5130
Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • gothmog
    "szedd össze magad" "leülhetsz, 1-es"...
    ez nálad a kórkép része lehet, hogy tanárnak képzeled magad, aki feladatokat ad, meg érdemjegyeket osztogat.
    Hosszú hónapokon keresztül minden felvetésedre megkaptad a választ, amit aztán figyelmen kívül hagytál, lapítottál pár hétig, aztán elölről kezdted az egészet, mintha mi sem történ volna. Úgyhogy ne utasítgass.
    A retusáláshoz az "apollo archive" oldalt linkeltem, nem pedig egy színes, holdraszállásról szóló album nyomdakészre alakított képeit. Ott vannak a teljes sorozatok nyers digitalizált változatai -gy.k.: "Full Hasselblad Magazines"- bemutathatnád a retusáltat.
    Belinkeltem a Mythbusters filmjét, kritizálhatnád az elvégzett kísérleteket. Nem az előadás módját. De ezek valahogy mindig elmaradnak. Köcsögözés, vakolózás, szabadkőművesezés az van. Az valahogy mindig van. Igazából ez a baj, ugye? A moon-hoax csak az egyik keret, hogy hinthesd az "igazságot" a világösszeesküvésről.

Ezt a csupa nagybetűzést valami kommunikációs tanfolyamon tanultad? Nem működik.
  • gothmog
    "fizikus vagy csillagász lehetsz, de kezdő."
    -Látod, körülbelül ennyire pontosak az elméleteid. (gyk. ezt benézted)
  • Papirzacsi
    Én amondó vagyok, hogy a jelenlévők közül mindenki adja vissza az érettségijét -Okkultistot kivéve, mert neki biztos nincs-, mert az érettségi tablóinkon szereplő képek mint retusáltak! Tehát az egész vizsga és a bizonyítvány is egy nagy csalás, meg sem történt!
  • Molnibalage
    A keződ szó a te szájadból meg elég viccesen hangzik mikor kicsit hadilábon állsz a természettudományokkal még gimis szinten is. Nem szégyen az csak akkor ne írjál le vad dolgokat és próbáld védeni a hülyeséget.
  • uwu
    Reménytelen vagy.
    Beszipkázott az összeesköősös gépezet és széjjelmanipulálta az agyad.
  • OKkultist
    A NASA szóvivő (köcsög) dumája volt a legjobb a MOONHOAX filmben: ott voltunk és kész! A PÁPA megnyilatkozott, aki kételkedik, azt a fizikus-csillagász szekta fogja üldözni, NEM, kérdezni sem lehet, a szegény zűrhajósokat ( akik között véletlenül nagyon sok a vakoló) pedig ne zavarják az ostoba kérdéseikkel, ők nagyon elfáradtak a Holdon, azóta sem sikerült egyeztetni a mesét, és különben is.
  • OKkultist
    fizikus vagy csillagász lehetsz, de kezdő. A retusálást az egyik zűrhajós is meg a NASA is elismerte, a nemhivatalos felvétel eredetiségét is, stb, stb.. szedd össze magad, és olvass vissza vagy 20-25oldalt, már linkeltem mindent amiről beszélsz.
  • gothmog
    "aki fotókat retusál, az bármire képes"
    például embert juttatni a holdra, és visszahozni?

Mutass már rá, melyiket retusálták, és mondd már el, honnan látod, hogy retusált.

"FÖLDÖN NEM ELLENŐRÍZHETSZ"
    szeretnéd ezt hinni, igaz? Közben filmeket linkelsz be "bizonyíték"-ként, csak mert azt állítják, amit hallani akarsz. Hogy is van ez? Ha egy film téged igazol, az bizonyíték, ha engem, akkor bohóckodás?

"nem lesz MAGÁNŰRHAJÓ"
    ez aztán a kényelmes álláspont. Még jó, hogy másfél hónapja ideírtam, hogy megpróbálsz majd kihátrálni. Mi van öreg? Beijedtél?
  • gothmog
    Aha, a Mythbustersnek -akik mellesleg vizuális effekt-szakértők- nem hiszünk, mert megpróbálnak érthető és szórakoztató módon elmagyarázni valamit. Bezzeg Mitch Pilegginek bármit, hiszen ő személyesen Skinner igazgató-helyettes az FBI-tól. Nem pedig egy színész.

