Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetett volna atomháború is.
Neked az jobban bejött volna mi?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Moon-hívõk: egy érvet mondjatok, miért érte meg a Holdra menni a 60s-70s években?..
kb. két hete hallottam a rádióban, hogy szektorokra, parcellákra osztás
zajlik, és néhány év múlva indulnak a robotok Coca Colát meg McDonald's kaparni...
De egyébként van is egy ilyen vicc, hogy az ûrverseny során az oroszok elkezdik vörösre festeni a holdat, de az amerikaiakat nem izgatja, kivárják amíg végeznek, aztán ráírják fehérrel, hogy Coca-Cola.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
hoax-hívõk: egy érvet mondjatok, miért érte volna meg a Holdra menni a 80s-90s években?..
-ahhoz egy kicsit többet kell dolgozni a fotosoppal. kijelöl-másol-beilleszt, ilyesmi. :D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Viszon nem látom a képeden a következõt: "- az ûrhajósok sisakján tükrözõdésében két- néhol három alak áll a háttérben."
Az általad linkelt képen ugyanis én csak a zászló, meg egy másik mûszer rúdjának a tükrözõdését látom, nem másik 2-3 embert.
Amúgy hol a számlabizonylat vagy a csekk arról, hogy mennyit fizettél be a nasa-nak?
F
A mai technológiával 37 éve nem jutottak el a Holdra.
Ugyanakkor az is igaz, hogy a scramjetrõl se hallottunk a 10M-os tesztek óta.
F
A mai technologiaval meg mindig fel ev (3 honap?).
csak rohadt drága és nincs minek. meg majd úgyis mennek a kínaiak nemsoká.
-Fenn kell tartaniuk a hoax-veszélyt. :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szputnyik-Apollo11 között 12 év volt. Csak nehogy az elsõ ember a Holdon egy ûrturista legyen.
Csak kár, hogy nem a Holdon *felejtett* zászlót fényképezi.
De ez az intelligens tervezés nem túl témába vágó téma, bár az igaz, hogy ugyanúgy marhaság, mint a téma maga. :)
Hopsz, túl sok volt a téma szó, fáradt vagyok. :-)
Penn and Teller sorozatot kötelezõ olvasmánynak minõsíteném. Az elsõ jóóó 10 oldalt végigolvastam, unalomûzõnek nagyon jó volt. Sokat mosolyogtam ezeken a holdutazásban kételkedõ, agytevékenységben korlátozott, embernek álcázott egyéneken.