1139
INGYENES NETTELEFON
-
#1019 jah a jelszó:D
cyberddl.com.ar -
#1018 ezt egy oldalon találtam, nemto mmüxik e, aki ráér kipróbálhatja.... nem erre a célrea van kitalálva de lehet müxik:D
Na peace mindenkinek!
Találtam 1 progit, a neve HIDE IP Platinum.
Fel kell rakni, aztán ott lesz az óra mellet, aztán options és itt
a Left click change proxy-t kipipálni.
Szóval ha rákattintasz ki is ír majd 1 ip címet + 1 országot.
Fontos hogy a böngésző zárva legyen ezalatt.
Aztán böngészőbe->rapidsharecím és tölthetünk.
DE NEM MINDÍG JÖN BE!!!
Addig kell próbálkozni vele míg el nem fogadja és tudsz letölteni.
Újra rákattintani és új címet kérni ezalatt persze a böngészőnek be kell lennie zárva ismét.
Nekem a letöltés kb. 5. próbálkozásra szokott sikerülni.
De még mindíg jobb mint órákat várni a következőig.
Szerintem 1szerű használni, de ha valakinek kérdése van akkor írjon.
Ja és szívesen! Smile
itt lehet letölteni -
#1017 naigen csak hogy? -
balcsi70 #1016 Szerintem akkor az IP-t kéne egy kicsit megbuherálni és utánna megint kiprobálni. -
cs31 #1015 Már 2 hete fizettük be és nincs vele gond! Nyugodtan befizetheted, működik! -
cs31 #1014 Igen ez az IP címedet figyeli!
-
balcsi70 #1013 Na én visszaállitottam a gépet a Norton Ghost-tal,mielött még meg sem volt ez a progi,fölraktam ujbol de 0-esély.Szerintem ez IP-alapon müködik. -
balcsi70 #1012 És mióta van meg neked ugy hogy be van fizetve? -
balcsi70 #1011 A találmányért nem fizetünk:) hacsak le nem védeted a találmányod :)de ha valami van szolj.Csá. -
cs31 #1010 Föltétlenül tudasd velünk, ha kitaláltad!!!!!!!! -
Kaslerka #1009 Ez nagyon jó, már csak azt kellene kitalálni, hogy a registryn kivul hova ment el valamit és akkor még használni is lehetne folyamatosan :) -
cs31 #1008 Sajnos ez így van! Ha be tudsz fizetni rá 10 eurot (dombornyomott bankkártya kell hozzá) onnantól viszont korlátlan, ha vezetékes számokat hívsz. Nekem az egyik haverom fizette be a VoipStuntot és működik is hibátlanul. -
balcsi70 #1007 én azt hallottam hogy egy nap 30-percet enged beszélgetni,és 30 alkalommal.Na én le is töltöttem,tényleg megszakitotta 30 perc után.Ekkor fogtam csináltam egy másik felhasználónevet,és uj email-és megint 30 percet beszéltem.Csináltam egy 3-ikat is és kész.Ez ment igy talán egy hétig.Azóta akármit csinálok mindenhonnan kitöröltem a gépböl,de hiába csinálok vele akármit egy 4-ik név+email.,semmi.Ugyhogy mostmár nállam nem megy.Egy ismerösömnél ugyanez a szitu.Ugyhogy passz. -
#1006 ha mobilt lehet, vele, csak akkor tölteném le! -
cs31 #1005 Ingyen telefon , nyomjátok amíg lehet. Most még bnne van Magyarország és egy darabig fizetni sem kell, úgy sem szakítja meg a hívást! -
#1004 sehogy, hamar örültem:( be kell fizetni és hívhatsz mobilt -
#1003 mikor lehet mobilt hívni? részletesen! -
#1002 Bátrak figyelem!: Skype Free Call
Ha valaki sikerrel jár, az leírhatná az "élményeit"! :)
Jelenlegi rendszeremmel most nem tudok szórakozni, de közkinccsé teszem a lelőhelyet, hátha valakinek minden adata le van mentve a gépről és nem sajnál egy esetleges újratelepítést sem...gondolva a legrosszabbakra. -
#1001 hagnszóró ikon, felvételhez nem amikrofont tettem be, hanem mást, géptipustul függöen más, és akkor a windows hangokat lehet hallani mirkofon helyet... kis ügyködéssel aztis meg lehet, hogy legeyn mikrofon hamg is, és akkor wháá:DD -
pasquale #1000 ék -
pasquale #999 jah -
pasquale #998 miaz az átalkakítás? -
#997 de amig ingyenes magyarországon a telefonálás addig jó. amugy eg ykis átalakítással, a telóban szólt a zene, ami a winampba ment:D -
#996 hmm, mennyi voipbuster klón van. ugyanaz a felület, mindig új néven... -
#995 most ahogy nézem állítolag credicet kapunk ha 3 ismerőst meghívunk, és akkor mobilt is lehet hívni:D mingyá csinálok magamnka egy rakás emialt, és lesz sok pénzme rajta:DDD -
#994 müködik, köszi:D anyámat most basztattam:) -
#993 A topic témája egy kicsit megtévesztő annak aki ingyen akar telefonálni "INGYENES NETTELEFON VOLT", de nem akarok új fórumot nyitni e miatt.
Tessék, itt az ingyen telefon!: VoipStunt
Jelenleg gond nélkül működik Magyarországon is, megszakítás nélkül. Pár perce beszéltem egy Németországi ismerősömmel 21 percet, de még bírta volna a progi. Nem kapcsolt szét egyszer sem. Használjátok amíg lehet!
Ciao! Nash -
#992 pár napig ingyen teló klikk -
Darkboy #991 :/ -
cs31 #990 Sajna a VoipCheap-ból is törölték Magyarországot. Tud még valaki olyan nettelefont ahol rajta van Mo. az ingyen hívható országok listáján? -
ACE #989 Azt írja ki hogy mikor kit hívtál, ennyi. -
#988 de most komolyan ha valaki részletes számlát kér akkor mit ír ki?
szerintem semmit -
ACE #987 :D -
tomo #986 biztos bombariadot akar az iskolajaban. -
ACE #985 De miért akarnák megtalálni? -
tomo #984 az ip cimed tudjak, az alapjan, meg megtalalhato az , akinek a neven van az elofizetes. -
ACE #983 És miért baj, ha tudják hogy ki vagy? :D -
#982 kösz
és nem tudnak lenyomozni sehogy hogy kivagy igaz? -
ACE #981 Igen, feltöltesz rá 10 Eurót -
#980 Valahogy meglehet oldani hogy 20 másodpercen belül ne kapcsolja ki?