5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
#3678 Nekem elég bizonyíték pl. Marsi Anikó.
-
#3677 vassssztakurrva, ezen borultam D_:D:D_:D_d -
#3676 A marsra szállás már lejárt lemez, hoaxerek bebizonyították, hogy már megtörtént. Már korábban is volt itt róla szó, meg videó is.
Külön felhívnám a figyelmet arra a technológiai újításra, hogy élő kapcsolat van houston és a mars között, tehát sikerült megvalósítani a fénysebességnél gyorsabb kommunikációt, és mindezt 1962-ben. puff nekünk apollo 11. -
#3675 Ez is megér egy hoaxot... :-D -
#3674 na, már le is futották a többiek a kört.
egyéb kérdés?..
amúgy drukkolok a rizsevőknek, menjenek minél hamarabb,
hogy ne kelljen ezt a sok baromságot itt olvasni..
bár tudom, úgy is kitaláltok egy újat. Marsraszállás, az se fog létezni.
50 év múlva meg az Europa mikroorganizmusait fogjátok tagadni.. _ D: d -
#3673 Most viszont már tényleg kezd érdekelni hogy mekkora vihar lehetett Albertuséknál, hogy így abbamaradt a bizonyítékok elővezetése. -
#3672 Vááá, nudista szellemek! Én kérek elnézést, hogy eddig nem vettem észre, biztos rosszul tettem be a lencsém! Vajon ők a nácik előtt, vagy után értek oda? Esetleg a nácikkal együtt jöttek?:-O Ez alapjaiban formál át minden eddig hitt és vélt eseményt. Megyek, gyorsan felkutatom okkultistot, mert két fogásvétel között biztos tud mutatni erre is valami leleplező filmet a youtubeon. -
#3671 Kérdére kérdéssel, ha? -
polarka #3670 A politikai erőfitogtatáson kívül pl. ezekért. -
#3669 mert egy "hulye" elnok a raketa dobalas es emberezrek halala helyett azt mondta, hogy az urben gyozzek le az oroszokat. -
uwu #3668 Valami űrverseny volt vagy mi.
Lehetett volna atomháború is.
Neked az jobban bejött volna mi? -
#3667 Nesze te hitetlen, teeeeee :) -
polarka #3666 Sztem nem lesz ebből semmi. -
#3665 Hidegháború. Faszméregetés. -
gerrob #3664 "hoax-hívők: egy érvet mondjatok, miért érte volna meg a Holdra menni a 80s-90s években?.."
Moon-hívők: egy érvet mondjatok, miért érte meg a Holdra menni a 60s-70s években?.. -
#3663 itt egy cikkecske róla -
#3662 egyébként az a durva, hogy amit mondasz tervezik..
kb. két hete hallottam a rádióban, hogy szektorokra, parcellákra osztás
zajlik, és néhány év múlva indulnak a robotok Coca Colát meg McDonald's kaparni... -
#3661 Az a Hancock volt, valami logót festett rá.
De egyébként van is egy ilyen vicc, hogy az űrverseny során az oroszok elkezdik vörösre festeni a holdat, de az amerikaiakat nem izgatja, kivárják amíg végeznek, aztán ráírják fehérrel, hogy Coca-Cola. -
polarka #3660 Akkor most már ott tartasz, h az ISS sem létezik? -
#3659 azert mekkora mar, hogy hamarabb elerhetnem a Holdat, mint ahogy zalaegerszegrol feljutok Budapestre :) -
#3658 Reklámfelületnek kiváló lenne, és mindenki láthatja.:-))) Bár gyanítom a hoaxerek akkor se hinnék el, hogy járt ott valaki, ha egy óriási coca-cola felirat lenne rajta (valami filmben volt ilyen nem?). -
#3657 :-DDDDDDDDD még jó, hogy a földön ülök, nincs hova leesni.:-)) -
#3656 ha "ma" 6 hónap a Mars, a Hold akkor is 4-5 óra alatt megvan.
hoax-hívők: egy érvet mondjatok, miért érte volna meg a Holdra menni a 80s-90s években?.. -
#3655 "Viszont nem látom a képeden a következőt: "- az űrhajósok sisakján tükröződésében két- néhol három alak áll a háttérben."
