Holdra szállás- mi az igazság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Má bocs, de ez oldal amit linkeltél és az onnan továbbvezetõ link, akár csak a hozzászólásod egy szánalom. Lehet próbálkozni a "bizonyítékok" cáfolásával, de akkor az legyen egzakt, ne ilyen beböfögés, mint ami ezen az oldalon is van.
Továbbá akkor jó lenne már valami következetességet belevinni a bizonyításba. Mielött bele kötnek valamibe át kéne gondolni, hogy ez mire lehet bizonyíték. Jó példa erre a szálkeresztek esete, ami hol látszik hol nem. Nem feltétlenül kell elhinni a hivatalos magyarázatot, amit a fotózó emberek pl. tapasztalatból is tudnak, de akkor elõ kéne állni egy normális magyarázattal. Azért mert a szálkereszt eltûnik a fotón lévõ tárgy világosabb részein, de ugyan azon tárgy sötétebb részein pedig látszik, az csak a gyökér összeesküvéselmélet gyártók agyában = azzal, hogy a fotó manipulált. Kérdem én, szerintük mit is bizonyít ez konkrétan? Késõbb került oda a kereszt? Akkor látszania kéne a nem látszó részének is. Késõbb került oda az a tárgy? Akkor miért látszik a kereszt ugyan annak a tárgynak a sötétebb részein? Na, csak egy példa volt arra, hogy a tagadók mennyire következetlenül gondolkodnak, sõt inkább nem gondolkodnak.

Be lehet állni az ortodoxozó hülye mögé feleslegesen mellébeszélni, vagy lehet akár számításokkal világosan bebizonyítani, hogy pl. az általad linkelt oldalról elérhetõ oldalon felvetett felszállótömeg vs. visszatérõ tömeg konfiggal meg lehet e valósítani a holdutazást, és akkor lesz min érdemben vitatkozni.

Ha egyszer véletlenül elbukik a holdraszállás "meséje", akkor nem az ilyen szarságokon fog, hogy merre állt az árnyék, le volt oltva a kabinban a világítás, stb stb. Utólag persze majd lehet arcoskodni, hogy én megmondtam, tisztán látszott az árnyék szögén stb stb.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Te jártál már a Holdon ember???
Ha nem akkor honnan tudod amit tudsz?
Ja mer eléd rakták készen.....értem,leülhetsz 1-es😄

Molnibalage
Hát nem ártana...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jártak a holdon, honnan tudom?
azt nem tudom
Mi a probléma? Talán elõbb olvasd át a topikot, aztán ha valami ÚJAT tudsz mondani, akkor szólalj meg legközelebb...

A 'pofonok a Holdról' cikksorozatra gondolsz? Íme:

http://kiskun.mcse.hu/urmarhasagok.html

Molnibalage
Mûködik a fórum keresõje ekkora méretû topikban. Talán az kidob valamit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tudnátok tenni egy szívességet nekem?

Régebben belinkeltetek ide egy oldalt, ami valamilyen magyar csillagászok lapja, 4-5 cikken keresztül foglalkozott ezzel a témakörrel, hogy tényleg járt ember a holdon, és a képeket magyarázták el eléggé közérthetõ módon.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Amióta felfedeztem eme topicot ezen nevetek, komolyan. Fõleg az Okkultist nevû egyén hozzászólásai adnak erre okot. Betéve tud minden kormányzati összeesküvésrõl, minden titkos fejlesztésrõl, még "forrásokat" is megjelöl.(Area 51 - flashgun, ennyi.) Bazz, nagyon kemény vagy ember, neked a Top Secret úgy látom nem akadály. Remélem van a hátadon is szem, nehogy elkapjanak az egyik sarkon. Lehet, hogy már most is túl veszélyes vagy a fennálló rend számára, és túl sok mindent tudsz.

gothmog
Lesznek, de azokkal már tényleg végképp nincs mit tenni. Olyanok, mint a pap az "Erik a viking"-ben. Amit nem akarnak látni, vagy nem fér bele a világképükbe, azt nem látják. És ez komoly, nem úgy van hogy direkt félrenéznek, vagy ilyesmi, hanem tényleg ránéznek, és _nem látják_.
És ez ennyi, ezzel végképp nincs mit tenni.

