5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
#3961 Na jó de a marsiakat mindig is utáltuk, főleg mióta felvágnak a csatornáikkal. A holdiak meg olyan kis békések. Persze lehet hogy a nácik beszervezték őket és rohadt nagy v2esekkel akarják lőni a fődet. :) -
#3960 Akkor a marsiak biztos a Nácik mellett álltak.
De akkor hogyhogy nem tudták elviselni Slim Whitman-től az "Indian Love Call"-t?
Érdekes.. Pedig Lily Marlene is hasonló színvonalon nyérvogott a náciknak:) -
#3959 Csak hogy minden részlet tiszta legyen, a holdiak ki mellé álltak? Mellénk vagy a nácik mellé? És a holdiak már ott születtek vagy bevándoroltak a szíriuszról? -
#3958 Ahogy Zero írta: Ember soha nem járt a Holdon, UFO-k viszont léteznek, a Holdra utazó amerikaiak látták is őket. :D -
#3957 Mit nem értesz? Teljesen egyértelmű és kohetens a hoax-elmélet.
A nasa sohasem járt a holdon, mert oda lehetetlen eljutni, illetve 69-ben lehetetlen volt, és még most is az, mert 37 éve képtelenek visszatérni. A nácik viszont megelőzték őket, mert 46-ban mind oda menekültek. Ezt onnan lehet tudni, hogy amikor az Apollo 8-9-10 a holdhoz utazott, látták az ottani bázist, és rádión kommnikáltak is velük. Az Apollo 12 (a 11 ugye sohasem szállt fel) feladata volt elkezdeni az érdemi tárgyalásokat a holdbéliekkel, és egyúttal felderíteni az általuk több százezer éve hátrahagyott gigantikus épületromokat. Ezt még öt hasonló célú küldetés követte.
Ja igen, és a holdat uralmuk alatt tartó idegeneket Armstrong látta először, amikor az Apollo 11-el a Holdra lépett. (a nevadai stúdióban)
Én nem látok itt semmi ellentmondást. Mit kell itt értetlenkedni? -
#3956 Mennyi pénz? Az ufószövetség, ufómagazin, a hoax könyvek írói és kiadói, mind kényelmesen megélnek az ilyenekből.
A "lobog a zászló a szélben" - történet alapja nem olyan rég lett világos számomra:
Adott ez a videó plusz hozzá ez a hanganyag.
A kettő összetartozik. A lényegi rész: az mp3 -ban 0:20 körül Cernan (Apollo 17) azt mondja -ha jól hallom, javítsatok ki, ha nem-
"-Maybe... I turn it like it's wavin' in the breeze... how about right there?"
A videón pedig láthatjuk, amint az említett tevékenységet végzi. Azaz, lengeti a zászlót, "mintha lobogna a szélben"
A hoaxereknek pedig az egészből annyi maradt meg "it's wavin' in the breeze" - azaz "lobog a szélben". Hogy is hívják ezt virágnyelven? Az eredeti szövegkörnyezetéből kiragadott részlet? Csúsztatás? Ennyit erről. -
#3955 A legviccesebb számomra az, hogy egyesek csak a Apollo 11-et tartja fakenek.. na ez a röhej... Minden más valós. De Armstrong nem szállt le a holdra:) -
#3954 Mennyi pénz van ebben a hoaxbizniszben? Gondolom nem kevés mert az emberek "tudni akarják az igazságot". De a leglenyűgözőbb a kitartás. Jellemzően a zászlóval szokott kezdődni. Aztán jön mindenféle eltelik 1-2 hónap, náciufók, marsraszállás, és a végén megint ott a "lobog a zászló a szélben". Amit egy hangárban vettek fel szerintük. Jó huzatos kis hangár lehetett ha az a kurta zászló ennyire lobog :) Még jó hogy a kompot nem boritotta fel :) -
#3953 A fenéket. Beleszaladnak a pofonba elterülnek. Elszaladnak pár hoaxer oldalra muníciót gyűjteni aztán visszaszaladnak és felteszik a következő általuk kínosnak kinevezett kérdést. arra is megkapják a pofont, majd kezdik előlről a verklit az azelőtti kérdéssel. -
#3952 Hülyegyerek!!!! Ne próbáld elkerülni a válaszadást, mert veled ellentétben nekünk nem szarból van a memóriánk. Szóval várjuk a magyarázatod a Gothmog által feltett kérdésre. Vagy te is elhúzol, mint Albertus ahelyett, hogy megválaszolná a neki szegezett dolgokat? -
#3951 Eddig rendben is lenne, nem érthet mindenki mindenhez.
