5130
Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • polluxware
    emlékszem egyszer az egyik részben Jack O'nil egy 'l'-el elszólta magát a csilakkapuról, aztán a reporter-t elütötték..

• Gundark 1 1
    Na boncoljunk kicsit :)

'ellenőrzése/kézbentartása, hogy ki mehet fel 300km magasra és ki nem. (országok)'

És ki mehet fel? Ők miért? Mer boldog boldogtalan felmegy ma már. Kína India Oroszok, Franciák, Japcsik.

'Az igazi ŰRKUTATÁS az nem nyilvános és már régen nem rakéta-tüzijátékokkal megy. (állítólag)'

Hopp kimondtad a szót. Mondja valaki aki látta hogy beszél róla valaki aki hallotta.

Azonkivül parasztvakítás a népnek. Szerinted a népet érdekli az űrkutatás? Akkor játsszunk a számokkal. Hogy is volt? Az Apollo 11et milliók nézték ahogy elindul. A 12 már nagyságrendekkel kevesebben. A 13 meg ha jól emlékszem csak akkor került be a hírekbe miután megkavarták az oxigén tartályt. Majd valaki ad számokat de szerintem nem sokan nézik tévében az SST felszállásait sem (jó mondjuk a Columbia előtt, mert azóta várnak hátha megint lesz valami)

Titkos űkutatás. Hogy jön ez be az NWOnak? Rabszolgák leszünk a bányában a marson? Milyen az "igazi" űrkuti most szerinted? Enterprise-k meg csillagkapuk? AG űrhajók? És miért titkos? Nem esne jól ezeknek az országoknak ha látnák azt népségek hogy eljutnak a xandurmuluszra mert ők annyivel jobbak? (a többi meg hülye, a 'la usa-szu űrverseny)

"balesetben meghaltak"

Neveket esetleg tudhatnánk hogy kire gondolsz? Remélem nem Gagarinra, meg az Apollo 1 re.

• Pluskast
    Nem tudom de nekem mondjuk a Hubble felvételei a nemzetközi űrállomás megléte a Titánról készült képek az ember nélküli mars missziók az a tudományos tény, hogy az Európán 500km-es vízóceán található és még sok más nem tűnik parasztvakításnak. Egyébként meg gondolod, hogy a hidegháború kellős közepén ha lett volna egy fejlettebb meghajtó rendszer mint a rakétameghajtás nem azzal rukkolnak elő, hogy eljussanak a holdra?
  • Molnibalage
    Minden második szavad állítólag. Bizonyítékot azt még egyet sem tudtál felmutatni, de tárgyi tévedést és 0 természettudományos tudást azt igen...
  • OKkultist
    NEM A HOLDRASZÁLLÁSRÓL van 1000dok.film, arról csak 4-5van, hanem az NWO-ról, és mivel minden állami szerv is annak a része, így a NASA is, már a kezdetektől rengeteg info szivárgott ki, hogy az egész űrkutatás , úgy ahogy van parasztvakítás a népnek, ill. annak ellenőrzése/kézbentartása, hogy ki mehet fel 300km magasra és ki nem. (országok) Az igazi ŰRKUTATÁS az nem nyilvános és már régen nem rakéta-tüzijátékokkal megy. (állítólag) Ebből vaslogikával leszűrhető, hogy a holdraszállás sem véletlenül olyan amilyen, valami nagyon nem stimmel ott. Ha le is szálltak ott, akkor sem úgy ahogy azt előadták. Egszerűen az egész messziről bűzlik. (egyszerűen nem tűnik valósnak, meseszerűek a magyarázatok, meg rengeteg a kérdőjel, meg a gyanús "balesetben" meghaltak, meg az olyan hiba, amit egy 5éves sem követne el, pl. a színes jóminőségű filmfelvételek hiánya, stb..)
    Nincs új adat, amíg Aron Ranen: Did WE Go? c. legújabb dok. filmjét nem tudom megnézni, de egyelőre nincs meg.
  • Gundark 1 1
    Most még egy dologra lennék kiváncsi Okkultist. Bár a tematizált válaszadás nem az erősséged. Mindig azt mondod hogy 1000 dokumentumfilmet láttál ami bizonyitja hogy nem volt holdra szállás. De mi benne a meggyőző számodra? Vagy mitől lesznek ezek meggyőzőbbek mint más nem a náza által támogatott de mégis a holdséta történetét elmesélő dokufilmek?

