Holdra szállás- mi az igazság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te most egy sci-fi novellával akarsz példálózni?

Egyébként ez a felakasztjuk magunkat téma már elõjött, és kedves okkult, képzeld, mi nem fogjuk felakasztani magunkat, fel tudnánk dolgozni. Te és a bagázsod viszont soha nem lesz képes beismerni, hogy tévedtetek...

gothmog
Azért végül csak elõjött a valódi énje az arcnak, mi? 😄

Gundark 1 1
Látod ez az egyik oka hogy kapod a felkiáltó jeleket. Én normális stílusban beszélek veled mint egy ember a másikkal. Erre te f*szparasztozol. Tudod ahogy a mondás tartja a stílus maga az ember. Komoly gondok vannak a szövegértelmezéseddel. Direkt kértem hogy mondd el a saját szavaiddal, és ne linkelgess. Linkelgetni én is tudok, mindent ami bebizonyitja hogy a fekete is fehér.

Mert szerintem nem érted az egész Van Allen övet.

De nem válaszoltál arra sem hogy mit is tagadsz tulajdonképpen. A leszállást, azt hogy oda lehet menni vagy mit?

"Mi lesz , ha kiderül, hogy mégsem pont úgy történtek az Apolló missziók, mint ahogyan azt a szent NASA mondta??? Mind felekasztjátok magatokat?"

És mi van ha igen? Akkor a hoaxmenek akasztják fel magukat?

A Zajszint is tetszik neked. Ahogy látom két három havonta valami más is a kezedbe jut az összeesküvéseken kívül és elolvasod (talán, vagy filmet látsz róla) mint az Állatfarmot és akkor példaként hozod fel.

Mindig azon izélsz hogy nem lehet normálisan vitatkozni egy dologról. De amikor kérdezek akkor nem válaszolsz.
Molnibalage
Tipikus f*szparaszt válaszok jönnek, mind velem foglalkozik nem a témával

Ecsém, monjda az a tróger aki abból szûri le az összeesküvést, hogy az interjú alatt izzadt a fickó. Gratulálok.

Mi lesz , ha kiderül, hogy mégsem pont úgy történtek az Apolló missziók, mint ahogyan azt a szent NASA mondta???

Erre meglehetõsen kicsi az esély. És akkor ti mit tesztek mikor mondjuk valaki fotókat csinál az otthagyott cuccokról, vagy neadjiten haza is hoznak valamit? Külön érdekesség, hogy Holdkõzet két forrásból is van, mert emkékeim szerint szovjet holdszonda is hozzott haza. Fura, hogy még egy geológus sem kapálózott, hogy összeesküvés van, mert az Apolló és szovjet kõzetek nem korrelálnak..

Már megin a zajszint? Ki nem szarja le?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tipikus f*szparaszt válaszok jönnek, mind velem foglalkozik nem a témával. Mi lesz , ha kiderül, hogy mégsem pont úgy történtek az Apolló missziók, mint ahogyan azt a szent NASA mondta??? Mind felekasztjátok magatokat? (m int a hívõk, amikor megtudták, hogy a vezetõjük õrült, és õk egy szektában b*szták el az életüket??? Muhahahahahahaha.
Nincs kedvem újra meg újra ugyanazokat a necces adatokat/tényeket belinkelni, de lapozzatok vissza, ott vannak, egyikre sem kaptam választ, csak olyan f*szparasztosat, mint a NASA szóvivõ, hogy OTT VOLTUNK, ÉS KÉSZ!!!! (hazudsz és kész, a zûrhajósok viselkedése a húzós kérdésekre pedig aggályos, további kérdéseket vet()ne fel, valószínû egy hazugságvizsgálós kihallgatáson megtörnének, de erre sajnos nincs lehetõség, pedig felnyithatná a szektatagok szemét, mert egyelõre még azt sem realizálják, hogy megtéveszetett szektatagok, lésd Dykstra, aki képtelen volt elfogadni a valóságot, agyilag betokosodott, és DEBUNKER vált belõle--->ZAJSZINT)
Raymond F. Jones: ZAJSZINT (magyar) rövid, érdemes elolvasni
Gundark 1 1
"Okkult és az 2 x 2 szintû ismeretekkel sem rendelkezik ez különféle sugárzások terén."

