Codename: Panzers Phase Two

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
Heh, átrobogtak? hát ez azért túlzás lenne. Budapest ostroma 3 hónapon át tartott, a Balatoni csata pedig 4 hónapig, és amíg "átrobogtak" Magyarországon addig 6 hónap telt el (gyengébbek kedvéért fél év). És még szorosan kapcsolódik a magyar hadszíntérhez a Keleti-hadszíntér (Don-kanyar, Ukrajna) is, ahol a 2.hadsereg egy évig volt jelen. Ha ezeket összeadjuk másfél év jön ki, amit azért érdemes lenne megemlíteni, fõleg egy "magyarnak". Nah, "kb ennyi volt a dicsõ magyar honvédés".
És már nem azért, de hogy hívják Magyarországot nemzetközi nyelven? tudtommal HUNgary!!! Nem kérdéses az azonosság.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

a phase one is starforce volt. szal van esely biztonsagi masolatra.

grizzly21
ugy hallottam starforce védi. gondolom akkor crackrõl ne is álmodjak..?

Hát akkor télleg várhattam volna itt bármire is...

Csak MM-ban, 576 boltokban és CD Galaxisban lehet majd kapni állítólag, ami nem net.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Vidéki vok, mire a kiskereskedõk itt beszerzik megjelenik a Phase Three<#nevetes1>

Bucser
és elég jelentõs részben német csapatok védték😄 ÉS mindkét oldalon harcoltak magyarok...

De mind1😊 mástrészt olyan rövid volt a magyarországi hadjárat (a háborúhoz képest) hogy megemlíteni sem érdemes átrobogtak az alföldön megfogták Pestet bekebelezték és továbbmentek bécsnek... kb ennyi volt a dicsõ magyar honvédés.. Attila meg HUn volt és nem Magyar....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
miért nem mész el személyesen?

Addig egy kis demo multival elütöm az idõt😄 De ha holnap sem jön én még1cer nem rendelek semmit a Pc Domeról

3P
Én bíztam benne, hogy a megjelenés napjára, de hát sajna nem...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Na ma van a megjelenés napja, remélem minél elõbb kihozza a postás bá😄

89
hát az baj 😊

3P
Ez ideológia kérdése politizálni meg nem akarok.

89
hááát nem is tudom... 43-ban a németek kiszorították õket az országból és csak a szovjetekkel együttmûködve(Tolbuhin) tudták visszafoglalni az országot.
Az hogy "felszabadították" nem tudom, hogy ott milyen volt a háború utáni idõszak, de hogy minket nem felszabadítottak az is biztos (inkább megszállásnak nevezném)

3P
Végül is õk tényleg nagyok voltak, nálunk sokkal "emlékeztesebbek". Õk saját maguk pucolták ki a nácikat az országból nem az oroszok szabadították fel õket. A partizán mozgalmak elég hires/hirhedté váltak náluk, tehát jó táptalaj egy Panzers féle kevés egységgel operáló játéknak.

89
Jah nem tudtam hogy az elsõ részben benne voltunk...de megnézem
De érdekes hogy a szerbek mégis belekerültek, nem mintha õk olyan nagy szereplõk lettek volna....

3P
Alapvetõen egyet értek veled, bár meg kell jegyezni, hogy az elsõ részben volt magyar hadszintér.
Az igazat megvallva komplett magyar hadjáratot nem tudnék reálisan elképzelni, mert igencsak mellék szereplõk voltunk a fronton. Bár a Don kanyarnál érdekesen mutatna a magyar kerékpáros gyors hadtest a T34-esekkel és a katyusákkal szemben...

