Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Egy amerikai thrillert keresek, amit életemben eddig kétszer láttam, mindig csak félig, de nem azért csak félig, mert beuntam volna: nagy benyomást gyakorolt rám, csak az embernek van néha barátnõje, és este kötelességei stb... tudjátok.
A lényeg: a film három úton lévõ emberrõl szól, akiket az köt össze, hogy mind ugyanazt a rádiót hallgatják autóikban útközben. A rádiós egy néger arc, reszelõs hanggal...
Klasszikus, de egyszerûen az Istennek sem ugrik be a címe! Segítsetek rajtam...
Sziasztok, én ennek a filmnek keresném a magyar feliratos, vagy szinkronos változatást, de nem találom.
Aki tud róla vmit, az léci írjon privibe, vagy ide.

pár perc küzdelem a filmbõl:

Legend Killer
eszembe jutott még1film.

az egész egy laktanyán játszódik. fiatal srácokról szól, akik katonák akarnak lenni. van1idõs parancsnok. aztán eldurvul a helyzet, történik vmi, amire nem emlékszem és utána a fiatal katona csávó átveszi az irányítást és megvédik a laktanyát. mert a szülõk a gyerekeiket akarják, v vmi hasonló, LOL. eléggé zavarosan van a fejemben, sry. és a végére emlékszem. egy csávó lõni kezd, mint állat, beõrül, aztán megtörténik a baj, õt eltalálják, mert kijött a rendes hadsereg is ellenük és akkor hazamennek a gyerekek... hm... sztem így nem értitek, mind1 😄.
de kétszer láttam.
meg még a lángoló börtön c. filmet keresem, két részes asszem, de nem találtam sehol :S :S.
emellett továbbra is keresem azt a csodacsukára erõsen emlékeztetõ filmet, amirõl lent beszéltem anno nektek. hogy eg csávó talál1csukát, egy öreg csávó ad neki, aztán a csávó megasztár lesz 😄, sorra nyeri a meccseket. a többiek a pályán nyaralást tartanak, riporter kérdi miért nem segítenek, mire õk, úgy is megoldja a másik. és ahogy lenni szokott, végén észbe kap a csukás sztár, leveszi és úgy segít a csapatának.
továbbra is keresem emellett a görmenõk c. filmet. régi, de jó film.

tudom, nem warez topik 😄, de van pár olyan régi ezek közül, h max ezúton szerezhetõ be 😄. szal, ha vki vmit tud, súgja meg itt csendben, pl spoiler, v priviben 😄.

kösz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Jrex
Akk sajnos nemtok segíteni.Az egyetlen olyan "szörny" amit láttam és hasonlít a Michelin gumiemberkére az a szellemírtók végén volt😄

Legend Killer
😄.

amúgy sztem egyik film se az, amire én gondolok. amiket nekem írtál. de köszi azért.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

A szörny kinézete? Hát nekem kb a michelin emberke jut róla eszembe. Pontosabb leírást sajna nem tudok adni 😊
Jrex
A szörny kinézetét le tudnád írni?Mert sok szörnyes filmet nézek,és egy rakásnak hasonló sztorija van + nem emlékszem mindegyikre,de a szörnyeket megszoktam jegyezni😄

Legend Killer
ja, erre írtad. köszi, h priviben is szóltál 😄 és kösz a segítséget 😄.

Sziasztok!

Egy kb 80as évek beli scifi (horror) szerû filmet keresek.

Ami rémlik belõle:
Talán egy másik bolygón játszódik, de lehet, hogy valami apokalipszis utáni idõkben.
Van egy bázis, benne emberek és egy kutya. Bejut valami szörny, ami sorra szedi áldozatait. A film vége félé rájönnek, hogy a szörny fél a kutya idomításához (irányításához) használt sípnak a hangjától és ezt használják, hogy távol tartsák.
A film végén kijönnek a bázisról (egy férfi és egy nõ ha jól emlékszem) és több olyan szörny, amibõl eddig csak egy volt bemegy a bázisra.