Ne haragudj de ezt kizártnak tartom. Ha igy lenne akkor nem állítaná hogy a valóságban nem lehet kimenni a VA-n kivül, mert meghalunk. Mert õ határozottan állítja ezt. És ugye nem csak azért mert a hoaxok azt mondják HOGY DE IGAZ.
Molnibalage
Cifu itt felsorolta, hogy mik játszanak.

Ezt 2 kredites nukleáirs és ûrtechnikával foglalkozó tárgyak mentõkérdései között szokott lenni, ez a minimum. Okkult és az 2 x 2 szintû ismeretekkel sem rendelkezik ez különféle sugárzások terén.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Ne szárnyaljunk át elegánsan a dolog felett... Te mint az igazság letéteményese válaszolnál a kérdéseimre? Mert eddig azon túl hogy videókat mutogattál mást nem nagyon láttam. Azt szeretném hogy a saját szavaiddal ird le a válaszokat pl a 2743as hozzászólásban lévõ kérdéseimre. Mert eddig azt mutogatod hogy a hoax droidok mivel etetik az embereket. De mi a Te véleményed? Én erre vagyok kiváncsi.
Akár írhatnátok is egy rövid összefoglalót a topicról és bezárhatnátok, nem? Ha már ennyi mindent megbeszéltetek.
Vagy van rá lehetõség, h újabb dolgok merülnek fel? Mert sztem az utóbbi hsz.-ok nem ezt tükrözik.

gothmog
"szedd össze magad" "leülhetsz, 1-es"...
ez nálad a kórkép része lehet, hogy tanárnak képzeled magad, aki feladatokat ad, meg érdemjegyeket osztogat.
Hosszú hónapokon keresztül minden felvetésedre megkaptad a választ, amit aztán figyelmen kívül hagytál, lapítottál pár hétig, aztán elölrõl kezdted az egészet, mintha mi sem történ volna. Úgyhogy ne utasítgass.
A retusáláshoz az "apollo archive" oldalt linkeltem, nem pedig egy színes, holdraszállásról szóló album nyomdakészre alakított képeit. Ott vannak a teljes sorozatok nyers digitalizált változatai -gy.k.: "Full Hasselblad Magazines"- bemutathatnád a retusáltat.
Belinkeltem a Mythbusters filmjét, kritizálhatnád az elvégzett kísérleteket. Nem az elõadás módját. De ezek valahogy mindig elmaradnak. Köcsögözés, vakolózás, szabadkõmûvesezés az van. Az valahogy mindig van. Igazából ez a baj, ugye? A moon-hoax csak az egyik keret, hogy hinthesd az "igazságot" a világösszeesküvésrõl.

Ezt a csupa nagybetûzést valami kommunikációs tanfolyamon tanultad? Nem mûködik.

gothmog
"fizikus vagy csillagász lehetsz, de kezdõ."
-Látod, körülbelül ennyire pontosak az elméleteid. (gyk. ezt benézted)

Papirzacsi
Én amondó vagyok, hogy a jelenlévõk közül mindenki adja vissza az érettségijét -Okkultistot kivéve, mert neki biztos nincs-, mert az érettségi tablóinkon szereplõ képek mint retusáltak! Tehát az egész vizsga és a bizonyítvány is egy nagy csalás, meg sem történt!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Molnibalage
A kezõd szó a te szájadból meg elég viccesen hangzik mikor kicsit hadilábon állsz a természettudományokkal még gimis szinten is. Nem szégyen az csak akkor ne írjál le vad dolgokat és próbáld védeni a hülyeséget.

