- Apollo 6: Saturn V második tesztrepülése
- Apollo 7: elsõ emberes CM tesztrepülés
- Apollo 8: a Hold megkerülése
- Apollo 9: teljes küldetés próbája Föld körüli pályán
- Apollo 10: fõpróba Hold körüli pályán, felszín megközelítése a komppal 15 km-re
- Apollo 11: leszállás
A NASA köztudottan egy kirakatszervezet. Ahogy a nép mondani szokta: "az sem igaz amit kérdez, hát még amit állít". Szerintem nem helyes kritika nélkül elfogadni dolgokat. De ez mindenre vonatkozik. Te pedig egyirányúsítasz a mondanivalódban.
"Egyébként szerinted melyik volt az igazi holdra szállás?"
Én ezt nem tudom megmondani. Talán mind, talán egyik sem. A legvalószínûbb, hogy a Holdon már régóta vannak ember által odatelepített és folyamatosan mûködtetett katonai bázisok. Ha pedig ez így van, akkor az is valószínûnek látszik, hogy nem rakétameghajtással cipekedték oda fel a terhet.
"Az akkori titkos eszközöknek némileg ellent mond az hogy ennyi év után kiderültek volna dolgok."
Ki is derültek, csak a szkeptikus beállítottságú emberek ezeket el sem olvasság. Marhaságokra nekik nincs idejük. Így aztán egyoldalú tájékozottságuknak köszönhetõen maradnak a fantáziaszegény kis világukban. Az ellenkezõje sem jobb. Az álmodozók meg mindent azonnal valóságként élenek meg. Gondolom sejted én hová szeretek tartozni. Igen, azok közé, akik megpróbálnak prekoncepciómentesen és realisztikusan gondolkodni.
"És ott is azért oldották fel javarészben mert ...."
Mert már tarthatatlanná vált a hazudozásuk. Egyetlen ember még képes hosszútávon hadoválni, de egy szervezet már nem. El -elszólják magukat és túl sokat állítanak. Túl sok tényt akarnak közölni. Miközben a sajtó és idõközben már az internetes szabadidõ-emberek minden elhangzott szót, minden nyilatkozói arcfintort, minden publikált képet jegyeznek és ízekre szednek, analizálnak. A következtetések egyértelmûek. Mint már írtam: A NASA egy kirakatszervezet. Szinte semmi sem igaz abból ami ott folyik. Aki elhiszi az ott folyó "munkát", az vagy nem ebben a világban él, vagy még gyerek. De már ezt is írtam. Ez tehát a véleményem.
Gracie Barra
Azt állítottad, számos olyan technológiát használtak fel, amely akkoriban nem létezett. Sokadszorra kérem én is, hogy sorold fel ezeket. Ködösíteni és blablázni lehet, de egy bizonyos értelmi szint felett ezt NULLÁNAK fogja tartani a beszélgetõpartnered.
Tényleg, hány éves is vagy?
Az a 'vicces', hogy ez az oltást tényleg folyton meg is kapják valamelyikünktõl, aki van annyira bolond, hogy visszajár ezekbe a topikokba értelmes eszmecserét folytatni... Csak hát van az a szint, ahol már tényleg nincs esély értelmes beszélgetésre, és részemrõl marad a lehülyézés.😊
Aztán továbbra is õk vannak megsértõdve és minden megy tovább, mintha mi sem történt volna...
Igen, nem kötelezõ ezeket a "lehetõségeket" kizárni, csak ha nem teszed, sõt, még hangoztatod is, akkor ki fognak röhögni. Mint ahogy meg is tesszük.
Kicsit fárasztó már ez a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" hozzáállás.
Az is kicsit vicces, hogy nem olyan embereknek hisztek, akik feltették az életüket az adott szakterületre, 20-40 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Egy újságíró vagy huszadrangú amatõr scifiiró valóban sokkal hitelesebb forrás.
Van rá elméletem, hogy miért. Mert ti az égvilágon semmihez nem értetek, és még csak el sem tudjátok képzelni, hogy milyen az, ha valaki ért a szakmájához. És ha van valami átfedés a biztos tudásom és az adott téma közt, akkor bizony EGYÉRTELMÛEN ki lehet zárni bizonyos "lehetõségeket". Erre ti képtelenek vagytok, szemmel láthatólag. Nektek bármi elképzelhetõ.
