1139
INGYENES NETTELEFON
-
#859 Vedd figyelembe, hgy ez még erősen beta változat és valszeg a kiszolgáló serverük sem bírja nagyon a rohamot. Nekem pl néha csak a gép újraindítása után működik, illetve nekem is van olyan, hogy én hallom a hívott felet, de ők engem nem vagy fordítva. Mikor lenyomod a zöld gombot, akkor várj türelmesen. Vagy sikerül a hívás vagy kiírja, hogy server error egy idő után. Próbálkozni kell. -
#858 lehet hogy hülyének néztek hogy ennyit írok, de közben kisérletezgetek, de mindig valami közbejön. most például az van, hogy harmadszorra telepitem újra, a mikrofon jó, de most meg ha megnyomom a zöld telefont, nem csinál semmit. nem kattog, nem ír hibaüzenetet, egyszerüen semmi -
#857 na, már megy, de mér van az hogy újra kell telepiteni ezért, hogy fel tudjak hivni mégegy számot? -
#856 nah, nemtod hogy mi a baj? -
#855 na msot van afokuszba -
#854 be van állítva. mondom, más progiban megy -
#853 bazze újratelepítésenként 1 számot tudok hívni. ha rányomok a zöld telefonre nem történik semmi. -
#852 mikrofont állítsd be a windózban! -
#851 nameg a mikrofon is megy, mert minden más progiban jó. -
#850 nehogy azt mondjátok, hogy megint szedjem le azt újra mert ideges leszek :D -
#849 ehh letöltöttem, felraktam, nem ment. leszedtem, aztán újrainstalláltam, akkor ment, csak nem hallottak. mi lehet a gond? -
#848 figyeld az előzetesét -
#847 Mét? -
#846 Pákó vajon lesz ma a Fókuszba? -
#845 igen -
#844 nekem most sem jó :(
nektek működik? -
#843 biztos a net:) -
#842 nem,én 8 óta soxor újraindítottam már:))
valami hiba náluk volt.. -
#841 hja néha nekem is ki szokott akadni biztos valami béta bug lehet azt progi újra indításánál már szokott is műkszeni -
#840 újraindítottam a progit mostmár nkem is ok -
#839 hmm,ez érdekes.. -
#838 most próbáltam nekem jó -
#837 mostmár egyáltalán nem tudok hívni..más sem? -
#836 remélem nem szüntetik be :S -
#835 nálam is vannak próblémák.10 perc próbálgatás után végre sikerült beszélnem 1 percet de most megint elment.. -
zintan #834 Nálatok működik a VB ? Az eredeti VB fórumot letörölték. Szerintem a szerverük lehet rossz, vagy eddig tartott az ingyenes örömködés?
-
Darkboy #833 pénz :) -
#832 mi kell ahoz hogy mobilt is tudjak hívni? -
#831 Olyan kár hogy már nem lehet mobilt hívni :( -
Darkboy #830 olvasd el -
#829 VoipBuster-nél mi ez a 1 euros dolog ???? -
#828 ország hívószám; körzetszám; telszám
PL: +361222222 vagy nálunk 88 a körzetszám +3688346856 -
GixEr #827 voipbusterben milyen szamformatumot kell hasznalni? nekem sehogy sem akarodzik kicsorognie :)
+36 06 1 2222222 ?
+36 2222222 ?
vagy mi? -
#826 A táblázatban megadott értékek percenként számolódnak. Minden megkezdett perc számit, tehát nem mp alapú.
Az ingyenes hívások: jelenleg akármennyi hívást kezdeményezhetsz. Egy-egy hívás időtartama is bármeddig eltarthat. Persze, ha befizetsz 1 eurot.
1 euro befizetése nélkül, ha jól tudom minden hivás ingyenes, viszont csak 1 percig tart. -
TZoli #825 Nemnagyon értem. Tehát itt nincsen percdij? Ha befizetek és mobilt hivok akkor 19eurocent 1 hivás és addig beszélek amig akarok? -
TZoli #824 jaja nekem se
-
#823 milyen adatátvitel kell neki, hogy tiszta legyen?
-
#822 Nem.
Egyszer próbáltam és nem sikerült. -
TZoli #821 40-es számot lehet hívni nem tudjátok? -
#820 téged ugy hívnak fel ezzel a progival hogy beírják a nevedet