Codename: Panzers Phase Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már nem azért, de hogy hívják Magyarországot nemzetközi nyelven? tudtommal HUNgary!!! Nem kérdéses az azonosság.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De mind1😊 mástrészt olyan rövid volt a magyarországi hadjárat (a háborúhoz képest) hogy megemlíteni sem érdemes átrobogtak az alföldön megfogták Pestet bekebelezték és továbbmentek bécsnek... kb ennyi volt a dicsõ magyar honvédés.. Attila meg HUn volt és nem Magyar....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az hogy "felszabadították" nem tudom, hogy ott milyen volt a háború utáni idõszak, de hogy minket nem felszabadítottak az is biztos (inkább megszállásnak nevezném)
De érdekes hogy a szerbek mégis belekerültek, nem mintha õk olyan nagy szereplõk lettek volna....
Az igazat megvallva komplett magyar hadjáratot nem tudnék reálisan elképzelni, mert igencsak mellék szereplõk voltunk a fronton. Bár a Don kanyarnál érdekesen mutatna a magyar kerékpáros gyors hadtest a T34-esekkel és a katyusákkal szemben...
Bár scenarioban gyors össze lehetne dobni vmi hasonlót
Játszottam a demóval...szép és jó, DE!!!
Hogy ha egyszer ez egy magyar fejlesztésû játék, miért nem kerülnek bele a magyarok? Eléggé jelen voltunk a háborúban (lásd Don-kanyar, ahol már a németek rég elfutottak, és mi még mindig tartottunk a frontot, páncélosok, lõszer, és élelem hiányában). Szerintem lett volna arra lehetõség, hogy belekerüljünk a játékba és ezzel emléket állítsunk a hazájukért meghalt honvédeknek, hogy lássa a világ mi is ott voltunk és helytálltunk. Miért várjuk meg amíg mások ismerik el a magyarságot, mint nagy nép (lásd: Rome: Total War: Barbarian Invasion, ahol szerepel Attila királyunk és a Hunok azaz mi).
Remélem hogy a következõ részekben már a Magyarok is helyet kapnak. ( Ha van ilyen lehetõség, hogy magyarok ilyen nagy játékot készítsenek nem értem miért maradunk ki a játékból...)
Hogy ha egyszer ez egy magyar fejlesztésû játék, miért nem kerülnek bele a magyarok? Eléggé jelen voltunk a háborúban (lásd Don-kanyar, ahol már a németek rég elfutottak, és mi még mindig tartottunk a frontot, páncélosok, lõszer, és élelem hiányában). Szerintem lett volna arra lehetõség, hogy belekerüljünk a játékba és ezzel emléket állítsunk a hazájukért meghalt honvédeknek, hogy lássa a világ mi is ott voltunk és helytálltunk. Miért várjuk meg amíg másik ismerik el a magyarságot, mint nagy nép (lásd: Rome: Total War: Barbarian Invasion, ahol szerepel Attila királyunk és a hunok).
Remélem hogy a következõ részekben már a Magyarok is helyet kapnak. ( Ha van ilyen lehetõség, hogy magyarok ilyen nagy játékot készítsenek nem értem miért maradunk ki a játékból...)
Ha magyar ember magyar szoftvert is csak warezban képes megszerezni, az elég szomorú...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=SRCPPT&from=hl
Az elmúlt 30 nap rendelési toplistái
5000 Ft felett:
1. Grand Theft Auto: San Andreas (Limited Edition) (11.990 Ft) 2. Codename: Panzers - Phase Two elõrendelés (7.990 Ft) 3. Guild Wars (7.990 Ft) 4. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (6.990 Ft) 5. NeverWinter Nights Deluxe (5.990 Ft)
attol féltem, hogy nö (indokolatlanul)a gépigény, mint meganyi más játékban!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
de az jó lenne ha 90-180 fokot tudna fordulni egy helyben, egy gomb lenyomásával.
<#eljen>#eljen>
kicsit furcsa volt, hogy a két tisztem beszélt csak magyarul.
remélem a fullban rendesen kezeli majd az ékezeteket (profilban).
ennyi kivetni valóm van.
^-^
ezek után csak jókat tudnék írni ...
semmi akadás nem volt játék közben, sõt mintha gyorsabban is töltötte volna be, mint a CDV -set.
<#eljen>#eljen>
Az mindenesetre örvendetes, hogy egy közepes gépen is jól játszahtó a játék. Gondolom ezt a kiadók is kikötik a készítõknek.
A németek légiereje folyamatosan bombázza az egységeimet, na meg Tuniszból is jön néha egy kis támadás, ami szintén megzavarja soraimat. Ami bosszantó, hogy a német egységek nem állnak le harcolni, hanem rohannak befele Tuniszba, így nem könnyû kilõni õket, addig amíg az egységeim elõtt elhaladnak. A tigris kilövésével nem is próbálkoztam, inkább a gyengébben páncélozott jármûvekre koncentráltam.
Az elsõ résszel szemben itt sokkal kisebbet sebeznek egymáson az egységek, így nagyobb csatákra számíthatunk.
Így elsõre ennyi...
Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.