330
A Digital Reality legújabb játéka, a War Front: Turning Point
-
#90 KIJÖTT a multidemó!
van benne WIDESCREEN támogatás?
köszi!! -
#89 Már csak februárig kell várni!!!! -
#88 Hát a régi 2D-ben téleg volt egy fajta "oldalnézetes 3D" érzés de az igények változnak. Azért még vannak vektor grafikus vagy milyen játékok. "v 1 ben nem lehetett jáccani csak 1v1 vagy 2v2. -
#87 hehe most mondja haver(B valogatott Starcraftos), hogy elverte a keszitoket 2V1ben wcgn(o volt egyedul es lemakrozta a keszitoket :D)... elmondasa szerint adott par tanacsot jatektechnikailag a keszitoknek :D
amugy talan nem lesz rossz a gamez, csak engem mint sok oldszkul RTS fant a 3D zavar egy kicsit ^^ -
#86 Nagyon jó a játék. Nemis jó hanem király a WCG-n kibróbálható volt.
Ott mondták a fejlesztők hogy kb 6900Ft lesz. -
#85 Mi az a szinkor??? -
#84 Mi az a szinkor??? -
Thanatos #83 látom erőteljes fogalomzavaraid vannak neked is szinkor nem egyenlő a felirattal... -
#82 Tudtátok hogy félig szinkronosan kerül a hazai boltokba. Csak a feliratok lesznek magyar nyelvüek.
-
#81 Reméljük semmi komoly -
#80 ebből mi fog kisülni ... -
Realtibi #79 ezt nézzétek!link -
#78 A game szeptember végén jelenik meg magyarul. De a WCG-n már a teljest kilehet próbálni.(Arra megyek Én is.) -
Thanatos #77 sorry, egy darbaig néztem jön e valaki aztán elmentem mást csinálni :/ -
#76 9 körül? ... -
Thanatos #75 nah akkor ki ready egy kis multyra msotanság? :) -
Thanatos #74 hát easyn én elsőre nyertem de csak egy menetet nyotmam még oroszokkal :)
de tőlem mehet a multi elvielg majd ettől még max égek mint a rongy :P -
#73 Szerintem nekem jobb ha még egy kicsit a Sirkhmisben gyakorlok, mert néha a gép is legyőz(easy-n). Nemnagyon szoktam ilyen játékokkal játszani. Az egyetlen ilyen tankos háborús játék amivel játszottam a SWINE volt, azóta hanyagolom ezt a témát, inkább kaland, stratégia(Rome:Total War, Stronghold, Evil Genius stb.) akció játékokkal játszok, és most sem nyerte el igazán a tetszésemet ez a műfaj. -
#72 te ráérsz ma du? -
#71 Most mit nem tudsz? Rákattintasz a letöltésre az oldal legaljára görgetsz és ott kivannak írva hogy Free Public Servers, na most te csak ezekről tudsz tölteni, de bejön egy kis ablak ott rákell kattintani valami Public Queue feliratra és itt még várni kell vagy 20 percet, utána le lehet tölteni akármilyen programmal. -
#70 huuu wow jó lesz ! -
Dexantreal #69 az a manager cucc csinált vmit,de kiírta rögtön,h nem tud ovasni vmit a honlapról és kérdezte, folytassa-e tovább..nem-nél befejete,igen-nél nemtom mi lett volna,yol működött volna-e a war front béta... -
#68 most ránéztem, se az USA se a Europa chat szobában nincs senki.
??? -
Thanatos #67 amugy fileplaneten a feature lsita eléggé hülyeség..., méghogy ez az első alternativ ww2-es játék amiben éiteni is lehet meg stb..., redalert 1-2 smafu? :D -
#66 -
Thanatos #65 nem mondom tutira de igyexem ugy berendezkedni hogy ráérjek :) majd itt jelentkezem ha igen :)
amugy már jön lefele még 40 perc -
#64 huh,de szerencse h TAGES van rajta.
(Legalább feltörik) -
#63 #57 ? 2. fele ? -
#62 ennél (#59) érthetőbben nem tom leírni. -
Thanatos #61 nah 18 perc én énis lekapom :) hátha türhető a béta és nem faszbugos :) -
Dexantreal #60 akkor linkeld be te,vagy mittoménmi,ehhh -
#59 ne legyél ennyire értetlen.
Free Public Servers
Servicing: Europe - UK
Users: 951/951
Wait Time: 20 minutes
klikk a download now! gombra -
Dexantreal #58 http://www.fileplanet.com/subscribe/sub_to_dl.shtml
ezt hozza be, mikor rámegyek az első szerverre, az európaira és uk-ra, no wait for subscribe vagy mi van alatta írva és következpként ezt hozza be....agyam elszáll...úgyse az én napom ez... -
#57 ameddig akarod.
1x elég lesz.
holnap du rá ér vmelyikőtök egy kis harcra? -
#56 A CD-keyt minden alkalommal be kell írni? -
#55 A bétát meddig lehet használni? Még 17 perc és elkezdhetem tölteni. -
Dexantreal #54 jahh,hát én akkor ott szúrtam el, hogy a subscribeot választottam...na majd délelőtt, vagy du-tán lekapom....miért csak jövő héten lesz összecsapás?:S...ja már jövő hét van -
#53 jövő héten összecsapunk.
-
#52 ok, majd a UK free servert válaszd, ne a subscribeot. -
Dexantreal #51 ok lefogom és thanks és csak örülök annak, hogy SF-nél egyszerűbb dolog ez, de majd holnap foglalkozom a letöltéssel. mindjárt lépek aludni