Van e annyi ismereted (csillagászat, navigáció, fizika, technika stb stb) hogy magadtól mondd azt hogy ez baromság? És azért mert.. Mert én úgy látom hogy a "filmek"-et csak azért hiszed igazanak "mert nem a hivatalos" álláspontot képviseli. Akárhányszor kértelek hogy mondd el a véleményed ebben vagy abban elkezdtél f*szozni meg bunkerezni, és tök másról beszélni.
  • Gundark 1 1
    A csokis szar, mert csoki van benne ami nem is csoki, hanem az NWO által finanszírozott agyelnyomó és hangulatfüggetlenitő drog. És már maga a szó is hogy kroaszan.. Ez valami francia stikli. Ha átlátnád hogy mi van akkor nem is ennél semmit, főleg nem génkezelt gabonából, génkezelt lisztből és génkezelt sütőben sütött génkezelt kroaszant :) És ennek legalább ennyi köze van ahhoz hogy leszálltak e a holdon vagy sem :)
  • polluxware
    váóóó, mi van itten:)

én szerintem jobban szeretem a csokis kroaszant, mint a vaniliásat

de lehet vitatkozni velem
  • OKkultist
    Csak nem ilyenek , mint itt, és ott sem 4éves program volt elindítani/megvalósítani, a többi igaz. (nem mercedeszeket osztogatnak, hanem moszkvicsokat fosztogatnak, hahahaha)
  • gothmog
    Indokolatlan írásjelek tömege, írott szövegben ordítozás... Ha belegondolsz, ez valahol nagyon, nagyon szomorú dolog.
  • Bucser
    Ami itt a #2800-as hsz-től megy arra kb. csak azt tudom mondani, hogyha nem hergelitek majmot az nem rázza a ketrecet, hanem inkább bolházza a társait vagy majszolja a banánt...

Mindenki tudja ki a látogató és ki az attrakció.
  • Molnibalage
    Ne a magyarból indulj ki. Franciaországot is politikusok vezeték ls 75%-a a villamosáramnak atomerőművekből jön.

A többire nem is válaszolok mert minek.
  • OKkultist
    ÖSSZEESKÜVÉS!!!!!! Te rábíznál egy ilyen kérdést a politikusokra????? (az energiaellátást) Mert, ha mindenki tudja, hogy csak 4(1) évre látnak előre, és degeneráltak és korruptak, akkor egy 40-50ÉVRE SZÓLÓ PROJEKTET miért is bízna rájuk bárki????? (ennél Janibácsinak, a józan parasztembernek is sokkal több esze van, ő is képes jobban tervezni a jövőt, ugyanis a MEZŐGAZDASÁG megtanította rá, nem egy íróasztal mögött hazudozik öltönyben)

Most akkor mi van?
    1.mindenki született idióta és bízik a politikusokban
    2.mindenki meg van vezetve és hisz a médiának, és ezért a politikusoknak és az ő szakértőiknek is, mert hiszékeny és idióta
    3.senki sem hisz nekik, de saját magukatat senkinek és semminek tartják, és ezért nem tesz semmit, hogy ne a degenerált, korrupt elit határozza meg a jövőt.
  • polarka
    Najó, ez lesz az uccsó kommentem hozzád, remélem megbecsülöd (és vmit kezdesz már az életeddel). Mert el kell ismernem, h nem fogok a kezeléseddel éveket itt tölteni, h a végére ép elméjű lehess.

Üllői úton végig menve min. 10 napelem bolt van. Ha annyira ráizgultál a free energyre, akkor menjél és vegyél magadnak, hidd el nem fog senki sem megakadályozni ebben és őket sem a terjesztésében. Ha akarsz fúrass magadnak geoterm forrást. Szerválj be 1-2 szélkereket. Eszem megáll, h idáig sem jutottál már el.