Azt a vastag arcbőrt mire növesztik, hogy idejönnek magas lóról osztani "az észt"?
Meg egyébként látod mi van, ha elkezdenek maguktól "gondolkozni", frankón felhabosítják a szart... Nézd meg, mit hozott ki ez a szerencsétlen is abból a blikkes "ELTE-n vannak holdkőzetek hurráhurrá" cikkből is...
Vagy rendszeresebben kéne használni azt az agyat, vagy egyáltalán ne, mert ez így... :D -
#3950 Nincs ezzel sem gond. De akkor olvasni kéne. Könyveket. És azokból kialakitani _saját_ véleményt, és nem a hoaxvideók által közölteket. Ez az egyik baja ennek a töménytelen információnak amihez hozzáférnek, kialakult véleményt ad, és nem késztet gondolkodásra. -
#3949 Egyébként arra kellett rájönnöm, hogy ezek az egységsugarúak nem is _tagadnak_.
Egyszerűen _nem értik_.
Azért van ez a kétsoros benyögősdi, meg hatalmas koppanás, meg pár nap lapulás utáni gyors témaváltás. Azt csak nem tudják fejtegetni oldalakon keresztül, hogy "fingom nincs a témáról és el sem tudom képzelni hogy történt"... -
#3948 Egy komoly kérdés .Van neked valami elképzelésed arról hogy hogy lett a hold? És a geológusoknak odaadsz 400 kiló követ, mennyi idő alatt szedik szét szerinted?
De még mindig: Határozzuk már meg hogy mit tagadunk, mert ez állandóan kimarad. Vagy erre a hoaxfilmek nem nyújtanak magyarázatot? -
#3947 Mi komoly? Azt állítottad, hogy Magyarországon csak a "NASA beépített embere"nek van csak lehetősége holdkőzetet vizsgálni.
Ez hülyeség, nem igaz.
Nagyon nem érdekel, hány gramm. Totál lényegtelen abból a szempontból, hogy amiért egyáltalán a témát felhoztad, az faszság volt. -
#3946 "Azt azért nem értem, hogy Amerika miért ment rá a földi holdkőzetek keresésére"
Egyszerű: mert kíváncsiak voltak került-e meteorit révén a Holdból kőzet a Földre.
Mivel jártak a Holdon, hoztak haza holdkőzetet, tudnak összehasonlítani.
"az amerikai fiúk 379 kg kőzetet. Mi van a többivel? Az Ebay-en értékesítette a Nasa?"
Ott vannak a Nasa raktárában, illetve szétosztottak különböző egyetemek, kutatólaboratóriumok, múzeumok között.
Hopp itt egy tételes felsorolás -
#3945 vagy inkább összehasonlítani, hogy miben különbözik a holdon lévő és a légkörön átzuhant? (surlódások hatásait felmérni) -
gerrob #3944 http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_rocks
Azt azért nem értem, hogy Amerika miért ment rá a földi holdkőzetek keresésére, amikor az Apolló program szerint hoztak haza, nem is keveset. Remélem nem bizonyítékot akartak hamisítani. -
gerrob #3943 Ez most komoly? Mennyi lehet egy csiszolat? 1 gramm? van belőle 20 készlet, ez 240 gramm. Az Apolló mese szerint hazahoztak az amerikai fiúk 379 kg kőzetet. Mi van a többivel? Az Ebay-en értékesítette a Nasa? -
#3942 "-Bácsi, látott már maga parabolaantennát?
-Láttam is fiam, meg ettem is.
-De hát az vasból van!
-Vasból? Akkor csak láttam." -
#3941 "Mesélj! Mi nem igaz a történetből?"
No, álljunk meg egy szóra!
Én sehol sem állítottam, hogy a cikk a hazudik,
Csak annyit, hogy a Blikk egy szennylap. Tudományos vitában egy ilyen újságot felhozni kissé nevetséges.
Mellesleg miért pont dr. Bérczi Szaniszló? Mert az ő szakterülete (anyagfizika, planetológia és kozmopetrográfia) fedi leginkább a holdkőzetek kutatását (egy gépészmérnök nem tud vele sok dolgot csinálni, egy informatikus nem tud rajta rajta szoftvert fejleszteni/hálózatot menedzselni). -
#3940 lol, de durva. Te tartottál már a kezedben nevadai homokot? xDDD -
#3939 -
#3938 Milyen igazt szóltál vala. Albertus is lapít már két hete. -
#3937 Jaj, ugyan már, válaszra számítasz? Nem ismered a lúzer-protokollt?
