Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amerre a vad disznok jarnak
Fu hat nem mai. Valamikor a 90es evek elejen lattam meg TVben.
Morphin
Olyasmi mint a District 9.Mikori film?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok!
Egy filmet keresek. Annyira emlekszek belole,hogy apro meteorok hullanak a foldre,amik megrazzak az emberek kezet,ha hozzajuk ernek. A "razas" utan az emberek furcsan viselkednek,elkezdenek kulonos fegyvereket kesziteni az elektromos keszulekekbol,es a film vegen a vezetojuk levedli az emberi boret,mert alatta foldonkivulive valtozott. Nagyon regota keresem ezt a filmet,remelem tud valaki segiteni.
Elore is nagyon koszonom!!!
Sziasztok!

Egy dokumentumfilm címét keresem. Magyarországon a Spektrum tv adta, Dennis Hopper a narrátor, és a sokkoló reklámokról szól.

Elõre is köszönöm.

REAL MADRID

Hello!

Egy filmrõl lenne szó aminek csak a történetére emlékszem, de az is homályos...

Az elítélteket helikopterrel szállítják egy szigetre.
A szigeten kannibálok vannak, a kannibál vezérnek 3 tûvel van átszúrva az orra.
Hõsünket nem eszik meg a kannibálok, mert elszökik, és talál a szigeten egy elkerített faluféleséget, ahol emberek vannak, akik a szigeten rekedtek.
A film vége az talán az volt hogy hajóval amit magának fabrikált elmegy a szigetrõl.

Rég láttam, nem tudom megmondani hogy mikori film.
Ha valakinek bármi ötlete van, az segítsen legyen szíves.
Köszönöm
3 Ninjas Kick back?
Elõzménye/folytatása is van.
Hali!

Keresek egy filmet. Nagyon régén láttam már a tvben. Az alapsztori az hogy van 3 fiútestvér, és mind3an ninják és baseballoznak. Ha valakinek van valami ötlete, azt szivesen veszem😊

Elõre is köszi
Morphin
Hello!
Pár órája töprengem egy filmen.Lehet a Hitman az,de most nincs fent a gépemen,nem tudom megnézni,hogy arra gondolok-e.A lényeg,hogy a film vége felé a fõszereplõ (vmi ügynök-szerûség) egy nagy kulcsot kap.Ezzel nyitja ki azt a szobát ahová be kell törnie.Nem tudom milyen épület,talán Oroszország vagy Vatikán...ilyen nagy régi monstrum.A legvégén pedig amikor elkapják a rendõrök...viszik autóval a börtön felé,ekkor a fsz régi adósa (vmi nagyfõnök) kiszabadítja... 3 nagy terepjáróval körbefogják a rendõrautó konvojt.Szval vmi ilyesmi.Nem régi film...remélem valakinek rémlik...
Üdv

Érdekes, hogy lengyel a film, az eredeti könyvet nem egy amerikai írta? Azt hiszem "Védett férfiak" címen jelent meg magyarul ...

grebber
Az egyik munkatársam mesélt egy filmrõl szerintem a cimét rosszul adta meg,mert nem nagyon adott ki ilyen filmet.(Õ azt mondta hogy az a cime "A világ leggyorsabb futója")

Valami grúzok saját magukról csináltak paródiát.Hogy amikor Colombus felfedezte amerikát akkor õk már ott voltak.
Meg a csávó felmászott a fa tetejére és maga alatt levágott minden ágat.A többi ember meg azon tanakodott hogyan tudnák leszedni.
Feldobtak neki egy kötelek õk meg lerántották.És tanakodtak miért nem lett sikeres a mentés mivel nemrég egy kutva rekedt csávónál ez a módszer bevált.

Ez melyik film?

Next PC upgrade: 2022

köszi 😊

Cowie
Köszi. Tényleg ezt kerestem.

Ez egy '83-as lengyel film, a magyar címe Szexmisszió. Asszem az eredeti címe is ez csak lengyelül.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Üdv!
Egy olyan filmet keresek, amiben van két férfi akiket lefagyasztanak(?), és a jövõben ébredve csak nõk alkotják a társadalmat, aztán a film végén sikerül összehozniuk egy kis pöcsös kisbabát 😄

Cowie
Sziasztok!

Régen láttam egy filmet amit szeretnék megtalálni. Egy vívóról szól, akit valamiért börtönbe zárnak. Miután kiengedik egy vívó iskolában kezd takarítani és újra vívni. A végén meg a vívó iskola tulajdonosával harcol valamiért.
Ez így elég felületes volt, de már nagyon régen láttam és nem nagyon emlékszem.