Molnibalage
Szerintem már régen megvan. Akik egy vetületi szabálykokat, árnyékokat nem ismernek fel, osztás szorzással és v = s/t képlettel számolnak Holdig utat azoktól én már nem kérek más bizonyítékot a beégetõ bizonyítékhalmazra. A náciufók "ténye" már csak hab a tortán.

[NST]Cifu
Bár igazad lenne, de kételkedõk mindig lesznek. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gothmog
Egy cikknél offban elõjött, beírom ide is:
A japán ûrügynökség a saját szondarendszere pontosságát az Apollo küldetések fotóival igazolja:
egy
kettõ
Mármost ez ugye két módon lehetséges, vagy a japók ugyanazt a stúdiót és díszletet használják, mint annak idején a nasa, vagy a tagadók a dolog felmerülése -tehát évtizedek- óta hülyeségeket beszélnek, és hisznek.
Kedves összeesküvés-elmélet hívõk, ezt a fentit még megpróbálhatjátok kimagyarázni, de mire a végére értek, már nekünk, értetlen hitetleneknek is a kezünkben lesz a mindegyikõtöket csúnyán, nagyon csúnyán beégetõ bizonyítékhalmaz.
Sakk.
(Matt néhány hónapon, esetleg éven belül)

És ne feledjük a koboldokat, meg a sárkányokat akik a világot irányítják, ugyanis miattuk van minden, õket szolgálják a tudósok, így vezetik félre a buta embereket<#nezze>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Christiansen
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Gundark 1 1
Igen ennyi idõ kellett az új körhöz. Lássuk mi lesz ezután : Hamis fotók, a náza hazudik, szar az ûrsikló, Van Allen öv, 9/11, náciufók. Néhol vannak részletek, pl Van Allen öv miért öli meg az ûrhajósokat, miért világít, de ha nem öli meg õket akkor titokban halnak meg. Mármint azok akik ugye fent sem voltak. Csak a filmeken. Ja a náza hazudik az állandó és minden kommentben van.
Papirzacsi
Na mivan, letelt a kötelezõ sunnyogási idõszak?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Molnibalage
Megint bepörög a búgócsiga? <#idiota>

Már megint ezzel jössz? Volt színes TV közvetítés. Több küldetés során is.

Nem is rossz ötlet, olcsóbb, mint elveszíteni 5-10 ûrhajóst. A TV-mûsor olcsóbb is, biztonságosabb is. (színes filmet sem kellett csinálni, simán bevették a FF minõséget, meg a fotókat.)
kingpython
Akkor meg nagy ívben ..... 😄😄

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Erre úgyis azt fogják válaszolni, hogy biztos robotokkal rakták oda le

kingpython
Én csak egyet mondok, ha nem volt még ember a Holdon, akkor hogy került oda a mérõ tükör, aminek segítségével, lézerrel mérik folyamatosan a hold-föld távolságot. Ja, még egy dolog és ki vitte oda a holdjárót, mert az is ott van bizony.

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Nikolaosz
Egyesek szerint már a németek is jártak a holdon+ a marson. De én nem hiszem.<#alien>

Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!

Az még semmi, van aki szerint már hamarabb is szálltak le mint 1969. Bár ez érdekes, mert mások szerint még ma sincs meg rá a technika. Biztos a roswelli ufot felújították oszt azzal mentek...<#alien2>
Amíg sok idióta fantáziálgatást tesznek a témába, addig az a néhány valós bizonyíték, ami esetleg létezik, szépen elveszik a nagy információhalmazban.

Christiansen
Igazából nem értem, hogy miért hiszik azt itt egyesek, hogy
a holdraszállás kamu..
lehet, hogy a felvételekrõl sok ellentmondás szûrhetõ le,
de ha még csak tényleg, stúdióban forgatták volna(élõ adás nehézségei stb. miatt)akkor is, egyáltalán nem járt még ember a Holdon?

Itt-ott beirok valamit, nameg ha vmirõl belinkelek valamit, az hülyeség, szal nem látom értelmét az egésznek topiknak.
Ugyse gyõz meg senki senkit, az offoláson, személyeskedésen kivül meg más nagyon nem is megy...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gundark 1 1
KülöNben mindig ide jársz 😊
Igyse-ugyse nincs értelme ennek a Topicnak, szerintem...Külömben is honnan tudod, hogy én hogy gondolom?<#fejvakaras>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Molnibalage
Lehet, hogy õ nem úgy értette ahogy gondolod...