Persze, arra válaszolj csak, amire van valami jópofa terelésed. A többinél meg csak lapíts.
  • sz4bolcs
    "Gondolom már te is rájöttél, hogy egy ilyen méretű hazugsághalmazt nehezebb lenne titkolni, és félretájékoztatni 6,5 milliárd embert a világ végezetéig, mint egy valós teljesítményt lerakni az asztalra. "

-Ugyan, a földönkívülieket sem képesek eltitkolni. :-)
  • Gundark 1 1
    Tetszik neked ez a Van Allen öv. Mondhatni ez a Szent Grálod. Nekem mint egyszerű megtévesztettnek mesélnél róla pár szót, hogy mettől meddig terjed mi a szerepe és főleg mitől halnak meg az űrhajósok ezen kivül? Mennyi éri sugárzás (tipusok is mert ahhoz sem értek) éri mondjuk percenként a VA-n kivül illetve belül? De ne linkelj ird le pár mondatban hogy megértsem az álláspontodat.

Kiemelném a "nyugodtan hazudhatnak bármint, te úgyis elhiszed" részt. Ez a te oldaladra is igaz.

Nem válaszoltál az előző postban felsorolt kérdéseimre. Megtennéd? Csak hogy a hozzám hasonló megtévesztettek is lássák hogy mire is gondolsz.
  • uwu
    Nyugodtan bevallhatod, hogy a holdra szállás szerinted is megtörtént, csak nem illik a fórumon kialakított álláspontodhoz.
    Szerintem igazából már te is elhiszed, csak dacból ellenkezel. Ezt onnan gondolom, hogy eljutottál odáig, hogy "meg akarsz róla bizonyosodni".

Gondolom már te is rájöttél, hogy egy ilyen méretű hazugsághalmazt nehezebb lenne titkolni, és félretájékoztatni 6,5 milliárd embert a világ végezetéig, mint egy valós teljesítményt lerakni az asztalra.

Sajnos páran a hozzád hasonlóak szórakoztatásából élnek. Tökéletesen haszontalan, sőt káros ez a fajta tevékenység. Jó lenne ha befejeznéd már ezeknek a léhűtőknek a támogatását.
  • Molnibalage
    Vannak örök dolgok az univerzumban. Ilyenek a fizikai állandók és okkultist mérhetetlen sötétsége... Már megint olya dolgokkal jön amik alsó hangon ötször le lettek tárgyalva.
  • OKkultist
    Az első űrséta is meg volt, mégpedig az oroszoktól. Tehát létezik olyan ruha amiben flangálni lehet a zűrben.

Pl. ez a tipikus mellébeszélés: egy dolog az űrruha sugárzásvédelme, amikor pár órát sétál a zűrhajós, és egy nagyon más amikor több napig ÉS a Van-Allen övön KÍVÜL kell életben maradni.

De ez is műszaki kérdés, amit a FÖLDÖN NEM ELLENŐRÍZHETSZ, tehát nyugodtan hazudhatnak bármit, te úgyis elhoszed. (én megvárom, amíg lesz magánűrhajó, és független szakértők is igazolják, aki fotókat retusál, az bármire képes)
  • OKkultist
    Viszonylag kevés szabadkőműves, fenyegetőző (amikor a nem nyilvános NASA felvételt bemutatták) összevissza hadováló (amikor a kozmikus sugárzásról, Van-Allen övről kérdezték) izzadó (amikor a bajnokot az otthonában kérdezték a Holdról) műhold van, a műszaki kérdésekkel NEM ÉRDEMES foglalkozni, mert nem ellenőrízheted, azt hazudnak amit akarnak, amíg nem lesz MAGÁNŰRHAJÓ, addig ezeket NEM LEHET ELLENŐRÍZNI.
    (a retusált és néha nevetséges HOLD FOTÓKAT nem is említem) Engem a zűrhajósok nyilatkozatai, meg a zavaros , a tényeknek és egymásnak is ellentmondó beszámolóik érdekelnek, ill. az, hogy Obert V2-es rakétáját 25év alatt sikerült-e a Holdig szálló cuccra fejleszteni? NEM, de mindenki azt hisz amit akar, amíg ez drazsé elvtárs érdekeit nem keresztezi.
  • Molnibalage
    Ők legalább a gimnáziumi szint felett vannak természettudományokból. Rólad ez nem mondható el. Sőt, még a gimis szint is erős túlzás rád nézve.
  • OKkultist
    Mythbusters: tipikus idióta DEBUNKER bohócok, valahogy mindig a hivatalos magyarázatot igazolják, dehát nyilván csak az a lehetséges, amit ők mondanak. (lehet ez kérdés elvtársak?)
  • gothmog
    torrent, aztán nézheted egész jó minőségben:
    Mythbusters: Moon Landing
  • [NST]Cifu
    Régóta ezen lovagolok én is. Miért a Holdutazást kérdőjelezik meg? Miért nem a Luna holdszondákat. A Zond űrszondákat, amelyből három vissza is tért a Földre, és eredetileg embert vittek volna Hold körüli pályára a'la Apollo-8. Miért nem kérdőjelezik meg a Venyera vénusz- vagy a Viking Mars-űrszondákat?

