1461
Filmkereső
-
#1420 Idén (vagy tavaly?) jött ki egy sci-fi/horror ami a víz alatt játszódik és elvileg keveredik benne az Alien filmek és a Mélység titka hangulata.
Valaki tudja mi ez? Neve nem ugrik be.
NCore-on sem találom. -
#1419 te jó ég ennyi ideje keresem ezt a nem szex filmet :D annak tűnik de nem szex film :D +17 film
Pár napja írtam az IMDB fórumára és nemrég valaki felismerte :D " Flesh Gordon Meets the Cosmic Cheerleaders"
Utoljára szerkesztette: biomage, 2019.10.11. 09:00:45 -
#1418 Akkoriban, '90-es évek, új film volt ?
Amúgy a Bronson bácsinak két "Bosszúvágy" között volt nem egy filmje ami szintén "ki ha én nem".
De ez hátha segít
link
Clint Eastwood, Chuck Norris, Paul Hogan, Steven Seagal
-
#1417 megnéztem az összes bosszúvágy filmet és gyanus a 3, van egy vihogó nevű tolvaj, de másképp emlékszem a jelenetre
hm nem tudom, ara emlékszem, hogy a tolvaj fút bal oldalt egy kis kerítés van, és a főhős távcsöves fegyverrel leszedi.
És tuti 90 es években láttam.szal a bruce willises film kilöve.
Amúgy pont ilyen kisugárzású volt a film mint a bosszúvágy 3.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2019.10.08. 23:45:27 -
Thibi #1416 Biztos Bronson film volt? Készült a témában több film is , a Bruce Willis filmet nem láttam, de gondolom abban is mint a legtöbben pisztollyal vadászik a főhős . A Másik Én-ben szereplő Jodie Fostert nehéz Bronsonnal keverni, a Harry Brown-ban Macheil Caine rak rendet szintén pisztollyal. Viszont a Vorosilov mesterlövésze című orosz filmben az öreg mesterlövész veterán már puskával dolgozik. -
#1415 mind az 5 bosszúvágynak a kill count videoját megnéztem. -
#1414 Annak vót vagy 4 része, csekkoltad mind? -
#1413 Hali
Valami nem stimmel a memóriámmal, úgy mint luke én vagyok az apád memória :) de ennél a filmnél nem találom azt a jelenezett amit megakarok találni :D
A Film Címe A Bosszúvágy igen amiben Charles Bronson van. A jelenet amit keresek egy tolvaj nagyon gyorsan tud futni, első alkalommal nem sikerült elcsípnie :D, a második alkalommal, lakásban van és látja a tolvajt munka közben és mesterlövész fegyverrel leszedi. de nem találom, van egy teljes kill count video az összes filmről egyben. de nincs ez a jelenet egyikben sem.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2019.10.07. 03:58:57 -
#1412 kb évszámot nem írtál, de ez esetleg ?
gugli fordítós link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.08.22. 00:18:11 -
robópapa #1411 Sziasztok! Én egy film címére lennék kiváncsi. Sajnos csak kevés részlet van meg a filmből. Egy nő megy egy autóval és defektet kap,mert ráhajt egy szöggel telivert deszkára,amit szándékosan raktak ki. Majd az elkövető felajánlja,hogy segít neki. Eközben elkábítja ,majd elrabolja. Egy elhagyatott helyre viszi,majd megerőszakolja. A nő feljelentést tesz a rendőrségen,de hiába és úgy dönt ő szolgáltat igazságot. Válaszokat előre is köszi. -
Micsu #1410 Sziasztok
egy thrillert vagy egy krimit keresek
emlékeim már kopottak de hátha ismeri valaki
volt egy dagadt impotens pali, aki talán elrabolta az apját meg a fiát (talán egy lukon át nézte őket de nem biztos) és kényszerítette őket ilyen olyan dolgokra, ráhugyozott a nőknek az ágyára, talán tejet ivott, és egy nyomozót volt azt hiszem a főszereplő de az se biztos
2016 előtti lehet kb
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2018.10.17. 16:12:03 -
#1409 Sziasztok
Szintén egy gyerekkori filmemléket szeretnék megfejteni :).