-ahhoz egy kicsit többet kell dolgozni a fotosoppal. kijelöl-másol-beilleszt, ilyesmi. :D -
#3654 Nem arra gondoltam, tudom hogy az ott van, hanem arra a 2-3 másikra, amiről beszél.:-))) -
#3653 nezd meg jobban, ott van a masik ember is. De miert ne lehetne, jol tudom hogy nem egyedul jarkalt a Holdon emberunk? -
#3652 Ez így azért egy kalap szar, és nem bizonyíték semmire (csak a jpg tömörítésre:-D ). Akkor lehetne valamit kezdeni azzal amit csináltál, ha belinkelnéd az eredeti képet, amit módosítottál, leírnád lépésről lépésre minden képnél, hogy mit állítottál, és mire, majd linkelnéd az eredményt. Aztán lehet szórakozni, hogy nekem is ugyan az jön e ki. Hoppá, ezt már leírtam egyszer, mégse tetted meg.:-O Bár a lent leírtakat figyelembe véve túrót nem ér az egész bizonyítósdid, de ez már más tészta.
Viszon nem látom a képeden a következőt: "- az űrhajósok sisakján tükröződésében két- néhol három alak áll a háttérben."
Az általad linkelt képen ugyanis én csak a zászló, meg egy másik műszer rúdjának a tükröződését látom, nem másik 2-3 embert. -
#3651 Dehogy is, nem a ruhája csillan be, hol élsz? Az az aurája, pont tegnap mesélt nekem valaki erről, hogy olvasott valakiről, aki látott olyan valakit, aki hitt benne. Méghogy csillogás, lól...hiszen ott se voltak, végig egy barlangban bujkáltak olyan nácik társaságában, akik gyakran utaznak a holdra és vissza. :-)) -
#3650 Ugorjuk át, a náciufókhoz menjünk az a rész jobb :) Egyébként a náciufók jártak a holdon? Vagy őket is csak képzeljük mint a többieket? :) Sőt. A képek amin a holdkomp van, valójában egy kisteljesítményű náciufót ábrázolnak. Bizonyitani tudom, tök kömolyan :) És ez biztos. -
#3649 Pont most állítottad..
Amúgy hol a számlabizonylat vagy a csekk arról, hogy mennyit fizettél be a nasa-nak? -
gerrob #3648 Amerikai fiúk még az űrben sem jártak, nemhogy a Holdon. -
#3647 hmmm. Tehát előtte igen? -
gerrob #3646 "A mai technológiával kevesebb mint 50 perc alatt el lehetne jutni a Holdra."
A mai technológiával 37 éve nem jutottak el a Holdra. -
#3645 Bocsánat, nem a Clementine, a Japán Hayabusa volt az, és nem a holdra, hanem egy kisbolygóhoz. -
#3644 Nem olyan biztos. Egyrészt, attól hogy valami a próbapadon néhány másodpercig üzemel, még nem lesz "késztermék". Ki kell találni a gyártástechnológiát, kifejleszteni a szükséges teherbírású anyagokat, megépíteni tartós üzemre, hibabiztosra. Kifejleszteni az űrhajót, amibe bele lehet tenni (az ugye megvan, hogy atomreaktor kell hozzá), stb. Szóval az addig OK, hogy van már néhány wattos ionhajtómű, sőt a Clementine-t már el is vitte a holdig, de az még messze nem emberes marsűrhajó egy hónapos repidővel.
Ugyanakkor az is igaz, hogy a scramjetről se hallottunk a 10M-os tesztek óta. -
#3643 Az, ionhajtómű nagyban. Egyelőre elvi és kísérleti szinten áll. -
#3642 Ha csak a fizetésük negyedét (mit fizetésük.. zsebpénzük) kellene arra fordítani hogy embert küldjenek aki bizonyítja, hogy már járt valaki a holdon. Majd még egyet hogy bizonyítsa a bizonyítást. Mennyire nyüszítenének, hogy még sem annyira fontos? -
#3641 hát nem tudom, szerintem ha ilyet bejelent a NASA az már vagy 5 éve kész:D -
#3640 persze csak ha jol olvastam :) -
#3639 meg nem 39 nap.. csak ha osszejon nekik a kicsibe kiprobalt hajtomu (ion azt hiszem.. de nem biztos). Azzal lenne 39, legalabbis ugy szamoltak ki.
A mai technologiaval meg mindig fel ev (3 honap?).