Apám mesélt sokat ilyen emberekről, akik mindig meg akarják mondani a szakértőknek, h azt nem úgy kell csinálni és magyarázzák a hülyeségük, kissé kételkedtem, h ilyen agyhalottak vannak. Azóta találkoztam is jónéhánnyal és itt meg mindenfelé ilyen emberekbe botlok (mint te is). Az ilyen emberek folyton azt hiszik, h aki éveket tanul egy szakterületen annál jobban értenek a témához. Aztán ha a kezükbe adják a megfelelő szerszámokat, akkor semmit sem tudnak kezdeni. Vagy megkérik őket, h legalább egy tervrajzot készítsenek, az sem megy nekik.
    Észrevehetnéd, h te is ilyen vagy. Folyamatosan kritizálsz mindent és megmondod, h rég ezt vagy azt kellene csinálni és mindezt nevetséges felületes ismereteidre alapozva. Ha ennyire pro vagy, h mindent jobban tudsz, akkor miért nem teszel már vmit ahelyett, h itt bizonyítod cselekvési impotenciádat? Tervezz/Rajzolj! Számolj! Bár, tudom ez a 2 nem az erősséged. Úgyhogy akkor legalább készítsél értelmes dolgokat.

Amíg semmit sem tettél le az asztalra, addig miért kritizálsz olyanokat, akik értenek egy-egy témához!? Miért hiszed, h jobban tudod, mikor semmitmondó szövegekből tájékozódsz? Lehet a vlóságban szart sem tudsz elkészíteni!? Lehet egy-egy egyszerű bútor összeszerelésével kéne kezdjed, de lehet már azok is túl kemény feladatot jelentenek neked. Hihetetlen. Mindjárt megmondod, h hogyan kell a hidegfúziót csinálni, mert azt már Tesla is elmondta.
    Ember! Csináld meg! Ha nincs rá pénzed, akkor készíts hozzá számolásokat és tervrajzot, ami alapján kaphatsz rá!

Észrevehetnéd, h nem véletlenül fórumozol itt a "nagy" 5leteiddel. És nem véletlen, h nem csücsülsz vmi befolyásos vezetői munkahelyi székben. Egyszerűen, mert mások is látják, h alkalmatlan vagy rá.
    Ha létezik is a te "sötét társaságod", akkor szerencsénk, h ők irányítanak és nem egy ilyen cselekvésképtelen senki.
  • gothmog
    "azért nem terjedt el annyira, mert a felhúzása drága."
    -meg mert Csernobil óta akárkinek elég csak oda mutatni, aztán mindjárt megvan az elegendő számú ellenző, hogy megfúrjanak bármilyen kezdeményezést. De elég, ha három hétre elmúlik a gáznyomás, és mindjárt előkerül a kérdés.
  • Molnibalage
    A sivatagba nem lehet csak úgy lebaszni erőműveket, mert karban kell őket tartani. Tudod mennyire drágáva teszi az, hogy a kibaszott semmi közepén lennének? Csak a felhúzásuk csillagászati összeg lenne.

Az atomenergia meg azért nem terjedt el annyira, mert a felhúzása drága. A politikus meg nem előrelátó népség. Most viszont igény van rájuk és terjednek is nagyon keményen.

A "nem hagyják elterjedni" duma meg kisimilliószor tárgyalva volt. Te még mindig rágod a gumicicát. Gratulálok.
  • gothmog
    "már régen megvannak az olaj helyett a free energy-s energiatermelő eljárások"-és ez persze, a holdraszállással ellentétben tény, hiszen free energyről vannak homályos/titokzatos elméletek, a holdraszállást viszont csak a fél emberiség kísérte figyelemmel az indítástól a visszatérésig. Teljesen nyilvánvaló tehát, hogy átverés. Aha.
  • OKkultist
    EU atomenergetikai részlegének hosszabb távú céljait és szerepeltek bennük a tenyésztő reaktorok

TEGNAPELŐTTRE kellett volna, a papíron tervezett álmok meg olyanok, mint a fúziós reaktor, 40éve folyamatosan 20év múlva lesz kész.
    (nehogy tévedésben legyél, már régen megvannak az olaj helyett a free energy-s energiatermelő eljárások, de azzal az olajos cégek, a bankok, a degenerált vezető elit is csak vesztene, "egyedül" az emberek 99%-a nyerne, ezért is nem veszik elő a fiókok mélyéről. Pl. az akkufejlesztő cégeket is megvették az olajos cégek, biztos ami biztos, nehogy valaki véletlenül elkezdjen árulni egy olyan technológiát, amivel nagymennyiségű áram eltárolható minimális szivárgással, mert még függetlenednének páran)
  • polarka
    Pedig lassan az lesz, mivel te nem tudsz semmit sem felhozni.