Ezekbõl valakinek ismerõs a film?
SLAM DUNK ERNEST / Ernest nagy dobása
Youtube-on van videó, bele is tudsz nézni

esetleg:
Kurt Russell korai filmjeinek egyike, mint Dexter Reilly valami szuper erõs emberkét alakít, van benne kosaras rész is
http://www.youtube.com/watch?v=vQc2xekW5qA

Sziasztok!

Körülbelül 10-12 éve láttam egy filmet a tévében, aminek a címére már nem emlékszem de nagy hatással volt rám. Annyi maradt meg a filmbõl, hogy a fõszereplõ fiúnak talpig megnõtt a haja - ezt mintha egy gonosz bácsi tette volna. Ez után az iskolában a fiú mögött ülõ gyerek vágta a haját óra közben. Amikor valamilyen üldözõs rész következett - valószínûleg a gonosz bácsi üldözte a fiút, de ez nem biztos - már nem bírtam tovább nézni. Úgy megrázott engem ez a hirtelen hajnövés (5 éves voltam akkor), hogy hetekig nem bírtam aludni... XD
Ha valakinek ismerõs, légyszi írja le a címét! Jó lenne nosztalgiázni! 😄 Elõre is köszi!
Legend Killer
drágám a kölykök összementek? 😄 mert az elején animációs részben volt ilyen asszem. de utána már rendes film volt és nem rajzfilm.

Sziasztok!

Nagyon régen láttam egy filmet, amiben azt hiszem bélyegbe és képekbe "belemásztak" a fiatalok, és gõzöm sincs mi lehet a címe😞...
Jason and the argonauts, magyaron asszem Aranygyapjú címen ment

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Legend Killer
A betû nem kell, véletlen volt 😄.

Legend Killer
LOLA.

Hello Mindenki! Eladnám Gyûrûk ura c. dvd gyûjteményemet 3 rész, részenként 4 lemez=12 dvd díszdobozban. Extra gyûjtõi változat.
Irányár:40000Ft<#eljen>
Legend Killer
erre senki nem tud ötletet?

Alexease
Igen, lattam, valoban jol sikerult.
TommyC
húúúú, tényleg ilyesmi rémlik, gyorsan meg kell szerezzem 😄
köszi szépen !!!
láttad a filmet?

dixitque deus fiat lux

Alexease
Talan ez az: 11:14
TommyC
Háj, ide is beírom, (:
hátha valaki ismeri még ezt a filmet, nagyon tetszett, de nem emlékszem a címére. RTLklubon láttam jó pár hónapja, éjfél körül játszották.
A film nagyon érdekesen volt felépítve, mert nem egy fõszereplõs volt és nem egy eseményrõl szólt;
Úgy volt megszerkesztve, hogy amikor véget ért egy jelenet, a következõ jelenet kicsit visszaugrott idõben, és látszott egy másik szemszögbõl az elõzõ jelenet cselekménye.

Volt a filmben egy jelent ami megmaradt bennem: éjjel a srácok piálva vezettek egy kocsit, és a társaságból valaki azzal hülyült, hogy kihugyozott az ablakon és a nagy röhögésben nem vették észre, hogy az elõttük lévõ átjárón éppen egy fiatal pár akar átkelni és elcsapták a csajt, majd gyorsan tovább hajtottak, és a csaj csávója elõkapott egy revolvert és utánuk lõtt.