Reménytelen vagy.
Beszipkázott az összeesköõsös gépezet és széjjelmanipulálta az agyad.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

A NASA szóvivõ (köcsög) dumája volt a legjobb a MOONHOAX filmben: ott voltunk és kész! A PÁPA megnyilatkozott, aki kételkedik, azt a fizikus-csillagász szekta fogja üldözni, NEM, kérdezni sem lehet, a szegény zûrhajósokat ( akik között véletlenül nagyon sok a vakoló) pedig ne zavarják az ostoba kérdéseikkel, õk nagyon elfáradtak a Holdon, azóta sem sikerült egyeztetni a mesét, és különben is.
fizikus vagy csillagász lehetsz, de kezdõ. A retusálást az egyik zûrhajós is meg a NASA is elismerte, a nemhivatalos felvétel eredetiségét is, stb, stb.. szedd össze magad, és olvass vissza vagy 20-25oldalt, már linkeltem mindent amirõl beszélsz.
gothmog
"aki fotókat retusál, az bármire képes"
például embert juttatni a holdra, és visszahozni? <#mf2>

Mutass már rá, melyiket retusálták, és mondd már el, honnan látod, hogy retusált.

"FÖLDÖN NEM ELLENÕRÍZHETSZ"
szeretnéd ezt hinni, igaz? Közben filmeket linkelsz be "bizonyíték"-ként, csak mert azt állítják, amit hallani akarsz. Hogy is van ez? Ha egy film téged igazol, az bizonyíték, ha engem, akkor bohóckodás?

"nem lesz MAGÁNÛRHAJÓ"
ez aztán a kényelmes álláspont. Még jó, hogy másfél hónapja ideírtam, hogy megpróbálsz majd kihátrálni. Mi van öreg? Beijedtél?

gothmog
Aha, a Mythbustersnek -akik mellesleg vizuális effekt-szakértõk- nem hiszünk, mert megpróbálnak érthetõ és szórakoztató módon elmagyarázni valamit. Bezzeg Mitch Pilegginek bármit, hiszen õ személyesen Skinner igazgató-helyettes az FBI-tól. Nem pedig egy színész.

Persze, arra válaszolj csak, amire van valami jópofa terelésed. A többinél meg csak lapíts.

sz4bolcs
"Gondolom már te is rájöttél, hogy egy ilyen méretû hazugsághalmazt nehezebb lenne titkolni, és félretájékoztatni 6,5 milliárd embert a világ végezetéig, mint egy valós teljesítményt lerakni az asztalra. "

-Ugyan, a földönkívülieket sem képesek eltitkolni. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gundark 1 1
Tetszik neked ez a Van Allen öv. Mondhatni ez a Szent Grálod. Nekem mint egyszerû megtévesztettnek mesélnél róla pár szót, hogy mettõl meddig terjed mi a szerepe és fõleg mitõl halnak meg az ûrhajósok ezen kivül? Mennyi éri sugárzás (tipusok is mert ahhoz sem értek) éri mondjuk percenként a VA-n kivül illetve belül? De ne linkelj ird le pár mondatban hogy megértsem az álláspontodat.

Kiemelném a "nyugodtan hazudhatnak bármint, te úgyis elhiszed" részt. Ez a te oldaladra is igaz.

Nem válaszoltál az elõzõ postban felsorolt kérdéseimre. Megtennéd? Csak hogy a hozzám hasonló megtévesztettek is lássák hogy mire is gondolsz.
Nyugodtan bevallhatod, hogy a holdra szállás szerinted is megtörtént, csak nem illik a fórumon kialakított álláspontodhoz.
Szerintem igazából már te is elhiszed, csak dacból ellenkezel. Ezt onnan gondolom, hogy eljutottál odáig, hogy "meg akarsz róla bizonyosodni".

Gondolom már te is rájöttél, hogy egy ilyen méretû hazugsághalmazt nehezebb lenne titkolni, és félretájékoztatni 6,5 milliárd embert a világ végezetéig, mint egy valós teljesítményt lerakni az asztalra.