A Apollo küldetés egy ikonikus jelkép lett, és emiatt népszerű célpontja lett az összeesküvés-gyártásnak. Azokkal az érvekkel, amiket felhoznak, a Hubble űrteleszkóp képeit is ki lehetne kezdeni.
  • Bucser
    Nem. Okkultist azért fárasztó, mert hülyeséget állít nagy magabiztossággal.
  • Molnibalage
    Okkultist nem azért fárasztó, mert hülyeséget állít hanem azért, mert képtelen tanulni és gondolkodni.
  • gothmog
    Kicsit több mint egy hónapja várok arra, hogy valamelyikük megmondja, hogy mi a kérdés. Hiába.
    Nincs értelme úgy vitázni, hogy menet közben változnak a szabályok, és utólag tudjuk meg, hogyan. Jön az egyik azzal hogy "lehetetlen eljutni a holdra" mert a Van-Allen-öv, mert a felszálló tömeg, mert a sugárzás. Választ kap rá. Erre jön a másik hogy de... de... akkor miért hamisak a fotók-mert az árnyékok meg a szálkereszt. Valaki jön és rászánja az időt, hogy elmagyarázza, miért. Akkor jön a harmadik, hogy de... de... miért lobog a zászló. azért. És akkor jön a negyedik és közli, hogy az idegenek, meg a bizonyítékok miatt titkolóznak, akiket/amiket a holdon találtak.
    Figyelem! Ott, ahol a korábbi állítások szerint nem is jártak, ahova lehetetlen eljutni, ahonnan lehetetlen visszajönni, és különben is az egészet egy stúdióban vették fel.
    Ezzel vitatkozni? Kösz nem. Molnár F. Árpáddal se állnék le, ugyanezért.
    Majd ha valamelyik fel tud tenni egy kérdést.
  • gothmog
    Ahhaa! Tehát ezek azok az elméletek, amiket eléd raktak készen, te meg elfogadtad. Értem.
    Idézet:
    "Leülhetsz 1-es."
  • Gundark 1 1
    Tulajdonképpen miről vitatkozunk? Az oroszok is megkerülték a holdat automata hajókkal. Tehát vagy hazudnak ők is, vagy lehetséges eljutni a hold körüli pályára. Az út nem is hosszú. Tehát elfogadhatjuk hogy mondjuk az apollo 8 járt arra.

A leszállást vitatod? Az oroszok is szálltak le "simán" a hódra szondákkal. Még azt a jópofa Lunohodot is kiengedték. Tehát le lehet szállni a hódra.

Az első űrséta is meg volt, mégpedig az oroszoktól. Tehát létezik olyan ruha amiben flangálni lehet a zűrben.

És amire soha nem jön válasz : miért nem szólt senki hogy ezek itt hazudnak. A hidegháború közepén megalázni a fő ellenséget? Az egész világ még a "szabad" is, az USA-n röhögött volna. És most ne gyere azzal hogy össze vannak esküdve. Mert ezért az USA nem tud megfelelő árat adni.

És mi a cél a hold hazugsággal? Ki a tökömet érdekelné ha nem lettünk volna a hódon? De akkor már miért a hold? Miért nem a mars? Az mégiscsak tökösebb lett volna nem? A Voyagert a Keplert meg a többieket elhiszed? Ha igen miért?
  • Molnibalage
    Előbb az első kettőt meg kellene nézni, utána lehet róla vitázni, addig csak bohóckodtok.

• OKkultist
    megvan!!!!

DID WE GO? Monnhoax documentary, torrent link!!!!
  • OKkultist
    Torrent, aztán nézheted egész jóminőségben az idézett zűrhajósokat, még sehol sem volt a youtube (ilyen anyagok legalábbis nem voltak, csak homevideok) amikor ezek az oknyomozó filmek elérhetők voltak torrenten meg emule-n.

Itt a másik :
    On Thursday, February 15th 2001 (and replayed on March 19), the Fox TV network aired a program called ``Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?'', hosted by X-Files actor Mitch Pileggi
    The program was an hour long, and featured interviews with a series of people who believe that NASA faked the Apollo Moon landings in the 1960s and 1970s. The biggest voice in this is Bill Kaysing, who claims to have all sorts of hoax evidence, including pictures taken by the astronauts, engineering details, discussions of physics and even some testimony by astronauts themselves. The program's conclusion was that the whole thing was faked in the Nevada desert (in Area 51, of course!). According to them, NASA did not have the technical capability of going to the Moon, but pressure due to the Cold War with the Soviet Union forced them to fake it.

