Codename: Panzers Phase Two

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag holnap jelenik meg; igaz ez? (legalábbis a nem dobozos verzióra?)

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ChevyG
jo az oldal nagyon!<#eljen>
"Az elmúlt héten adtam hírt a Codename: Panzers - Phase Two magyar megjelenésérõl, és abban a hírben megígértem, hogy amint lesz valamilyen magyar elõzetes hozzá, beszerezzük nektek. Mármost felvettük a kapcsolatot a Stormregionnal, és kértünk is egy kis elõzetest, és mint kiderült terveztek is hozzá, és hamarosan kiadják, láss csodát ma már ott is csücsül a szerverünkön!
A kis videó alapján irdatlan jó lesz a szinkron! Itt mondanám, hogy Bucit nem igazán szeretem, de itt nagyon szépet alkotott, és valami feledhetetlen Reviczky színészete.
Ne lazsáljatok, töltsétek az elõzetest, és nézzétek végig az elsõ másodperctõl az utolsóig (de tényleg)!!!"

forrás: www.magyaritasok.hu
tölthetõ a www.panzers.hu-ról

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ki a faszom piszkál téged, te köcsög?! Nehogy azt hidd már, hogy körülötted forog a világ.

Menjél sírni a moderátoroknak, mint a múltkor.

Dedós.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Duddits
Állj már le te buzi! Mi a szart piszkálsz állandóan?!?

Hangember <#banplz>

Duddits
Nem próbálkozás! Soha nem kamuzok! Csak félre néztem!

Serpa
nem baj.
szép probálkozás volt.

<#idiota>

Duddits
Hoppszá. Félrenéztem, csak a Phase One meg. Sorry. <#szomoru1><#rolleyes>

Serpa
nekem elég ha a telepítõ képernyõt mutatod.
ahol ez áll.

Codename Panzers Phase Two

Duddits
Várjál, mert helyet kell csinálnom a telepítésre. Aztán fölrakom.

Serpa
várjuk.

Duddits
Nem szokásom kamuzni! Holnap mutatok!

Sõt, a Starcraft 2-t a jövõ héten kapja meg, postán <#banplz>

grebber
Neki megvan és kész 😄

Next PC upgrade: 2022

bon
Mutas belõle egy pár képet. Akkor elhisszük. Tudtommal még csak gyártják.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mindenki vegye meg ezt a remek gamet,nem fog csalódni😊

Duddits
Ilyen nyakbavalót nem lehet valahonnét külön szerezni?

Duddits
Hogyhogy nincs meg? Nekem megvan a tört.

Serpa
nem.

Duddits
Hello!

Jól látom, hogy nektek még nincs meg a játék?

Serpa
Serpa
szinkronminták
^-^
Döglégy - Sergio DeAngelis

Serpa
3P
Én inkább a szerb partizán szerepét bíznám rá, az még feküdne is neki szerintem... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Axon
Döglégy Zoli mint SS tiszt :-)))

<#eljen><#eljen>
Csak mondjuk érdekes lessz, ahogy egy német katona magyarul fog beszélni.

grebber
Panzers Phase Two magyar szinkronnal

Dixie Flatline, 14:14 - PC

A Stormregion gondozásában készülõ Panzers folytatás magyar változatában neves szinkron színészek szavatolják a játékban szambázó szereplõk jellegzetes hanghordozásáról. Reviczky Gábor, Kristóf Tibor, Lázár Sándor, Döglégy Zolee, Stohl András, Breyer Zoltán és Németh Kristóf gondoskodik a hangulatról. Megjelenés szeptember 15-én.

info: Hardwired

Énnállam nemmüxik az auto ill.a gyors mentés funkció.Másfél óra játék után elég kínos újra kezdeni,nekem ennyi volt a demo.Azért bízok benne,hogy a teljes verzióban fog mûködni
Serpa
"A demó nem reprezentálja a hamarosan boltokba kerülõ játékot, ... és rendszerkövetelményei sem egyeznek a már aranylemezre került kész játékkal."

remélem is.

az elsõ rész simán ment ua -on a konfigon, ez a demo pedig akadozik.

3P
Biztos vicces kedvében volt a producer, csak kár hogy inkább sírni lehetne az ilyen hülye lépésektõl...

