1139
INGYENES NETTELEFON
  • kjoni
    mit lehetne eról megtudni????
  • akyyy
  • cs31
    Nálam is ez történt!
  • ReTeK
    nállam 1 hét mulva derült ki hogy nem engedi a bank az átutalást, addig meg ingyen telefonáltam
  • Mighty
    Nekem pl a voipbuster csak 1 hét után küldte a terhelést. Ne örülj előre, szerintem neked is hamarosan jön az SMS.
  • akyyy
    tölsd már fel nekem is thx! 1 tip. a VoIPnak semmiképp neszólj!!!!!!
  • cs31
    Most jutottam el odáig, hogy nem értem a dolgot. A bankkártyám egy társkártya. Ugyanúgy tudok pénzt le és föltenni, vagy vásárolni vele. Ha én vásárolok akkor is az öcskös kap sms-t. Nem kapott! Elmentem az autómatához megnézni az egyenleget, az nem változott. Nem vették le az összeget. A nicknevem mellett viszont ott van az 5 £ és a telefonálást sem szakítja meg 1 perc után! Halleluja!

• cs31
    Kösz a segítséged,de már sikerült. Az üdvözlő szöveg után meg kell ismételni a fizetést és akkor veszi le a pénzt.
  • ACE
    Ez csak az üdvözlőlevél, hogy regisztráltál, ennek köze nincs a fizetéshez... Van a kártyára valamiféle netes számlainformációd? Pl. OTP Házibank? Nem vette le az összeget? Lehet hogy még fizetés közben kiírt valami hibát, és nem is zajlódott le a tranzakció, csak Neked tűnt úgy...
  • cs31
    Hello cs31,

Thanks for taking the time to register and verify your email address with VoipCheap.

Your verification code is: (itt egy számor van)

Click here to verify.

You only need to click this link once, and your account will be activated.

Kind regards,
    VoipCheap Customer Services

A kártya dombornyomott!
  • ACE
    Mi volt az emailben, amit küldtek? Dombornyomott bankkártyával próbáltad?
  • cs31
    Sikerült már valakinek befizetni a Voip Cheapot? A Voip Buster elsőre ment ezzel meg szívok pár napja!
  • cs31
    A Voip Cheap csak pár másodpercet enged telefonálni. Megpróbáltam befizetniaz 5 fontot, az e-mailt elküldték de a kártyáról nem vették le a lét. A nevem mellett sem jelenik meg az 5 font.
  • bounce
    Megint egy újabb voip termék a netappel, mo- nem free, sőt nem is láttam a listán a hívható országok között, de pl. canada meg még pár o. igen...
    http://www.netappel.fr/fr/index.html

Egyébként a voipbuster oldalán van a link (jobb felső rész)
  • bounce
    voipbusteren újabb fizetési módok, de egyik se működik :(
  • ACE
    Nekem sok az az 5 font ahhoz, hogy ingyen telefonáljak, mert annyit nem használom... pláne ha utána ez is fizetőssé válik...
  • akyyy
    ha fizetni kell érte, akkor ott amobil!
  • Mighty
    De lehet. Penzert....
  • akyyy
    mobilt nem lehet:(
  • akyyy
    hóha, free!!! teszem hívom magamat!:D
  • akyyy
    és magyarország?
  • pasquale
    és?? akkor is jó egy darabig...
  • Darkboy
    ebből is ez lesz szal :(
  • Mighty
    Újabb 1 perces ingyenes beszélgetést kínáló progi: VoIP Cheap
    5 font (~1820 forint) ellenében korlátlan ingyenes beszélgetés. Egy ideig.... :)