Most megint eltűnik 4-5 napra, kezelni az égési sérüléseket az arcbőrén... Aztán amikor ő már elfelejti, hogy mekkorát koppant itt, és azt hiszi, hogy már mi is elfelejtettük, akkor majd visszajön a következő földet is megrengető pofonért... -
#3936 Konkrétan az én kezenben is volt a csiszoltat. A volt gimis osztálytársam geológusként tanult tovább és diplomázott le és poénból beültem egy órájára. Pont a fickó tartotta és pont behozta a kőzetet. -
#3935 Ügyes próbálkozás. Szóval hogy is van ez? Kérlek magyarázd el. -
#3934 Amit te találtál ki hozzá: "független magyar kutatók a büdös életben nem juthatnak *holdkőzet*hez"
Ez nem igaz.
Bérczi az egyetlen, akinek _saját_ holdőzet-mintája van. Na bumm.
Nekem nem kéne, bár csajozós szövegnek nem rossz: "Nem jössz fel a lakásomra, megnézni a holdkőzetemet?" :P :D -
gerrob #3933 Mesélj! Mi nem igaz a történetből? -
#3932 "A NASA az 1970-es években egy 12 vékonycsiszolatból álló mintakészletet állított össze egyetemek számára a holdi expedíciókon gyűjtött holdkőzetekből. 20 ilyen készlet készült. Az egyiket a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen kölcsönzik és használják föl a geológia és az anyagtudomány oktatásában."
Myth Busted. -
#3931 Pláne a Blikk című szennylapot forrásként megjelölni... -
#3930 Folytatod a szellemi méylrepülést? Vagy ez neked már magassági rekord? Nem lennék meglepve...
A 2. sorban lévő kérdésre válaszolj baszki, ne félrebeszéljél!!! -
gerrob #3929 http://www.blikk.hu/aktualis/holdkozetek-ore-a-fizikus-159478.html
"Egyetlen magyar kutató mondhatja el magáról, hogy páncélszekrényében eredeti holdkőzetek lapulnak: dr. Bérczi Szaniszló az amerikai államtól kapta kölcsönbe a mintákat."
"Bércziben megbízik a NASA".
Egyetlen magyar fizikus kutatóban bízik meg az egész NASA? Persze megértem, hogy független magyar kutatók a büdös életben nem juthatnak *holdkőzet*hez, csak az egyetlen beépített kamu nsa-nasa fizikus-ügynök, mert akkor egyből kiderülne az átverés. -
gerrob #3928 Akkor a Nasa most az oroszokkal akarja bizonyítani a Holdraszállást? Elég szomorú. -
#3927 Intéztek hozzád egy kérdést, szakíccs a hoaxer hagyományokkal és próbálj meg válaszolni rá! -
semmikozod #3926 Mond, te ilyenkor kinek beszélsz/írsz? -
gerrob #3925 NASA Budget Too Slim to Reach Moon by 2020, Panel Says
Már megint kavarodás van itt, 2020-as holdutazási tervet még nem is olvastam a Nasa-tól,de elég hamar megbukhatott. A cikkben pedig már return van a címbeli reach helyett. Nyilván freudi elszólás. -
uwu #3924 Majd ha te is elkapod a hoaxerbetegséget meglátod.
A hoaxerek agya feloldódik, és kifolyik a fülükön, ami kevéske marad, azzal meg ere képesek.
Lehet, hogy vírus okozza, szóval ha elkapod, te se tehetsz semmit, hoaxolni fogsz -
#3923 Báz, ennyi idő után is ugyan azon rugózunk. Mi a rossebet cáfolunk és nem hiszünk el? Hogy oda lehet menni? Oda ment már az Apollo-8 is. Hogy le lehet szállni? Az oroszok is lerakták a lendkerekes kisautójukat, ami ami föl le furikázott meg túrta a port. Hoztak haza köveket. Igaz nem sokat. Legalábbis az usához képest. De ha a két minta nem egyezett miért nem szóltak? Vagy benne vannak már az oroszok is?
Jaaa mindig elfelejtem a kedvenc hoaxot hogy az amcsik nem szólnak Gagarinról az oroszok meg Armstrongékról.
Csak az okát nem értem. Ezek ellenségek voltak. És csak azért nem ölték meg egymást mert tudták hogy a másik visszavág és azzal ők is el lesznek intézve. A titkos szövetségeket meg hagyjuk meg az NWO topicnak. -
kamov #3922 A geológusok véleménye a témában egybehangzó.
Az armalcolit egyértelműen a Hold gravitációs és nyomásviszonyai (0 légköri nyomás)között keletkezett a Hold összetételének megfelelő kőzetekből.