Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerintem nem érted az egész Van Allen övet.
De nem válaszoltál arra sem hogy mit is tagadsz tulajdonképpen. A leszállást, azt hogy oda lehet menni vagy mit?
"Mi lesz , ha kiderül, hogy mégsem pont úgy történtek az Apolló missziók, mint ahogyan azt a szent NASA mondta??? Mind felekasztjátok magatokat?"
És mi van ha igen? Akkor a hoaxmenek akasztják fel magukat?
A Zajszint is tetszik neked. Ahogy látom két három havonta valami más is a kezedbe jut az összeesküvéseken kívül és elolvasod (talán, vagy filmet látsz róla) mint az Állatfarmot és akkor példaként hozod fel.
Mindig azon izélsz hogy nem lehet normálisan vitatkozni egy dologról. De amikor kérdezek akkor nem válaszolsz.
Ecsém, monjda az a tróger aki abból szûri le az összeesküvést, hogy az interjú alatt izzadt a fickó. Gratulálok.
Mi lesz , ha kiderül, hogy mégsem pont úgy történtek az Apolló missziók, mint ahogyan azt a szent NASA mondta???
Erre meglehetõsen kicsi az esély. És akkor ti mit tesztek mikor mondjuk valaki fotókat csinál az otthagyott cuccokról, vagy neadjiten haza is hoznak valamit? Külön érdekesség, hogy Holdkõzet két forrásból is van, mert emkékeim szerint szovjet holdszonda is hozzott haza. Fura, hogy még egy geológus sem kapálózott, hogy összeesküvés van, mert az Apolló és szovjet kõzetek nem korrelálnak..
Már megin a zajszint? Ki nem szarja le?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nincs kedvem újra meg újra ugyanazokat a necces adatokat/tényeket belinkelni, de lapozzatok vissza, ott vannak, egyikre sem kaptam választ, csak olyan f*szparasztosat, mint a NASA szóvivõ, hogy OTT VOLTUNK, ÉS KÉSZ!!!! (hazudsz és kész, a zûrhajósok viselkedése a húzós kérdésekre pedig aggályos, további kérdéseket vet()ne fel, valószínû egy hazugságvizsgálós kihallgatáson megtörnének, de erre sajnos nincs lehetõség, pedig felnyithatná a szektatagok szemét, mert egyelõre még azt sem realizálják, hogy megtéveszetett szektatagok, lésd Dykstra, aki képtelen volt elfogadni a valóságot, agyilag betokosodott, és DEBUNKER vált belõle--->ZAJSZINT)
Raymond F. Jones: ZAJSZINT (magyar) rövid, érdemes elolvasni
Ne haragudj de ezt kizártnak tartom. Ha igy lenne akkor nem állítaná hogy a valóságban nem lehet kimenni a VA-n kivül, mert meghalunk. Mert õ határozottan állítja ezt. És ugye nem csak azért mert a hoaxok azt mondják HOGY DE IGAZ.
Ezt 2 kredites nukleáirs és ûrtechnikával foglalkozó tárgyak mentõkérdései között szokott lenni, ez a minimum. Okkult és az 2 x 2 szintû ismeretekkel sem rendelkezik ez különféle sugárzások terén.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy van rá lehetõség, h újabb dolgok merülnek fel? Mert sztem az utóbbi hsz.-ok nem ezt tükrözik.
ez nálad a kórkép része lehet, hogy tanárnak képzeled magad, aki feladatokat ad, meg érdemjegyeket osztogat.
Hosszú hónapokon keresztül minden felvetésedre megkaptad a választ, amit aztán figyelmen kívül hagytál, lapítottál pár hétig, aztán elölrõl kezdted az egészet, mintha mi sem történ volna. Úgyhogy ne utasítgass.
A retusáláshoz az "apollo archive" oldalt linkeltem, nem pedig egy színes, holdraszállásról szóló album nyomdakészre alakított képeit. Ott vannak a teljes sorozatok nyers digitalizált változatai -gy.k.: "Full Hasselblad Magazines"- bemutathatnád a retusáltat.