Egy darab jelent van meg, hogy a főbb karakterek, akik emlékeim szerint gonoszok, egy asztal körül ülnek, és az egész szobában olyan hideg van, hogy az embernek nem elviselhető, de ők jól elvannak, és amikor bejön az inas/pincér, akkor neki egy hőfolyosót kapcsolnak be/ki, hogy tudjon közlekedni.
Nehéz rágooglizni erre a képsorra :D
-
#1408 nm. :) -
#1407 Köszönöm
-
#1406 Dangerous Minds (1995) / Veszélyes kölykök
Soundtrack -
#1405 sziasztok melyik az a film amelyikben coolio nyomja a zenét?? Egy iskolás film?! Köszi -
#1404 Bah.. a plotot elkezdtem beírni angolul és meglett, ez az:
The Possession of Michael King (2014) -
#1403 Sehogy sem találok egy filmet.
Horror, 2000-es évek. Max 2012. elég jól kivitelezett.
Az a cím rémlett, hogy "Michael <vezetéknévamirenememlékszem> utolsó megkísértése".
Plot:
Ez a Michael egész életében nem hitt a túlvilági dolgokban, a paranormálban, de miután a ?felesége? meghal úgy dönt bizonyítja, hogy szellemek és túlvilág nem létezik.
Fog egy kamerát és dokumentálni kezd. Kivesz könyveket, idéző mágiát alkalmaz, Quija táblát ragad, boszorkányokhoz jár, mindent kipróbál amit lehet. Aztán elvileg egy rosszul elsült szexuális felhangú szeánsz után megszállja valami hangya-démon. Ekkor kezdődnek el a furcsa események. Azt hiszem ennek a Michaelnek van 2 lánya is és egy nagy fehér labrador vagy goldie kutyája is, egyik nap az egyik szobában a kutyát kibelezve találja a család. Michael egyre jobban megőrül és hangokat hall a fejében, zúgást, zümmögést. Orvoshoz megy meg hasonlók de aztán a végére kiderül, hogy ez a zümmögés valami angyali beavatkozás az elméjébe azzal a céllal, hogy ne a démont hallja és ne engedelmeskedjen a parancsainak. Mint kiderül a felesége segíti a túlvilágról. A film csattanójaként lesz egy tiszta pillanata amikor kiveti magát az ablakon és ezzel véget vet az egész szenvedésnek. -
#1402 Ez talán
Únosy bez výkupného (TV film)
Drama / Krimi
Československo, 1983
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyilkosságok váltságdíj nélkül
"De a legfontosabb dolog nem a bőr színe, hanem a mozgás módja, hogyan néztek ki és viselkedtek egymáshoz"
(Az eredeti - Pavel Bagrjak könyvei "A kék emberek")
Fő karakterek:
David Hard - rendőrbiztos
Fred Chester - újságíró
Taratura - Nyomozó, Hard alárendeltje
Dorn - tábornok, a Titkos Tanács tagja és a "Kosmos" titkos művelet vezetője
William Dobbs - szenátor
Schüss - villanyszerelő a "Zona"
Dina Dinstova - Dorna tábornok a "Kosmos" műveletért
tartalma:
Egy napon Dobbs szenátor lányát elrabolták a Newcomb-ban. Egy alapos vizsgálatot azonnal elindítanak, és minden biztonsági erőt bevonnak. A keresést szintén Hard biztos készítette, aki olyan furcsa dolgokat talál, amelyek nem bánnak vele. Minden elrabolt gyermekeket hagyott vágott a fodrász Krawiaka és megígérte nekik ott is csinál egy kis babát a saját haját. Ezért azok fényképezett, és felírta a nevét és címét ... De Krawiak ben csatlakozik a hálózathoz gépeltérítő, a dolgozók egy titkos szervezet, előkészítése kolonizáció a Mars. Annak biztosítása érdekében, hogy az emberek nélkül élni ruha körülmények között -93 ° C, a nyomás 6 hPa és 90% szén-dioxid-tartalom az atmoszférában szinte oxigén nélkül, stb, kell megfelelően