Codename: Panzers Phase Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A kis videó alapján irdatlan jó lesz a szinkron! Itt mondanám, hogy Bucit nem igazán szeretem, de itt nagyon szépet alkotott, és valami feledhetetlen Reviczky színészete.
Ne lazsáljatok, töltsétek az elõzetest, és nézzétek végig az elsõ másodperctõl az utolsóig (de tényleg)!!!"
forrás: www.magyaritasok.hu
tölthetõ a www.panzers.hu-ról
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Menjél sírni a moderátoroknak, mint a múltkor.
Dedós.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Csak mondjuk érdekes lessz, ahogy egy német katona magyarul fog beszélni.
Dixie Flatline, 14:14 - PC
A Stormregion gondozásában készülõ Panzers folytatás magyar változatában neves szinkron színészek szavatolják a játékban szambázó szereplõk jellegzetes hanghordozásáról. Reviczky Gábor, Kristóf Tibor, Lázár Sándor, Döglégy Zolee, Stohl András, Breyer Zoltán és Németh Kristóf gondoskodik a hangulatról. Megjelenés szeptember 15-én.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
remélem is.
az elsõ rész simán ment ua -on a konfigon, ez a demo pedig akadozik.
A demo egyébként a lassúságától eltekintve ismét hozta Panzers-es pörgõs játékmenetet...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Annnyukat <#gonosz2>#gonosz2><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kis kiegészítés a Stormregion csapatától. Hallga' csak!
"A mai napon a www.panzers.com oldalon megjelent Codename: Panzers - Phase Two demót a játék németországi producere készítette a rendelkezésére álló eszközök segítségével.
A demó nem reprezentálja a hamarosan boltokba kerülõ játékot, hiszen tartalmát tekintve nem egyezik a Phase Two történetével és rendszerkövetelményei sem egyeznek a már aranylemezre került kész játékkal.
A Stormregion Kft. által készített hivatalos demó, mely a boltokba kerülõ játék méltó prezentációja lesz, a hónap második felében lesz hozzáférhetõ a játékosok számára."
forrás: www.gamestar.hu
Emlékszem milyen mizéria volt az elsõ résszel. Az elsõ SF3-as védelmû programok között volt a Panzers elsõ része is. Viszonylag hamar volt hozzá crack, de nem vették észre, hogy van még egy védelem és ez volt az a bizonyos "nem javít a javító kocsi"-s probléma. Nagyon sokára lett jó crack hozzá. Most azt is el birom képzelni, hogy nem lesz hozzá mûködõ crack, hanem megint mindenféle furmányokkal (gamejack, registry buherálás, kábel lehúzás, demobuherálás, stb.) kell majd mahinálni. Na persze csak azoknak, akik sajnálják megvenni az eredetit 10-12 ezer forintért.
Egy kis sivatagi települést kell megtisztítani az ott lévõ német és olasz(!) egységektõl. Ez viszonylag könnyen ment. Ezután egy magaslaton van 3 db flak88-as. Ezeket kell megsemmisíteni, de erõs õrizetük van, tankok és német gyalogság. Na meg itt is vannak olaszok, de azok nem túl erõsek.
Ezután kell a völgyben levõ vasútállomást elfoglalni. A 3 tankomból elvesztettem egyet és a nagyszámú gyalogságom nullára redukálódott. Mondjuk nem sokat taktikáztam, csak robogtam folyamatosan. kis körültekintéssel meg lehet õrízni a gyalogosokat is. Mondjuk itt is nagyon hullanak mint az elsõ részben. Fõleg a tankokkal lehet aratni. Szerencsére van egy javító és egy lõszeres kocsi is. A 3 tankkal és az önjáró tüzérséggel simán meg lehet nyerni a pályát. A színt az viheti bele, ha valaki a gyalogsággal is érvényesülni akar és nem szeretne egyetlen embert sem veszteni.
A pálya kidolgozása igazi profizmusra vall. Látszik, hogy hozzáértõk készítették. Mondjuk erre szükség is van, hiszen a játék teljes egészében az elsõ résszel egyezik meg, így csak az igazán változatos és jól kidolgozott pályák tudják eladni a játékot.
RELEASE
Germany, Austria, Switzerland, USA
25. Juli 2005
France
12. September 2005
UK
22. Juli 2005
2.4 P4, 2 giga ram, 9600 xt 256mb...igaz AA kivételével fullon van minden 1024-ben.
Ez van
Mert engem nem érdekel hány másodpercet kell várnom, a duplakattintás és az elsõ ágyúdörrenés között. Az a lényeg, hogy megfelelõen menjen a mai átlag gépeken.
Egyébként szinte teljes egészében az elsõ rész motorját használja, csak új pályákat készítettek hozzá, meg 1-2 új egységet. Mivel az elsõ rész szépen ment a közepes gépeken is, ennek is mennie kell.
hátha neked ez megvan 31 mp alatt akkor grat