5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
#3881 Az egy dolog, de még azt sem tudja, hogy melyik képen mi van. Vagy azt nem tudja, hogy melyik égitest a nagyobb... (Ez is megérett rá, hogy fűtsenek vele.) -
#3880 Nana! Ufószövetség-elnökségi tag! Most csak azért lehülyézed, mert benézte a Föld-Hold távolságot 300e helyett 30e km-nek, és aztán azalapján mocskol?
-
#3879 Azt aki ezt az oldalt csinálta legszívesebben pépesre verném. Olyan bicskanyitogató stílusban sérteget, hogy az már durva. Ha Werner Von Braun beszélne így azt megérteném, de láthatólag még a középiskolás ismereti is hiányosak annak a szerencsétlen hülyének. -
#3878 Nem egyszer előfordult már -csak ezen a fórumon is- hogy egy hoaxer hazugságon vagy önellentmondáson lett kapva. Néha nem is kicsin. És ez akkor is ciki, ha nem a saját hazugságát adta elő, hanem másénak ült fel. -
#3877 Tegyük fel elvállalná Neil valamiért a hazugságvizsgálót. Át is menne. Erre jönnének a hoaxerek hogy persze nem is ment át csak a náza emberei azt mondják majd előkerülne az "igazi" felvétel ahol bevallaná hogy az űrrepüléshez akkor volt a legközelebb amikor egy náciufós könyvet olvasott.
És ismét rugózzunk neki, melyik technikai részt tagadjuk? Mert ha az Apollo 8 már zizegett a hold körül akkor el lehet menni odáig. A 10 meg a kompot is pöcögtette már. Ezek sem léteznek, csak filmen? -
#3876 Én egyszer beleültem egy hazugságvizsgálóba, mert nem vettem észre hogy ott van. Hát nem volt kellemes, mindenféle hegyes kiálló kapcsoló meg tekerentyű van rajta.
(na jó, nem, csakviceltem.) -
#3875 Meg talán ha Neil Amstrong interview szavakkal próbálkoztál volna akkor talán jobb ereményt érsz el. Most akkor kezdjünk el a kereső használatáról is oktatni? -
#3874 Nem tudom hova tegyelek.
Te valami kísérleti M.I. vagy? Vagy egy elbaltázott csevegő bot? Esetleg ember, aki unatkozik és remek mókának tartja mások felhúzását a szándékosan a szövegedbe rakott logikai ellentmondásokkal és bugyuta megközelítéseiddel? Esetleg pszichológiai vagy társadalom kutató vagy, aki a fórumokon megforduló ember és egyéb állatfajták viselkedését kutatja? Vagy netalán Balage egyik haverja álnéven, hogy ugrasd őt? -
#3873 Védi a halál faszát, már megbocsáss, annyi interjút adtak, hogy szerintem összeszámolni is nehéz lenne.
Légszíves fejezd már be a trollkodást. -
gerrob #3872 Hát igen, a NASA különlegesen védi az állítólagos Holdon járt űrhajósait. Amit korábban belinkeltem Armstrong interjú az egyébként az első Google találat az "Armstrong interview"-ra, amit egy tízéves gyerek készített, kettő oldalas email interjú. Nagyon félhetnek, hogy lebuknak. -
#3871 Hoaxer ült már? Ez történne. :) -
uwu #3870 Nincs rá szükség.
Ha én űrhajós lennék, biztos nem mennék oda pár idióta kedvéért.
Szerintem sértés lenne őket oda küldeni.
A többi pár ezer embert is lehetne küldeni, akiknek közük volt a holdraszálláshoz.
Elég gyenge lábakon áll ez az egész, csak olyanok ülnek fel ennek, akiknek amúgy is a kételkedés a hobbijuk. A kedvükért nem fognak ilyen műsort rendezni, nagy égés lenne az emberiségnek, ha ezeknek kéne a kedvébe járni. Szerintem így is elég égő, hogy embernek számít aki ennyire hülye.