Köszönöm Jrex, tényleg erre a filmre gondoltam. Lenne még egy, amit 5 hete keresek.

Van egy növény bogyója amivel át lehet kelni egy bizonyos tükrön egy másik világba. Van is egy versike a filmben, ami nagy vonalakban leírja a bogyóhasználatot. Egy öreg nõ szobájában van, ill. van egy folytatása is a filmnek.
Valakinek nincs meg a film, esetleg valami torrent oldalon? Nekem csak angolul van meg.
Jrex
Ez a Szörnyvilág(little monsters) lesz.

Sziasztok!

Valaki mentsen meg, hogy felismeri agyam rekeszeiben eltárolt homályos emlékfoltokból a következõ filmnek a címét:

Volt a "bajkeverõk" világa, ahova úgy lehetett eljutni, hogy az ágyat mint egy ajtót felnyitva átmentek alatta a "lambérián, vagy a sima padlón" azokhoz az élõlényekhez akik azzal foglalkoztak, hogy összekenjék a testvéreket fogkrémmel <-ez egy a sok közül> (így a gyerekek azt hitték, hogy a másik testvér csinálta ezt vele), a lényeg: viszálykeltés volt a cél. Az örök klasszikus mikor egy kislány sírva azt ecseteli az apukájának, hogy nem õ volt (és tényleg nem, mert a "manók" tették vele) de az apuka szentül hiszi, hogy nem így van. Volt egy fõludas, aki megismerkedett egy ember gyerekkel akivel "jó barátok" lettek. A "bajkeverõ manó" egy ideig feljött érte és együtt mentek bosszantani a jónépet, majd egy napon valamiért nem jött. Mivel érdemes ezt megemlíteni: az átjárót csak a manók tudták megnyitni, a hétköznapi ember nem. De mivel az embergyerek már olyan sokat volt ezzel a manóval, hogy õ maga megunva a várakozást kipróbálta nyitni az átjárót, persze sikerrel...
Érdekelne egy film, valami olyasmirõl szólt, hogy egy srác nyert a lottón és épp elmentek egy hétvégére a barátaival nyaralni, elmondja nekik, hogy nála van a nyerõ szelvény és ezért meg akarják ölni...
Filmcím esetleg? <#wave>

Morphin
Eszembe jutott egy film.Egy részre emlékszem csak.A lényeg,hogy kb. hippi korszak és a film középpontjában eléggé a szexualitás volt.Nos a rész ami nyomott hagyott bennem, amikor az egyik lány elhatározza,hogy márpedig elveszti a szüzességét.Elment valami idõsebb ismerõséhez...kis ház vagy lakókocsiban volt a jelenet.A férfi ült a kanapén a lány pedig hát hogy is mondjam, hogy az diszkrét legyen...örömet akart okozni a férfinak szájjal, de mivel elõször csinálta életében...lehányta...ennyi.<#vigyor4> Valakinek csak ismerõs...köszi.

Üdv!

Tudnátok ajánlani nekem pár igazán jó horrort/thrillert?

Köszönöm!

hali!
gErIbÁ
hali,egy régebbi filmet keresem nem túl tisztán emlékszem rá kicsi voltam mikor utoljára láttam (kb.93 körül).Egy csajt megerõszakol egy gazdag csávókból álló banda a bíróság nem ítéli el õket mert persze gazdagok és a csaj megöli magát ha jól emlékszem leugrik egy lépcsõházban(talán a bíróságéban)a férje meg valami tudós és a csaj agyával meg kinézetével csinál egy robotot,akit persze úgy programoz a gép hogy sorban bosszút áll azokon akik megerõszakolták és a végén kinyírja magát is meg a férjét is aszt hiszem,remélem tudtok segíteni elõre is köszi!

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

macselek
Nem😄

South parkban volt hasonló, de gondolom nem arra gondolsz 😄

macselek
Keresek egy filmet (vagy talán sorozat egy epizódját) amiben egy tavon lévõ örvénybe dobálnak embereket, hogy kicsseréljék õket az alteregójukra egy másik dimenzióból vagy mi, akiknek jobb oldalt van a szivük és ellentétesen viselkednek. Ha valaki megmondja nekem, hogy ez miben volt, akkor rohadtul hálás leszek.

