1461
Filmkereső
  • Cvd
    Erre elég jól ráillik amit írtál.
  • morcosqtya
    Üdv!
    Keresek egy filmet aminek a sztorija kissé a "vírusos" katasztrófafilmekére hajaz, karantén, lakosság begyűjtése sátrakba stb. Az egészről annyit tudok, hogy a tömeges vakságnak van valami köze az eseményhez (megvakulnak az emberek vagy hasonló). Ezek után mintegy ghetto-ként bemutatva az emberi oldaláról közelíti meg (emberek egymásnak esnek, személyes drámák stb). Inkább a keret az ami némileg sci-fi (nem láttam a filmet), a hangsúlyt a nyomorúságra és a drámára helyezték.
  • Jammal
    Annyit még talán sikerült feleleveníteni, hogy az egyik srác talán kövér volt és mintha rémlene egy öltözői jelenet ahol megveri a szőke gyerek és a ruháit elveszi?
  • Jammal
    Szevasztok!
    Hónapok óta gondolkozok egy filmen és keresem azt, de nem találom. A kilencvenes évek vége fele ment emlékeim szerint. Arról szólt, hogy pár gimis srácot beterrorizál egy szőke hajú arc, de elég keményen, kicsit sem vidám film volt és nem gyerekes. http://www.imdb.com/name/nm0117022/ Erről a fickóról jutott eszembe, mintha ez lett volna aki kínozta a többit, de a filmjei közt nem találom. Nem tudna esetleg valaki kisegíteni?
  • tutituti
    Harlemi éjszakákat csak szinkronosan találtam meg anno(most is)
    Dantonhoz én se találtam:S
  • wollnerd #733
    Sziasztok!
    Remélem itt nyugodtan megkérdezhetem hogy van-e magyar felirat a "Danton (1983)" és a "Harlemi Éjszakák" filmhez?
    Nem találom sehol.
    THX!
  • darki81
    igen az, köszi :)
  • tutituti
    tudtam hogy valami robaj.
    Darki81 ez a film lesz szerintem!
  • darki81
    igen ez az ! Köszönöm! :)
    (estére meg van a mozi)
  • Seth
    Mennydörgő robaj - A Sound of Thunder
  • tutituti
    Ez egy b-kategóriás film volt,és volt egy jelenet benne amikor egy ilyen hullám vonul át a városon ahogy megváltozik a jelen?
    (kiabálni nem kell!)
  • darki81
    NEM
  • tutituti
    majmok bolygója?
  • darki81
    Annak a filmnek a címére lennék kíváncsi, amiben volt egy időgép, és a gazdagok elmehettek szafarira a dinoszauruszok közé, és az egyik barom leszakított egy virágot, vagy valami hasonló történt, és attól megváltozott a jövő. A gorillák voltak a tápláléklánc csúcsán :D
  • TLOTR
    Oké megvan, az ítélet éjszakája volt az.
  • TLOTR
    Nem, nem ez az sajnos.
  • PetruZ
    A The Warriors ugrott be elsőre, bár az régebbi, de hasonló a sztorija és időnként előkerül, mint bandás kultfilm...
  • TLOTR
    sziasztok, lenne egy kérdésem, a 90 es években, a közepe fele, láttam egy filmet az hbo-n arról szól h volt egy banda akik aszem látták egy másik banda gyolkoságát, és megkezdődik a hajsza az utcán, remélem tudja valaki.köszi
  • bakkerman
    felkeltette az érdeklődésemet,le is kapom a filmet
  • tutituti
    #712 erre senki?
  • The Sims 2 fan
    Uninvited a címe, kiderült közben
  • pajti
    Ezt láttam, de nem ugrik be a címe.. Gondolkodok rajta. Nem olyan régi film max. 3-4éves igaz?
  • The Sims 2 fan
    Egy thriller/horrort keresnék:
    Egy tóparti háznál játszódik, a szülők elmennek otthonról és csak egy fiatal lány és az idősebb nővére marad otthon, hogy vigyázzon rá, a történet menete folyamán kicsit ködösek az események de az a lényeg h a fiatal lányt meg akarja ölni az idősebb (a fiatal rájön h be akarta nyugtatózni és leszúrni) ezért menekül össze vissza a házban, a film végére megjönnek a szülők és egyszerre megvilágosodik minden a történetben: a fiatal lány csak behaluzta az egészet és valójában ő követte el mindezt. Ez a film beugrik esetleg valakinek? :)
  • rooney8
    wáá és tényleg, örök hála :))
  • tutituti
    Tévedtem. a film címe:
    Dodgeball: A True Underdog Story
  • tutituti
    Asszem ez a Fired Up!
  • tutituti
    Sziasztok
    Keresek egy filmet amiben egy srác megszökik egy nőstény gorillával.
    Egy kisbuszban menekülnek, és az egyik jelenetben egy benzinkútnál megállnak.A srác vesz egy rakás banánt a majomnak.És az elkezdi enni és összevissza ugrál.Itt a srác fülébe nyúl vagy ilyesmi,tehát ilyen humoros jelenet van benne.Ennyire emlékszem.
    (Talán fel is öltözteti,hogy elvegyüljenek)