előkészített. Nem minden ember képes megtenni. Kizárólag fiatal génállományú gyermekek és serdülők lehetnek alkalmasak. És így született egy ördögi tervet: Fodrász gyűjt haj, ahonnan a genetikai vizsgálat elvégezhető, és a nevét és címét bármely kiválasztott jelentkezők. Kis Ut Dobbs nem helyénvaló, elrabolta hiba, mert azt találtuk, de a hatása biztos Harda túl mozog. Hardy barátja, Fred Chester keményen kölcsönt keményen kipróbálni Mike fiával, mint a Krawiakon. De kiderül, hogy Mike alkalmas jelölt a Mars hódítója számára. És azonnal, minden biztonsági intézkedés ellenére elrabolták. Értékes idő telik el. Harda biztos asszony csapata keményen halad, Krawiak és segítői után. A pálya be egy lakatlan területet, amely szerint a helyi emberek (akik persze mindent tud) „growroom gombák” - egy titkos komplex, az egész terület, és ez egy tudományos kísérlet eltérített gyerekek. Biztos kemény simán az egész komplex esett és domáknul az igazság, de csodálkozva állapítja meg, hogy van egy főnök főnöke - a rendőrség általános Dorn és van egy csapat tudós és szakmai gyilkosok, akik hallgattatni, aki tudta tanúskodik erről a barbár atrocitás az ártatlan gyermekekre. És megtudja a "kosmos" eseményt. Sajnos Mike már átment a folyosón egy úgynevezett C szakaszra, ahonnan már nem áll vissza. Chester Fred felhívja a felesége Linda, úgy találta, hogy a fiú megérkezik az öltönyét, és megy a sírás, hogy a teremben az ő opuchlému, fásult és kék baba, öltözött egyfajta csillogó ruha. Mike azonban feláll, néhány lépést sétál az anyjához, és öklével öltözködik. Az üveg megtörik, Linda az arcába süllyedt, és néhány másodperc múlva lecsúszott a csarnokba. Kék szellemek néznek rá, úgy néznek ki, mintha lassan táncolnának vagy gyakorolnának. Fred kétségbeesett, és Dorn egyáltalán nevet, mert aki elpusztítja a csarnokot, meg fogja ölni minden kék lakóját. És Hard tudja, hogy nem teheti meg. Ezért teljesen alávetette Dorna-t. A film véget ér egy elhagyatott parkban, ahol Fred, Linda és Mike Chester jártak. -
ChuckYeager #1401 Egy nagyon régi gyerekkori film emlékem szeretném megtudni:kb 88körül láthatam szerintem valami csehszlovák készitésű lehet.amire emlékszem:gyerekkeket tartanak üveg szobákban.ahol a légkör olyan mint a Marson mert Mars utazáshoz edzik öket.viszont ennek az a mellékhatása hogy teljesen érzelem mentesek lesznek.még amire emlékszem,hogy egyiknek bemegy az anyukája de a gyerek beveri a szkafanderrét az anyjának,és ott fekszik bevert szkafanderrel véresen.mai napig félellemel gondolok ezekre pedig 30éve volt.pls help ujra akkarom élni gyerekkori félelmeim. -
Balázs 17 #1400 Hali
Mutternak keresek egy régi filmet:
Valami olyasmiről szólt, hogy volt egy lány akit elvittek iskolába, de nem volt senkije. Összebarátkozott egy srácccal, az elvitte a tanyájukra. A szülei nem szerették a lányt és minden mocskos munkát rábíztak a ház körül
sajnos csak ennyi rémlik neki, tudom nem sok, valamikor 80-90es évekből lehet.... még VHS korszakból :D -
xido #1399 Állítólag már december közepén megjelent dvd-n,de 1 hete már mindenképpen.. -
#1398 én is. egyelőre be kell érnem a 10perces 'szarvasokkal így forgattunk' behind the scenes videóval. Hamar lepereg az 1 hónap. -
#1397 Köszi !
