684
-
#164 jogos -
#163 Hali! -
#162 Csövi 3P! -
#161 18+? Miért, szétlőni lehet őket? -
#160 Amíg nem lesz warez verzió, addig tényleg kihalt lesz ez a topic.
Megmondom őszintén, hogy én az első részt annyit nyomtam, hogy rá is utan picit a játékra. Már a demo is elég volt. Az első rész demoját vagy 7-8 alkalommal végig toltam különféle módokon. Most kétszer belekezdtem a 2. rész demojába, de egyszer sem fejeztem be. Mindig közbejött valami, de egyáltalán nem bántam. Számomra kicsit unalmas volt. Még az a nemhivatalosan kiadott demo is jobban tetszett amit előtte adtak ki vagy 2 héttel.
Megvenni biztos nem fogom, de ha lesz letölthető verzió, azért ki fogom próbálni. Lelkesedésem mindenesetre már csak töredéke az első résznél tapasztalhatónak. Bele sem merek gondolni mit fogok érezni a harmadik rész megjelenésének a küszöbén :-) -
#159 Szerintem egyáltalán nem gyengék a gyalogosok, sőt... Csak tudni kell őket használni. Nyílt terepen persze nulla, de egy városi forgatagban, a legerősebb tankok is kellemetlen helyzetbe tudnak kerülni a gyalogosok miatt... -
Ramza #158 Nem vagyok fejlesztő, de szerintem az alábbi két ok miatt:
- még gyengébbek lennének az amúgy sem túl erős gyalogosok
- egyből 18+-os kategóriába kerülne a játék -
#157 Nálam ritkán, de előfordult. -
Picador #156 A fejlesztoknek, ha olvassak:
Miert nem lehet elutni a gyalogosokat a jarmuvekkel? -
Picador #155 Nekem allandoan kilep a legkulonfelelebb hibauzenetekkel? Talalkozott mar valaki ilyesmivel? -
#154 Szörnyen áll ez a topic, ahhoz képest, hogy 1 hete már lehet kapni.
Nem rossz a játék, de szerintem ahhoz képest picit drága, hogy magyar fejlesztés és valójában csak egy mission disc...
Az ahhoz, képest, hogy magyar nem negatív értelemben értem, mert szerintem ez világszinvonalú játék, inkább arra értem, hogy a cseh, lengyel és orosz fejlesztések a saját országukban sok esetben fele, harmada, vagy még ettől is olcsóbban jelenik meg az európai árhoz képest. Nálunk sajnos csak minimálisan olcsóbb, de hát mit lehet tenni ez ma Magyarország... -
#153 ja jó ok -
#152 A link alatti csávónak. -
Augustus Gigo #151 /me örül a fejének -
#150 csak megkaptad postán.
^-^ -
Augustus Gigo #149 na az a jobbik eset:D bár amennyi quitter volt ma fenn, ááá, felbaxnak hogy mindig kilépnek..... -
#148 vagy mindenki multizik azért halott itt minden -
Augustus Gigo #147 De kihalt a topic, nem nyomja senki multiba? -
#146 OFF:
Panzers 2 a horizonton
Barny, 18:19 - Játék: Biznisz
Valószínűleg bizton kicsiny hazánk legsikeresebb játékának nevezhetjük a Codename: Panzers-t. Az RTS-nek ezúttal nem a CDV lesz a kiadója, hanem az apró német 10Tacle, ugyanis utóbbi kiadó megszerezte a játék jogait a Stormregiontől. Megjelenés csak 2008-ban várható.
info: Hardwired -
#145 sztem a link alatti személynek. -
#144 most ezt tisztázzuk:)), nekem mondtad vagy Serpának? -
#143 Editor Tutorial
Editor Manual -
#142 Istenem! De fasz. -
#141 Tudom, hogy türk családba tartozunk, de nem lehet kizárni hogy a hunok nem (azaz mi, ehhez ragaszkodom:)))
Hogy-hogy az Attila név nálunk is megtalálható, hogy-hogy a hagyományok, a harcmodor, a viselet is ugyanolyan volt mint a hunoké???
Hogy lehet, hogy egy olyan hatalmas birodalom, mint a Hun birodalom, miután leverte a Római-birodalmat, csak úgy eltűnjön a Földről.
Szerintem nem véletlen hogy a többi nemzet így hívja az országunkat. -
#140 "És már nem azért, de hogy hívják Magyarországot nemzetközi nyelven? tudtommal HUNgary!!! Nem kérdéses az azonosság."
Ez egy tévedés, azért mert így hívnak, semmiféle rokonság nincs köztünk, csak annyi ami a többi sztyeppei néppel...(több közünk van a törökökhöz mint hozzájuk!) -
Augustus Gigo #139 LOL -
#138 úgy nézz ki, csak elnézte a serialokat. -
#137 kira! majd a starforce megjavitja! -
#136 egy emberkének nem indul el a játék -
#135 biztos hogy starforce os lessz, csak az nem mind1 melyik!
a Silent Hunter 3 (pontossabban a pecsek)egy ujjabb starforce-os védelmet kapott, amit a mai napig nem törtek fel (bár lehet, hogy csak azért nem mert "csak" pecs. -
#134 Heh, átrobogtak? hát ez azért túlzás lenne. Budapest ostroma 3 hónapon át tartott, a Balatoni csata pedig 4 hónapig, és amíg "átrobogtak" Magyarországon addig 6 hónap telt el (gyengébbek kedvéért fél év). És még szorosan kapcsolódik a magyar hadszíntérhez a Keleti-hadszíntér (Don-kanyar, Ukrajna) is, ahol a 2.hadsereg egy évig volt jelen. Ha ezeket összeadjuk másfél év jön ki, amit azért érdemes lenne megemlíteni, főleg egy "magyarnak". Nah, "kb ennyi volt a dicső magyar honvédés".
És már nem azért, de hogy hívják Magyarországot nemzetközi nyelven? tudtommal HUNgary!!! Nem kérdéses az azonosság. -
tomo #133 a phase one is starforce volt. szal van esely biztonsagi masolatra. -
#132 ugy hallottam starforce védi. gondolom akkor crackről ne is álmodjak..? -
Augustus Gigo #131 Hát akkor télleg várhattam volna itt bármire is... -
Ramza #130 Csak MM-ban, 576 boltokban és CD Galaxisban lehet majd kapni állítólag, ami nem net. -
Augustus Gigo #129 Vidéki vok, mire a kiskereskedők itt beszerzik megjelenik a Phase Three -
#128 és elég jelentős részben német csapatok védték:D ÉS mindkét oldalon harcoltak magyarok...
De mind1:) mástrészt olyan rövid volt a magyarországi hadjárat (a háborúhoz képest) hogy megemlíteni sem érdemes átrobogtak az alföldön megfogták Pestet bekebelezték és továbbmentek bécsnek... kb ennyi volt a dicső magyar honvédés.. Attila meg HUn volt és nem Magyar.... -
#127 miért nem mész el személyesen? -
Augustus Gigo #126 Addig egy kis demo multival elütöm az időt:D De ha holnap sem jön én még1cer nem rendelek semmit a Pc Domeról -
#125 Én bíztam benne, hogy a megjelenés napjára, de hát sajna nem...