Morphin
Lehet ezt már írtam ide egyszer,de leírom még egyszer...
Kiskoromban láttam egy filmet,de csak részletekre emlékszem:
Karácsony körüli idõszak...kisfiú, szülõk stb.Eljön a karácsony, a gyerek kap egy puskát.Ezen kívül annyira emlékszem,hogy felmegy a tetõre és lövöldözik,utána nagy balhé van stb...szval nem egy családi öröm film.Remélem valakinek dereng...

Köszi

Morphin
Mr. Macintosh...szeretem azt a filmet.A címe pedig Csekkben a tenger

Volt egy film, csak annyi ugrik be, hogy egy faszi áthajtott a kiscsávó biciklijén vagy valami ilyesmi, és a gyerek kapott egy csekket, amin nem volt kitöltve az összeg, mert a fószer sietett és csak aláírta, és mondta a gyereknek hogy adja oda az apjának. A srác meg kivesz vele egy rakás pénzt. Valaki tudja?

PetruZ
Trade
Sziasztok,tudom hogy nem éppen a legjobb helyre írom,
de tudnátok benne segíteni hogy tudom megvenni ezt a Van Damme filmet,mert a borító alapján nem találom a kiadót,google meg a másik fajta DVD-t hozza be

Üdv!
Egy háborús film címét keresem, ami arról szól, hogy egy testvérpár a koreai háború idején harcba indul, majd elszakadnak egymástól és egyikük az északi oldalra áll.
Elég véres képi jelenetei vannak.

Hello!
Nagyon gyorsan kellene a film címe mit keresek!
A filmõl annyit tudok mondnai hogy egy orvos életérõl konkrétan egy csontkovács életérõl szól aki mindig megnevetteti az ebereket és sorba halnak meg a közelében lévõ emberek abban hoy nevetnek.Tehát belehalnak a nevetésbe!
Röviden ennyit tudtam írni a filmrõl sztem aki látta az ezek alapján felismeri de én nemtudom se a címét se a szinszeket semmit csak azt hogy mirõl szól.
Legyetek szivesek segíteni a címében ha valaki tud!
Elõre is köszönöm!
t0mmy
azt a filmet keresem amiben két ázsiai bérgyilkos testvérpár lány van és valami fejlett felszerelést használnak...
egy kicsit zavaros mert már iszonyat rég láttam csak mostanában jutott eszembe :S

Elõre is köszi

Köszi, ez az 😊

Kérdezd meg John Cusack-t😊

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hali!

Ment a mozikban az a film, amikor halálesetek történtek egy szobában bla bla.. és aztán ment oda egy pali, akinek ki kellett bírnia 12 órát, valami szobaszám volt a film címe.
Valaki tudja?😄

McReay
Bizony, hogy az! Nagyon szépen Köszönöm!

Pleasantville ?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

McReay
Keresem annak a filmnek a címét, ami arról szól, hogy egy fekete-fehér film elkezd színesedni és ellenkeznek a színek ellen az emberek és kitagadják társadalmukból a beszínesedett embereket(a végén mindenki színes lesz)
Sajnos a címére nem emlékszem és anélkül nyeletlen fejsze vagyok... 😞
Remélem valaki tud segíteni!

Nem a dolog címû film az. Másik fórumon jött a válasz: Rejtõzködõ borzalom. Habár messze nem olyan mint amire emlékeztem, de ez lesz ha jól gondolom.
Morphin
Emlékeim szerint nõ sem...<#hehe>

Jano
Hát abban egy darab kutyasíp nem volt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

R4VII
Perzse persze hogy ismerõs 😄 Kedvenc filmem 😄 "The Thing" a címe magyarul "A dolog" és játékként is földolgozták,érdemes azt is kipróbálni

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Sziasztok!
Én egy film címére lennék kíváncsi, de sajnos már a tartalmára sem nagyon emlékszem! Egy nõrõl szól, akinek a võlegénye gazdag, és nagyon elfoglalt! Éppen ezért az inas segít a nõnek az esküvõ szervezésben és a ház kiválasztásában! És talán, ha jól emlékszem a ház körül lesz valami rejtély, ami a nõ múltjába nyúlik vissza. Aztán elkezd a nõ az inassal nyomozni…. Végül kiderül, hogy mégsem a võlegénye az igazi, vagy legalábbis valami ilyesmi! Hát ennyi… Sajnos több részlet nem ugrik be! Valaki felismeri ennyibõl a filmet?? Ha igen, akkor légyszi írjátok meg a címét! Elõre is köszönöm szépen!