Filmkereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy filmet keresek. Annyira emlekszek belole,hogy apro meteorok hullanak a foldre,amik megrazzak az emberek kezet,ha hozzajuk ernek. A "razas" utan az emberek furcsan viselkednek,elkezdenek kulonos fegyvereket kesziteni az elektromos keszulekekbol,es a film vegen a vezetojuk levedli az emberi boret,mert alatta foldonkivulive valtozott. Nagyon regota keresem ezt a filmet,remelem tud valaki segiteni.
Elore is nagyon koszonom!!!
Egy dokumentumfilm címét keresem. Magyarországon a Spektrum tv adta, Dennis Hopper a narrátor, és a sokkoló reklámokról szól.
Elõre is köszönöm.
REAL MADRID
Egy filmrõl lenne szó aminek csak a történetére emlékszem, de az is homályos...
Az elítélteket helikopterrel szállítják egy szigetre.
A szigeten kannibálok vannak, a kannibál vezérnek 3 tûvel van átszúrva az orra.
Hõsünket nem eszik meg a kannibálok, mert elszökik, és talál a szigeten egy elkerített faluféleséget, ahol emberek vannak, akik a szigeten rekedtek.
A film vége az talán az volt hogy hajóval amit magának fabrikált elmegy a szigetrõl.
Rég láttam, nem tudom megmondani hogy mikori film.
Ha valakinek bármi ötlete van, az segítsen legyen szíves.
Köszönöm
Elõzménye/folytatása is van.
Keresek egy filmet. Nagyon régén láttam már a tvben. Az alapsztori az hogy van 3 fiútestvér, és mind3an ninják és baseballoznak. Ha valakinek van valami ötlete, azt szivesen veszem😊
Elõre is köszi
Pár órája töprengem egy filmen.Lehet a Hitman az,de most nincs fent a gépemen,nem tudom megnézni,hogy arra gondolok-e.A lényeg,hogy a film vége felé a fõszereplõ (vmi ügynök-szerûség) egy nagy kulcsot kap.Ezzel nyitja ki azt a szobát ahová be kell törnie.Nem tudom milyen épület,talán Oroszország vagy Vatikán...ilyen nagy régi monstrum.A legvégén pedig amikor elkapják a rendõrök...viszik autóval a börtön felé,ekkor a fsz régi adósa (vmi nagyfõnök) kiszabadítja... 3 nagy terepjáróval körbefogják a rendõrautó konvojt.Szval vmi ilyesmi.Nem régi film...remélem valakinek rémlik...
Üdv
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Valami grúzok saját magukról csináltak paródiát.Hogy amikor Colombus felfedezte amerikát akkor õk már ott voltak.
Meg a csávó felmászott a fa tetejére és maga alatt levágott minden ágat.A többi ember meg azon tanakodott hogyan tudnák leszedni.
Feldobtak neki egy kötelek õk meg lerántották.És tanakodtak miért nem lett sikeres a mentés mivel nemrég egy kutva rekedt csávónál ez a módszer bevált.
Ez melyik film?
Next PC upgrade: 2022
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Egy olyan filmet keresek, amiben van két férfi akiket lefagyasztanak(?), és a jövõben ébredve csak nõk alkotják a társadalmat, aztán a film végén sikerül összehozniuk egy kis pöcsös kisbabát 😄
Régen láttam egy filmet amit szeretnék megtalálni. Egy vívóról szól, akit valamiért börtönbe zárnak. Miután kiengedik egy vívó iskolában kezd takarítani és újra vívni. A végén meg a vívó iskola tulajdonosával harcol valamiért.
Ez így elég felületes volt, de már nagyon régen láttam és nem nagyon emlékszem.
Van egy növény bogyója amivel át lehet kelni egy bizonyos tükrön egy másik világba. Van is egy versike a filmben, ami nagy vonalakban leírja a bogyóhasználatot. Egy öreg nõ szobájában van, ill. van egy folytatása is a filmnek.