Volt szerencsém olvasni az EU atomenergetikai részlegének hosszabb távú céljait és szerepeltek bennük a tenyésztő reaktorok. De ők nem estek túlzásokba, tudják, h nem "örökre" növeli az élettartamot.

Gyerünk, csináld meg, menjél a Szaharába és szüljed ki magadból a napelemeket/tükröket. Hajrá. A világ ilyen egyszerű, ugye.

Sztem elég nagy tragédia, h ilyen idősen sokmindenről vannak felületes ismereteid és azok alapján akarod megmondani a frankót. Ráadásul úgy, h folyamatosan mások írásaira hivatkozol és egy az egyben azt adod vissza saját gondolatok nélkül.

Vedd már kezedbe az életed irányítását! Függetlenítsd el magadat a világtól, lásd el magadat energiával, vezesd be a saját távközlési módszereid, közlekedj jetpack-kel... Ha már ennyire jól tudod mi a jó. Hidd el sokan fogják követni a 0 emissziós életedet. Inkább lássál neki, ahelyett, h itt koptatod billentyűket! Neked és nekünk is csak jobb lenne. Vagy nem futja forrasztó pákára se? Komolyon mondom fáj, h egy ilyen tehetség itt kallódik a fórumon, ahelyett, h érvényesülni próbálna.
  • polarka
    És ezen, most mi az újdonság? Sztem erről is gyorsan kimondhatod, h hazugság, mert a médiában már nem egyszer lehetett ilyeneket látni, ez is a manipuláció része. Jobb, ha menekülsz...
    Nem egy gazdag faszi vesz magának fegyverzet nélküli harci repülőgépet is, azért, h azzal utazzon. De mégis mivel mennek, csak nem kerozinnal!? Azt a polgárok rendszeresen megbírják fizetni? Hát nem.
  • polarka
    Helyes, ne is offolj erről itt. Viszont rendkívül leegyszerűsített a nézeted.
  • gothmog
    "Holdra szállás - mi az igazság?"
    "Holdra szállás - mi a kérdés?"

Ügyesen elvitted másfelé a témát, pedig nem egy rávezető kérdést kaptál. Csak valahogy -hogy-hogynem- megint elsikkadtak.
  • Garga Pitic #2851
    Az oldalon látok egy animációt és pár daruval biztosított lebegési tesztet a SkyCarról, pár szabad lassú lebegést az MX200-zal.
    Ha van videó repülésről, mutass már rá, linkeld már be. Kösz előre is.
  • OKkultist
    Na nehogy már te mutasd be nekem, hogy az alternatív energiatermelés hogy áll, meg a FREE ENERGY, (VÍZBONTÁS Meyer módszerrel, Steven Mark áramtermelő cucca, stb.. csak hogy a legjobb, legismertebbeket említsem) amit persze nem engednek elterjedni, és az atom sem akar terjedni, különös tekintettel a BREEDER REAKTOROKRA, amikkel nem tudna kifogyni az üzemanyag. A sivatagot meg lehetne használni napelemekkel, vízbontásra, akár a hagyományos primitív (Faraday) módszerrel is, és a H2 utána felhasználható lenne, ezt a módszert tartom GREEN módszernek. (mégha primitív is, és csak a hagyományos módszereket használja, esetleg a mehetne még a napsugárzás fókuszált felhasználása stirling motorral, ami generátorokat hajt, utána megint vízbontás és a H2 felhasználása, ami ma már KEVLÁRSZÁLAS palackokban biztonságosan szállítható. Persze a vízbontás a felhasználás helyén lenne a legjobb, ON DEMAND, de ehhez kellene a Meyer módszer nyilvánosságra kerülése)
  • OKkultist
    Már miért a halál f*száért ne repülne??? Nem azért nem gyártják sorozatban, meg a bemutató videó is ott van, ahol természetesen repül. (biztos téged akarnak átverni, hahahahaha, és még én vagyok a paranoiás?)
  • OKkultist
    Sajnálatos, hogy ilyen gyenge a felfogásod, de ha már vannak őseid, akik az előző rendszerben is éltek, akkor kérdezd meg őket a TÉZIS - ANTITÉZIS -SZINTÉZIS elvről, ugyanis ez maga az NWO világ, az egyik oldalon a kapitalisták, a másikon a kommunisták, a szintézis a mai világ, amiben mindkét rendszer hátrányait sikerült ötvözni, most a következő lépés folyik éppen, a nzugati típusú VS terrorista, ebből viszont már remélem nem lesz szintézis, mert az már maga a megvalósult 1984 lenne. (bárki bárhol lehet "terrorista", és akkor annak annyi) Talán az NWO topikban felsoroltakat kellene elolvasni, de nem akarok tovább itt OFFOLNI, csak válaszoltam, a többi az NWO topikban elolvasható:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1108932295&no=15559
  • Garga Pitic #2847
    "MOLLER repülő autó, ami annyiba kerül, mint egy drágább terepjáró, mégsem lehet kapni"