A film talán egy olyan jelenettel kezdõdött, hogy egy férfi autójának csomagtartójában egy hulla van, és megállította õt a rendõr, meg valamikor ledobta a hullát az autópálya felüljáróról 😄

nagyon állat film, de sajna teljesen elfelejtettem;

dixitque deus fiat lux

Alexease
KOSZI, az az! <#eljen><#worship><#taps>
kastil
nagyon jó!

vagy más néven törvénytisztelõ polgár jó film!
law abanding citizen a címe
Alexease
Ha mar idetevedtem😉

Ma ajanlottak egy filmet, allitolag viszonylag friss (2009-2010), csak elfelejtettem a cimet😊
Valami fickonak megolik a csaladjak, a tettest kiengedik 3 ev mulva, O meg vegig gyilkol mindenkit, aki benne volt a kiengedeseben (ugyved, biro, tanu stb.). Valami hasonlo😉 THX!😊
70-es -80 években adhatták a magyar tv-ben amire emlékszem:
A filmben találnak egy óriás bombát és a film arról szól, hogy a tûzszerészek megpróbálják hatástalanítani az embernagyságú bombát egy kráterben.Szerintem amerikai film,gregory peck-es ,jean gabin idõbõl való háborús film volt.Nagyon izgalmas film , de nem emlékszem a címére.Öreg szakik segítsetek!
Legend Killer
<#help>

Morphin
Viszont ha már itt járok, eszembe jutott egy film nekem is.Annyira emlékszem,hogy sok gyerek volt egy házban 10-15éves körüliek...és valamelyik gyereknek (akiéké a ház volt) a szülei be voltak zárva a pincébe,és sokáig ott tartották õket.(nem tudom,hogy miért) Kb.10-20 éves film lehet...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin

Morphin
Egybõl eszembe jutott...csak a címe nem.Kiskoromban sokszor láttam.Bátyám mondta hogy HókuszPókusz a címe.

Üdv!

Egy kb. 80-as évekbeli filmet keresek, ami mind megvalósításban mint történetben nagyon hasonlít a "Titánok harca" c. filmhez (1981).
Még kis koromban láttam ezt a filmet és nagyon tetszett de nem találom sehol, pár részlet amire emlékszem:

- az elején volt az olimpiára vonatkozóan néhány versenyszám és az egyik csávó átdobta egy másik szigetre a diszkoszt
- volt egy jelenet a Pantheonnál ahol valami szörnnyel küzdöttek és ha jól rémlik, akkor egy hálóval fogták el
- egy szigetnél kötnek ki a hajóval, majd amikor távozni akarnak egy szobor óriás életre kell és szétzúzza a hajójukat egy szorosban
- a vége felé csontvázakkal küzdenek
- az istenek pedig olyan jelenetben szerepelnek, mintha társasjátékoznának, egy térképen mozgatják ide-oda a hajókat és egyéb dolgokat és ez a valóságban is megtörténik...

Aki ráismer erre a filmre és tudja is a címét, az legyenszíves írja meg nekem emailben: [email protected]

Elõre is köszönöm!
Sziasztok, keresek egy viszonylag régebbi filmet. A film ilyen Halloweenes volt, egy fiatal csávó, a csaj akibe bele volt esve, és talán a csávó tesója voltak a fõszereplõk. Azt hiszem valami boszorkányt akartak legyõzni.. Amire emlékszem,hogy volt benne egy zombi aki feléledt a temetõben, és be volt varrva a szája h ne mondja el a tesója titkait még a halálban sem. Végül volt vmi fekete macska, nem tudom h beszélt-e, de az tuti h halhatatlan volt, átment rajta a kocsi, az meg felkelt és ment tovább. 😄 Remélem tudtok segíteni, anno, mikor kiskölök voltam nagyon bírtam. 😊

Morphin
Ja...a rögbicsapat.Elég szar lehet így tovább élni,bár kitudja.

Leslie87
Igen azt hiszem ez az. Köszönöm

Esetleg az Életben maradtak?. Bár én még nem hívnám nagyon réginek, és nem is áldoznak fel benne embert hogy megegyék csak a hullákat eszik meg, de hátha erre gondoltál. Mellesleg megtörtént eset, könyvben is elérhetõ, és asszem a filmben nem is említik a legdurvább momentumot, merthogy a hetven napot egy menedékháztól másfél kilométerre töltötték a hómezõn.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Leslie87
Valaki segítsen nekem:
Régen láttam egy olyan repülõs katasztrófa filmet amibe lezuhan a repülõ és hogy túléljék a hideget és az éhséget feláldoztak naponta egy embert hogy megegyék. Valaki nem tudja a film címét? (nagyon régi film)

Köszönöm a segítséget elõre is!