Sajnos páran a hozzád hasonlóak szórakoztatásából élnek. Tökéletesen haszontalan, sõt káros ez a fajta tevékenység. Jó lenne ha befejeznéd már ezeknek a léhûtõknek a támogatását.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Molnibalage
Vannak örök dolgok az univerzumban. Ilyenek a fizikai állandók és okkultist mérhetetlen sötétsége... Már megint olya dolgokkal jön amik alsó hangon ötször le lettek tárgyalva.

Az elsõ ûrséta is meg volt, mégpedig az oroszoktól. Tehát létezik olyan ruha amiben flangálni lehet a zûrben.

Pl. ez a tipikus mellébeszélés: egy dolog az ûrruha sugárzásvédelme, amikor pár órát sétál a zûrhajós, és egy nagyon más amikor több napig ÉS a Van-Allen övön KÍVÜL kell életben maradni.

De ez is mûszaki kérdés, amit a FÖLDÖN NEM ELLENÕRÍZHETSZ, tehát nyugodtan hazudhatnak bármit, te úgyis elhoszed. (én megvárom, amíg lesz magánûrhajó, és független szakértõk is igazolják, aki fotókat retusál, az bármire képes)
Viszonylag kevés szabadkõmûves, fenyegetõzõ (amikor a nem nyilvános NASA felvételt bemutatták) összevissza hadováló (amikor a kozmikus sugárzásról, Van-Allen övrõl kérdezték) izzadó (amikor a bajnokot az otthonában kérdezték a Holdról) mûhold van, a mûszaki kérdésekkel NEM ÉRDEMES foglalkozni, mert nem ellenõrízheted, azt hazudnak amit akarnak, amíg nem lesz MAGÁNÛRHAJÓ, addig ezeket NEM LEHET ELLENÕRÍZNI.
(a retusált és néha nevetséges HOLD FOTÓKAT nem is említem) Engem a zûrhajósok nyilatkozatai, meg a zavaros , a tényeknek és egymásnak is ellentmondó beszámolóik érdekelnek, ill. az, hogy Obert V2-es rakétáját 25év alatt sikerült-e a Holdig szálló cuccra fejleszteni? NEM, de mindenki azt hisz amit akar, amíg ez drazsé elvtárs érdekeit nem keresztezi.
Molnibalage
Õk legalább a gimnáziumi szint felett vannak természettudományokból. Rólad ez nem mondható el. Sõt, még a gimis szint is erõs túlzás rád nézve.

Mythbusters: tipikus idióta DEBUNKER bohócok, valahogy mindig a hivatalos magyarázatot igazolják, dehát nyilván csak az a lehetséges, amit õk mondanak. (lehet ez kérdés elvtársak?)
gothmog
torrent, aztán nézheted egész jó minõségben:
Mythbusters: Moon Landing

[NST]Cifu
Régóta ezen lovagolok én is. Miért a Holdutazást kérdõjelezik meg? Miért nem a Luna holdszondákat. A Zond ûrszondákat, amelybõl három vissza is tért a Földre, és eredetileg embert vittek volna Hold körüli pályára a'la Apollo-8. Miért nem kérdõjelezik meg a Venyera vénusz- vagy a Viking Mars-ûrszondákat?

A Apollo küldetés egy ikonikus jelkép lett, és emiatt népszerû célpontja lett az összeesküvés-gyártásnak. Azokkal az érvekkel, amiket felhoznak, a Hubble ûrteleszkóp képeit is ki lehetne kezdeni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Nem. Okkultist azért fárasztó, mert hülyeséget állít nagy magabiztossággal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Okkultist nem azért fárasztó, mert hülyeséget állít hanem azért, mert képtelen tanulni és gondolkodni.