Hát szomorú vagyok , úgy megnézném ..:( -
#1396 szerintem még nincs. azt hiszem márciusban jön hbo go ra, talán akörül. -
#1395 Hali !
Testről és Lélelkről létezik valami digitálisan megvásárolható formában ?
bluray-e, nincs, dvd se ... Se hbo ..:))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.01.29. 21:29:53 -
#1393 Szinte bizonyos. Köszi szépen János! -
#1392 Possession? -
#1391 Van egy 2000 utáni film (horror/misztikus) amiben egy lány és/vagy az apja valamilyen családi átkot kap, amit aztán a film kb 60%-ánál ilyen zsidó pap próbál megszüntetni.
Valami Átok-szerű film, démonos, újkori, A-kategória, vannak benne legyek vagy darazsak, kislány meg valami ékszeresdoboz vagy fadoboz. Illetve egy vagy kettő zsidó pap aki nem jár jól.
Ez melyik lehet? -
MasterGy #1390 Nagyon köszi ! A tipp alapján már meg is találtam, ez az !
Ragadozók ,2010-es
https://port.hu/adatlap/film/tv/ragadozok-predators/movie-110390
Köszi mégegyszer !
-
#1389 Ez sztem az egyik predator film. -
MasterGy #1388 Sziasztok !
Keresek egy filmet. Nem lehet túl régi. Egy dzsungelben ébrednek fel emberek, nem tudják hogy hogy kerültek oda, lőnek ,meg támadnak egymnásra. aztán végül okosak lesznek és összeállnak. de aztán valami állatok támadják meg őket :)
lehet hogy nem is a földön vannak, mer...nemtom aztán bealudtam.
most eszembejutott hogy mi lehet ez a film, és jó lenne megnézni :)
köszönöm ! -
#1387 Igen, a Black Water volt az. Köszi. -
#1386 A fenevad vagy a Black Water amit kidobott nekem a kulcsszavakra -
#1385 Sziasztok!
Van egy viszonylag új (2-3 éves) film ami kb. annyiról szól, hogy egy nő bentragad a mocsárban egy (?)csónakban(?) és egy nagy krokodil van a vízben ami miatt kurvára nem tud kijönni. Nem kifejezetten horror inkább monodráma / kaland. Na ennyi. Ennek mi lehet a címe? -
#1384 A '98-as (4 részes) Depardieu-féle előtt volt egy '56-os (39 részes) és egy '64-es (12 részes) sorozat, illetve alternatívaként a Sándor Mátyás '79-ből (6 részes). A wiki tud még néhányról, de kétlem, hogy pl. a norvég változatot keresnéd... -
simonl #1383 Sziasztok, valamikor a 90 évek legelején láttam még VHS kazettán egy Monte Cristo grófja sorozatot.
Nem a Gerard Depardieu féle minisorozatra gondolok,és nem egész estés kalandfilm volt a régi időkből.
Sok része volt és nagyon részletesen követte a könyv eseményeit.
Tudnátok ehhez - nyilván nem címet - de valamilyen más elérhetőséget? Kiadás évét? Bármit ami segítene megszereznem.
Előre is köszönöm. -
#1382 És ez az!
Köszönöm!
Akkor nem leghidegebb óra hanem sötét óra! :)
Nagy respect neked!!! -
jozef1976 #1381 "La Hora Fria" címen próbáltad? -
#1380 De akkor Te sem láttad ezt anno?