Holdra szállás- mi az igazság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A böntetést józan ésszel, mérlegelve osztják ki.
Ezért van az, hogy most nem tudsz írni, õ meg igen<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Ez személyeskedés, nem jár érte büntipont CIFU?
DrRadon
Miért ide linkeled a csillagászati, orvosbiológiai, és számitástechnikai cikkekeket? Ja, máshol már nem állnak szóba veled? Kellemetlen lehet neked, hogy a világ elmegy melleted, az emberek számba sem vesznek, nincsenek barátaid sem barátnõd (bár inkább pasid).

Persze, olvasgasd csak a genomod papír alapu prezentációját, hátha rájössz, hol hibázott veled kapcsolatban a természet. Hol kerültek bele azok a gixerek, ami a hazudozást, kötekedést, homoszexualitást, tudathasadást és egyéb nem üzemszerü mûködést eredményezték nálad.

Tudod mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy saját magunk is rátalálunk azokra cikkekre, amiket te itt unalmadban linkelgetsz, és vannak ismerõseink akikkel ezekrõl el is tudunk beszélgetni. Neked meg csak az jutott osztályrészedül, hogy a három álregedet felhasználva, ovis módszerrel hívd fel magadra a figyelmet, mert máskülönben a kutya sem figyel rád.

Nyertél, tudjuk hogy létezel, és örömmel tudatom veled, hogy te lennél a legideálisabb hányinger elleni szer reklámarca. És mivel ilyen színes egyéniség vagy, egy-két fogamzásgátlót is el tudnék képzelni, ami rád hivatkozna, mint elkerülhetõ rosszt.

Csak azt sajnálom, hogy a szupermasszív feketelyukakról kevés cikk van a csillagászat portálon.
http://hirek.csillagaszat.hu/korai_vilagegyetem/20090113-radiozaj-elso-csillagok-arcade-nasa.html

Rádiójel az Univerzum legelsõ csillagaitól?

Nem az ET üzent?😊
http://hirek.csillagaszat.hu/korai_vilagegyetem/20091211-hubble-deepsky.html

Pislákoló õsgalaxisok a Hubble legújabb felvételén
http://index.hu/tudomany/biotech/2009/12/10/megallithato_az_oregedes_biologiai_folyamata/

"A kutatók a 2020-as évek közepére ígérik, hogy évente egy évvel ki tudják majd tolni az elérhetõ életkor határát, és 2030-ra azt, hogy az öregedés folyamatát laboratóriumi körülmények között teljesen megállítják."

Nagyon ott van a cikk. Két másik kedvenc témám a Holdra szállás mellett a gerontológia és a telomerek. Ti nem vagytok kíváncsiak a DNS térképetekre? Izgalmas olvasmány lehetne lefekvés elõtt a több milliárd ATGC bázissorrend olvasása. Persze van aki itt mesekönyvet olvas.
De legalább tehetséges, szorozni elg jól tud, pont 4 pixel<#bohoc>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

gothmog
[NST]Cifu
Beszélj akkor ST-vel, mert egybõl bannolni csak õ tud, meg talán Mortimer. 😊

Egyébként az alreg még nem üldözendõ dolog, csak ha valaki a kitiltás ideje alatt alreggel próbálja megkerülni a kitiltást.

Viszont én továbbra is úgy érzem, hogy ezt a topicot felesleges volt kinyitni. Értelmes hsz. nem nagyon van, csak egy troll, meg a rá adott reakciók...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha csendben maradtál volna, nem égetnéd magad<#hehe>
Van róla kép.

Molnibalage
Megtörtént, linkelve is volt. Mehet a banhammer neki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

És ha lefényképeznék a zászlót? Azt mondanád rá hogy hamisítvány. Akkor meg fölösleges erõlködniük.
Papirzacsi
Az alregeknek nem jár automatikusan <#bdead>? Bár szerintem már az eredeti regjének is kijárna.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Bucser
Látom visszatalált az ügyeletes trollunk...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bolygószerû testet fényképeztek egy Naphoz hasonló csillag körül:

http://hirek.csillagaszat.hu/exobolygok/20091208-bolygoszeru-testet-fenykepeztek-egy-naphoz-hasonlo-csillag-korul.html

De a Holdon levõ zászlót nem tudják lefotózni...
Hát te nem is.
Trollokat oda nem visznek<#hehe>

jav.: hidrogénbomba felrobbantásának a számítógépes szimulációja
exaflopos gépet építene az Ibm: http://www-05.ibm.com/uk/ahead/supercomputers/index3.shtml

Na és, akkor mi van? Kérdeznétek. Hát pl. egy hidrogénbomba számítógépes szimulációja egy perc alatt lefutna a kicsikén. 9-10 éven belül megépíthetik a gépet, ez persze a topikot nem zavarja, addigra sem jutunk (vissza?) a Holdra.
[NST]Cifu
Nem törlöm, de szerintem legközelebb inkább az Ûrkutatás topicba.