Igen elképzelni én is tudom, csak én azt is tudom hozzá, hogy lehetetlen.
Emellett értelmezni sem tudjátok a bizonyítékokat. Igen, kell hozzá elõképzettség, pl holdfotóknál nem ártana valamennyit konyítani az optikához, fényképészethez.
Ennyire békasegge szinten nem lehet vitatkozni. Vagy akkor most kezdjük megvitatni, hogy szerintem Armstrongék egy sárkány hátán repültek oda föl, a landing modul meg a farkára volt kötve. Aztán úgy fényképeztek, hogy a sárkány ne látszódjon bele a képekbe. Ugye rengeteg helyen olvashatunk sárkányokról, semmi okunk kételkedni a létezésükben. A rohadt NASA olyan titkolózós fajta, biztos eltitkolták a sárkányokat is.
Na körülbelül ilyen szintû "elméleteket" hoztok fel folyton.
"Hinni pedig nem kell semmiben. Még abban sem, hogy reggel ismét felkel a Nap."
Na pontosan errõl beszéltem! Hogy ez neked hit kérdése. Én meg TUDOM, hogy a Föld forog, és holnap reggel megin úgy fordul majd, hogy a Nap rámsüssön. És azt is tudom, hogy amennyiben nem történik rendkívüli esemény, ez biztos, hogy így is lesz.
Én már belefáradtam abba, hogy általános-középiskolai fizika korrepetálást tartsak itt nektek, tanuljatok magatoktól. Viszont ezt az osztást meg fogjátok kapni idõnként.
Egyébként szerinted melyik volt az igazi holdra szállás? Gondolom nem a 11. Hanem? 17? Vagy a 13? De. Ha egyszer látványosan meghazudták a holdra szállást a 11-el, minek kellett a többi? Rendben kellett 1 az "igazi". Bár mint a mellékelt ábra mutatja nem volt ellenfél, igy akár a 17 is lehetett volna az elsõ. (deugye.. ha az usa meg a szu össze vannak szövetkezve akkor az usák tudták hogy nem kell sietni. De akkor minek hazudták és miért nem szálltak le csak simán?) Tudom Kennedy azt mondta hogy az évtized végéig.. De minõ szörnyûség lett volna ha mondjuk 72ben szállnak le, dicsõség, ováció, és a náza vezetése megjegyzi hogy az õ hibájuk hogy nem tudták valóra váltani JFK "álmát" és mennyire szégyenlik magukat, pedig mindent megtettek.. És az emberek örülnek, hogy az álom mégis megvalósult JFK a király, a náza meg lógósok gyülekezete.
Az akkori titkos eszközöknek némileg ellent mond az hogy ennyi év után kiderültek volna dolgok. Ugyanis ha vesszük példának Hitler náciufóit, annak hely kell ahol tartják.Ahol üzemeltetik. Vannak pilótái. Vannak kiszolgálószemélyzetei. Mind mind forrás és rés a pajzson. Eddig a 117est sikerült a legtovább titokban tartani. És ott is azért oldották fel javarészben mert megterhelte a személyzetet az állandó éjszakai tevékenység. Szóval nem kell hogy titkos dolgok támogassák. A B2 sem titkos már mégsem tudja senki megcsinálni rajtuk kivül. Jaaa tudom nem is akarják. Mert nem kell senkinek egy olyan csökkentett észlelhetõségû stratégiai bombázó ami bárhová be tud jutni. Nem kell sem Kinának, sem az Oroszoknak, még presztizs okokból sem.
Elmondom én mit gondolok:
Titkos eszközök márpediglen vannak! Titokban használják is õket.
A Holdraszállás megtörtént. De nem elõször. Az csak propagandisztikus célokat szolgáló politikai kamu volt.
Titkos eszközökkel, például Hitlertõl lopott koronghajókkal kisérték, segítették az utazást. A segítségnek nem az emberélet megmentése, hanem a feladat látványos teljesülése volt a célja.
Hinni pedig nem kell semmiben. Még abban sem, hogy reggel ismét felkel a Nap. Meg kell róla gyõzõdni. Ha ez valamilyen okból nem sikerül, a tagadásnak, a kizárásnk /egyáltalán semmiféle kizárásos gondolkodásnak/ akkor sincs helye.