89
Hát igen Budapest ostroma 3 hónapon át tartott, tehát nem kis csaták voltak itt. Don-kanyar, Kárpátok bércei....ki lehetne hozni egy komplett kampányt...

hmm egy '44-45ös magyar hadszíntér se lenne rossz, Budapest ostroma meg ilyesmik😄

Bár scenarioban gyors össze lehetne dobni vmi hasonlót

89
persze

89
Javított verzió<#vigyor3>

Játszottam a demóval...szép és jó, DE!!!
Hogy ha egyszer ez egy magyar fejlesztésû játék, miért nem kerülnek bele a magyarok? Eléggé jelen voltunk a háborúban (lásd Don-kanyar, ahol már a németek rég elfutottak, és mi még mindig tartottunk a frontot, páncélosok, lõszer, és élelem hiányában). Szerintem lett volna arra lehetõség, hogy belekerüljünk a játékba és ezzel emléket állítsunk a hazájukért meghalt honvédeknek, hogy lássa a világ mi is ott voltunk és helytálltunk. Miért várjuk meg amíg mások ismerik el a magyarságot, mint nagy nép (lásd: Rome: Total War: Barbarian Invasion, ahol szerepel Attila királyunk és a Hunok azaz mi).
Remélem hogy a következõ részekben már a Magyarok is helyet kapnak. ( Ha van ilyen lehetõség, hogy magyarok ilyen nagy játékot készítsenek nem értem miért maradunk ki a játékból...)

Mustang2005
Már le lehet tölteni???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

89
Játszottam a demóval...szép és jó, DE!!!
Hogy ha egyszer ez egy magyar fejlesztésû játék, miért nem kerülnek bele a magyarok? Eléggé jelen voltunk a háborúban (lásd Don-kanyar, ahol már a németek rég elfutottak, és mi még mindig tartottunk a frontot, páncélosok, lõszer, és élelem hiányában). Szerintem lett volna arra lehetõség, hogy belekerüljünk a játékba és ezzel emléket állítsunk a hazájukért meghalt honvédeknek, hogy lássa a világ mi is ott voltunk és helytálltunk. Miért várjuk meg amíg másik ismerik el a magyarságot, mint nagy nép (lásd: Rome: Total War: Barbarian Invasion, ahol szerepel Attila királyunk és a hunok).
Remélem hogy a következõ részekben már a Magyarok is helyet kapnak. ( Ha van ilyen lehetõség, hogy magyarok ilyen nagy játékot készítsenek nem értem miért maradunk ki a játékból...)

Duddits
Ha magyar embernek több lenne a kereste, nem itt tartanánk...

Hála istennek.
Ha magyar ember magyar szoftvert is csak warezban képes megszerezni, az elég szomorú...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Duddits
<#nevetes1> Nem, csak nézzétek meg! A 2. helyen van elõrendelésnél.

ChevyG
mivan, jutalékot kapsz?
ChevyG
szerintem nem is lessz
Duddits
És?

Mustang2005
Nforc-on még nincs kint!!!<#szomoru1><#szomoru1>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Duddits
Codename: Panzers - Phase Two elõrendelés - 7.990 Ft Augusztus közepén jelenik meg a Stormregion II. világháborús stratégiai játékának folytatása. Az elõrendelõkre ingyenes postázás vagy személyes átvétel esetén ajándék nyakbaakasztó vagy egéralátét vár.
http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=SRCPPT&from=hl

Az elmúlt 30 nap rendelési toplistái

5000 Ft felett:
1. Grand Theft Auto: San Andreas (Limited Edition) (11.990 Ft) 2. Codename: Panzers - Phase Two elõrendelés (7.990 Ft) 3. Guild Wars (7.990 Ft) 4. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (6.990 Ft) 5. NeverWinter Nights Deluxe (5.990 Ft)

ChevyG
most próbáltam a demot, és nekem <#eljen>
attol féltem, hogy nö (indokolatlanul)a gépigény, mint meganyi más játékban!
Most néztem egy banneres hirdetésen, hogy augusztus 15 a megjelenési dátum. Az ugyan még arrébb van, de legalább akkor tudom, hogy még nem jött ki.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Bírja a starforce a gyûrõdést

Nem kéne már véletlenül kint lennie a játéknak?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Serpa
én nem találtam kivetni valót e téren.

de az jó lenne ha 90-180 fokot tudna fordulni egy helyben, egy gomb lenyomásával.