Érdekesség
Kis off,de talán ideillik...
Ha mégsem,kérem törölni...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Hagyd már ezt a baromságot. Ennyi erõvel minden dec.31-én világvége kellene, hogy legyen, mert lejár az aktuális naptár. <#hehe>

gothmog
Indoklás:Itt.
2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os és 7-es pont. Például.

gothmog
de topiktakarítással egybekötve.

Mi történik ha egy óriáscsillag felrobban?

Úgy látszik az Eddington korlát hamis.

Molnibalage
Akkor szarnék be, ha tõled értelmes poszt jönne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Világvége elmaradt. Azért rendesen beszarnátok, ha az LHC-ben egy mikroszkopikus feketelyukból egy szupermasszív feketelyuk jönne létre.

Molnibalage
Cifu, szerintem zárd be a topikot. Annak, hogy xy hülyegyerek trollkodjon itt permananensen semmi értelme.

Most megy "2012 - Ha eljõ a világvége" a retekklubon. Akkor Holdra szállás sem lesz már a büdös életben.

A Nasanál is hibázhatnak. Amúgy meg nem viccelném el a kérdést, egy kezemen meg tudom számolni, hogy Neil Armstrong hány komoly interjút adott. Komoly alatt azt értem, hogy nem gyerek volt a riporter, és a kérdéseket nem kapta meg elõre: Our Interview with Mr. Neil Armstrong(a riport egy email riport, amit Nadia, egy 10 éves lány kérdezett.

Nagyon félhetnek valamitõl. Talán attól, hogy kiderül az igazság.

Schmitt meg nyilván a hírhedten szigorú geológusi titoktartás miatt...
😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Ez azért érdekes, mert már csak a katonai titok miatt sem beszélhetnek az *ûrhajósok* a nevadai stúdiófelvételekrõl.

[NST]Cifu
Ha ezt ki tudtad keresni, akkor mondj nekem Harrison elõtt egy embert, aki nem katonai elõélettel jutott fel a világûrbe. Akár Szovjet, akár Amerikai ûrhajósról legyen szó. Segítek: mindkét nemzet elsõ ûrhajós válogatásába csak katonai pilóták kerültek be, így civilek nem is juthattak fel a világûrbe. Az egyetlen kivétel ezen idõszakban a "Mercury 13" nõi ûrhajós-jelöltjei lettek volna, már ha valóban bekerültek volna a hivatalos NASA ûrhajós-kiképzésbe.

Nem fura, hogy csak katonák jártak a Holdon, Harrison Schmitt (Apolló 17) geológus kivételével?

MEdievil
az csak gyanú hogy fordítva gerrob a borreg? <#idiota>

F

http://hirek.csillagaszat.hu/kozponti_fekete_lyukak/20090703-kozepes-tomegu-fekete-lyukat-fedeztek-fel.html

Miért nem tudok linkelni?
Ki az a gerrob?
Papirzacsi
Alreggyanú ismét! Hát csak nem tanul a barma.<#banplz>

Molnibalage
Szia gerrob.

Holdon a becsapodó meteoritok miatt a talaj alatt létre lehetne hozni egy szuperszámítógépekbõl álló gridet a kozmosz modellezésére. Persze ehhez el kéne oda jutni.
[NST]Cifu
Ismered a szövegmezõ felett olvasható piros betûs részt? Elég feltûnõ, és rád is vonatkozik.

Molnibalage
Ismeritek a vadász és a medvés viccet?

Vadász, vadász, te szopni jársz ide...

Papirzacsi

Alreg GYANÚS! MUHAHA, csak nekem tûnik fel, hogy gerrob elõzõ kitiltását követõ napon regisztrált? nagyon GYANÚS!

<#banplz>

Jelenleg is még három elsõ világháborús veterán él. Ki gondolná?
10 évvel a Holdra szállás(?) után születtem,
100 évvel Einstein születése után. Érdekes egy év volt.
Ha a 2100-at megérem, akkor talán láthatok egy nem kamu Holdra szállást is, végül is volt már olyan, hogy valaki bizonyítottan megélte a 120. évét. Az esélyem erre jelenleg egy az ötven milliárdhoz.
Gundark 1 1
Ne legyémá izémá! Gondókoggyá. A hód az innen is láccik, tehát ha odamennek az usákok akkor aztat láttyák a többiek is. De ha marsra! Akkor lehet mellédumálni hogy persze mán 25 perce úton vagyunk.. Mert a zûr sötét és zûrhajó is feketére van festve hogy lopakodó legyen, és ne vegyék észre a marsi náciufók.
Biztos azért terveznek marsutazást mert az könnyebb<#hehe>
A holdutazásba már beletört a bicskájuk. Igy gondolod?

Az Intel chipet ültetne az agyunkba

A technika fejlõdik, csak éppen a Holdra képtelenek eljutni.

DrRadon
Ja, most nézem, már ki is lett tiltva.

DrRadon
Dehogy is. Õ az személyesen, a matematika bajnoka, a kétely-métely gerrob.