-
#3869 Mi lenne, ha a bizonyítékokkal foglalkoznál és nem nevetséges "hazugságvizsgálóval"? Megáll az ember esze.
Jó lenne, ha az sg-n kötelező lenne a kor kiírása, mert akkor tudnám, hogy milyen szellemi szinten levő emberrel folyna az eszmecsere. Brutális ahogy itt egyesek vagadlkoznak és ugrálnak a témák között. Most is csúnyán be lett égetve, erre egy tök nevetséges témaváltás van.
Akkor ennyi erővel a hoaxerektől kérdezzem meg, hogy tanultak -e és átmentek -e legalább kettessel bármiféle komolyan mozgástan vagy áramlástan tárgyon? Vagy legalább érettségizetk fizikából? -
#3868 Beleülni nehéz lenne, mert az nem olyan cucc. Mellesleg nem bizonyító erejű. Nem tudom és nem is érdekel. Nem objetív. A bizonyítékok azok.
Téged monitoroztak mér vele? -
gerrob #3867 Hazugságvizsgálóba beleült bármelyik élő űrhajós, aki állítólag a Holdon volt? -
#3866 Hozzáteszem az integetés igyen van. :) -
#3865 Hiába, egyik fülén be, másikon ki. Valamelyikbe ólmot kéne önteni... -
#3864 Na jóvanmá azé nem kell leleplezni a módszereinket. :) Egyébként ez a besértődéses dolog tiszta Exy. Ő lett mártír ha valami nem úgy volt ahogy akarta.
Hódutazások... Emlékszel még kedves Gerrob miért hagytuk abba? Mert kurtára nem érdekelt senkit. Elhoztuk a köveket, kisérleteztünk egy csomót. Az Apollo-13 már csak akkor került be a tévébe mikor megkeverték az oxigéntartályt. És amikor a sok politikus megkérdezte hogy éljen megnyertük a hold versenyt, de minek megy a többi? És szépen elzárták a pénzcsapot. Anélkül meg lehet integetni innen a hódnak.
-
#3863 Tényleg eldönthetnéd már, hogy akkor voltak vagy sem.
Teljesen összezavarsz. -
#3862 Látom nem tudsz egy eseményt egy egész programtól elválasztani. Gratulálok hozzá. Az Holdraszállások azok nem elkülönült események volt. Egy tervezett program volt. A többi amit említettem azok egymástól független programok. Tényleg ennyire súlyosan hülye vagy? -
gerrob #3861 Rosszak a felhozott példáid az első vs. második között eltelt időt nézve. Az első és második emberes Holdutazás között csak 4 hónap volt. Az első és hatodik között 3 év, míg a hatodik és hetedik között legalább 37 év. -
polarka #3860 "Érdemes figyelni az időpontokat."
Nem érdemes. Ezek csak spekulációk, tippelések pont a valóságshow-kat nézegető laikusoknak, h örüljenek. Ha nem mondanának egy időpontot sem, akkor meg azt kérnék számon, mondván: "Jó, jó, tehát megyünk, de mégis mikor? 100 év múlva? Akkor leszarom.". Én vhogy nem tom elképzelni, h van olyan értelmes ember, aki ezeket az évszámokat komolyan veszi.
Max annyit lehet leszűrni, h egyesek szerint 30-40év múlva talán lesz Marsra-szállás. Mellesleg a régi, ehhez hasonló becslések szerint már kéne legyen Holdbázisunk és a Marsbázist kéne előkészítenünk. -
#3859 Micsoda óriási szerencse hogy volt egy mondat, amin besértődhettél. Így megint elkerülhetted a tévedés beismerését. Ügyes próbálkozás. -
tmisi #3858 Fölösleges amúgy elmenniük újra a Holdra, mivel mostanság minden mezei lúzernek van Photoshopja, úgyis megint hamisítványnak mondják majd a 20 megapixeles képeket is. Én úgy vagyok vele, hogy nem állok egyértelműen egyik oldalra sem az ilyen elméletek terén (tehát nem vagyok abszolút hívő és abszolút szkeptikus), de jelenleg a Holdraszállást megtörtént ténynek könyveltem el, az ellenérvek (amik a képek, videók hitelességét igazolják) meggyőztek, de főleg azért mert egyesek már akkor baromságokat állítanak hogy csak na. Főleg azok amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy légüres térben készültek a videók, azt meg lehetetlen lett volna (akkor) reprodukálni a Földön.