előre is köszönöm
  • rooney8
    akkor most én kérnék egy kis segítséget. ez nem tudjátok melyik filmben volt? annyira ismerős, de nem jut eszembe a címe :D

• rooney8
    pedig nem gondoltam volna hogy az, azt hittem valami régebbi filmre gondolsz, de mondom azért beírom, hátha :)
    nincs mit
  • RiCSi1234
    Ha itt ülnél mellettem, egy akkora "puszmákot" lenyomnék.. :) Igen, ez az! Hálásan köszönöm!
  • rooney8
    a tűzből nincs kiút?
  • RiCSi1234
    Ez sem lesz meg soha.. :(
  • RiCSi1234
    Hali!! Egy.. most vagy dráma.. igen, inkább dráma, na szóval a film amit keresek, egy tűzoltó gyerek meséli el az életét!! Beszorul egy építkezésen, amit a lángok emésztenek, és azalatt, míg ott van mesél!! A Végén meghal a srác, és valami fekete autóval mennek ki a feleségéhez, hogy megmondják neki a rossz hírt!! Akárki tud valami nyomravezetőt jelezzen itt, vagy PM-be! Köszönöm!
  • pomogacs2
    xpress.hu - 600 Ft
  • pomogacs2
    Azt a (francia?) filmet keresem, amikor egy nő lakásában 3 férfi is van,
    és mind a 3 véletlenül meghal-az egyiket megfojtja a telefonzsinór, a másiknak a fejébe vágódik egy fejsze, a harmadikat nem tudom.
    A poén az, hogy utána tódul be a nép, mert valami buli van ott, és senki
    sem veszi észre, hogy hárman meghaltak és még mindig ott vannak a buli közepén. (A fejszéset letakarja törölközővel a nő és beálítja a tv elé, mintha azt nézné.)
  • pomogacs2
    Talán lehet még kapni DVD-n.
  • xy21
    kössz :D
  • Amarilla1981

Sziasztok!
    Nem tudom pontosan miről volt szó a filmben,nagyon régen láttam,de talán emlékszik rá valaki!Szerepel a filmben egy pasi az anyukájával,akit valamiért megakar ölni(a pasi)....egy részletben a pasit fejbe végja az anyukája egy serpenyővel?,erre a pasi felkiállt hogy:segítség Louis Amstrong megakart ölni egy trombitával...Egyébként vígjátékról van szó,ha valaki tud kérem segítsen!
    Köszönöm
  • Daza500
    Hello.
    Egy nagyon jó kis pszicho thrillert keresek, Charlie Sheen-el a főszerepben: Nyomás Alatt (Bad Day On The Block) (1997-es)
    Lehetőleg magyar szinkronnal. Tudom, ez nem túl ideillő kérés...
    De rohadt régóta keresem, és sehol se találom.
    Tudna valaki segíteni ? Persze PM-ben.
  • kispeki
    oksa, utsó mondatból rájöttem :D:D "Szüzet szüntess" :D