gothmog
Kicsit több mint egy hónapja várok arra, hogy valamelyikük megmondja, hogy mi a kérdés. Hiába.
Nincs értelme úgy vitázni, hogy menet közben változnak a szabályok, és utólag tudjuk meg, hogyan. Jön az egyik azzal hogy "lehetetlen eljutni a holdra" mert a Van-Allen-öv, mert a felszálló tömeg, mert a sugárzás. Választ kap rá. Erre jön a másik hogy de... de... akkor miért hamisak a fotók-mert az árnyékok meg a szálkereszt. Valaki jön és rászánja az idõt, hogy elmagyarázza, miért. Akkor jön a harmadik, hogy de... de... miért lobog a zászló. azért. És akkor jön a negyedik és közli, hogy az idegenek, meg a bizonyítékok miatt titkolóznak, akiket/amiket a holdon találtak.
Figyelem! Ott, ahol a korábbi állítások szerint nem is jártak, ahova lehetetlen eljutni, ahonnan lehetetlen visszajönni, és különben is az egészet egy stúdióban vették fel.
Ezzel vitatkozni? Kösz nem. Molnár F. Árpáddal se állnék le, ugyanezért.
Majd ha valamelyik fel tud tenni egy kérdést.

gothmog
Ahhaa! Tehát ezek azok az elméletek, amiket eléd raktak készen, te meg elfogadtad. Értem.
Idézet:
"Leülhetsz 1-es."

Gundark 1 1
Tulajdonképpen mirõl vitatkozunk? Az oroszok is megkerülték a holdat automata hajókkal. Tehát vagy hazudnak õk is, vagy lehetséges eljutni a hold körüli pályára. Az út nem is hosszú. Tehát elfogadhatjuk hogy mondjuk az apollo 8 járt arra.

A leszállást vitatod? Az oroszok is szálltak le "simán" a hódra szondákkal. Még azt a jópofa Lunohodot is kiengedték. Tehát le lehet szállni a hódra.

Az elsõ ûrséta is meg volt, mégpedig az oroszoktól. Tehát létezik olyan ruha amiben flangálni lehet a zûrben.

És amire soha nem jön válasz : miért nem szólt senki hogy ezek itt hazudnak. A hidegháború közepén megalázni a fõ ellenséget? Az egész világ még a "szabad" is, az USA-n röhögött volna. És most ne gyere azzal hogy össze vannak esküdve. Mert ezért az USA nem tud megfelelõ árat adni.

És mi a cél a hold hazugsággal? Ki a tökömet érdekelné ha nem lettünk volna a hódon? De akkor már miért a hold? Miért nem a mars? Az mégiscsak tökösebb lett volna nem? A Voyagert a Keplert meg a többieket elhiszed? Ha igen miért?
Molnibalage
Elõbb az elsõ kettõt meg kellene nézni, utána lehet róla vitázni, addig csak bohóckodtok.

<#lama><#banplz>

Torrent, aztán nézheted egész jóminõségben az idézett zûrhajósokat, még sehol sem volt a youtube (ilyen anyagok legalábbis nem voltak, csak homevideok) amikor ezek az oknyomozó filmek elérhetõk voltak torrenten meg emule-n.

Itt a másik :
On Thursday, February 15th 2001 (and replayed on March 19), the Fox TV network aired a program called ``Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?'', hosted by X-Files actor Mitch Pileggi
The program was an hour long, and featured interviews with a series of people who believe that NASA faked the Apollo Moon landings in the 1960s and 1970s. The biggest voice in this is Bill Kaysing, who claims to have all sorts of hoax evidence, including pictures taken by the astronauts, engineering details, discussions of physics and even some testimony by astronauts themselves. The program's conclusion was that the whole thing was faked in the Nevada desert (in Area 51, of course!). According to them, NASA did not have the technical capability of going to the Moon, but pressure due to the Cold War with the Soviet Union forced them to fake it.

Még van egy jobb, ez most jött ki:
http://www.moonhoax.com/
ezt még nem láttam, ha valaki talált torrentet, vagy más linket, ahonnan tölthetõ, tegye már fel.

Elõbb az elsõ kettõt meg kellene nézni, utána lehet róla vitázni, addig csak bohóckodtok.
gothmog
épeszû=okkultist
mindenki más=hülye.