Belinkeltem a Mythbusters filmjét, kritizálhatnád az elvégzett kísérleteket. Nem az elõadás módját. De ezek valahogy mindig elmaradnak. Köcsögözés, vakolózás, szabadkõmûvesezés az van. Az valahogy mindig van. Igazából ez a baj, ugye? A moon-hoax csak az egyik keret, hogy hinthesd az "igazságot" a világösszeesküvésrõl.
Ezt a csupa nagybetûzést valami kommunikációs tanfolyamon tanultad? Nem mûködik.
-Látod, körülbelül ennyire pontosak az elméleteid. (gyk. ezt benézted)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Beszipkázott az összeesköõsös gépezet és széjjelmanipulálta az agyad.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
például embert juttatni a holdra, és visszahozni? <#mf2>#mf2>
Mutass már rá, melyiket retusálták, és mondd már el, honnan látod, hogy retusált.
"FÖLDÖN NEM ELLENÕRÍZHETSZ"
szeretnéd ezt hinni, igaz? Közben filmeket linkelsz be "bizonyíték"-ként, csak mert azt állítják, amit hallani akarsz. Hogy is van ez? Ha egy film téged igazol, az bizonyíték, ha engem, akkor bohóckodás?
"nem lesz MAGÁNÛRHAJÓ"
ez aztán a kényelmes álláspont. Még jó, hogy másfél hónapja ideírtam, hogy megpróbálsz majd kihátrálni. Mi van öreg? Beijedtél?
Persze, arra válaszolj csak, amire van valami jópofa terelésed. A többinél meg csak lapíts.
-Ugyan, a földönkívülieket sem képesek eltitkolni. :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kiemelném a "nyugodtan hazudhatnak bármint, te úgyis elhiszed" részt. Ez a te oldaladra is igaz.
Nem válaszoltál az elõzõ postban felsorolt kérdéseimre. Megtennéd? Csak hogy a hozzám hasonló megtévesztettek is lássák hogy mire is gondolsz.
Szerintem igazából már te is elhiszed, csak dacból ellenkezel. Ezt onnan gondolom, hogy eljutottál odáig, hogy "meg akarsz róla bizonyosodni".
Gondolom már te is rájöttél, hogy egy ilyen méretû hazugsághalmazt nehezebb lenne titkolni, és félretájékoztatni 6,5 milliárd embert a világ végezetéig, mint egy valós teljesítményt lerakni az asztalra.
Sajnos páran a hozzád hasonlóak szórakoztatásából élnek. Tökéletesen haszontalan, sõt káros ez a fajta tevékenység. Jó lenne ha befejeznéd már ezeknek a léhûtõknek a támogatását.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Pl. ez a tipikus mellébeszélés: egy dolog az ûrruha sugárzásvédelme, amikor pár órát sétál a zûrhajós, és egy nagyon más amikor több napig ÉS a Van-Allen övön KÍVÜL kell életben maradni.
De ez is mûszaki kérdés, amit a FÖLDÖN NEM ELLENÕRÍZHETSZ, tehát nyugodtan hazudhatnak bármit, te úgyis elhoszed. (én megvárom, amíg lesz magánûrhajó, és független szakértõk is igazolják, aki fotókat retusál, az bármire képes)
(a retusált és néha nevetséges HOLD FOTÓKAT nem is említem) Engem a zûrhajósok nyilatkozatai, meg a zavaros , a tényeknek és egymásnak is ellentmondó beszámolóik érdekelnek, ill. az, hogy Obert V2-es rakétáját 25év alatt sikerült-e a Holdig szálló cuccra fejleszteni? NEM, de mindenki azt hisz amit akar, amíg ez drazsé elvtárs érdekeit nem keresztezi.
Mythbusters: Moon Landing
A Apollo küldetés egy ikonikus jelkép lett, és emiatt népszerû célpontja lett az összeesküvés-gyártásnak. Azokkal az érvekkel, amiket felhoznak, a Hubble ûrteleszkóp képeit is ki lehetne kezdeni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nincs értelme úgy vitázni, hogy menet közben változnak a szabályok, és utólag tudjuk meg, hogyan. Jön az egyik azzal hogy "lehetetlen eljutni a holdra" mert a Van-Allen-öv, mert a felszálló tömeg, mert a sugárzás. Választ kap rá. Erre jön a másik hogy de... de... akkor miért hamisak a fotók-mert az árnyékok meg a szálkereszt. Valaki jön és rászánja az idõt, hogy elmagyarázza, miért. Akkor jön a harmadik, hogy de... de... miért lobog a zászló. azért. És akkor jön a negyedik és közli, hogy az idegenek, meg a bizonyítékok miatt titkolóznak, akiket/amiket a holdon találtak.
