Big Mutha Truckers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ojan bajom van hogy Pécsen az 576nál megvettem a játékot, felraktam belépek stb.. oké minden aztán mielött ugye indul a játék tötlt na most nekem elkezd tölteni és egyszer csak megáll a töltés és semmire sem reagála játék,tálcára letudom rakni, a gép nemfagy le, a gépigényem vmibõl duplája is mint kéne meg többszöröse is,a directX em okés stb...valamit tudtok mondani??sztem hétfõn visszaviszem probálja meg azon a gépen a csávó hogy ott müxik-e! köszi elõre is!csáó
semmi valóságalapja....
jó, akinek nem fexik a normális kamionszim. annak ok de...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Renault magnum http://kamionszim.hu
A grafika tényleg nem egy nagyon hyper, de szerintem türhetõ.
Win Xp, AMD 1,7 proci,gforce4mx4000 vga. mi lehet a baj?<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"no comment"
ennél meg a jucied is jobb volt, egyszeruen nem tudom hogy hová tették a realisztikusságot, mert az ami nincs benn ebben a játékban.
mindgy fölös 700 megátol szabadultam meg.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Írna valaki egy privit, aki el tudná küldeni a játék crackjét? Azért kéne, mert letöltöttem a játékot és amikor elindítok egy küldetést, akkor 5-6 másodperc után visszadob az asztalra! 😞
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
vki jáccik gef -4 el és jol megy ? vagy a menü neki is hiányos??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ÉRTED?

Lehet, hogy ma összedobok egy bannert, bár ma megyek fogszabira is, meg ha megtalálom az F1 belépõket, akkor meg megyek oda is. De kétlem, hogy meglesz. Ez a legszarabb hetem az egész évben.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Csak szívességet kért, most akkor mi van???? Tehet õ, hogy erre van szorulva??
Nah mindegy.
hol lax a nyóckerbe?
a kisöcsém homokozo lapátját is ellopták tegnap, keresek képet róla és berakom, hátha tud valaki valamit!
-én érzek némi összefüggést a két ügy között!
Nekem egyáltalán nem tetszik, már az elõdje sem jött be egyáltalán sem!!
Utáltam, hogy ha elindultam, akkor versenyezni kellett 1000-el a másikkal, hogy te nyerj, meg ha kicsit már csapódtam a póttal az út szeéli maffiózóoknak, akkor már másztak is fel a pótra, aztán alig bírtam õket lerázni a pótomról. Meg ez a checkpointos dolog is...olyan járéktermes dolog de ezerrel, nekem személy szerin egyáltalán nem jön be, ha kamion szimulátor vagy kamionos játék, akkor menjen 90-100-al a gép, meg forduljon úgy, ahogy a valóságban, meg hasonlók...
Nah lényeget sztem vágjátok... <#wave>#wave><#integet2>#integet2>