1461
Filmkereső
-
#1218 nagyon nehezet kérdezek :)
90es években láttam, de gondolom 70-80-as a film, vhs-en narrátor hanggal :D
3 kis karate gyerek (vagy más harcművészet) él a mesterrel egy tanyán, majd elindulnak a városba az anyukat megkeresni, közben mindenféle poénos jelenet, pl a tanyán mindig probálnak kitolni a mesterrel de mindig ő nyer, és elveri őket, családi vigjáték, keleti szereplők, nem amcsi 3 ninja nem hagyja magát téma...
köszi :) -
#1217 az volt az most néztem meg, nem rossz film -
#1216 Sziasztok.
Amit keresek az egy rajzfilm, csak annyira emlékszem, hogy a kisfickó keljfeljancsi szerű volt, és amikor kapott valami feladatott, nagyon gyorsan elkezdet szaladni.
Tudom, hogy nem, sok de hátha valakinek beugrik.
-
mac83 #1215 meg is van, gasztropuccs volt a címe :) -
mac83 #1214 félig off, de egy "szakács" sorozatot keresek, azthiszem a tv paprikán ment, egy rasztahajú csaj és egy faszi főzőcskéztek, közben jó poénokat mondogattak, nem tudja véletlen valaki mi volt a neve? :D -
#1213 igen ez az! köszönöm a segítséget! :) -
jozef1976 #1212 Talán az Into The Storm lesz az... -
#1211 buszon láttam mot a melettem ülőnél egy filmet telefonon.
volt benne olyan hogy egy iskola folyosoján menekültek, itt először azt hittem hogy a walkind dead új része, de abban ilyen tömegjelenet csak max zombikkal lenne itt meg egyet se láttam, mind civil volt egy iskolai folyoson..
aztán később mentek ilyen tankszerü köcsival, aminek volt egy furcsa teteje, ablakokkal, hátulsok számitógéppel, elől meg valaki kamerázott és mentek bele a viharba, ami villámlot,t tornádó keletkezet, meg vitte a házakat. :D -
#1210 én nem sokat láttam, de ez nagyon bejött. az rész meg ugye...üt. -
#1209 egyetlen jó Stephen King horrorfilm adaptáció szerintem.És az bizony -
#1208 Szerintem A köd -
#1207 sziasztok!
tudja e valaki hogy mi volt annak a filmnek a címe amiben átömlött a mi világunkba egy másik dimenzio lényei, és az emberek bezárkóztak egy supermarketbe? -
#1206 Igazad van, csak tudod hogy van ez, nem szeretnek kockáztatni, mert nagy pénz van benne. A Hobbitnál is sokan panaszkodtak fejfájásra meg rosszullétre a magasabb fps miatt. Azóta nem is nagyon vágnak fel vele. Meg gondolom az se túl gazdaságos ha külön vetítik pl. a 24-60 verziót, ha már ígyis megy a huzavona a 3d nem-3d miatt. -
#1205 Ha mar amugy is felveszik 60 fps-el ki is adhatnak ugy:) Dontse el mindenki maganak hogy a jobb -
#1204 Pont, hogy gyorsan fejlődnek, hisz ahogy mondtad már az ócó kamerák is tudnak ilyet, sőt már relatíve olcsón van kereskedelmi forgalomban olyan kamera ami hozza a mozi szintet (pl. Blackmagic Ursa). Csak a felvett filmeket visszakonvertálják 24fps-re, mert az "filmszerű" Ennyi :D nincs semmi extra oka.. Ezt szokták meg az emberek. Jogosnak tartom, nemrég volt szerencsém 120 herces tévét bámulni kicsit és azon folyékonyabb a kép. Komolyan mondom engem zavart. Játékoknál oké, mert ott rámeredek a képernyőre mint valami zombi :D de amikor filmet nézek engem zavar. Lehet megtudnám szokni, de ennyi év után... inkább nem :D -
#1203 Ahogy elneztem meg torrenten sincs csak 24p-s valtozat a filmekbol :( Erdekes hogy ezen a teren milyen lassan fejlodnek a filmek, pedig mar szinte minden olcso kis kamera is tudja a 60 fps-t is :) -
#1202 meg is van, nem 60 fps, hanem 45 és HFR-nek hívják.
itt pedig egy lista a filmekről, melyekből készült HFR verzió.
arról viszont még mindig nem tudok, hogy ily módon ki is adták-e lemezen ezeket.
egyébként hobbitba belenéztem moziban (ott dolgoztam), de elég fura volt. mintha be lett volna gyorsítva egy kicsit, de mégsem :D ha valahonnan sikerül beszerezned mindenképp nézz bele, mert érdekes, ha más nem, akkor a következő hobbitra majd gyere el moziba :D -
#1201 utólagosan lehet, hogy az Évszázad vihara is a Ragyogás volt eggyé a fejemben., passz.. -
#1200 asszem' a hobbit 2-ből vetítettek moziban 60 fps (?) verziót, de hogy azt ki is adták-e lemezen, nem tudom. -
#1199 Hello, letezik film amit 60 vagy 48 fps-el vettek fel es be is tudnam szerezni ? Kivancsi lennek milyen lenne egy film 60 fps-el de meg nem halottam ilyenrol -
#1198 Elég érdekes dolog lesz ez. Van egy visszatérő álomalapom, de már vagy 5 éve vagy talán több és mintha egy filmből építkezne, azt próbálnám megtalálni. Persze minden alkalommal van ami változik benne, de leírom hogy kb mi konzisztens.
