Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha én ûrhajós lennék, biztos nem mennék oda pár idióta kedvéért.
Szerintem sértés lenne õket oda küldeni.
A többi pár ezer embert is lehetne küldeni, akiknek közük volt a holdraszálláshoz.
Elég gyenge lábakon áll ez az egész, csak olyanok ülnek fel ennek, akiknek amúgy is a kételkedés a hobbijuk. A kedvükért nem fognak ilyen mûsort rendezni, nagy égés lenne az emberiségnek, ha ezeknek kéne a kedvébe járni. Szerintem így is elég égõ, hogy embernek számít aki ennyire hülye.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Jó lenne, ha az sg-n kötelezõ lenne a kor kiírása, mert akkor tudnám, hogy milyen szellemi szinten levõ emberrel folyna az eszmecsere. Brutális ahogy itt egyesek vagadlkoznak és ugrálnak a témák között. Most is csúnyán be lett égetve, erre egy tök nevetséges témaváltás van.
Akkor ennyi erõvel a hoaxerektõl kérdezzem meg, hogy tanultak -e és átmentek -e legalább kettessel bármiféle komolyan mozgástan vagy áramlástan tárgyon? Vagy legalább érettségizetk fizikából?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Téged monitoroztak mér vele?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hódutazások... Emlékszel még kedves Gerrob miért hagytuk abba? Mert kurtára nem érdekelt senkit. Elhoztuk a köveket, kisérleteztünk egy csomót. Az Apollo-13 már csak akkor került be a tévébe mikor megkeverték az oxigéntartályt. És amikor a sok politikus megkérdezte hogy éljen megnyertük a hold versenyt, de minek megy a többi? És szépen elzárták a pénzcsapot. Anélkül meg lehet integetni innen a hódnak.
Nem érdemes. Ezek csak spekulációk, tippelések pont a valóságshow-kat nézegetõ laikusoknak, h örüljenek. Ha nem mondanának egy idõpontot sem, akkor meg azt kérnék számon, mondván: "Jó, jó, tehát megyünk, de mégis mikor? 100 év múlva? Akkor leszarom.". Én vhogy nem tom elképzelni, h van olyan értelmes ember, aki ezeket az évszámokat komolyan veszi.
Max annyit lehet leszûrni, h egyesek szerint 30-40év múlva talán lesz Marsra-szállás. Mellesleg a régi, ehhez hasonló becslések szerint már kéne legyen Holdbázisunk és a Marsbázist kéne elõkészítenünk.
Nos a Marssal az a helyzet, hogy senki nem fog kockáztatni, amíg tutira nem mennek, és az utazási idõt nem sikerül lerövidíteni (ionhajtómû pl.). Rengeteg a probléma még, és nem a technika az egyetlen akadály (te kibírnád ép elmével egy konzervdobozba bezárva 9 hónapig?). Meg még csak a felszínt kapargatjuk, ha valakit odaküldünk, akkor azért küldjük mert fontos munkát kell elvégeznie, olyat ami valóban hasznos és robotokkal nem megoldható.
De én erre azt szoktam mondani, hogy aki szerint ez könnyû szedje össze pénzt és csinálja meg. Ha nem akkor bízza azokra, akik valóban értenek hozzá.
Fõleg, hogy eszükben sincs ugyanazt megcsinálni. Merthogy azt már megcsinálták. Az új program attól új, hogy új céljai vannak. Márpedig ahhoz új eszközök is kellenek.
A hoaxerek kedvéért újragyártani az Apollo ûrhajót? Jó vicc.
Tudhatnád, hogy ez a rendszer része.
A modi, meg mi vagyunk a rosszfiúk. Elszívjuk az energiátokat, elrabuljuk a lelketeket, és sötétségben tartjuk a tudatotokat.
Mindenki tudja, hogy a holdraszállás kamu, a magyarok minden nép õse, a relativitáselmélet hazugság, és hogy a gyógyszergyárak meg az orvosok a sátántól valóak, továbbá az összes tudós hazudik, az oktatás igazából agymosás és az elme sötétsébe való burkolása a lényege. Közben ti akik mindent tudtok el vagytok nyomva. Szokjál hozzá.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nem hiányzik a szervezetedbõl egy gerinc?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Rosszul tûrüm a személyeskedést. Inkább megint lelépek egy idõre. Pedig nem nekem kellene eltünni, hanem a személyeskedõ, durva hangnemû forumozókat kellene kitessékelnie innen a moderátornak. Vajon mi oka lehet rá, hogy nem teszi?
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
GlobalFlyer
Magellán és emberei körbehajózták a Földet. 5 évig tartott és alig páran értek haza. Tudod, hogy ki volt a következõ aki megtette? Segítek. Sir Francis Drake. Hogy mikor tette meg, azt keresd meg magad. Megtehette volna más is, de minek tette volna meg? Amiért Magellán elindult az bizonyítva lett.
A Mariana-árok mélyén mikor járt emberi irányítású tengeralattjáró? Asszem 1961-ben. Azóta nem. Megtehetnénk, csak pénz kérdése. Na de minek költenél rá? Kinek van erre pénze?