Christiansen
Holdbázis 2020-24 között lesz, persze úgy is csúszik
mint minden mindig, de az már nincs olyan messze..

Teljesen egyetértek.

Nahát, ha 2036-ban lesz Marsraszállás... akkor nemtudom, mit csinálok. Szerintem jól fogunk állni, ha addigra lesz egy emberi tanya a holdon...

Molnibalage
Na ott viszont nem örökké...

Christiansen
Tudom, már elnézést is kértem
összemostam az info-t amit hallottam
a Holdon még ott vannak a lábnyomok ill.
a Marson látni a Spirit és az Opportunity nyomait!
(nézzétek meg az ismétlést, tegnap 20:00-tól volt a Nationel-en😊)

Molnibalage
A lábnyomok nem látszanak látcsõvel. Még a Holdkopm otthagyott része sem. Attól, hogy a Holdraszállás megtöréntét bizonyítottnak látom ilyen buta kijelentés mellett nem tudok elmenni. Számold ki, hogy hány ívmásodperces felbontás kell ahhoz, hogy 300'000 km távolságról 3 méteres felbontásod legyen..

Összes hat landolás volt.

DrRadon
Vagy a 60., esetleg a 70.😊
Ha minden úgy ment volna mint ahogy azt a gyermekkoromban olvasott cikkekben volt, akkor a 25. szülinapomon a Mars-ra szálló asztronautákat a Föld mellett a holdi Tycho-telep lakóinak is üdvözölnie kellett volna. De ez nem történt meg. Talán ezért is rúgtam be jobban a kelleténél...

Christiansen
amúgy elvileg 2036-ban Marsraszállás😊
szép lesz az 50ik szülinapom

Christiansen
utánanéztem ezt rosszul tudtam beismerem, de állításom második fele
attól még igaz😊

dronkZero
"és arra, hogy a mai napig látszanak távcsõvel a lábnyomok?"

Khm. Nincs távcsövünk, amivel akár csak a leszállómodulokat is láthatnánk, innen a Földrõl. Ha lenne, már elhalt volna a téma...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Igen, azért érdekelnének az indítékai. Szerintem valami érdeke fûzõdik ehhez az UFÓ-világösszeesküvés-néphülyítés bizniszhez, különben nem lenne még itt, meg nem hozná fel újra és újra ugyanazokat a hülyeségeket. Mittudomén, ezoterikus könyvesboltja van, vagy pí vizet árul, esetleg Zepter csodalámpával MLM házal...
Szerintem nem nekünk írogat, hanem reméli, hogy az idetévedõ, csendes, read-only módú fiataloknak szánja, akik még fogékonyak az izgalmas mesékre.
Más tippem nincs, hogy miért vállalná valaki a folytonos megaláztatást, hülyének nézést, ráadásul újra és újra ugyanazokkal a hülyeségekkel.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Christiansen
tegnap volt egy film a national-en
a mars kutatásról, a Spirit és az Opportunity marsjárókat követték
végig lépésrõl lépésre..az is kamu volt? 😛P

Másik: tegyük fel -igencsak elborult módon,elméletben- hogy
a '69-ben Amstrong egy stúdióban molyolt -> utána még vagy 10-szer volt ember a Holdon, arra mi a magyarázat?
és arra, hogy a mai napig látszanak távcsõvel a lábnyomok?
ugyanis nincs szél, ami eltüntetné azokat..

Azért vicces, hogy OKkultist itt somolyog a többi topikban, de mivel ebben megintcsak elég keményen meg lett cáfolva, meg sem szólal.😊 Sebaj, gondolom követi a régi koreográfiát, most pár napig altatja a dolgot, aztán újra elõjön valamelyik már ezerszer megcáfolt ötletével...😊

DrRadon
Hihetetlen ez a színvonal.

"Igen az biztos UFo és nem az ISS..."

Ha te mondod...<#lama>

És akkor te vagy itt a nagyokos?

Molnibalage
Pares és a hülye ember is hasonlít egymásra. Csak ez még igaz is nagy valószínûséggel.

Bucser
Igen az biztos UFo és nem az ISS...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A kutya meg a macska is hasonlitanak egymásra, mégse...