1139
INGYENES NETTELEFON
-
kjoni #979 mit lehetne eról megtudni???? -
#978 -
cs31 #977 Nálam is ez történt!
-
#976 nállam 1 hét mulva derült ki hogy nem engedi a bank az átutalást, addig meg ingyen telefonáltam -
#975 Nekem pl a voipbuster csak 1 hét után küldte a terhelést. Ne örülj előre, szerintem neked is hamarosan jön az SMS. -
#974 tölsd már fel nekem is thx! 1 tip. a VoIPnak semmiképp neszólj!!!!!! -
cs31 #973 Most jutottam el odáig, hogy nem értem a dolgot. A bankkártyám egy társkártya. Ugyanúgy tudok pénzt le és föltenni, vagy vásárolni vele. Ha én vásárolok akkor is az öcskös kap sms-t. Nem kapott! Elmentem az autómatához megnézni az egyenleget, az nem változott. Nem vették le az összeget. A nicknevem mellett viszont ott van az 5 £ és a telefonálást sem szakítja meg 1 perc után! Halleluja!
-
cs31 #972 Kösz a segítséged,de már sikerült. Az üdvözlő szöveg után meg kell ismételni a fizetést és akkor veszi le a pénzt. -
ACE #971 Ez csak az üdvözlőlevél, hogy regisztráltál, ennek köze nincs a fizetéshez... Van a kártyára valamiféle netes számlainformációd? Pl. OTP Házibank? Nem vette le az összeget? Lehet hogy még fizetés közben kiírt valami hibát, és nem is zajlódott le a tranzakció, csak Neked tűnt úgy... -
cs31 #970 Hello cs31,
Thanks for taking the time to register and verify your email address with VoipCheap.
Your verification code is: (itt egy számor van)
Click here to verify.
You only need to click this link once, and your account will be activated.
Kind regards,
VoipCheap Customer Services
A kártya dombornyomott!
-
ACE #969 Mi volt az emailben, amit küldtek? Dombornyomott bankkártyával próbáltad? -
cs31 #968 Sikerült már valakinek befizetni a Voip Cheapot? A Voip Buster elsőre ment ezzel meg szívok pár napja! -
cs31 #967 A Voip Cheap csak pár másodpercet enged telefonálni. Megpróbáltam befizetniaz 5 fontot, az e-mailt elküldték de a kártyáról nem vették le a lét. A nevem mellett sem jelenik meg az 5 font.
-
bounce #966 Megint egy újabb voip termék a netappel, mo- nem free, sőt nem is láttam a listán a hívható országok között, de pl. canada meg még pár o. igen...
http://www.netappel.fr/fr/index.html
Egyébként a voipbuster oldalán van a link (jobb felső rész)
-
bounce #965 voipbusteren újabb fizetési módok, de egyik se működik :( -
ACE #964 Nekem sok az az 5 font ahhoz, hogy ingyen telefonáljak, mert annyit nem használom... pláne ha utána ez is fizetőssé válik... -
#963 ha fizetni kell érte, akkor ott amobil! -
#962 De lehet. Penzert.... -
#961 mobilt nem lehet:( -
#960 hóha, free!!! teszem hívom magamat!:D -
#959 és magyarország? -
pasquale #958 és?? akkor is jó egy darabig... -
Darkboy #957 ebből is ez lesz szal :( -
#956 Újabb 1 perces ingyenes beszélgetést kínáló progi: VoIP Cheap
5 font (~1820 forint) ellenében korlátlan ingyenes beszélgetés. Egy ideig.... :)
Egyébként ugyan az a cég, ugyan az a progi, csak a logok különböznek. -
#955 Félek, hogy ez a Voip is csődbe fog menni. -
#954 Ha már nem tudunk mit csinálni azzal, hogy kivették Mo-t az ingyenesen hívható országok közül, akkor más eszközökhöz kell folyamodnunk. Kell egy program, ami megakadályozza, hogy telefonálás közben pörögjön lefele a cash a számlánkról. Okos-ügyes programozó kerestetik, aki képes ilyet programot írni!! -
#953 Most mi van? Már Magyarország se ingyenes, talán a Skype támogatásai, és árcsökkenései miatt tették szabtak meg tarifát? -
bounce #952 Na ez az, én is elsősorban kanadába szeretnék. A többi országba hiába ingyenes ha én nem tudom kihasználni...