1986-ban Ellena Yeager és társa körberepülték a Földet egyetlen felszállással, egy tankolással. Bebizonyították, hogy ez lehetséges. Azóta asszem senki más nem ismételte meg. Minek?
A Holdraszállás megismétlése is csak elhatározás kérédése. Csak mivel nem gyártanak semmit hozzá cirka 38 éve, így eltart egy darabig újra megcsinálni és senki nem igazán akar adni hozzá 100 milliárd dollárt.
Tényleg ilyen kibaszott nehéz felfogni? Meddig trollkodsz még? Kibaszottul elegem van a hülye fejedbõl.
"NA: America's plan is to return to the moon in about a decade and build the technology necessary to go on to Mars, perhaps as early as 2030."
Érdemes figyelni az idõpontokat. Két cikk között egy hónap eltérés van, és a Mars project hét évvel tolódott ki. Tiszta négyes metró.
A riporter személye is érdekes, egy másik interjúban kiderül,hogy a riporter Nadia 10 éves, és persze ez egy email interjú. Hát mit mondjak, a Nasa nem kockáztat sokat, jól megválogatják a riportereket, legközelebb talán egy tengerimalac lesz a riporter.
"In 2057, the centenary of the space era, "we should be celebrating 20 years of man on Mars," Griffin told an international astronautics congress in this southern Indian city where he outlined NASA's future goals."
Jó, ez matematikailag igaz. Bár számomra érdekesebb, hogy, ha a Szputnyiktól mérjük a dolgokat, akkor 12 év alatt ugye elméletben feljutottak a Holdra, de 37 éve! ezt a technikai bravúrt nem sikerült megismételni.
In 2006, former NASA engineer James C. McLane III proposed a scheme to initially colonize Mars via a one way trip by only one human."
Érdekes elgondolás, de nem fog így kipusztulni a marsi civilizáció?
V: -Nem "nyilvánosságra kerültek", sohasem volt titok. (na jó, talán a felkészülés ideje alatt, de ez talán érthetõ)"
Nekem spec. nem érthetõ. Nem lehet tudni,hogy egy jobban felszerelt stúdió nem volt-e, amit persze azóta is titkolnak.
"K: De ez a kép hamísítvány, hiszen elvileg fotó (szálkereszt van rajta) de mind a két ûrhajós rajta van, akkor ki fotózott?
V: Nem hamisítvány, montázs...Még csak az se kell, hogy a nasa montírozzon..."
A hamisítás leánykori neve a montázs. Azt azért érdekes lenne megtudni,hogy a NASA montázsolt-e.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Arról nem is beszélve, hogy múltkor már leléptél innen, minek jöttél vissza? Kezdett visszahülni az arcodon a bõr és kellett, hogy újra égesd magad?
Bár a hoaxerek nem gondolkodnak, de hát azért csak felvetem nekik a kérdést. Egyesek szerint mûtermi felvétel. Bizonyos hoaxerek, még embereket is látni vélnek tükrözõdésekben, vagy éppen abban az ominózus videóban, amiben a lámpa leszakad. De ott vannak a zászlós videók, mikor láthatóan a belélegezhetõ közek csillapítása nélkül leng a zászló, sokkal hosszabb ideig, mint azt a földi légközben tenné. Tehát megállapíthatjuk, hogy vákuumban voltak. De ha vákuumban voltak, akkor hogy lehet a stúdió személyzete a közelükben, illetve hogy lehet vizes a homok, mikor a nyomás csökkenésével gõz/gáz halmazállapotba kerül a víz? Talán megmagyarázhatná pár iskolázott hoaxer.
Hovatovább, adjak linket grafikus szoftverhez? Ne etessél már ezzel a maszlaggal. Ott a photosop trial verziója, még csak nem is illegális, csak be kell regisztrálni hozzá az adobehoz. Ha tényleg olyan biztos lábakon állna az állításod, már rég alátámaszhattad volna, minden eszköz adott hozzá.
Nem. Micsoda?
Akkor ez hogy?
Ennek valahogy semmi nyomát nem látni.
No meg még mindig ott tartunk hogy tök jó, megcsinálják az évezred átverését, erre ott marad a gereblye nyoma? Ha ezt stúdióban vagy hangárban vették fel, azért gondolom pár ember kószált ott nem? És most milliárd dolláros (akkori áron) átverésrõl beszélünk..
Szóval mi?
"a csizmájukra mégse tapadt rá"
A félnedves homok nem tapad a cipõre. Amennyi meg mégis, azt ott láthatod az õ csizmájukon is a fényképen.
csakhogy ez rád is vonatkozik ám. Szóval? Miért is akarsz te mindenáron vizes homokot látni ott ahol nincs?
Az nem fura, hogy összeugrálták meg rugdalták az egészet, a csizmájukra mégse tapadt rá? Hol vannak a ruhákról a vizes kis sárgöröngyök?
Ja, hogy arra odafigyeltek, de a gereblye nyomára nem?