Egy nagy kastélyban vagy szállószerűségben játszódik. Meglehetősen sok ember ebédel/vacsorázik egy főteremben, időileg valahova 1980-95 körülre tenném (nem emlékszem mobilokra vagy hasonló ketyerékre). Majd becsap egy rohadt nagy hóvihar vagy legalábbis vmi nagy hideg, elviekben be is töri a főterem ablakait, de ez lehet már csak a változás része (a sok ember miatt kilőném a Ragyogást, de lehet abból is építkezett). Majd az emberek elkezdenek túlélni a hidegben, mert sejtem az áram is elmegy... és elkezdenek vagy hallucinálni vagy tényleg dolgokat látni és szép lassan halnak megfelé, feltehetőleg van vmi természetfeletti dolog benne. Kb ennyi van meg belőle ami nem változik, remélem van ennek vmi értelme. Előre is köszi. -
#1197 Ezaz! Nagyon szépen köszi!!! -
#1196 The Lives of Others (Mások élete)? -
#1195 Elfelejtettem a film címét és most úgy megnézném, úgy emléxem arról szól hogy a Stasi megfigyel valakit de aztán azt is megfigyelik? Valaki lakása bevan poloskázva és egy csóka éjjel nappal hallgatja fülhallgatón... Aztán ugye felbomlik az ndk és a volt stasi ügynök magába néz.... vagy valami ilyesmi... van egy főhős is... meg egy csaj aki nyugatra akar menekülni vagy a fene tudja eléggé rég láttam.... -
Gigi1218 #1194 Köszönöm, ez az. :) -
Cvd #1193 Üdv. Valószínűleg a Kísért a múlt lesz az. -
Gigi1218 #1192 Sziasztok!
A film amit keresek, szerintem legalább 15-20 éves film. Kb. a '60-as években kezdődik a történet, amikor még az afro-amerikaiakat nem fogadták el. A film úgy kezdődik, hogy egy fekete férfi hazaérkezik, és a saját kocsibeállóján lelövik. Van is gyanúsított, ám nem kerül börtönbe. Évekkel később egy ügyvéd? megtalálja az ügyet, és újra elkezd nyomozni, felkeresi a férfi özvegyét is, és megígéri, hogy börtönbe juttatja a férje gyilkosát. Ennyire emlékszem, remélem valaki tud segíteni. Köszönöm előre is! :)
Utoljára szerkesztette: Gigi1218, 2014.10.20. 21:11:04 -
#1191 Köszi szépen! Ezaz!!!! -
#1190 1:50 :)
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.10.16. 09:17:50 -
#1189 magyar rendező :) -
#1188 Belenéztem, telitalálat:)
Köszönöm hogy segítettél segíteni.
(Ja, és Te emlékeztél jól, autó, nem motor, és a testőr lő, nem a... mindegy. Amikor nekem mesélték, nagyon másképp képzeltem el a jelenetet:) -
dannytrejo #1187 Már próbáltam de nem találom sajna... -
Cvd #1186 Szerintem ez lesz az. A hullámos utas mesterlövészkedés biztosan van benne, habár úgy emlékszem hogy a főhős szedi így ki a rosszfiút egy fehér autóból. Lehet hogy több jelenetben is előkerül ez a trükk.
-
#1185 Hátha itt IMDB megleled. Jó keresgélést :D -
dannytrejo #1184 Sziasztok!
A film amit keresnék kb. 80-as évek vége, talán 90-es eleje.Az egyik szereplő Cynthia Rothrock, karatés-ninjás. Amire emlékszem, hogy a film végén a "gonosz" fehér bőrű fekete ruhás ninját egy RPG szerű rakétakilövővel ölik meg. A rakétára Cynthia ráírja rúzzsal, hogy kérlek csak őt öld meg...A rakéta követi a palit az erdőben, meg is áll a levegőben....majd egy házba beugrik a ninjaruhás és felrobban...
Nagyon szeretnénk a haverokkal egy jót röhögni ezért kellene a cím. Előre is köszi mindenkinek -
#1183 Korlátok nélkül (?) -
#1182 Volt egy film, hátha tudja valaki hogy mi a címe, a lényeg hogy egy cipészről szól és egy sportolóról, történetesen egy futóról. A cipész folyton csinálta neki az újabbnál újabb speckó futócípőt és a sportoló egyre jobban teljesített vele.... a cipész folyton dolgozott hogy jobb legyen a cipő, egyre tökéletesebb, és a sportolóval is nem volt valami jó viszonya... veszekedtek vagy nemtom mi volt, iszonyat rég láttam, nem akarok hülyeséget mondani de lehet hogy az adidas vagy a nike kezdetleges időszakát filmesítették meg... -
#1181 ez az info több mint sok.majd ma este rákérdezek haveroknál is.sok akciófilmet néztek tuti innen valakinek beugrik a dolog. -
#1180 Jól gondoltátok, egyik sem az, azért köszönöm mindenkinek:)
Kis korrekció a kereséshez: az egyik testőr lett, nem rendőr. A másik még mindig bérgyilkos (sniper).
A film végén a testőr motorral megy egy úton, ami egyenes de hullámos (mert van ilyen is:), a sniper ott várja, de csak a "dombokon" látja a közeledő célpontot és a felbukkanás idejét számolja (1 Mississippi, 2...). Mert ez az útszakasz kurva egyenletesen hullámos:) -
#1179 nekem meg a Fifty-fifty, de szerintem ez sem az :)