Nos a Marssal az a helyzet, hogy senki nem fog kockáztatni, amíg tutira nem mennek, és az utazási időt nem sikerül lerövidíteni (ionhajtómű pl.). Rengeteg a probléma még, és nem a technika az egyetlen akadály (te kibírnád ép elmével egy konzervdobozba bezárva 9 hónapig?). Meg még csak a felszínt kapargatjuk, ha valakit odaküldünk, akkor azért küldjük mert fontos munkát kell elvégeznie, olyat ami valóban hasznos és robotokkal nem megoldható.
De én erre azt szoktam mondani, hogy aki szerint ez könnyű szedje össze pénzt és csinálja meg. Ha nem akkor bízza azokra, akik valóban értenek hozzá. -
#3857 "Csak mivel nem gyártanak semmit hozzá cirka 38 éve, így eltart egy darabig újra megcsinálni"
Főleg, hogy eszükben sincs ugyanazt megcsinálni. Merthogy azt már megcsinálták. Az új program attól új, hogy új céljai vannak. Márpedig ahhoz új eszközök is kellenek.
A hoaxerek kedvéért újragyártani az Apollo űrhajót? Jó vicc. -
#3856 -
uwu #3855 Ne naívkodjál már.
Tudhatnád, hogy ez a rendszer része.
A modi, meg mi vagyunk a rosszfiúk. Elszívjuk az energiátokat, elrabuljuk a lelketeket, és sötétségben tartjuk a tudatotokat.
Mindenki tudja, hogy a holdraszállás kamu, a magyarok minden nép őse, a relativitáselmélet hazugság, és hogy a gyógyszergyárak meg az orvosok a sátántól valóak, továbbá az összes tudós hazudik, az oktatás igazából agymosás és az elme sötétsébe való burkolása a lényege. Közben ti akik mindent tudtok el vagytok nyomva. Szokjál hozzá. -
#3854 Ja, persze, érvek nincsenek, "jaj, ezt benéztem" jellegű beismerés nincs, csak szaladgálás a modi szoknyájához, meg el, hogy ne is lássunk.
Nem hiányzik a szervezetedből egy gerinc? -
upszilon #3853 "Kezdett visszahülni az arcodon a bőr és kellett, hogy újra égesd magad?"
Rosszul tűrüm a személyeskedést. Inkább megint lelépek egy időre. Pedig nem nekem kellene eltünni, hanem a személyeskedő, durva hangnemű forumozókat kellene kitessékelnie innen a moderátornak. Vajon mi oka lehet rá, hogy nem teszi? -
#3852 Tényleg. Viszont mutatja pont azt, amiről pofázok. Ő egy milliárdos volt. Telt neki ilyen hobbira. A Holdraszállás meg olyan dolog, hogy az drágább egy hobbinál mindenkinek. -
#3851 Steve Fossett is körberepülte a földet 2005-ben, de nyilván nem azért, hogy második legyen vele, hanem hogy ő legyen az első, aki először repüli körbe egyedül, tankolás nélkül, radásul a leggyorsabban. Tehát ilyen értelemben nem megismétlésről van szó, hanem egy új rekordról (persze ezt a trollkódó hülyegyerekek nem képesek felfogni).
GlobalFlyer
-
#3850 Látom még mindig nem figyelsz. Akkor pár példa.