Figyelem! Ott, ahol a korábbi állítások szerint nem is jártak, ahova lehetetlen eljutni, ahonnan lehetetlen visszajönni, és különben is az egészet egy stúdióban vették fel.
Ezzel vitatkozni? Kösz nem. Molnár F. Árpáddal se állnék le, ugyanezért.
Majd ha valamelyik fel tud tenni egy kérdést.
Idézet:
"Leülhetsz 1-es."
A leszállást vitatod? Az oroszok is szálltak le "simán" a hódra szondákkal. Még azt a jópofa Lunohodot is kiengedték. Tehát le lehet szállni a hódra.
Az elsõ ûrséta is meg volt, mégpedig az oroszoktól. Tehát létezik olyan ruha amiben flangálni lehet a zûrben.
És amire soha nem jön válasz : miért nem szólt senki hogy ezek itt hazudnak. A hidegháború közepén megalázni a fõ ellenséget? Az egész világ még a "szabad" is, az USA-n röhögött volna. És most ne gyere azzal hogy össze vannak esküdve. Mert ezért az USA nem tud megfelelõ árat adni.
És mi a cél a hold hazugsággal? Ki a tökömet érdekelné ha nem lettünk volna a hódon? De akkor már miért a hold? Miért nem a mars? Az mégiscsak tökösebb lett volna nem? A Voyagert a Keplert meg a többieket elhiszed? Ha igen miért?
<#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Itt a másik :
On Thursday, February 15th 2001 (and replayed on March 19), the Fox TV network aired a program called ``Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?'', hosted by X-Files actor Mitch Pileggi
The program was an hour long, and featured interviews with a series of people who believe that NASA faked the Apollo Moon landings in the 1960s and 1970s. The biggest voice in this is Bill Kaysing, who claims to have all sorts of hoax evidence, including pictures taken by the astronauts, engineering details, discussions of physics and even some testimony by astronauts themselves. The program's conclusion was that the whole thing was faked in the Nevada desert (in Area 51, of course!). According to them, NASA did not have the technical capability of going to the Moon, but pressure due to the Cold War with the Soviet Union forced them to fake it.
Még van egy jobb, ez most jött ki:
http://www.moonhoax.com/
ezt még nem láttam, ha valaki talált torrentet, vagy más linket, ahonnan tölthetõ, tegye már fel.
Elõbb az elsõ kettõt meg kellene nézni, utána lehet róla vitázni, addig csak bohóckodtok.
Valami nem stimmel, ezt minden épeszû látja. (hogy mi, azt meg csak a belsõsök legbelsõ köre tudja, a vakolók meg nem árulják el)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Izzadás: nem tudom te ültél-e már TV stúdióban, készítettek-e veled riportot (nem felvágásból, de én jópárszor) - nos ha tudnád milyen és mekkora reflektorok nyomják az arcodba a fotonokat, akkor egybõl megértenéd miért izzadhatott az a valaki, akit kipécéztél magadnak.
Max. szerinted...
Nem ez a lényeg, hanem , hogy akik ott voltak (ha igaz) azokkal valami nem stimmel, vagy valamit eltitkolnak, de úgy néz ki elõbb halnak meg, vagy száll ott le valaki más (oroszok/kínaiak/albánok???) mintsemhogy bevallanák, amit be kell vallani. (nem tudom mi az, de valamit titkolnak, nem véletlenül izzadt annyira a bajnok, fenyegetõzõtt a másik, ha bemutatnak valami nem publikus NASA felvételt, és beszélt összevissza a harmadik, amikor egyszerû kérdéseket tettek fel neki, és nem véletlen az sem, hogy szabadkõmûvesek közülük annyian, mert A MASON NEVER TELL, sajnos)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Háááááátttt ha annyira titkos eredeti felvételek lennének, csak jobban vigyáztak volna rájuk.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Csak személyes vélemény...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...