1461
Filmkereső
-
#818 clockstoppers -
#817 Szerintem nem ezt keresed, de erről jutott eszembe a következő:
Hurok (Slipstream) (2005)
Kellemes délutáni szórakoztató darab. Barátnővel, haverokkal nézős.
A maga módján még elgondolkodtató is valahol (az élet értéke).
-
#816 sziasztok! egy film érdekelne, pár éves lehet max és az a lényege, hogy asszem, egy srác egy spéci órával képes leállítani az időt. Mi a címe? köszi! -
#815 csak beírtam googlebe hogy shaolin two brothers movie good evil, és ez az oldal tömve volt ilyennel, de a sok közül az egyik kisképen két emberke volt pózban egymás mellett, úgyhogy jó mert pont az a film volt :D
ja, és nekem is rémlett, mert egyszer láttam :) -
neuropa #814 NEEE! :D Végigpörgettem a filmet, szinte semmire nem emlékeztem belőle (a leírásom is olyan amilyen), mégis volt Aki tudott segíteni, kész.. A jeleneteket is alig ismertem fel, de a sztori stimmel, na és Jet Li arca sem rémlett. Köszönöm! :D -
#813 áá :D
The tai chi master -
neuropa #812 Üdv mindenkinek! Egy nagyon régi (1975 +/- 10 év) film címét szeretném megtudni, a története kb. annyi, hogy két jó barát/testvér egy shaolin közösségben elkövetett csíny után különválik, majd egyikük belép a császári hadseregbe és zsarnokká lesz, amibe a másik fél beleőrül, amiből később kijózanodik és legyőzi a gonosz karaktert. Pontosan nem emlékszem a cselekményre, de az elején talán még két nő székdobáló csetepatéja is helyet kapott, meglepően látványos koreográfiával. Ez utóbbi az egész filmre jellemző, legalábbis az emlékeim szerint. Köszi előre is! -
Modaa #811 Közben kaptam máshonnan segítséget, a The Kingdom (2007) volt az, de azért köszi szépen a tippet, lehet meglesem azt a filmet is. :) -
#810 Syriana talán?? Nekem nem annyira tetszett...bár már rég láttam. -
Modaa #809 Sziasztok!
Egy film címét szeretném én is megtudni, elég régen láttam sajna. A története nagyjából a következő:
Háborús film, Irakban vagy Afganisztánban játszódik, az elején a terroristák felrobbantanak jó sok civilt, majd pedig ezt követően a helyszínre siető mentőcsapatokat is felrobbantják egy mentőautóban elrejtett bombával, az első robbantással az volt a céljuk, hogy őket odacsalják. A robbanásban meghal egy CIA-s pasas is, ezt követően néhány CIA-s kimegy a helyszínre és róluk szól a film kb.
Többre sajnos nem emlékszem, még egy dolog maradt meg bennem igazán, mégpedig az, hogy amerikai és a terrorista oldalról is elhangzik az a mondat, hogy "(don't worry), we will kill them all". Ezt az elején a megölt ügynök feleségének az egyik kollégája mondja (bár ez csak a végén derül ki, a film elején nem halljuk hogy mit mond), film végén pedig egy lelőtt, haldokló terrorista mondja a kisfiának.
Ennyi ugrik be a filmről, remélem tud valaki segíteni. Még annyit, hogy a film nem lehet túl régi, szerintem 2005-ös vagy az utáni.
A segítséget előre is köszönöm! -
ATi0021 #808 Igen, ez lesz az. Nagyon szépen köszi a választ. -
#807 ez az köszi :) -
Thibi #806 A kutyusra nem emlékszem de talán: A másik én -
Thibi #805 Nő a baj -
ATi0021 #804 Helló! Pár éve láttam ezt a filmet, de nem ugrik be a címe. A történetből ennyire emlékszem: Egy férfi el vesz vagy készül elvenni egy nem hozzá illő nőt. A nő eléggé rideg, kihasználni akarja csak a srácot. Nos a férfinak van két eléggé szerencsétlen barátja. A nő megtiltja, hogy ezentúl barátkozzon vagy találkozzon velük. De ez a két barát elrabolja a nőt és fogva tartják. Idővel a nő megszökik a rabságból. Plusz a két rablóhoz költözik a korábbi mesterük\edzőjük is. Kb ennyire emlékszem ebből a vígjátékból.