Magellán és emberei körbehajózták a Földet. 5 évig tartott és alig páran értek haza. Tudod, hogy ki volt a következő aki megtette? Segítek. Sir Francis Drake. Hogy mikor tette meg, azt keresd meg magad. Megtehette volna más is, de minek tette volna meg? Amiért Magellán elindult az bizonyítva lett.
A Mariana-árok mélyén mikor járt emberi irányítású tengeralattjáró? Asszem 1961-ben. Azóta nem. Megtehetnénk, csak pénz kérdése. Na de minek költenél rá? Kinek van erre pénze?
1986-ban Ellena Yeager és társa körberepülték a Földet egyetlen felszállással, egy tankolással. Bebizonyították, hogy ez lehetséges. Azóta asszem senki más nem ismételte meg. Minek?
A Holdraszállás megismétlése is csak elhatározás kérédése. Csak mivel nem gyártanak semmit hozzá cirka 38 éve, így eltart egy darabig újra megcsinálni és senki nem igazán akar adni hozzá 100 milliárd dollárt.
Tényleg ilyen kibaszott nehéz felfogni? Meddig trollkodsz még? Kibaszottul elegem van a hülye fejedből.
-
gerrob #3849 Armstrong interjú
"NA: America's plan is to return to the moon in about a decade and build the technology necessary to go on to Mars, perhaps as early as 2030."
Érdemes figyelni az időpontokat. Két cikk között egy hónap eltérés van, és a Mars project hét évvel tolódott ki. Tiszta négyes metró.
A riporter személye is érdekes, egy másik interjúban kiderül,hogy a riporter Nadia 10 éves, és persze ez egy email interjú. Hát mit mondjak, a Nasa nem kockáztat sokat, jól megválogatják a riportereket, legközelebb talán egy tengerimalac lesz a riporter. -
gerrob #3848 NASA aims to put man on Mars by 2037
"In 2057, the centenary of the space era, "we should be celebrating 20 years of man on Mars," Griffin told an international astronautics congress in this southern Indian city where he outlined NASA's future goals."
Jó, ez matematikailag igaz. Bár számomra érdekesebb, hogy, ha a Szputnyiktól mérjük a dolgokat, akkor 12 év alatt ugye elméletben feljutottak a Holdra, de 37 éve! ezt a technikai bravúrt nem sikerült megismételni. -
gerrob #3847 wikiről: "The one-person, one-way option
In 2006, former NASA engineer James C. McLane III proposed a scheme to initially colonize Mars via a one way trip by only one human."
Érdekes elgondolás, de nem fog így kipusztulni a marsi civilizáció? -
#3846 Ok. -
#3845 Linkelj pár fotót, hogy a Mátrában voltál. Leszedik rólad a keresztvizet is, és bebizonyítják, hogy otthon pózoltál a fali poszter előtt:) -
#3844 Látom a főtrollok nem pihetek míg a Mátrában voltam... -
#3843 -Nincs rá bizonyíték hogy nem volt? Ezzel akarsz érvelni? -
gerrob #3842 "K: -De nyilvánosságra kerültek képek a stúdióról, és a díszletről, ahol az állítólagos holdraszállást megrendezték.
V: -Nem "nyilvánosságra kerültek", sohasem volt titok. (na jó, talán a felkészülés ideje alatt, de ez talán érthető)"
Nekem spec. nem érthető. Nem lehet tudni,hogy egy jobban felszerelt stúdió nem volt-e, amit persze azóta is titkolnak.
"K: De ez a kép hamísítvány, hiszen elvileg fotó (szálkereszt van rajta) de mind a két űrhajós rajta van, akkor ki fotózott?
V: Nem hamisítvány, montázs...Még csak az se kell, hogy a nasa montírozzon..."
A hamisítás leánykori neve a montázs. Azt azért érdekes lenne megtudni,hogy a NASA montázsolt-e.