Hupsz...már meglett....köszi 😊 coldplay - clock 😊
Sziasztok 😊 Bocsi hogy ide írok,de nem tudtam melyik topikban tegyem fel a kérdésemet...Szóval van egy régi mûsor...a "Jani házhoz megy"...és annak keresném a fõcímdalát...ami talán U2 szám,de nem bizti...tudnátok segíteni?Elõre is köszönöm 😊
Igen, de ez egy teljesen más film. 😊

Keresek egy régi filmet...szerintem egyáltalán nem volt ismert.
Talán nincs is rá sok esély, de hátha:

Még régen valamikor '95 környékén kivettünk anyámmal egy VHS-t a tékából, azt azon volt a trailere:
Egy robotról szól, aki gyerekek kezébe kerül.
Ha jól emlékszem, üzemképtelen állapotban, aztán a gyerkõcök javítják meg, és a barátjuk lesz, de aztán mindenféle galibát okoz, meg árammal kezd lövöldözni azokra, akik csesztetik a srácokat.
Ja, meg beszél is.

A film címe meg "A rövidre zárt robot".

Csak sajnos semmi info nincs róla magyar oldalakon, a külföldi címrõl fogalmam sincs. :-/

Legend Killer
én is egyfilmet keresek. belenéztem csodacsuka1be, nem arra gondoltam. ott egy kis srác van tudtommal végig. még nem néztem végig. csodacsuka2ben kicsivel idõsebb a fõszereplõ, de ott se az van, amire én gondolok.
én arra gondolok, hogy van1srác, megkapja a csukát1öregtõl, atompro player lesz, beveszik vmelyik gimis kosár csapatba asszem és szórja a pontokat 😄. asszem korábban õ segített a csapatnak a taktikában, nemtom.
meg emlékszem, a film közepén egy meccsen a többi playa lehever sziesztázni, mármint csapattársai közül és a riporter kérdezi mi van? mire õk, hogy a másik arc úgy is megoldja és valóban szórja a pontokat 😄. ennyire emlékszem a filmbõl, sztem ez csodacsuka film sorozathoz tartozik, de egy és kettõn kívül nemtom van-e harmadik, ha van, ez lenne az és, ha igen honnan szedhetem le? :S

valamint a görmenõket szeretném letölteni, de nem találom sehol.

Helosztok. Annak a filmnek a címét keresem, amiben az ûrbõl jött egy nagy szikla, és terraformálni akarta a Földet(tehát kiírtani mindent rajta). Valaki a címét megmondaná nekem?

Ati

Basszus...én is a három szökevényre gondoltam....Köszi Jrex és Thibi <#worship>
SZiasztok! Keresek 1 filmet, de nem tudom a cimét.

Film az Hadirokkant amerikai katonákról szól! Történeteket mesélnek el, hogy sérültek meg.

Ha valakinek beugrik legyen szives írja be!

A három szökevény
A francia eredetije pedig: Négybalkezes
Jrex
Én is emlékszem rá,vmi rablásról szólt és a túsza sérült meg,õt vitte az orvoshoz,de az rosszul látott és azthitte h kutya😄 De a címét nemtom,viszont ha tudod a színész nevét akk megkeresheted itt:
www.filmkatalogus.hu

Sziasztok 😊 Egy olyan filmet keresnék,amiben a fõszereplõ megsebesült...elment valami dokihoz,akirõl kiderült hogy csak állatorvos 😄
Nekem Nick Nolte rémlik valamiért,mint sebesült(de ez egyáltalán nem biztos)...nem tudnátok segíteni a film címében?Elõre is köszönöm 😊