Még van egy jobb, ez most jött ki:
    http://www.moonhoax.com/
    ezt még nem láttam, ha valaki talált torrentet, vagy más linket, ahonnan tölthető, tegye már fel.

Előbb az első kettőt meg kellene nézni, utána lehet róla vitázni, addig csak bohóckodtok.
  • gothmog
    épeszű=okkultist
    mindenki más=hülye.

értem.
    molnár f. árpád jóbarátod-e?
  • mrzool
    Te OKkultist, van valami jó kis HD felvételed ezekről? Vagy a youtube 150x100 pixeles remek felbontásán veszed észre az izzadságcseppeket? Respect, mester!
  • OKkultist
    Leülhetsz 1-es! A BAJNOK a saját otthonában izzadt, a másik a saját irodájában fenyegetőzött, a harmadik meg egy haveri konferencián beszélt összevissza, TEHÁT SZÓ SEM VOLT valami stúdióban történő keresztrefeszítős oknyomozós műsorról, valami haveshenrikszerű pofátlan riporterrel, ez a figura elég szerényen kérdezett, és ő ment oda a zűrhajósokhoz, tehát nem volt hazai pályán!
    Valami nem stimmel, ezt minden épeszű látja. (hogy mi, azt meg csak a belsősök legbelső köre tudja, a vakolók meg nem árulják el)
  • gothmog
    Igazából nem sikerült megfogalmaznod egy olyan állítást sem, ami legalább a saját magadnak ne mondana ellent. Legalább egy mondaton belül. Szóval továbbra se tudjuk, hogy mi a kérdés.
  • sz4bolcs
    Ha hazugságvizsgálóra kötnék, és a gép nem jelenzne ki hazugságot, akkor meg agymosott lenne. :-)
  • mrzool
    Ugye nem akarod újrakezdeni? Készíted elő a visszatérésed a hangulatkeltéssel és ezerszer megcáfolt hazugságok állításával...?

Izzadás: nem tudom te ültél-e már TV stúdióban, készítettek-e veled riportot (nem felvágásból, de én jópárszor) - nos ha tudnád milyen és mekkora reflektorok nyomják az arcodba a fotonokat, akkor egyből megértenéd miért izzadhatott az a valaki, akit kipécéztél magadnak.
  • Molnibalage
    Igazából nem sikerült cáfolni egyik izzadós, hadoválós, fenyegetőző zűrhajós videóban feltárt egyszerű ellentmondást sem

Max. szerinted...
  • OKkultist
    Igazából nem sikerült cáfolni egyik izzadós, hadoválós, fenyegetőző zűrhajós videóban feltárt egyszerű ellentmondást sem, innentől tehát nem lehet a japánokra/oroszokra/kínaiakra mutogatni, meg hogy majdmeglátja mindenki, úgyisottlesz aza a zászló, bele van tűzve a holdba, stb...
    Nem ez a lényeg, hanem , hogy akik ott voltak (ha igaz) azokkal valami nem stimmel, vagy valamit eltitkolnak, de úgy néz ki előbb halnak meg, vagy száll ott le valaki más (oroszok/kínaiak/albánok???) mintsemhogy bevallanák, amit be kell vallani. (nem tudom mi az, de valamit titkolnak, nem véletlenül izzadt annyira a bajnok, fenyegetőzőtt a másik, ha bemutatnak valami nem publikus NASA felvételt, és beszélt összevissza a harmadik, amikor egyszerű kérdéseket tettek fel neki, és nem véletlen az sem, hogy szabadkőművesek közülük annyian, mert A MASON NEVER TELL, sajnos)
  • Anaid
    Na gyanítom ebben a kérdésben sem sűrűn fogjuk mi egyszerű halandók megtudni mi az igazság....
  • HUmanEmber41st
    Azt nem értem én sem, hogyan kerültek oda az arcára azok a csontok, vagy mik.
    Háááááátttt ha annyira titkos eredeti felvételek lennének, csak jobban vigyáztak volna rájuk.
  • gothmog
    Ügyes próbálkozás.
  • Christiansen
    Apollo 20 lol már
  • Anaid
    Ja, a szövegekről meg annyit, hogy bár nem jut eszembe, van egy mai írott nyelv (keleti, közelkeleti) amire igencsak hasonlítanak a felvételen látható szövegek....Innentől kezdve kezd nekem kicsit bűzleni az egész...
    Csak személyes vélemény...