Egyébként ugyan az a cég, ugyan az a progi, csak a logok különböznek.
  • Salty
    Félek, hogy ez a Voip is csődbe fog menni.
  • streetracer
    Ha már nem tudunk mit csinálni azzal, hogy kivették Mo-t az ingyenesen hívható országok közül, akkor más eszközökhöz kell folyamodnunk. Kell egy program, ami megakadályozza, hogy telefonálás közben pörögjön lefele a cash a számlánkról. Okos-ügyes programozó kerestetik, aki képes ilyet programot írni!!
  • Salty
    Most mi van? Már Magyarország se ingyenes, talán a Skype támogatásai, és árcsökkenései miatt tették szabtak meg tarifát?
  • bounce
    Na ez az, én is elsősorban kanadába szeretnék. A többi országba hiába ingyenes ha én nem tudom kihasználni...
    Másik meg hogy direkt erre a célra igényeltem netes kártyát (igaz jó lesz az másra és csak 800Ft/év a díja) és se paypal se moneybookers nem tudja levonni a pénzt. Utóbbira lehetne utalni (egyenleg) de az se ment. Iyen nyögvenyelős credit vásárlás mellett hogy akarják fizetőssé tenni. Na meg miért 5 euro a legkisebb credit amit már vehetek??? Eddig volt 1...
    mo- nem akarok beszélni, Kandaába meg kb. 90 percet tudok beszélni 1 centért, akkor mi a f*sznak vegyek egyszerre 5-t hogy egész évben használhassák a pénzt.
    Amilyen jól indult az elején úgy el lett b*szva!
  • Darkboy
    de kanadába nem. :P mindegy... úgyse fizetek rá, és kész :))
  • Mighty
    VB-vel is lehet még jó pár országba ingyenesen hívni.
  • Darkboy
    jó, de én kanadára gondoltam, nem m.o-ra, az gizmoval nincs mexaítás 1 perc után.. és ingyenes.. még...
  • Mighty
    Skype-pal és Gizmoval ingyenes a vonalas hívás? Nem. Asszem még drágább is...

Gizmo: 0.048 euro (mobil 0.262 euro)
    VB: 0.01 euro (mobil 0.18 euro)

No, melyik az olcsóbb? :)

Természetesen most nem a PC-PC közötti hívások a lényegesek, mert azt rengeteg más progival is meg lehet csinálni ingyenesen. A VB nem erre lett kitalálva, de ott is lesz VB user és VB user közötti ingyenes hívás.
  • Mighty
    Nekem megéri még az 1 centes percdíj is. Mivel csak mobil van a családban, kissé költségesebb azon hívni vonalas számot. Meg itt nincs előfizetési díj, csak percdíj.

cs31: meg Kanadában is a szolágltatók kavartak be pont most, mi?
    Te vajon meddig tudnál ingyen szolgáltatni bármit is?
  • Darkboy
    nah ezt is b*szhatjuk :(
    tudtam h ezek is ilyenek... marad a skpye és a gizmo!
  • cs31
    Ez nagyon GÁZ! Szerintem a magyar szolgáltatók reklamálhattak. Akinek volt kisebb cége, vállalkozása stb..., mind ezt használta jelentős költséget megspórolva.
  • bounce
    Na ez elég negatív hír volt... akkor asszem befejeztem. Semmi értesítést nem kaptam, tegnap egy kollégám hívtam rajta, ha ezt tudom céges ügyben a céges mobilt használom. Én szépen lebeszélem a 0,75 euromat, aztán el is felejtem ezt a beta tesztes progit. Pláne alacsony percdíjas céges mobil mellett:)
    Kanada is kikerült a listából, azt hívtam volna ezzel leginkább, mert rokon él ott, még a mobil is ingyen volt. Marad a pc-pc telefon, az sem ingyenes, mert a netért fizetni kell azt ne felejtsük el.
  • ivjoe
    [megjósol]
  • Buba007
    Micsoda pöcsfej cég ez a VoIpBuster-t üzemeltető szargalacsin. Petíció kell! Állítsák vissza Mo-t az ingyenesen hívható országok listájára. Ha Németország ingyenes, akkor Mo. is legyen az!
  • akyyy
    Asszem át lehetne írni a topicot VoiP Buster névre:) mert sajnos már nem ingyenes nettelefon:(
  • Mighty
    Ingyenes hívásaim időtartama: 25 óra 21 perc 24 mp