A demo egyébként a lassúságától eltekintve ismét hozta Panzers-es pörgõs játékmenetet...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Axon
A Doom 3-hoz is készíthettek volna a Doom2-bõl fabrikálva egy demo-t....
Annnyukat <#gonosz2><#boxer><#gun>

kérdezd a kiadótól, aki kiadta...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ChevyG
akkor mi a xarnak adják ki?
Update:
Kis kiegészítés a Stormregion csapatától. Hallga' csak!
"A mai napon a www.panzers.com oldalon megjelent Codename: Panzers - Phase Two demót a játék németországi producere készítette a rendelkezésére álló eszközök segítségével.
A demó nem reprezentálja a hamarosan boltokba kerülõ játékot, hiszen tartalmát tekintve nem egyezik a Phase Two történetével és rendszerkövetelményei sem egyeznek a már aranylemezre került kész játékkal.
A Stormregion Kft. által készített hivatalos demó, mely a boltokba kerülõ játék méltó prezentációja lesz, a hónap második felében lesz hozzáférhetõ a játékosok számára."

forrás: www.gamestar.hu

ChevyG
nem az 1 az 1 a 2 a 2 a 3 a 3<#smile>
Tarajos Sül
Hello A Panzers-Phase1 és a Codename😛anzers Phase Two/Three egy és ugyan az??????????
Axon
Na pontosan!
Emlékszem milyen mizéria volt az elsõ résszel. Az elsõ SF3-as védelmû programok között volt a Panzers elsõ része is. Viszonylag hamar volt hozzá crack, de nem vették észre, hogy van még egy védelem és ez volt az a bizonyos "nem javít a javító kocsi"-s probléma. Nagyon sokára lett jó crack hozzá. Most azt is el birom képzelni, hogy nem lesz hozzá mûködõ crack, hanem megint mindenféle furmányokkal (gamejack, registry buherálás, kábel lehúzás, demobuherálás, stb.) kell majd mahinálni. Na persze csak azoknak, akik sajnálják megvenni az eredetit 10-12 ezer forintért.

grebber
Kiváncsi vagyok milyen SF3 lesz rajta.

Axon
Kipróbáltam. Remek!
Egy kis sivatagi települést kell megtisztítani az ott lévõ német és olasz(!) egységektõl. Ez viszonylag könnyen ment. Ezután egy magaslaton van 3 db flak88-as. Ezeket kell megsemmisíteni, de erõs õrizetük van, tankok és német gyalogság. Na meg itt is vannak olaszok, de azok nem túl erõsek.
Ezután kell a völgyben levõ vasútállomást elfoglalni. A 3 tankomból elvesztettem egyet és a nagyszámú gyalogságom nullára redukálódott. Mondjuk nem sokat taktikáztam, csak robogtam folyamatosan. kis körültekintéssel meg lehet õrízni a gyalogosokat is. Mondjuk itt is nagyon hullanak mint az elsõ részben. Fõleg a tankokkal lehet aratni. Szerencsére van egy javító és egy lõszeres kocsi is. A 3 tankkal és az önjáró tüzérséggel simán meg lehet nyerni a pályát. A színt az viheti bele, ha valaki a gyalogsággal is érvényesülni akar és nem szeretne egyetlen embert sem veszteni.
A pálya kidolgozása igazi profizmusra vall. Látszik, hogy hozzáértõk készítették. Mondjuk erre szükség is van, hiszen a játék teljes egészében az elsõ résszel egyezik meg, így csak az igazán változatos és jól kidolgozott pályák tudják eladni a játékot.

Nem kell már túl sokat várni a fullra:
RELEASE
Germany, Austria, Switzerland, USA
25. Juli 2005

France
12. September 2005

UK
22. Juli 2005

na igen nem egy mai darab de százezreket nem költök vidkártyára 😊

Serpa
jobb kártyával talán az sem lenne.

na újraindítottam a gépet hátha...hát bizony meg-megakad egy-egy tanklövésnél.
2.4 P4, 2 giga ram, 9600 xt 256mb...igaz AA kivételével fullon van minden 1024-ben.
Ez van

Axon
Végre lejött! Kicsomagolom és telepítem :-)

Serpa
^-^

én is kérdeném, szépen fut maga a játék?

Axon
A játék is szaggat?
Mert engem nem érdekel hány másodpercet kell várnom, a duplakattintás és az elsõ ágyúdörrenés között. Az a lényeg, hogy megfelelõen menjen a mai átlag gépeken.
Egyébként szinte teljes egészében az elsõ rész motorját használja, csak új pályákat készítettek hozzá, meg 1-2 új egységet. Mivel az elsõ rész szépen ment a közepes gépeken is, ennek is mennie kell.

lehet, de lemértem ez elsõ részt is, az 48 mp és talán még szebb is 😊

Serpa
akkor ez a 2 perc nem nézz ki túl soknak. (mindez után)

asztalon duplakatt az ikonon, innentõl 2perc 22mp míg megkapom az irányítást a játékban (intro átugrása, pálya indítása, kattintás, minden)
hátha neked ez megvan 31 mp alatt akkor grat