Talán mert nem repül? Apróság...
  • Molnibalage
    Szegénykém hülye. Nem fogja fel, hogy a világon eddig összesen annyi napelem készült ami Mo. energiafogyasztását sem elégítené ki. Naperőmű sem sokkal több van. A világ nagy része alkalmatlan ilyen dolgok üzemeltetésére.
  • polarka
    És szerinted mennyi energiát termelnek ma napenergiából? És még mennyi (hány m2-nyi) naperőművet kellene építeni, h csak az autókat üzemeltessük a világon? Azok megépítésével és szervizelésével mennyit szennyezzük a környezetet? Akkor először ezt a problémát kéne megoldani és nem amiatt sírni, h jaj nincsenek hidrogén/elektromos meghajtásúak sem, mert nem hagyják őket elterjedni.

Egyébként tudom, h nehéz elhinni, de vannak emberek, akik értenek is a témához és foglalkoznak a lehetőséggel, csak rájöttek ezen egyszerű problémákra. Amíg nem oldják meg, addig hiába nyivákolsz, azzal nem teszel értük semmit. Gondoltál már rá, h ha alapjáraton ennyivel jobban tudod náluk, h mi a jó és mi éri meg, akkor elmehetnél (összegyűjthetnél tőkét) és alapíthatnál gyárakat? Betörhetnél a piacra a világmegváltó gondolataiddal.
  • polarka
    Lehet, h a környezetedben ez volt a jellemző. De az értelmiség körében (őseim körében is) mindig is kritizálták a rendszert és a többségük ismerve a következményeket nem tette ezt hangosan. Lehet akkoriban nekik is azt mondta volna a sok okkultist, h tipikus "DEBUNKER" duma és a kommunizmus véd meg minket a gonosz kapitalistáktól, csak ők nem látják ezt. De ha szted mindenkit begyógyszereztek, aki kritizálta volna, akkor az emberek mégis miért akartak rendszerváltást? Azok is akik benne nőttek fel, hiszen akkor mindenki, aki nem értet egyet a rendszerrel azt diliházba dugták?

Egyébként számomra te tűnsz kezdőnek a témában, mert folyton könnyen cáfolható hülyeségekkel jössz és amikor igazad is van akkor éppen olyan dolgot mondasz, amit már mindenki tud. És én is úgy veszem, h tisztában vagy vele, ezért nem is mondom. Aztán rám fogod, h én azt nem tudtam (egyre gyakrabban). Most komolyan azt hiszed, h nagyon kiosztasz, mert elmondasz néhány ált. iskolában oktatott színvonalú dolgot? Ráadásul, ahogyan többen említették, az ellenérvekre/cáfolatokra sohasem tudsz mit felhozni.

Persze, h az NWO részei. Minden újabb társadalom-ideológia egy új világrendet szül (illetve szülne, ha elterjedne).

