7
-
#7 Eddig is egyerételmű volt, hogy a microsoft azért takarózik ezzel a koppintós dologgal, hogy magáról elterelje a figyelmet, miközben ő is szorgosan készíti a majdnem 1:1 méretarányú élethű, szinte megtévesztésig valami másféle programra hasonlító szoftvereit -
Hegyikecske #6 Hmm lusta vok végigolvasni a cikket de nekem az elejéből az jön le így elsőre, h tudjátok a netscape 8 után a winfos nem jeleníti meg az XML formátumot.. EZ vajon csak nekem furcsa vagy "véletlenül" akarják a netscape 8ról leszokatni az embereket ?:D
VIP fórumozó ?:DD -
aliens #5 nem tudtam hogy openoffice-ék találták ki az xml-t. de ha kicsit is értenél a szoftver fejlesztéshez tudnád, hogy szét kell nézni a piacon és felhasználni a jó ötleteket és továbbfejlszteni. az open-source is pont ezt teszi, nem lehet minden szoftvernél újra feltalálni a kereket. -
#4 Ha VIP lennél, tudnád.
Egyébként a hozzászólás elküldésére is igaz a mondás:
inkább kétszer mérj, mint egyszer sírj.
Egyébként azért van az [url] kapcsoló a Mehet gomb alatt, hogy gond nélkül be tudj szúrni hivatkozást. -
#3 (iménti hozzászólásom egy per jel hiánya miatt szarul néz ki... :D
thx sg.hu hogy nem lehet szerkeszteni a saját hozzászólásomat...) -
#2 A kreatív mikr0$oftos srácok nem csináltak mást, minthogy 1:1 lemásolták az OpenOffice.org nyílt forrású irodai programcsomag formátumát, mely xml alapú és alapból zip-be tömörít.
Ha mentessz a Writer-rel (az OOo szövegszerkesztője), megjelenik egy égő, ami elmagyarázza a formátumot. Az elmentett file-t nevezzd át zip-re és nézz bele!
A mikr0$oftos látván hogy ez jóó, lemásolja. Még szerencse, hogy "jogdíjmentes licenc" alatt árulja más ötletét...
Ezek után (is) bárki láthatja, hogy micsoda csúsztatás, mikor a mikr0$oftos srácok és a hozzá közeli akárkik azt fröcsögik, hogy a linuxos és egyéb nyílt cuccok csak a m$ termékeit koppintják, na+ neem kreatíívak... -
#1 "35 éves álmom valósul meg azzal, hogy az Office XML alapú alapértelmezett fájlformátummal rendelkezhet" - mondta Charles F. Goldfarb..."
Nekem ennyi idős álmon nincs, de jó lenne, ha legalább egy teljesülne, mégpedig az, hogy az itt leírtak 10%-a legalább teljesülne...