1139
INGYENES NETTELEFON
-
Darkboy #819 nincs számod! azt írj aki hogy titkos! ha server error, kapcsolódj újra! -
kolbasz666 #818 Hali
Úgy láttam,hogy ezzel a progival tudnak engem is hívni de nem tudtam kideríteni mi lehet a számom. A voipbuster.com oldalon nincs róla semmi info. Ja és kapcsolódáskor gyakran ezt az üzit kapom: server error. Lehet ellene vmit tenni? -
#817 nem cserélnél logót? nem veszed észre hogy ez tiszta gáz? -
Tigerson #816 már nem ingyenes? -
#815 Te most kierdemelted, hogy a logod adblock listara keruljon.... minek kell ilyen villogo logo? -
CUCLI #814 de ő addig van fent! -
#813 Mert annyi eszed van! bazz, én kb 10-11 kor kelek -
flashX #812 lál -
abonyitomz #811 mostanában hajnalba ( 4-5kor ) szoktam ébreszgetni a népet .... -
#810 azért az a neve hogy sötétfiú! (csak vicc vót ) -
Darkboy #809 jóvan, sry
nincs harag azért? -
#808 Egyébként ezzel bemutatkoztál nekem és fel is tudtam mérni az értelmi szintedet ami valahol mélyen az aszfalt alatt keresendő! -
flashX #807 loál -
Darkboy #806 -
#805 -
Darkboy #804 Nem! Már 150.000 Ft-ot kell befizetni 250 percért! És ez még nem minden! A foglalási díj 1.250.441 Ft! Sztem megéri! -
#803 Ugye ez a voip-es okosság még ingyenes? -
#802 a webkamerába nincs hang:D -
#801 de van kamerás kép a media player-el is csak hang nincs és nem tom miért:(( -
#800 bár ha az oldalt megnézed lehet akkor tudod, igaz kicsibe de legalább valami -
#799 winampba hallgasd, de hallgathatod Media Playerben is, de akkor nincs kamerás kép:( -
#798 OF/
miért lehet az, hogy nekem nincs hang ebbe a rádióba??
ON/
-
#797 bár lehet hogy olyan a techikája, látni mit ügyköl a faszi a lyukában -
#796 nem az, csak ott is lehet hallgatni meg a vételkörzetében rádióban is:DDD -
Darkboy #795 ellenőrzik a számot, mi :D nagy winampos rádió, kemény :D -
Takezó #794 mi? -
Darkboy #793 hehe, lol!
elkezdi! ez ugyanaz a szám... most ellenőzik... levélbe vagy személyesen?
:DDD ellenrzik mi? :D -
Takezó #792 MOST!!!!!4 -
Takezó #791 ez de fos :o :D -
Darkboy #790 áj kén sztó lávenyúúú!! :DD -
Takezó #789 jah :( -
Darkboy #788 csak zene megy... faszba :/ -
Takezó #787 nah nyomassátok, hallgatom! :D -
Darkboy #786 kurvalol, elkezdem élő adás? mondja igen :DDDd looool -
#785 http://www.dunakanyarradio.hu -
Darkboy #784 és mi a telszám? -
#783 winamp: CTRL+L bemásolni ezt: http://212.92.23.211:9410
Media Player: CTRL+U bemásolni ezt: http://www.dunakanyarradio.hu/dunakanyar.asx
Kivánságműrorba, vagy valami élő műsorba felhívni, és hehehe -
#782 Igen. De tegnap még 2 perc volt. -
#781 Hogy mire alapoztam az 1 eurocent/hivás hozzászólásomat: hivatalos közlemény a site admintól. -
#780 Mielőtt még nagyobb találgatásokba bonyolódnánk: jelenleg 1 euro befizetése után a progi honlapján lévő táblázatban szereplő azon országokban lévő vonalas számokat, ahol free felirat áll, korlátlan mennyiségben, korlátlan ideig lehet hivni (australia, austria, belgium, canada, china, czech republic, denmark, finland, france, germany, hungary, ireland, italy, luxembourg, netherlands, norway, portugal, spain, sweden, switzerland, taiwan, united kingdom, united states). Kanadába és Kínába a mobil hívás is ingyenes.
Valószínű, hogy ezt a végtelenségig nem lehet ingyen szolgáltatni. Hogy mi lesz az ingyenesség megszünése után, csak találgatni lehet és a progi fórumán lévő bejegyzésekből tudunk csak következtetni.