5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
#2673 Nem bevessiü. Belátjuk, hogy miért igaz. Ezzel szemben a túloldal nagyjából 0 bizonyítékot vonultat fel. -
MitsuMishi #2672 Hát csak az hogy a holdraszállás tagadók szoktak mindig azzal jönni,hogy "a szegény megtévesztett ostoba emberek,akik beveszik a hivatalos dumát",szerintem ez azért egy burkolt személyeskedés az itteni másik oldal képviselőivel szemben. -
#2671 Ha esetleg valaki tanulni szeretne a csillagászati képalkotás terén, ami már úgy is sokszor képbe került itt, ajánlom a figyelmébe a Cydonia blog cikksorozatának első és második részét. Ugyan kifejezetten a Hubble-val foglalkozik, de lényegi dolgok kerülnek kivesézésre.
Meg már úgy is meg vagyunk szólva, teszem hozzá, sajnos jogosan... -
Pares #2670 Mivan? -
#2669 á hagyd, most még sunnyogási időszak zajlik.
majd előjönnek egy újabb áramlattal.. -
MitsuMishi #2668 Bagoly mondja verébnek... -
#2667 Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal.:-) Pusztán azt próbáltam kifejteni, hogy nem az ilyen pitiáner (n-szer ismételt és n+1-szer megcáfolt), mindenki által észrevehető dolgokon fog elbukni, ha tényleg elbukhat egyáltalán, hanem olyasmin (a jövőbeli holdraszálláson kívül), amihez láthatóan kvára nem is értenek.:-) Persze lehet ennek a megértése is nehézségekbe ütközik náluk, sőt biztos. :-) -
Pares #2666 Ezt a topikot miért nem lehet már becsukni? Vagy itt meg van tűrve a személyeskedés? -
#2665 A helyzet az, hogy ha úgy alakulna, "elbukik a holdraszállás "meséje"", azt én, te, Cifu, mrzool, molnibalage és még sokan mások itt a fórumon probléma nélkül fel tudnák dolgozni. Legalábbis én maximum röhögnék egy nagyot, aztán elkezdene érdekelni a technikai háttér, amivel az "átverést" ilyen profi módon megoldották.
A fordított helyzet, miszerint pl. a kommunista kína tajkonautái :) 2020 körül landolnak a Nyugalom Tengerében, és ott találják a zászló, és a többi holmi láthatóan -és bizonyíthatóan- több évtizednyi napszélnek és mikrometeorit-eróziónak kitett maradványait, sőt, a lábnyomokat, és mindent, úgy és ott ahogy annak a nasa "állítása" szerint lenni kell, na az már egész más helyzet. (és sajnos azt kell mondanom, hogy ez fog történni, akárhogy is fáj)
Soha, egyikük sem fogja beismerni hogy tévedett.
Képzeld magad a helyükbe. Az első esetben bennünket a világ egyik legerősebb szuperhatalma csapott be, a legprofibb módszerekkel. (lásd: az állítólag hamis Apollo-fotókon _ugyanaz_ a látvány fogad, mint a japán Kaguya/Selene szonda hdtv-képein, vagy a magasság-adatokból és felszín fotókból generált rendereken. Akárhogy is, a nasa makett és díszletépítői tudtak valamit:)
A második esetben viszont őket csak néhány hozzájuk hasonló madár verte át. És elhitték.
Így aztán már egy-két évvel ezelött elkezdték kibővíteni a hazugságaikat, ilyen nonszenszekkel, hogy azóta titokban(!), robotokkal/titkos űrhajósokkal(!) berendezték a helyszíneket, nehogy lebukjanak. Legrosszabb esetben azt mondják majd, hogy márpedig ők a komenyista kínaiknak sem hisznek.
Hogy valaha is akármelyikük elismerje, hogy tévedett? Hogy a magas ló, amiről leugattak bennünket, valójában gödör volt a lukból? Na azt aztán ugyan várhatod. -
Nuki #2664 Igen, köszönöm szépen!
-
#2663 Má bocs, de ez oldal amit linkeltél és az onnan továbbvezető link, akár csak a hozzászólásod egy szánalom. Lehet próbálkozni a "bizonyítékok" cáfolásával, de akkor az legyen egzakt, ne ilyen beböfögés, mint ami ezen az oldalon is van.
