Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A holdkõzet mintát meg lehet valamely formában tekinteni?
Nyílt napon vagy ilyesmi?
Vagy nagyon szerencsésnek kell lenni mint Molni nak?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Mi van ezzel?
Elég egyértelmû kikre gondolok😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
#3952?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"A két utolsó holdûrhajós közül az egyik az elsõ tudós-ûrhajós volt, Harrison Schmit geológus."
Miért? Korábban színészeket kerestek a holdutazásra?
De akkor hogyhogy nem tudták elviselni Slim Whitman-tõl az "Indian Love Call"-t?
Érdekes.. Pedig Lily Marlene is hasonló színvonalon nyérvogott a náciknak😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A nasa sohasem járt a holdon, mert oda lehetetlen eljutni, illetve 69-ben lehetetlen volt, és még most is az, mert 37 éve képtelenek visszatérni. A nácik viszont megelõzték õket, mert 46-ban mind oda menekültek. Ezt onnan lehet tudni, hogy amikor az Apollo 8-9-10 a holdhoz utazott, látták az ottani bázist, és rádión kommnikáltak is velük. Az Apollo 12 (a 11 ugye sohasem szállt fel) feladata volt elkezdeni az érdemi tárgyalásokat a holdbéliekkel, és egyúttal felderíteni az általuk több százezer éve hátrahagyott gigantikus épületromokat. Ezt még öt hasonló célú küldetés követte.
Ja igen, és a holdat uralmuk alatt tartó idegeneket Armstrong látta elõször, amikor az Apollo 11-el a Holdra lépett. (a nevadai stúdióban)
Én nem látok itt semmi ellentmondást. Mit kell itt értetlenkedni?
A "lobog a zászló a szélben" - történet alapja nem olyan rég lett világos számomra:
Adott ez a videó plusz hozzá ez a hanganyag.
A kettõ összetartozik. A lényegi rész: az mp3 -ban 0:20 körül Cernan (Apollo 17) azt mondja -ha jól hallom, javítsatok ki, ha nem-
"-Maybe... I turn it like it's wavin' in the breeze... how about right there?"
A videón pedig láthatjuk, amint az említett tevékenységet végzi. Azaz, lengeti a zászlót, "mintha lobogna a szélben"
A hoaxereknek pedig az egészbõl annyi maradt meg "it's wavin' in the breeze" - azaz "lobog a szélben". Hogy is hívják ezt virágnyelven? Az eredeti szövegkörnyezetébõl kiragadott részlet? Csúsztatás? Ennyit errõl.
Azt a vastag arcbõrt mire növesztik, hogy idejönnek magas lóról osztani "az észt"?
Meg egyébként látod mi van, ha elkezdenek maguktól "gondolkozni", frankón felhabosítják a szart... Nézd meg, mit hozott ki ez a szerencsétlen is abból a blikkes "ELTE-n vannak holdkõzetek hurráhurrá" cikkbõl is...
Vagy rendszeresebben kéne használni azt az agyat, vagy egyáltalán ne, mert ez így... 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyszerûen _nem értik_.
Azért van ez a kétsoros benyögõsdi, meg hatalmas koppanás, meg pár nap lapulás utáni gyors témaváltás. Azt csak nem tudják fejtegetni oldalakon keresztül, hogy "fingom nincs a témáról és el sem tudom képzelni hogy történt"...
De még mindig: Határozzuk már meg hogy mit tagadunk, mert ez állandóan kimarad. Vagy erre a hoaxfilmek nem nyújtanak magyarázatot?
Ez hülyeség, nem igaz.
Nagyon nem érdekel, hány gramm. Totál lényegtelen abból a szempontból, hogy amiért egyáltalán a témát felhoztad, az faszság volt.
Egyszerû: mert kíváncsiak voltak került-e meteorit révén a Holdból kõzet a Földre.
Mivel jártak a Holdon, hoztak haza holdkõzetet, tudnak összehasonlítani.
"az amerikai fiúk 379 kg kõzetet. Mi van a többivel? Az Ebay-en értékesítette a Nasa?"
Ott vannak a Nasa raktárában, illetve szétosztottak különbözõ egyetemek, kutatólaboratóriumok, múzeumok között.
Hopp itt egy tételes felsorolás
Azt azért nem értem, hogy Amerika miért ment rá a földi holdkõzetek keresésére, amikor az Apolló program szerint hoztak haza, nem is keveset. Remélem nem bizonyítékot akartak hamisítani.
-Láttam is fiam, meg ettem is.
-De hát az vasból van!
-Vasból? Akkor csak láttam."
No, álljunk meg egy szóra!
Én sehol sem állítottam, hogy a cikk a hazudik,
Csak annyit, hogy a Blikk egy szennylap. Tudományos vitában egy ilyen újságot felhozni kissé nevetséges.
Mellesleg miért pont dr. Bérczi Szaniszló? Mert az õ szakterülete (anyagfizika, planetológia és kozmopetrográfia) fedi leginkább a holdkõzetek kutatását (egy gépészmérnök nem tud vele sok dolgot csinálni, egy informatikus nem tud rajta rajta szoftvert fejleszteni/hálózatot menedzselni).
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most megint eltûnik 4-5 napra, kezelni az égési sérüléseket az arcbõrén... Aztán amikor õ már elfelejti, hogy mekkorát koppant itt, és azt hiszi, hogy már mi is elfelejtettük, akkor majd visszajön a következõ földet is megrengetõ pofonért...
Ez nem igaz.
Bérczi az egyetlen, akinek _saját_ holdõzet-mintája van. Na bumm.
Nekem nem kéne, bár csajozós szövegnek nem rossz: "Nem jössz fel a lakásomra, megnézni a holdkõzetemet?" 😛 😄
Myth Busted.
A 2. sorban lévõ kérdésre válaszolj baszki, ne félrebeszéljél!!!
"Egyetlen magyar kutató mondhatja el magáról, hogy páncélszekrényében eredeti holdkõzetek lapulnak: dr. Bérczi Szaniszló az amerikai államtól kapta kölcsönbe a mintákat."
"Bércziben megbízik a NASA".
Egyetlen magyar fizikus kutatóban bízik meg az egész NASA? Persze megértem, hogy független magyar kutatók a büdös életben nem juthatnak *holdkõzet*hez, csak az egyetlen beépített kamu nsa-nasa fizikus-ügynök, mert akkor egybõl kiderülne az átverés.
Már megint kavarodás van itt, 2020-as holdutazási tervet még nem is olvastam a Nasa-tól,de elég hamar megbukhatott. A cikkben pedig már return van a címbeli reach helyett. Nyilván freudi elszólás.
A hoaxerek agya feloldódik, és kifolyik a fülükön, ami kevéske marad, azzal meg ere képesek.
Lehet, hogy vírus okozza, szóval ha elkapod, te se tehetsz semmit, hoaxolni fogsz<#idiota>#idiota>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Jaaa mindig elfelejtem a kedvenc hoaxot hogy az amcsik nem szólnak Gagarinról az oroszok meg Armstrongékról.
Csak az okát nem értem. Ezek ellenségek voltak. És csak azért nem ölték meg egymást mert tudták hogy a másik visszavág és azzal õk is el lesznek intézve. A titkos szövetségeket meg hagyjuk meg az NWO topicnak.
Az armalcolit egyértelmûen a Hold gravitációs és nyomásviszonyai (0 légköri nyomás)között keletkezett a Hold összetételének megfelelõ kõzetekbõl.