Valaki mentsen meg, hogy felismeri agyam rekeszeiben eltárolt homályos emlékfoltokból a következõ filmnek a címét:
Volt a "bajkeverõk" világa, ahova úgy lehetett eljutni, hogy az ágyat mint egy ajtót felnyitva átmentek alatta a "lambérián, vagy a sima padlón" azokhoz az élõlényekhez akik azzal foglalkoztak, hogy összekenjék a testvéreket fogkrémmel <-ez egy a sok közül>-ez egy a sok közül> (így a gyerekek azt hitték, hogy a másik testvér csinálta ezt vele), a lényeg: viszálykeltés volt a cél. Az örök klasszikus mikor egy kislány sírva azt ecseteli az apukájának, hogy nem õ volt (és tényleg nem, mert a "manók" tették vele) de az apuka szentül hiszi, hogy nem így van. Volt egy fõludas, aki megismerkedett egy ember gyerekkel akivel "jó barátok" lettek. A "bajkeverõ manó" egy ideig feljött érte és együtt mentek bosszantani a jónépet, majd egy napon valamiért nem jött. Mivel érdemes ezt megemlíteni: az átjárót csak a manók tudták megnyitni, a hétköznapi ember nem. De mivel az embergyerek már olyan sokat volt ezzel a manóval, hogy õ maga megunva a várakozást kipróbálta nyitni az átjárót, persze sikerrel...
Filmcím esetleg? <#wave>#wave>
Tudnátok ajánlani nekem pár igazán jó horrort/thrillert?
Köszönöm!
hali!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Kiskoromban láttam egy filmet,de csak részletekre emlékszem:
Karácsony körüli idõszak...kisfiú, szülõk stb.Eljön a karácsony, a gyerek kap egy puskát.Ezen kívül annyira emlékszem,hogy felmegy a tetõre és lövöldözik,utána nagy balhé van stb...szval nem egy családi öröm film.Remélem valakinek dereng...
de tudnátok benne segíteni hogy tudom megvenni ezt a Van Damme filmet,mert a borító alapján nem találom a kiadót,google meg a másik fajta DVD-t hozza be
Üdv!
Egy háborús film címét keresem, ami arról szól, hogy egy testvérpár a koreai háború idején harcba indul, majd elszakadnak egymástól és egyikük az északi oldalra áll.
Elég véres képi jelenetei vannak.
Nagyon gyorsan kellene a film címe mit keresek!
A filmõl annyit tudok mondnai hogy egy orvos életérõl konkrétan egy csontkovács életérõl szól aki mindig megnevetteti az ebereket és sorba halnak meg a közelében lévõ emberek abban hoy nevetnek.Tehát belehalnak a nevetésbe!
Röviden ennyit tudtam írni a filmrõl sztem aki látta az ezek alapján felismeri de én nemtudom se a címét se a szinszeket semmit csak azt hogy mirõl szól.
Legyetek szivesek segíteni a címében ha valaki tud!
Elõre is köszönöm!
egy kicsit zavaros mert már iszonyat rég láttam csak mostanában jutott eszembe :S
Elõre is köszi
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ment a mozikban az a film, amikor halálesetek történtek egy szobában bla bla.. és aztán ment oda egy pali, akinek ki kellett bírnia 12 órát, valami szobaszám volt a film címe.
Valaki tudja?😄
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Sajnos a címére nem emlékszem és anélkül nyeletlen fejsze vagyok... 😞
Remélem valaki tud segíteni!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Én egy film címére lennék kíváncsi, de sajnos már a tartalmára sem nagyon emlékszem! Egy nõrõl szól, akinek a võlegénye gazdag, és nagyon elfoglalt! Éppen ezért az inas segít a nõnek az esküvõ szervezésben és a ház kiválasztásában! És talán, ha jól emlékszem a ház körül lesz valami rejtély, ami a nõ múltjába nyúlik vissza. Aztán elkezd a nõ az inassal nyomozni…. Végül kiderül, hogy mégsem a võlegénye az igazi, vagy legalábbis valami ilyesmi! Hát ennyi… Sajnos több részlet nem ugrik be! Valaki felismeri ennyibõl a filmet?? Ha igen, akkor légyszi írjátok meg a címét! Elõre is köszönöm szépen!