Továbbá akkor jó lenne már valami következetességet belevinni a bizonyításba. Mielött bele kötnek valamibe át kéne gondolni, hogy ez mire lehet bizonyíték. Jó példa erre a szálkeresztek esete, ami hol látszik hol nem. Nem feltétlenül kell elhinni a hivatalos magyarázatot, amit a fotózó emberek pl. tapasztalatból is tudnak, de akkor elő kéne állni egy normális magyarázattal. Azért mert a szálkereszt eltűnik a fotón lévő tárgy világosabb részein, de ugyan azon tárgy sötétebb részein pedig látszik, az csak a gyökér összeesküvéselmélet gyártók agyában = azzal, hogy a fotó manipulált. Kérdem én, szerintük mit is bizonyít ez konkrétan? Később került oda a kereszt? Akkor látszania kéne a nem látszó részének is. Később került oda az a tárgy? Akkor miért látszik a kereszt ugyan annak a tárgynak a sötétebb részein? Na, csak egy példa volt arra, hogy a tagadók mennyire következetlenül gondolkodnak, sőt inkább nem gondolkodnak.
Be lehet állni az ortodoxozó hülye mögé feleslegesen mellébeszélni, vagy lehet akár számításokkal világosan bebizonyítani, hogy pl. az általad linkelt oldalról elérhető oldalon felvetett felszállótömeg vs. visszatérő tömeg konfiggal meg lehet e valósítani a holdutazást, és akkor lesz min érdemben vitatkozni.
Ha egyszer véletlenül elbukik a holdraszállás "meséje", akkor nem az ilyen szarságokon fog, hogy merre állt az árnyék, le volt oltva a kabinban a világítás, stb stb. Utólag persze majd lehet arcoskodni, hogy én megmondtam, tisztán látszott az árnyék szögén stb stb. -
Gabyee #2662 Te jártál már a Holdon ember???
Ha nem akkor honnan tudod amit tudsz?
Ja mer eléd rakták készen.....értem,leülhetsz 1-es:D -
#2661 Hát nem ártana... -
Tsol #2660 jártak a holdon, honnan tudom?
azt nem tudom -
mrzool #2659 Mi a probléma? Talán előbb olvasd át a topikot, aztán ha valami ÚJAT tudsz mondani, akkor szólalj meg legközelebb... -
Gabyee #2658 egy kis olvasnivaló a témában! -
mrzool #2657 A 'pofonok a Holdról' cikksorozatra gondolsz? Íme:
http://kiskun.mcse.hu/urmarhasagok.html -
#2656 Működik a fórum keresője ekkora méretű topikban. Talán az kidob valamit. -
Nuki #2655 Tudnátok tenni egy szívességet nekem?
Régebben belinkeltetek ide egy oldalt, ami valamilyen magyar csillagászok lapja, 4-5 cikken keresztül foglalkozott ezzel a témakörrel, hogy tényleg járt ember a holdon, és a képeket magyarázták el eléggé közérthető módon. -
Lalee1 #2654 Amióta felfedeztem eme topicot ezen nevetek, komolyan. Főleg az Okkultist nevű egyén hozzászólásai adnak erre okot. Betéve tud minden kormányzati összeesküvésről, minden titkos fejlesztésről, még "forrásokat" is megjelöl.(Area 51 - flashgun, ennyi.) Bazz, nagyon kemény vagy ember, neked a Top Secret úgy látom nem akadály. Remélem van a hátadon is szem, nehogy elkapjanak az egyik sarkon. Lehet, hogy már most is túl veszélyes vagy a fennálló rend számára, és túl sok mindent tudsz. -
#2653 Lesznek, de azokkal már tényleg végképp nincs mit tenni. Olyanok, mint a pap az "Erik a viking"-ben. Amit nem akarnak látni, vagy nem fér bele a világképükbe, azt nem látják. És ez komoly, nem úgy van hogy direkt félrenéznek, vagy ilyesmi, hanem tényleg ránéznek, és _nem látják_.
