Codename: Panzers Phase Two

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó játékot! És egy jó tanács: Írd ki a patch -eket egy lemezre.

Nagyon szépen köszönöm! Megcsináltam sikerült! Nagyon köszi :)
Ha az 1.06 patchet sikerült feltelepíteni és az 1.08 -as patch -ban lévõ exe -ét is bemásoltad, akkor az 1.07 -es patch -et nyugodtan kihagyhatod.

Elõször telepítsd fel az 1.06 -os patchet, ehhez rendszergazdai jogok kellenek, úgyhogy, próbáld meg úgy telepíteni hogy: Jobb klikk a patch telepítõ exe -jét és válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" parancsot. Utána az 1.08 -as patch elvileg, egy tömörített fájl, benne egy Panzers_Phase_2.exe. Ezt az fájlt csak át kell másolni a játék mappájában lévõ "RUN" mappába és ott felül írni vele a már létezõ fájlt. Pl.:( "X:\Program Files\PANZERS - Phase2\Run\Panzers_Phase_2.exe")

Ahh jasnos így sem jó! Az 1.06 ot simán feltelepítem, és indításnál azt írja ki: to install the apllication, you must have administrator privileges on your computer"
Az 1.07 és 1.08 at pedig nem is engedi feltelepíteni azt írja ki ,hogy :" a program nem indul el, mert zlib1.dll hiányzik a számítógéprõl!
Esetleg valami ötlet? Tudsz/tudnátok segíteni?
Shid nagyon szépen köszönöm a segítséget! Letöltögettem õket és feltelepítem majd! Remélem hogy sikerülni fog! Nagyon köszi mégegyszer!
Rakd fel sorban a patch -eket:
1.06: http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_two_16_patch/

1.07 (ez kell a Vista/Win7 rendszerekhez): http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_two_17_patch/

1.08 (erre is szükséged lesz): http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_two_18_patch/

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Sajnos win 7 alatt nem fut el a játék! Feltelepítem, indítanám az ikonnal és kihoz valami és van igen nem lehetõség! Ha igenre nyomok akkor ujraindítja a gépem ha nem-re akkor nem indul a játék! Régi gépemen Xp altt simán elfutott de sajnos most nem tudom futtatni. Kérelk segítseket! Imádom ezt a játékot és nagyon szeretnék vele játszani!
Ez kicsit durva volt...

ezt már próbáltam mikor végigolvastam a fórumot
nem müködött
ok
köszi
én néztem ugyanaz, egyszerûség kedvéért ittvan megint:

V9Y95-TAQ6U-YMMCZ-EVDXH-QLYZU

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Figyu, ez a hozzászólások sorszáma.Lapozz vissza!Bár lehet, hogy a kettõ ugyanaz,nem néztem.

valóban, elírtam :)
kösz de, ezt hogy? egymás után sorba beírom?
még ilyet nem láttam :)
Ha nem jó, van még.

Próbáld ki valamelyiket:#406,#341!

CD Galaxis.

a múzeumkörúton van, az elte btk mellett, astoria közelében
hát valszeg az lesz
Melyik bolt, az a "pcgalaxis"?

akkor reklamálj

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

kösz:D
de nem adtak hozzá, pedig pcgalaxisba vettem
itt a bökkenõ
írd be a cd kulcsot.

sziasztok,
ha még jár erre valaki
eredeti panzers p2 játékom van, felrakom, felpatchelem az 1.5 és 1.6-tal
és kéri a cd kulcsot...
de nem kell az alap telepítéshez cd kulcs
mit csináljon ilyenkor az ember???
Hellósztok!
Valaki nem tudja hol lehet letölteni a panzers phase one-hoz level editort?elõre is köszönöm
Üdv! az lenne a kérdésem h Editor-ba h lehet küldetéseket (célkitûzéseket) kreálni? addig jutottam h beírom, az meg is jelenik a játék közben (pl Foglald el X ellátóbázist), elfoglalom és nem történik semmi. Hogy lehetne megcsinálni h jó legyen?

PESFAN
890 Ft-ért meg lehet venni.
Többe kerül az áram mire letöltöd és még multiban sem tudsz játszani a tört verzióval.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

honnét lehet letölteni!!!???
Hali!Valaki megtudná nekem mondani honnan tudok szerni egy végigjátszást a játékhoz?Ha vki tud egy linket lécci tegye fel! Elõre is köszi!!
Kukába vele! A minõsége alapján az egész panzers sorozatnak ott a helye!

