Codename: Panzers Phase Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1.07 és 1.08 at pedig nem is engedi feltelepíteni azt írja ki ,hogy :" a program nem indul el, mert zlib1.dll hiányzik a számítógéprõl!
Esetleg valami ötlet? Tudsz/tudnátok segíteni?
1.06: http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_two_16_patch/
1.07 (ez kell a Vista/Win7 rendszerekhez): http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_two_17_patch/
1.08 (erre is szükséged lesz): http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_two_18_patch/
nem müködött
köszi
V9Y95-TAQ6U-YMMCZ-EVDXH-QLYZU
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
kösz de, ezt hogy? egymás után sorba beírom?
még ilyet nem láttam :)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
de nem adtak hozzá, pedig pcgalaxisba vettem
itt a bökkenõ
ha még jár erre valaki
eredeti panzers p2 játékom van, felrakom, felpatchelem az 1.5 és 1.6-tal
és kéri a cd kulcsot...
de nem kell az alap telepítéshez cd kulcs
mit csináljon ilyenkor az ember???
Valaki nem tudja hol lehet letölteni a panzers phase one-hoz level editort?elõre is köszönöm
Többe kerül az áram mire letöltöd és még multiban sem tudsz játszani a tört verzióval.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
(megvolt másolt DVDén, de valahogy eltünt)
elõre is köszi!
Végtelenül hiányosak történelmi ismereteid.
Szerintem már menthetetlen vagy, de ha mégis utána akarsz járni a dolognak, akkor kezd a következõ címszavaknál:
Koreia háború 1950
Vietnám
Izraeli háborúk (volt három is)
Irak-Irán háború
Kubai rakéta válság
Amerika és a Szovjetunió közvetlenül sosem háborúzottt, de közvetve folyamatosan ott voltak az összes háborúban, konfliktusban.
Egyébként ez a téma nem a Panzers - Phase Two-ben szerepel, hanem az idén megjelenõ Panzers részben, ha jól emlékszem Cold War az alcíme.
Nem igazán értem, a hidegháború nem arról szól, hogy nem voltak harcok?
Nekem kellene enek a játéknak a magyarítása, ha van már ilyen, mert olaszul nem nagyon tudok
Viszonylag sokáig visszanéztem, de nem láttam semmit a multiplayer részrõl. Nem tudom, h Ti eredetivel nyomjátok-e (akkor biztos nincs vele problémátok), de én nem és a multihoz kérne valami multiplayer kódot. Nem tudjátok véletlenül, h oda mit kéne beírni vagyis honnan tudnék szerezni egy mûködõ számot?
A segítségeteket elõre is köszönöm.
Véleményem szerint nagyon sok mindent át fognak menteni az "új" enginebe. Mondjuk ez nem is lenne olyan nagy baj, mivel szerintem azzal nem sok baj volt. A kritikák inkább a játék realitását érték. Repkedõ fogaskerekek, hülye lõtávok, lángszórós tankfoglalás és egyebek. Az mondjuk egy más kérdés, hogy így viszont egy jól játszahtó élvezetes játékot kaptunk. Legfeljebb a realitást kedvelõk megmaradtak a Combat Missionnál.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kísértetiesen hasonlít a történet a Sudden Strike és a Cold War Conflict esetére. Ott szintén egy 2. vh-s rts (Sudden Strike) motorját felhasználva, készítettek el egy hidegháborúban játszódó játékot (Cold War Conflict).
Itt most úgy néz ki, hogy hajszál pontosan ugyan ez játszódik le.