értem.
molnár f. árpád jóbarátod-e?

Te OKkultist, van valami jó kis HD felvételed ezekrõl? Vagy a youtube 150x100 pixeles remek felbontásán veszed észre az izzadságcseppeket? Respect, mester!

Leülhetsz 1-es! A BAJNOK a saját otthonában izzadt, a másik a saját irodájában fenyegetõzött, a harmadik meg egy haveri konferencián beszélt összevissza, TEHÁT SZÓ SEM VOLT valami stúdióban történõ keresztrefeszítõs oknyomozós mûsorról, valami haveshenrikszerû pofátlan riporterrel, ez a figura elég szerényen kérdezett, és õ ment oda a zûrhajósokhoz, tehát nem volt hazai pályán!
Valami nem stimmel, ezt minden épeszû látja. (hogy mi, azt meg csak a belsõsök legbelsõ köre tudja, a vakolók meg nem árulják el)
gothmog
Igazából nem sikerült megfogalmaznod egy olyan állítást sem, ami legalább a saját magadnak ne mondana ellent. Legalább egy mondaton belül. Szóval továbbra se tudjuk, hogy mi a kérdés.

sz4bolcs
Ha hazugságvizsgálóra kötnék, és a gép nem jelenzne ki hazugságot, akkor meg agymosott lenne. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ugye nem akarod újrakezdeni? Készíted elõ a visszatérésed a hangulatkeltéssel és ezerszer megcáfolt hazugságok állításával...?

Izzadás: nem tudom te ültél-e már TV stúdióban, készítettek-e veled riportot (nem felvágásból, de én jópárszor) - nos ha tudnád milyen és mekkora reflektorok nyomják az arcodba a fotonokat, akkor egybõl megértenéd miért izzadhatott az a valaki, akit kipécéztél magadnak.

Molnibalage
Igazából nem sikerült cáfolni egyik izzadós, hadoválós, fenyegetõzõ zûrhajós videóban feltárt egyszerû ellentmondást sem

Max. szerinted...

Igazából nem sikerült cáfolni egyik izzadós, hadoválós, fenyegetõzõ zûrhajós videóban feltárt egyszerû ellentmondást sem, innentõl tehát nem lehet a japánokra/oroszokra/kínaiakra mutogatni, meg hogy majdmeglátja mindenki, úgyisottlesz aza a zászló, bele van tûzve a holdba, stb...
Nem ez a lényeg, hanem , hogy akik ott voltak (ha igaz) azokkal valami nem stimmel, vagy valamit eltitkolnak, de úgy néz ki elõbb halnak meg, vagy száll ott le valaki más (oroszok/kínaiak/albánok???) mintsemhogy bevallanák, amit be kell vallani. (nem tudom mi az, de valamit titkolnak, nem véletlenül izzadt annyira a bajnok, fenyegetõzõtt a másik, ha bemutatnak valami nem publikus NASA felvételt, és beszélt összevissza a harmadik, amikor egyszerû kérdéseket tettek fel neki, és nem véletlen az sem, hogy szabadkõmûvesek közülük annyian, mert A MASON NEVER TELL, sajnos)
Anaid
Na gyanítom ebben a kérdésben sem sûrûn fogjuk mi egyszerû halandók megtudni mi az igazság....

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Azt nem értem én sem, hogyan kerültek oda az arcára azok a csontok, vagy mik.
Háááááátttt ha annyira titkos eredeti felvételek lennének, csak jobban vigyáztak volna rájuk.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

gothmog
Ügyes próbálkozás.

Christiansen
Apollo 20 lol már

Anaid
Ja, a szövegekrõl meg annyit, hogy bár nem jut eszembe, van egy mai írott nyelv (keleti, közelkeleti) amire igencsak hasonlítanak a felvételen látható szövegek....Innentõl kezdve kezd nekem kicsit bûzleni az egész...
Csak személyes vélemény...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...