Másik meg hogy direkt erre a célra igényeltem netes kártyát (igaz jó lesz az másra és csak 800Ft/év a díja) és se paypal se moneybookers nem tudja levonni a pénzt. Utóbbira lehetne utalni (egyenleg) de az se ment. Iyen nyögvenyelős credit vásárlás mellett hogy akarják fizetőssé tenni. Na meg miért 5 euro a legkisebb credit amit már vehetek??? Eddig volt 1...
mo- nem akarok beszélni, Kandaába meg kb. 90 percet tudok beszélni 1 centért, akkor mi a f*sznak vegyek egyszerre 5-t hogy egész évben használhassák a pénzt.
Amilyen jól indult az elején úgy el lett b*szva! -
Darkboy #951 de kanadába nem. :P mindegy... úgyse fizetek rá, és kész :)) -
#950 VB-vel is lehet még jó pár országba ingyenesen hívni. -
Darkboy #949 jó, de én kanadára gondoltam, nem m.o-ra, az gizmoval nincs mexaítás 1 perc után.. és ingyenes.. még... -
#948 Skype-pal és Gizmoval ingyenes a vonalas hívás? Nem. Asszem még drágább is...
Gizmo: 0.048 euro (mobil 0.262 euro)
VB: 0.01 euro (mobil 0.18 euro)
No, melyik az olcsóbb? :)
Természetesen most nem a PC-PC közötti hívások a lényegesek, mert azt rengeteg más progival is meg lehet csinálni ingyenesen. A VB nem erre lett kitalálva, de ott is lesz VB user és VB user közötti ingyenes hívás. -
#947 Nekem megéri még az 1 centes percdíj is. Mivel csak mobil van a családban, kissé költségesebb azon hívni vonalas számot. Meg itt nincs előfizetési díj, csak percdíj.
cs31: meg Kanadában is a szolágltatók kavartak be pont most, mi?
Te vajon meddig tudnál ingyen szolgáltatni bármit is? -
Darkboy #946 nah ezt is b*szhatjuk :(
tudtam h ezek is ilyenek... marad a skpye és a gizmo! -
cs31 #945 Ez nagyon GÁZ! Szerintem a magyar szolgáltatók reklamálhattak. Akinek volt kisebb cége, vállalkozása stb..., mind ezt használta jelentős költséget megspórolva. -
bounce #944 Na ez elég negatív hír volt... akkor asszem befejeztem. Semmi értesítést nem kaptam, tegnap egy kollégám hívtam rajta, ha ezt tudom céges ügyben a céges mobilt használom. Én szépen lebeszélem a 0,75 euromat, aztán el is felejtem ezt a beta tesztes progit. Pláne alacsony percdíjas céges mobil mellett:)
Kanada is kikerült a listából, azt hívtam volna ezzel leginkább, mert rokon él ott, még a mobil is ingyen volt. Marad a pc-pc telefon, az sem ingyenes, mert a netért fizetni kell azt ne felejtsük el. -
#943 [megjósol] -
#942 Micsoda pöcsfej cég ez a VoIpBuster-t üzemeltető szargalacsin. Petíció kell! Állítsák vissza Mo-t az ingyenesen hívható országok listájára. Ha Németország ingyenes, akkor Mo. is legyen az! -
#941 Asszem át lehetne írni a topicot VoiP Buster névre:) mert sajnos már nem ingyenes nettelefon:( -
#940 Ingyenes hívásaim időtartama: 25 óra 21 perc 24 mp