Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá akkor jó lenne már valami következetességet belevinni a bizonyításba. Mielött bele kötnek valamibe át kéne gondolni, hogy ez mire lehet bizonyíték. Jó példa erre a szálkeresztek esete, ami hol látszik hol nem. Nem feltétlenül kell elhinni a hivatalos magyarázatot, amit a fotózó emberek pl. tapasztalatból is tudnak, de akkor elõ kéne állni egy normális magyarázattal. Azért mert a szálkereszt eltûnik a fotón lévõ tárgy világosabb részein, de ugyan azon tárgy sötétebb részein pedig látszik, az csak a gyökér összeesküvéselmélet gyártók agyában = azzal, hogy a fotó manipulált. Kérdem én, szerintük mit is bizonyít ez konkrétan? Késõbb került oda a kereszt? Akkor látszania kéne a nem látszó részének is. Késõbb került oda az a tárgy? Akkor miért látszik a kereszt ugyan annak a tárgynak a sötétebb részein? Na, csak egy példa volt arra, hogy a tagadók mennyire következetlenül gondolkodnak, sõt inkább nem gondolkodnak.
Be lehet állni az ortodoxozó hülye mögé feleslegesen mellébeszélni, vagy lehet akár számításokkal világosan bebizonyítani, hogy pl. az általad linkelt oldalról elérhetõ oldalon felvetett felszállótömeg vs. visszatérõ tömeg konfiggal meg lehet e valósítani a holdutazást, és akkor lesz min érdemben vitatkozni.
Ha egyszer véletlenül elbukik a holdraszállás "meséje", akkor nem az ilyen szarságokon fog, hogy merre állt az árnyék, le volt oltva a kabinban a világítás, stb stb. Utólag persze majd lehet arcoskodni, hogy én megmondtam, tisztán látszott az árnyék szögén stb stb.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha nem akkor honnan tudod amit tudsz?
Ja mer eléd rakták készen.....értem,leülhetsz 1-es😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
azt nem tudom
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régebben belinkeltetek ide egy oldalt, ami valamilyen magyar csillagászok lapja, 4-5 cikken keresztül foglalkozott ezzel a témakörrel, hogy tényleg járt ember a holdon, és a képeket magyarázták el eléggé közérthetõ módon.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
És ez ennyi, ezzel végképp nincs mit tenni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A japán ûrügynökség a saját szondarendszere pontosságát az Apollo küldetések fotóival igazolja:
egy
kettõ
Mármost ez ugye két módon lehetséges, vagy a japók ugyanazt a stúdiót és díszletet használják, mint annak idején a nasa, vagy a tagadók a dolog felmerülése -tehát évtizedek- óta hülyeségeket beszélnek, és hisznek.
Kedves összeesküvés-elmélet hívõk, ezt a fentit még megpróbálhatjátok kimagyarázni, de mire a végére értek, már nekünk, értetlen hitetleneknek is a kezünkben lesz a mindegyikõtöket csúnyán, nagyon csúnyán beégetõ bizonyítékhalmaz.
Sakk.
(Matt néhány hónapon, esetleg éven belül)
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!
Amíg sok idióta fantáziálgatást tesznek a témába, addig az a néhány valós bizonyíték, ami esetleg létezik, szépen elveszik a nagy információhalmazban.
a holdraszállás kamu..
lehet, hogy a felvételekrõl sok ellentmondás szûrhetõ le,
de ha még csak tényleg, stúdióban forgatták volna(élõ adás nehézségei stb. miatt)akkor is, egyáltalán nem járt még ember a Holdon?
Ugyse gyõz meg senki senkit, az offoláson, személyeskedésen kivül meg más nagyon nem is megy...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
mint minden mindig, de az már nincs olyan messze..
összemostam az info-t amit hallottam
a Holdon még ott vannak a lábnyomok ill.
a Marson látni a Spirit és az Opportunity nyomait!
(nézzétek meg az ismétlést, tegnap 20:00-tól volt a Nationel-en😊)
Összes hat landolás volt.
Ha minden úgy ment volna mint ahogy azt a gyermekkoromban olvasott cikkekben volt, akkor a 25. szülinapomon a Mars-ra szálló asztronautákat a Föld mellett a holdi Tycho-telep lakóinak is üdvözölnie kellett volna. De ez nem történt meg. Talán ezért is rúgtam be jobban a kelleténél...
Khm. Nincs távcsövünk, amivel akár csak a leszállómodulokat is láthatnánk, innen a Földrõl. Ha lenne, már elhalt volna a téma...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem nem nekünk írogat, hanem reméli, hogy az idetévedõ, csendes, read-only módú fiataloknak szánja, akik még fogékonyak az izgalmas mesékre.
Más tippem nincs, hogy miért vállalná valaki a folytonos megaláztatást, hülyének nézést, ráadásul újra és újra ugyanazokkal a hülyeségekkel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a mars kutatásról, a Spirit és az Opportunity marsjárókat követték
végig lépésrõl lépésre..az is kamu volt? 😛P
Másik: tegyük fel -igencsak elborult módon,elméletben- hogy
a '69-ben Amstrong egy stúdióban molyolt -> utána még vagy 10-szer volt ember a Holdon, arra mi a magyarázat?
és arra, hogy a mai napig látszanak távcsõvel a lábnyomok?
ugyanis nincs szél, ami eltüntetné azokat..
Ha te mondod...<#lama>#lama>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF