1461
Filmkereső
-
#778 -
#777 és igen, egy kicsit zöldes :) Neo csatlakozó nélkül transzba esve csatlakozik a Mártixhoz, és Triniti egy egyezséget nyélbe ütve képes érte menni és kihozni őt. -
#776 Hopp, akkor a második a Mátrix lehetett, csak ezek szerint ennyire régen láttam.. :(
Az első még mindig érdekelne.. :) -
#775 1. Bassz asszem axn-en láttam hasonlót amikor hazamentem.. fiatalok egy szigeten, és vadászkutyákkal egy katona apuka vadássza le őket, és csak ketten menekülnek meg (a történet szerint apuka fia öngyilkos lett a közöttük lévő pár ember miatt korábban)
2. ... ilyen lemenősek hm.. 13. emelet? eXistenZ? Asszem zöldes metrómegállóban Neo is megrekedt pár programmal a mátrix egyik részében. -
#774 Két filmet keresek de nagyon csekély emlékképek alapján:
1. valamiféle menekülős tinihorror, valami kis szigeten játszódik ahonnan nem tudnak elmenni, móló, ház, fürdés/napozás, találnak egy kísérleti telepet ahol kutyák támadnak rájuk, majd puskával lőnek és kötélen másznak. Hangulata kissé Kabinláz-ra hajaz, de nem olyan sötét.
Mi lehet ez?
2. Csak annyi ugrik be hogy a film vége felé valaki kómába vagy transzba esik vagy eltűnik, és a másik két szereplőnek kell lemennie egy "megállóba" ami egy tudati szint, ahonnan nehéz (vagy lehetetlen) kijutni, és egy zöld fényes metrómegálló jelképezi. Nem az Inception, sokkal korábbi film, de a hangulata ennek a sztorielemnek hasonló.
-
#773 Moebius Metro (Moebius - 1996) nem értem miért nincs fent a magon.
Más néven fut esetleg? -
#772 Nem az amit keresel, de a témában alap film a Flatliners (1990) is.
Anno ez nagyon félelmetes thrillernek számított, a Sat1-en néztük németül.. be voltunk sz..va rendesen. -
#771 Keresek egy filmet!
Annyit tudok róla, hogy embereket kínoznak addig még meg nem halnak aztán visszahozzák őket a halálból azért, hogy beszámoljanak róla mi van a halál után. Valaki? -
Justil #770 Üdv!
Most ugrott be totál véletlenül egy film, és képtelen vagyok rájönni h mi az, úgy 10 éve láthattam kb.
Annyi maradt meg, hogy az egész a jövőben játszódott, vmi elhagyatott űrhajót találtak az űrben és egy másik hajóval megközelítették, majd átmentek a fedélzetére. Próbálták feltörni a hajó fedélzeti számítógépét, ami viszont mindenféle találós kérdéseket dobált nekik, és az egyik ragadt meg bennem, egy Shakespeare-i idézet volt:
"A horse, a horse, a kingdom for a horse!"
Először mintha az derengett volna, hogy Mira Sorvino játszik benne, de aztán az ő imdb profiljában nem találtam a filmet :(
Valakinek esetleg ennyiből beugrik? :) -
#769 Nagyon nagyon köszönöm szépen! -
jozef1976 #768 Kísérleti patkányok. -
#767 ERRE tippelnék, de ezt mintha mostanában láttam volna és nem volt benne a karkötős rész. -
#766 Hejhó!
Keresek egy B kateg. filmet.Nagyjából arról szól, hogy egy fiatal házaspár az erdőben bóklászik és egy rabló banda v ilyesmi elfogja őket és közösen mennek amerre a banda akarja.A férjet talán a John Cena játszhatta (sztem ő) és ami nagyon megmaradt bennem, hogy egy paracord karkötője volt amit szétszedett és azon függeszkedett talán.Nagy katonai múltja van a filmben és ezt kihasználva levadássza a banda tagjait.(elszakadtak egymástól, a feleség pedig túsz)
Ilyen a karkötő:
-
#765 Pár hónapja ment a tv-ben egy film(ilyen amcsi tinihorror lehetett)
a lényege az volt hogy egy középsuliban a renitens tanulókon agymosást végeznek el és ilyen közösséget alkotnak meg egy felsőbb közös elme irányítja őket.
Na egy srác akinek meghalt a tesója ebbe a suliba kerül és van egy tipikus rosszarc gyerek aki megmutatja mi is a gond.
aztán kimossák annak is az agyát.Tehát elég sablon.Ja és van egy gondnok aki bolondnak tette magát.ÉS a patkányokat írtja valami speckó frekvencián.
Na ezt a filmet keresem:D
Esetleg ha valaki tudja a címét akkor írja ide.köszönöm előre is. -
#764 Egy olyan horror filmet keresek, aminek a főszereplője egy nő. A történet -már amire emlékszem belőle- annyi volt, hogy egy ismeretlen egy olyan eszközzel ölt, mint a "Tudom mit tettél tavaly nyáron" c. filmben. A film vége egy mindentől távol eső házban játszódott, ahol már a főszereplő csaj szedte az áldozatait (lehet, h már az elejétől is, erre nem emlékszem) azzal a bizonyos eszközzel... Van egy jelenet a film vége fele, amikor egy autó tetejébe ezt a kampót beleakasztva próbál bejutni az autóba...
Ismerős valakinek? -
#763 Öreg vagyok már.. :) -
Csomi2 #762 Bsszus nem pillangó volt hanem molylepke, hát persze! Akkor lehet mégiscsak ez lesz az a film :) -
#761 és hogy képzelsz G1-es pónit rakni, haladj a korral
-
#760 Kicsit bonyolultabb, itt nem kifejezetten pillangók jönnek a képbe, így elképzelhető, hogy tévedtünk és másik filmet keresel.
Itt egy haláleset kapcsán amolyan vészmadárként jelenik meg a "molylepkeember" figurája, de a poént nem akarom lelőni, érdekes film, izgalmas, hangulatos, színészi játék is a helyén van, nem horror, inkább misztikus thriller. Nem fogsz tőle betojni bár néhány hang elég félelmetes lett, és az egészet áthatja egy baljós fokozódó feszültség ami arra sarkall, hogy végignézd.
Kategóriájában vidáman 9/10-es film, de attól függetlenítve is megadnám neki a 8-at. -
#759 Abban van egy hídösszeomlás ami túlélőinek számát (illetve asszem annak a sorszámát aki megmenekül) előre tudja a pali, szóval lehet hogy csak egy rovart meglát előtte (egyébként szárnyas "molylepke" szörny után nyomoz) -
Csomi2 #758 Lehetséges hogy az lenne (The Mothman Prophecies), ha már ketten mondjátok:D
Ennyi emlékem van amit leírtam, végülis lehet az, de valahogy nem ilyen stílusú filmre emlékszem. Megfogom nézni és akkor kiderül:D
És akkor ebben is pillangók vetítik elő a bajt? -
Csomi2 #757 Az első tényleg a jelek, nagyon szépen köszönöm :)
A másodikba már nem vagyok biztos, mert inkább drámai hangvételű volt, nem pedig horror, a katasztrófát (bajt, megérzést) pedig egy pillangó jelentette, nem pedig ilyen monthman szörnyeteg. A híd összeomlása előtt a főszereplő férfi a lába elé nézett, és akkor pillantotta meg (aranyszínű?) pillangót, mely a film további jeleneteiben is feltűnik.
Ennek ellenér érdekes lehet ez a film amit linkeltél, megfogom nézni, ismét csak megköszönni tudom :) -
#756 1. Signs (Mel Gibson)
2. The Mothman Prophecies (Richard Gere)
#754-nél a pont
-
#755 Vagy Eyes of the mothman?:D Talán valamelyik mothman film, és itt látszik mint pillangószerű vélt lény, és híd összedőlések is történtek körülötte
Talán van egy rész valamelyikben ahol egy pillangót lát előtte :) -
#754 Az első: Signs (Jelek)
Úristen lehet hogy a másodikat talán megtaláltam?: The Mothman Prophecies?? ("Megszólít az éjszaka") -
Csomi2 #753 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy filmmel kapcsolatban.
Nagyon rég keresem már egyetlen egy jelenet maradt meg belőle
Erdős környezet talán egy kis város szélén amikor a férfi telefont kap hogy a feleségét baleset érte de már nem sok van neki hátra és azonnal menjen a baleset helyszinére. A férfi megérkezik (talán ő is rendőr), a felesége, a kocsi és a fa közé szorúlt be és (talán csak a pont az az autó tartja életbe) haldoklik. A nő szőke hajú, hamarosan meghal, de előtte egy nagyon szív szoritó párbeszédet folytat le a férjével.
Ennyi maradt meg a filmből, valaki ha tudja miről beszélek kérem írja meg a címét, nagyon hálás lennék :)
-------------------------------------------------------
MÁS:
Van még egy film aminek keresem a címét, de arról még kevesebb emlékem van.
Egy Amerikai nagyvárosban egy híd összeomlik, sokan hallnak meg de előtte, a főszereplő egy pillangót lát a földön. Azt hiszem a film története is ilyesmi lehet, egy pillangó megléte előre vetít egy katasztrófát (?)
Tudom ez szinte semmi de hátha :)
Köszönöm mindenkinek aki megpróbál segíteni!
Üdv. -
#752 Kösziiii :D már régóta idegesített hogy nemtudom a címét :D leis kapom gyorsan (: -
#751 De jó film volt.Jó múltkor én is gondoltam rá hogy megnézem. -
#750 Sokszor láttam már, de lehet megnézem megint valamelyik nap.
Egy gyilkos agya a címe. -
#749 Hej! Kéne egy olyan film amiben az volt hogy
Néhány embert (akiknek köze van a cia meg fbi meg ilyenkhez) valami akció során egy elhagyott szigetre küldenek csónakkal, ami később felrobban és sorra halnak meg az emberek a szigeten és nemtudni melyikük a gyilkos, van benne egy tolószékes fazon is aki mindig egy pisztolyt hordott magával, őt úgy ölték meg hogy megberhelték a pisztolyt és fejbelőtte magát a liftbe, a végén meg marad a csaj, egy néger meg egy fehér fazon akiről kiderül hogy ő a gyilkos, úgy fülelik le hogy elvileg x órán belül öl meg valakit egy üzenet szerint, a csaj meg elállítja az órát, a csávó visszaállítja és rajtamarad az ujjlenyomata. ennyi ugrik be, de nagyon kéééne :/ -
#748 Köszönöm! Az az! -
#747 Pihenő a pokolban?
Pihenő a pokolban - Ne nézz hátra! (2. rész)
Rest Stop az angol címe.
Danny:Az a baj ebből nagyon sok van.
Német pite,csajok a csúcson kategória gondolom.
Tudom hosszú lista,de itt nézz körbe:port.hu német vígjátékok -
#746 Egyszer kiírtak nekem egy filmet amit azt követően valakinek kölcsön adtam, és nem kaptam vissza.
A címe határozottan "Megálló a pokolban" volt (magyarul ez volt a lemezre írva, angol cím nem rémlik).
Most keresem de sehol nem találom. Semmilyen hasonló címen.
Néhány részlet ami rémlik: valami államokbeli új-mexikói / arizónai sivatagi kocsikázás: lány és a pasija, napfényes happy road movie-nak indul... majd megállnak valahol..
Pasit elrabolja egy degenerált ember, megkínozza, feldarabolja, lány menekül, majd bennragad egy útszéli WC-ben, a gyilkos pedig kintről próbál bejutni. Napok telnek el, dráma, horror, nyomasztás, vér, majd egy rendőr segít neki, akit lelő végül. Majd felgyújtja a wc-t de a végére nem emlékszem.
Valaki ráismer?
Klasszikusan az a kategória mint a "sziklák szeme" és a "halálos kitérő". -
#745 Hello!
Német vígjátékot keresek.
A történet arról szól hogy a srácnak kicsi a szerszáma és ettől elégé önbizalom hiányos de aztán a végén összejön a csajjal. -
#744 dánke sőn -
#743 zombies topik.
itt mindet megtalálod! -
#742 derossz :D:D
de legalább innen tudok csemegézgetni, köszi:D -
#741 zombi buzie -t ismered ?
-
#740 hali
olyasmi filmeket keresek, ami ilyen halálos vírus elszabadulásáról szól, és elzombisodnak az emberek... ilyesmi :D
mint pl: legenda vagyok, 28 nappal később stb -
#739 Ez lesz az, köszönöm!