Sajna nem értek a pszichológiához, h megbízható diagnózist állítsak fel, de lehetséges, h üldözési mániád van a fekete kezekről. (1. lépés a beismerés önmagadnak 2. megbízol másokban, h segíteni akarnak)
  • Pluskast
    Szerintem itt senki nem beszélt a prius-ról de ha már itt tartunk ezerszer kisebb a káros anyag kibocsátása a priusnak mint a lupo-nak. Ráadásul tágasabb hosszú utakra is kivallóan alkalmas és kb kétszer akkora az élettartama.
  • Molnibalage
    Az ilyen idiótákat szokta a volt tanárom a vizsgáról kivágni. Nem azért mert hülye hanem azért, mert képtelen tanulni és gondolkodni.
  • mrzool
    Mikor fogod már fel végre, hogy nem csak a 'kerékbe épített elektromotor' az egyetlen és csakis egyetlen megoldás, hanem ezer másféle módon is el lehet jutni egy optimálisnak nevezhető dologhoz? Out of the box thinking nem nagyon megy neked ugye?

Egyébként meg elmész a picsába a tereléseddel már megint, térj vissza a Holdra vagy oldalazz el a topikból!
  • Molnibalage
    Tévedés ne essék a római vízvezetékrendszer a maga korában jó volt, de a maitól fényévekre van.
  • OKkultist
    Ott magyarázza Jack, hogy a hidrogént NAPENERGÁVAL állítják elő, tehát már ő is többet értett az egészből, mint te.
  • OKkultist
    Ilyet én is tudok, sőt sokkal jobbat is:

MOLLER repülő autó, ami annyiba kerül, mint egy drágább terepjáró, mégsem lehet kapni
  • OKkultist
    Megpróbálok a te stílusodban válaszolni: te alkoholista vadb*rom, a kompakt fénycső a töredékét fogyasztja a normál izzólámpához képest, és elvileg a takarékoskodásról és a hatásfokról van szó, te f*szkalap. (a 100kHz-en villogó az már teljesen jó)
    30éve sehol sem volt net, te idi*ta s*ggfej. Helyette volt BBS, ami akár itthon is lehetett volna, ha az elvtársak megengedték volna. (mint a telefonhálózat fejlesztését, ami pl. a románoknál sokkal jobb volt, pedig ők voltak a szegényebbek, Causesku tett róla, hogy úgy legyen)
    VEZETÉKES VÍZ????????????? Te aztán tényleg egy surmó vagy, az már a RÓMAIAK idejében is volt, SŐT az INDUSVÖLGYI civilizáció, ami a római előtt volt pár ezer évvel, ott is volt, egyszerűen ahhoz nem kell űrtechnika, csak elhatározás, és normális vezetés. (épeszű elit) Ahhoz már inkább kell technológia, hogy az a víz mindig csíramentes legyen, pl. CSAK MOSTANÁBAN terjed az UV sugárzással működő és nem a KLÓROZÓ, amitől az ivóvíz szinte ihatatlan.
  • OKkultist
    Hibrid, mint a PRIUS amit egy LUPO megaláz, de nagyon???? Vagy ott is a kerékbe épített elektromotoros, és optimális fordulaton járatott DÍZEL (jobb a hatásfoka) hajt egy generátort? Nem hinném. Gázos buszok vannak itthon is, de csak olyan kevés, hogy nem tényező.
  • OKkultist
    Tipikus DEBUNKER duma,és big brother módszer, a komcsik sem véletlenül kényszergyógykezelték a rendszert kritizálókat. (ha esetleg nem tudtad volna, ezt sem, mert nagyon kezdőnek tűnsz a témában)
    Ha nem lenne világos, a komcsi rendszerek IS az NWO részei, csak a kísérlet ellenőrízhetetlenné vált, pl. Sztálin, Polpot, Mao ámokfutása miatt, de itt és a környéken ezt kiválóan kézben tartották és tartják azóta is. (akinek esetleg nem tűnt volna fel, de az mostmár sürgősen ébredjen fel, és kösse fel a gatyát!)
  • Papirzacsi
    Kár a gőzért. Lövése sincs mi az az energia mérleg. Korábban már hasonló témában nekiszegezték a kérdést, de a választ kerülte, mint a tüzet.:-))