Ha esetleg valaki tudja a címét kérem írja le. Előre is köszönöm! :)
-
#803 sétál a csaj a barátjával és a kutyájukkal, séta közben beleütköznek egy bandába, azok összeverik őket, és elviszik a kutyájukat.
a csaj barátja meghal, és ő bosszút áll.
nem ugrik be a címe, de elég jó kis film :)
ty -
R3nton #802 Ez lesz az! Köszi szépen! :) -
#801 Szerintem ez a
Kő egy Csapat -
R3nton #800 Sziasztok! tudnátok segíteni? Egy filmet keresek, aminek csak nagyjából tudom a cselekményét. Ez egy vígjáték, két haver keres munkát, de igazából csak lébecolni akarnak, dolgozni nem. Először valami műszaki üzletben dolgoznak, később meg a katonasághoz is jelentkeznek. Köszi a segítséget! -
Tostero #799 nagyon szépen köszönöm
nem is emlékeztem, hogy közben lövöldözik is :D -
#798 yay:) -
Cvd #797 Ez a Végveszélyben lesz. -
Tostero #796 hello,
egy filmet keresek amiből csak egy részre emlékszem:
egy katona, egy felettese (nevezzük tisztnek) és még páran kimennek egy mezőfélére, a katona feladata hogy kap kb 1 percet hogy mesterlövész álcaruhában elbújjon a növényzetben, úgy hogy ne találja meg, elmegy messzire, elbújik majd a tiszt távcsővel kezdi pásztázni a mezőt, ha meglát vmi mozgást vagy gyanúsat, szól egy másik katonának, akit odaküld megnézni ott van-e (azt hiszem így találnak egy hamburger zacskót is), majd hangosan szól a tiszt, hogy gratulál, letelt az idő és nem találták meg, erre a katona feláll a növényzetből pár méterre a tiszttől, ha jól emlékszem a tiszt még le is szidja, hogy tilos a szemetelés
hálás lennék, ha tudná vki a film címét, előre is köszönöm :) -
#795 vééégre kiderült!!!!
köszönjük:) -
#794 ---------------
#704 ?
#689 ?
---------------
-
#793 hát így cím alapján az életbe nem találtam vna ki, de köszi :) -
Galee323 #792 Megvan a film címe ha még érdekel :D Közben segítettek más oldalakon.
Tehát a film címe: Laza csávók 2. - Szexi vonalak. :D -
Galee323 #791 Nagykár :( jó film volt de az istenér nem jut eszembe a címe :S a hellphone az meg nem ugyan az... szerintem az gagyi ehhez képest :) De azért köszi! :) -
#790 CSak a hellphone-t találtam.Más filmet sajnos nem. -
#789 ban pls! -
pityuska #788 KATT IDE -
Galee323 #787 Senki nem tudja? :( Kerestem már mindenhogyan de nem jártam sikerrel :S Jó lenne ha tudná valaki a címét :S -
#786 jajj ezt tudom melyik film, de a címét ne kérdezd :D ha valaki tudja írja le, mert engem is érdekel így most már :D -
Galee323 #785 Sziasztok.
Keresek egy filmet. Nem olyan régi, talán 1-2-3 éves :D Címére akárhogyan is próbálok emlékezni nem ugrik be, pedig talán fél éve ha láttam. A lényege az, hogy van egy srác (talán pont végez a sulival) kap a szüleitől egy csúcsmobilt. Van egy bátyja és annak a dögös nőjére szeretne rámászni. Aztán a barátja (csaj) valami kísérletet végez, azt hiszem valami zenés agykontroll cuccot. De közben belevág a villám a szerkezetbe és a srác telefonja életre kell és tud hatni az emberi agyra (Pl.: tudatmódosítás, hogy nem az a srác van előtte hanem a bátyja). Ezt kihasználva rászáll a bátyja nőjére és meg akarja fektetni. De a végén a telefon ellene szegül (mert ha jól emléxem magának akarja a telefonba rejlő élőlény).
Nagyából azt hiszem ennyi ugrik be róla.
Valakinek valami ötlet? És nem a HellPhone :D az másról szól.
Előre is köszi :) -
#784 Ez az köszönöm!!! -
Thibi #783 Ironclad -
#782 Van egy film ismerős mesélt róla elég jónak hangzott.
Valami történelmi 1200-as évek tájékán játszódik talán valami kán is van a címében. 20-an védenek egy várat támadják őket csomóan de sikerül bevédeniük az erősítésig de alig 1-2 éli csak túl a 20 emberből!
Esetleg valaki ráismert? -
#781 most Dexter topic kapcsán beugrott egy film, amit ezer éve láttam, és tippem sincs micsoda volt... valamikor a '80-as/'90-es években készülhetett, és az egyetlen dolog, ami rémlik belőle, h ketten (talán a két főszereplő?) kinyírtak valakit (egy autókereskedőt?) egy kis irodában, úgy, hogy egy injekciós tűvel levegőt lőttek a véráramába, amitől az illető szívrohamot kapott. megvan esetleg valakinek, hogy ez miben lehetett? -
#780 Kinek fontos a karma?
Pl. a macskának. :) -
#779 és még filozófiai beszélgetés is történik :)