Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért van az, hogy most nem tudsz írni, õ meg igen<#hehe>#hehe>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Persze, olvasgasd csak a genomod papír alapu prezentációját, hátha rájössz, hol hibázott veled kapcsolatban a természet. Hol kerültek bele azok a gixerek, ami a hazudozást, kötekedést, homoszexualitást, tudathasadást és egyéb nem üzemszerü mûködést eredményezték nálad.
Tudod mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy saját magunk is rátalálunk azokra cikkekre, amiket te itt unalmadban linkelgetsz, és vannak ismerõseink akikkel ezekrõl el is tudunk beszélgetni. Neked meg csak az jutott osztályrészedül, hogy a három álregedet felhasználva, ovis módszerrel hívd fel magadra a figyelmet, mert máskülönben a kutya sem figyel rád.
Nyertél, tudjuk hogy létezel, és örömmel tudatom veled, hogy te lennél a legideálisabb hányinger elleni szer reklámarca. És mivel ilyen színes egyéniség vagy, egy-két fogamzásgátlót is el tudnék képzelni, ami rád hivatkozna, mint elkerülhetõ rosszt.
Rádiójel az Univerzum legelsõ csillagaitól?
Nem az ET üzent?😊
Pislákoló õsgalaxisok a Hubble legújabb felvételén
"A kutatók a 2020-as évek közepére ígérik, hogy évente egy évvel ki tudják majd tolni az elérhetõ életkor határát, és 2030-ra azt, hogy az öregedés folyamatát laboratóriumi körülmények között teljesen megállítják."
Nagyon ott van a cikk. Két másik kedvenc témám a Holdra szállás mellett a gerontológia és a telomerek. Ti nem vagytok kíváncsiak a DNS térképetekre? Izgalmas olvasmány lehetne lefekvés elõtt a több milliárd ATGC bázissorrend olvasása. Persze van aki itt mesekönyvet olvas.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Egyébként az alreg még nem üldözendõ dolog, csak ha valaki a kitiltás ideje alatt alreggel próbálja megkerülni a kitiltást.
Viszont én továbbra is úgy érzem, hogy ezt a topicot felesleges volt kinyitni. Értelmes hsz. nem nagyon van, csak egy troll, meg a rá adott reakciók...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van róla kép.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://hirek.csillagaszat.hu/exobolygok/20091208-bolygoszeru-testet-fenykepeztek-egy-naphoz-hasonlo-csillag-korul.html
De a Holdon levõ zászlót nem tudják lefotózni...
Trollokat oda nem visznek<#hehe>#hehe>
Na és, akkor mi van? Kérdeznétek. Hát pl. egy hidrogénbomba számítógépes szimulációja egy perc alatt lefutna a kicsikén. 9-10 éven belül megépíthetik a gépet, ez persze a topikot nem zavarja, addigra sem jutunk (vissza?) a Holdra.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os és 7-es pont. Például.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon félhetnek valamitõl. Talán attól, hogy kiderül az igazság.
😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Miért nem tudok linkelni?
Vadász, vadász, te szopni jársz ide...
Alreg GYANÚS! MUHAHA, csak nekem tûnik fel, hogy gerrob elõzõ kitiltását követõ napon regisztrált? nagyon GYANÚS!
<#banplz>#banplz>
100 évvel Einstein születése után. Érdekes egy év volt.
Ha a 2100-at megérem, akkor talán láthatok egy nem kamu Holdra szállást is, végül is volt már olyan, hogy valaki bizonyítottan megélte a 120. évét. Az esélyem erre jelenleg egy az ötven milliárdhoz.
A holdutazásba már beletört a bicskájuk. Igy gondolod?