Útkeresés terén történt valami fejlõdés? Mert én most játszok egy elsõ résszel, de olykor fel tud idegelni, hogy értelmetlen útvonalakon próbálnak meg elhaladni a tankok, meg nem tudnak mozdulni, mert ott áll elõttük egy másik...

Serpa
Nagyon jóra teljesítettem.
^-^

1 tigrist is sikerült kilõnöm.

Ez állítólag szándékosan van így, a katonák anyanyelvükön szólalnak meg, de akik "értelmes" beszélgetést is folytatnak, azok le lettek fordítva 😊

Serpa
én is kiprobáltam.
<#eljen>

kicsit furcsa volt, hogy a két tisztem beszélt csak magyarul.
remélem a fullban rendesen kezeli majd az ékezeteket (profilban).

ennyi kivetni valóm van.
^-^

ezek után csak jókat tudnék írni ...
semmi akadás nem volt játék közben, sõt mintha gyorsabban is töltötte volna be, mint a CDV -set.

<#eljen>

Igen, nincsen feleslegesen teletömve mindennel, hanem látszik rajta, hogy profibb módon lett felépítve a pálya így sokkal optimálisabban fut.

Axon
A gépigényt nem figyeltem. A munkahelyi gépemen próbáltam ki és ott alaposan visszavettem a grafikát, így szaggatásmentesen ment. Otthon pedig mindig fullgrafikai beállításokkal szoktam tolni a játékokat. Mondjuk ez csak megszokás, hiszen amikor beremerülök a játékba egyáltalán nem figyelem, hogy a lánctalpak árnyéka megfelelõ szögben esik-e és a napfény tükrözõdése jó helyre tükrözi-e a szivárványt. Ezek számomra teljesen lényegtelenek és egyáltalán nem érzek külöbséget, amikor a munkahelyemen játszok minimum grafikával, vagy pedig otthon full grafikával.
Az mindenesetre örvendetes, hogy egy közepes gépen is jól játszahtó a játék. Gondolom ezt a kiadók is kikötik a készítõknek.

Serpa
gépigénye alacsonyabb a CDV által kiadottól?

Na, kíváncsi leszek. Én még csak most vettem elõ az elsõ részt, a német kampány vége felé járok, és nagyon tetszik a játék. Ha a második rész jobb lesz (az útvonalkeresésen remélem javítottak), az csak üdvözlendõ. Ezt a demot még nem néztem meg, azt hiszem, mire kijátszom az 1-et, addigra kijön a 2 is.

Axon
Egész jó ez a demo és egyáltalán nem könnyen teljesíthetõ ez a pálya.
A németek légiereje folyamatosan bombázza az egységeimet, na meg Tuniszból is jön néha egy kis támadás, ami szintén megzavarja soraimat. Ami bosszantó, hogy a német egységek nem állnak le harcolni, hanem rohannak befele Tuniszba, így nem könnyû kilõni õket, addig amíg az egységeim elõtt elhaladnak. A tigris kilövésével nem is próbálkoztam, inkább a gyengébben páncélozott jármûvekre koncentráltam.
Az elsõ résszel szemben itt sokkal kisebbet sebeznek egymáson az egységek, így nagyobb csatákra számíthatunk.
Így elsõre ennyi...

Axon
Akkor gyorsan cibálom is lefele!

Megjelent a magyar nyelvû demo, immár ténylegesen a leendõ játékból. Tölthetõ a hivatalos honlapról.

Duddits
Neked ennyi az értelmi szinted?? Mert a Phase Two topikba is ezt csináltad, Mafia 2 topikba meg befögötél egy 3 éves "hírt".

hfdg

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

fitutufi
elvileg még 3 óra...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^