Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Miért nem arról beszélsz, hogy ezt a hozzászólást hogy gondoltad?
Miért is? Ha azonosak, akkor csak annyi jelenthetõ ki, hogy egy helyrõl származnak, de az nem, hogy a Holdról.
Ha lenne olyan GPS-hez hasonló rendszer, amivel nem csak a földön, de a holdnál is meg lehetne határozni a helyzetet, az neked mit jelentene? Semmit, másnap már itt vernéd a nyálad, hogy megint hazudnak, mert
1; nincs is ilyen rendszer
2; NASA-tól származik az információ, õk meg hazudnak
3; amúgy is fizikai képtelenség odajutni...
Na látod, hogy nem gondolkodsz, csak fröcsögsz ide a forumra, ráadásul minden nap valami más baromságot.
Még mindig várom a vizeshomok vs. vakuumkamrára az érveket, hogy miként lehetséges, meg a 2-3 emberes fényképet...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ugye nem sértõdsz meg, ha elküldelek a halál faszára?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0
http://www.youtube.com/watch?v=AgtHgtyiQG0
http://www.youtube.com/watch?v=RJzdJjpV3dA
Csak annyit, hogy rólatok szól. Bár nem hiszem, hogy meg fogjátok nézni. Arra már nincs agysejt kapacitás. 😊
Egyébként javaslom nézzél bullshitet, bár amennyi eszed van azt sem tudod mi az.
Valamilyen gps-es karperec kéne, amit Amerikában a rabokra szoktak tenni.
Nem a NASA akarta ezt a feladatkört. Megkapta, de forrást nem adtak hozzá. Ez olyan, mintha megbíználak azzal, hogy építsd nekem egy házat, de mivel segítség nélkül képtelen akkor te vagy a hibás?
Olyan szánalmasan hülye vagy, hogy az már fáj. Akkor más ûrügynökségeknek miért nem szólsz be? Nekik miért nem kötelességük az eget figyelni te gyökér?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ja, kell a pénz a kamu Mars expedícióhoz.
Eszamfaszom megáll rajtad.
Sõt, ennyi pénzzel rá lehetett venni a japán szondát is, hogy az általa mért magassági adatokból rekonstruált domborzat centire egybevágjon a holdfelszínen fényképezett jelenetekkel.
A leszakadó lámpa pedig eleve egy vicc volt, a fenti filmben is ellõnek egy hasonló poént.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy még egy 2005-ös IMAX filmben is lebuktatja a felvétel körülményeit az ûrhajósok mozgása. (túl azon, hogy nyilván tudjuk, hogy a felvétel nem készülhetett a holdon)
De nem hinném, hogy végül készült volna ilyen célú stúdióanyag. Az összeesküvés-elmélethez bõven elég egy félmondat egy lap alján hogy "bizonyos esetekben szükség lehet stúdiófelvételek elõzetes elkészítésére".
Illetve, az ugye világos, hogy mindent elpróbáltak itt a Földön is. Márpedig ha errõl készült filmfelvétel, akkor az nyilván "stúdiófelvétel a holdra szállásról".
Ennyi pedig ismét bõven elég egy hoaxernek.
F
A "megrendezett" verziónak is lehet egyébként valóságalapja, pl. úgy, hogy az elõkészítés során valakiben felmerült ugyanaz a lehetõség, mint benned, hogy mi lesz, ha nem jön össze a tv-kapcsolat, és erre valakinek az volt az ötlete, hogy legyen egy stúdió-változat is (Kubrick-verzió), hogy azért legyen mit leadni a népnek. Lehet, hogy ezt az ötletet még papírra is vetették. Az pedig már elég a konteó kialakulásához.
Ilyen egyszerû ez.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De gondolom a fajtád nemcsak hogy nem gondolkodik de tévét sem néz. <#hehe>#hehe>
Az, hogy a fickó ilyen "leleplezõ" cikkeket ír, csak saját hülyeségérõl rántotta le a fátylat. Aki nem tudja két objetum távolságát helyesen belõni, nem tudja, hogy a kamera fókusztávolságával való játszadozás mit okoz, stb. az nem ilyesmivel töltse az idejét, hanem húzzon vissza az iskolapadba vagy a könyvtárba és tanuljon. Sokat.
Az külön vicc, hogy egy ekkora droidot még a védelmedbe is veszel.
Mondjuk en mar azon is kiakadok, mikor munkahelyen a kapuban az orok megkerdojelezik, hogy a telefon ami nalam van az az enyem e vagy a cegtol lopott. Meg akkor is, ha par szarka lelku munkatars miatt, jogos az erdeklodes.
Ha ilyenek szemetelik tele a netet, hiába minden, pedig az embereknek nagy hasznára válna az igazi információ.
Ha valaki tájékozatlan, és infóra van szüksége az ilyenek miatt folyton utána kell járni, hogy nem-e esetleg egy szélhámos oldalára tévedt.
Még ha legalább odaírnák minden gyalmány mellé, hogy ez csak egy elképzelés, nem a valóság, akkor minden rendben lenne, de így nagyon nincs rendben.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Az a gond, hogy a hoxnak nagyon sok formája van, de érdekes módon egyetértenek annak ellenére, hogy mindegyik másról beszél.
Az lenne a tisztességes, ha elõször leboxolnák egymás közt, hogy akkor most mi is a hoaxer álláspont, mert így, hogy mindegyik mást mond, még megalázóan kioktatni se lehet õket, mindegyik sorba áll a pofonért, és sokan vannak ám!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
De most be kene ulni a hazugsagvizsgalatra, mert paran nem hiszuk el, hogy nem hazudnak. Koszonjuk, erre faradjanak kerem!"
vegul is kicsit sem megalazo. Nem is ertem kapasbol a visszateres utan miert nem kuldtek el oket ilyesmire.
Megall az ember esze. 😊
<#ejnye1>#ejnye1>
<#hehe>#hehe>
És ismét rugózzunk neki, melyik technikai részt tagadjuk? Mert ha az Apollo 8 már zizegett a hold körül akkor el lehet menni odáig. A 10 meg a kompot is pöcögtette már. Ezek sem léteznek, csak filmen?
(na jó, nem, csakviceltem.)
Te valami kísérleti M.I. vagy? Vagy egy elbaltázott csevegõ bot? Esetleg ember, aki unatkozik és remek mókának tartja mások felhúzását a szándékosan a szövegedbe rakott logikai ellentmondásokkal és bugyuta megközelítéseiddel? Esetleg pszichológiai vagy társadalom kutató vagy, aki a fórumokon megforduló ember és egyéb állatfajták viselkedését kutatja? Vagy netalán Balage egyik haverja álnéven, hogy ugrasd õt?
Légszíves fejezd már be a trollkodást.