Hello, most szereztem be a programot (PcGuru teljes játék), de Vista alatt nem fut, 1.08-as patch nem segít rajt, ugyanúgy a betöltés vége elõtt hibaüzenettel kiszáll. Valakinek valami ötlete?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Üdv lehet, hogy már kérdezték, de Tobruk-ban (Szövetséges 2. küldetés) hogy lehet megcsinálni a 2. titkus küldetést (amiben a rádióadót kell elnémítani délre a végsõ célponttól)? Az egyik végigjátszás szerint egy üres tárú matilda 2-vel kellene megtitsztítani a környékét, de nálam nem történik semmi. Az 1.07-es patch van fenn.

Báttyám szeretné tudni, hogy honan lehet letölteni a játékot lehetõen magyarul.
(megvolt másolt DVDén, de valahogy eltünt)
elõre is köszi!

Axon
Te vajon melyik bolygórol jöttél?
Végtelenül hiányosak történelmi ismereteid.
Szerintem már menthetetlen vagy, de ha mégis utána akarsz járni a dolognak, akkor kezd a következõ címszavaknál:
Koreia háború 1950
Vietnám
Izraeli háborúk (volt három is)
Irak-Irán háború
Kubai rakéta válság

Amerika és a Szovjetunió közvetlenül sosem háborúzottt, de közvetve folyamatosan ott voltak az összes háborúban, konfliktusban.

Egyébként ez a téma nem a Panzers - Phase Two-ben szerepel, hanem az idén megjelenõ Panzers részben, ha jól emlékszem Cold War az alcíme.

oszitheace
Hello everybody!
Nem igazán értem, a hidegháború nem arról szól, hogy nem voltak harcok?

Carlos
1.08-as patch megjelent!
Még friss meleg:
click

Þór vígi þessi rúnar

Csá all!
Nekem kellene enek a játéknak a magyarítása, ha van már ilyen, mert olaszul nem nagyon tudok
Sziasztok!

Viszonylag sokáig visszanéztem, de nem láttam semmit a multiplayer részrõl. Nem tudom, h Ti eredetivel nyomjátok-e (akkor biztos nincs vele problémátok), de én nem és a multihoz kérne valami multiplayer kódot. Nem tudjátok véletlenül, h oda mit kéne beírni vagyis honnan tudnék szerezni egy mûködõ számot?

A segítségeteket elõre is köszönöm.
Gyocsika
Szedd je máshonnan craket a magyaritást nem raknád fel valahova rapidra vagy valahova nagyon megköszönném!

gyerekek, bajom van panzer 2-vel, nem enged belépni a játékba(egy ablak jön ki ami kék és van rajta retry meg information) a wanadoo-ról töltöttem, a kulcsot beírtuk, de nem lép be, magyarítást is raktam fel, lécci írjatok valami okosat, elõre is kösz!!!
Serpa
ha lesz, akkor a Cold War után.

3P
Lesz még valami a Phase Three-bõl?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Axon
Én azért kicsit óvatosan kezelem a hasonló kijelentéseket. A SWINE és a Panzers között is letagadhatatlan a hasonlóság, pedig elvilág más az engine.
Véleményem szerint nagyon sok mindent át fognak menteni az "új" enginebe. Mondjuk ez nem is lenne olyan nagy baj, mivel szerintem azzal nem sok baj volt. A kritikák inkább a játék realitását érték. Repkedõ fogaskerekek, hülye lõtávok, lángszórós tankfoglalás és egyebek. Az mondjuk egy más kérdés, hogy így viszont egy jól játszahtó élvezetes játékot kaptunk. Legfeljebb a realitást kedvelõk megmaradtak a Combat Missionnál.

Hát mivel a korábbi hírek szerint ehhez zsír új engine készül, annyira talán mégsem ugyanaz a helyzet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Axon
Ha jól láttam, akkor ez 2007 végére várható. Gondolom a panzers motorjával mûködik, de tigrisek helyett majd leopárdokat terelgetünk.

Kísértetiesen hasonlít a történet a Sudden Strike és a Cold War Conflict esetére. Ott szintén egy 2. vh-s rts (Sudden Strike) motorját felhasználva, készítettek el egy hidegháborúban játszódó játékot (Cold War Conflict).
Itt most úgy néz ki, hogy hajszál pontosan ugyan ez játszódik le.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Axon
Az micsoda? Még sosem hallottam róla.

Oldal 1 / 14Következő →