És ez ennyi, ezzel végképp nincs mit tenni. -
#2652 Szerintem már régen megvan. Akik egy vetületi szabálykokat, árnyékokat nem ismernek fel, osztás szorzással és v = s/t képlettel számolnak Holdig utat azoktól én már nem kérek más bizonyítékot a beégető bizonyítékhalmazra. A náciufók "ténye" már csak hab a tortán. -
#2651 Bár igazad lenne, de kételkedők mindig lesznek. ;) -
#2650 Egy cikknél offban előjött, beírom ide is:
A japán űrügynökség a saját szondarendszere pontosságát az Apollo küldetések fotóival igazolja:
egy
kettő
Mármost ez ugye két módon lehetséges, vagy a japók ugyanazt a stúdiót és díszletet használják, mint annak idején a nasa, vagy a tagadók a dolog felmerülése -tehát évtizedek- óta hülyeségeket beszélnek, és hisznek.
Kedves összeesküvés-elmélet hívők, ezt a fentit még megpróbálhatjátok kimagyarázni, de mire a végére értek, már nekünk, értetlen hitetleneknek is a kezünkben lesz a mindegyikőtöket csúnyán, nagyon csúnyán beégető bizonyítékhalmaz.
Sakk.
(Matt néhány hónapon, esetleg éven belül) -
uwu #2649 És ne feledjük a koboldokat, meg a sárkányokat akik a világot irányítják, ugyanis miattuk van minden, őket szolgálják a tudósok, így vezetik félre a buta embereket -
#2648 -
#2647 Igen ennyi idő kellett az új körhöz. Lássuk mi lesz ezután : Hamis fotók, a náza hazudik, szar az űrsikló, Van Allen öv, 9/11, náciufók. Néhol vannak részletek, pl Van Allen öv miért öli meg az űrhajósokat, miért világít, de ha nem öli meg őket akkor titokban halnak meg. Mármint azok akik ugye fent sem voltak. Csak a filmeken. Ja a náza hazudik az állandó és minden kommentben van. -
#2646 Na mivan, letelt a kötelező sunnyogási időszak? -
#2645 Megint bepörög a búgócsiga? -
mrzool #2644 Már megint ezzel jössz? Volt színes TV közvetítés. Több küldetés során is. -
OKkultist #2643 Nem is rossz ötlet, olcsóbb, mint elveszíteni 5-10 űrhajóst. A TV-műsor olcsóbb is, biztonságosabb is. (színes filmet sem kellett csinálni, simán bevették a FF minőséget, meg a fotókat.) -
#2642 Akkor meg nagy ívben ..... :D:D -
MitsuMishi #2641 Erre úgyis azt fogják válaszolni, hogy biztos robotokkal rakták oda le -
#2640 Én csak egyet mondok, ha nem volt még ember a Holdon, akkor hogy került oda a mérő tükör, aminek segítségével, lézerrel mérik folyamatosan a hold-föld távolságot. Ja, még egy dolog és ki vitte oda a holdjárót, mert az is ott van bizony. -
#2639 Egyesek szerint már a németek is jártak a holdon+ a marson. De én nem hiszem. -
tmisi #2638 Az még semmi, van aki szerint már hamarabb is szálltak le mint 1969. Bár ez érdekes, mert mások szerint még ma sincs meg rá a technika. Biztos a roswelli ufot felújították oszt azzal mentek...
Amíg sok idióta fantáziálgatást tesznek a témába, addig az a néhány valós bizonyíték, ami esetleg létezik, szépen elveszik a nagy információhalmazban. -
#2637 Igazából nem értem, hogy miért hiszik azt itt egyesek, hogy
a holdraszállás kamu..
lehet, hogy a felvételekről sok ellentmondás szűrhető le,
de ha még csak tényleg, stúdióban forgatták volna(élő adás nehézségei stb. miatt)akkor is, egyáltalán nem járt még ember a Holdon?
-
Pares #2636 Itt-ott beirok valamit, nameg ha vmiről belinkelek valamit, az hülyeség, szal nem látom értelmét az egésznek topiknak.
Ugyse győz meg senki senkit, az offoláson, személyeskedésen kivül meg más nagyon nem is megy... -
#2635 KülöNben mindig ide jársz :) -
Pares #2634 Igyse-ugyse nincs értelme ennek a Topicnak, szerintem...Külömben is honnan tudod, hogy én hogy gondolom?