War Front: Turning Point

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gépigéyne vajon milyen lesz majd amúgy?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

áá,ez nagyon kemény lesz<#eljen>...viszont mintha jól láttam volna,csak szeptemberbe jelenik meg<#shakehead>..vagy valami ilyesmi idõpontban.Kár,viszont nagyon várom már.

Serpa, te itt linkelgetsz midnenfélét, hát akkor én is<#hehe>:

Digital Reality magyar oldal és rajta egy cikk a géjmrõl, meg alúl screenshotok, valamint rakat videó

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Serpa
hátõ, ez nekem se túl tiszta hogy ezt msot itt hogy gondolták... :/
hihetetlen hogy dr enyire lesülyedt a budget kategóriábba :(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Axon
Mecharobotos 2. vh-s rts..... mindjárt hányok...

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

BADE
az egyik ismerõsöm csinálja a textúrázást

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

STREEX

ig1-2 powa :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cold-fire
kiváncsi vagyok.... Mikor jelenik meg?

\"Inkább hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

remelem nem olyan lesz mint a heagemonia: gyonyoru ,dog unalmas ,jatszhatatlan

May the force serve you well!

grebber
Király jó game lesz ez is :D !!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

STREEX

nem ez a hulladék hanem az amirõl cloenozták..., ez sojnos eléggé behatárolja lehetõségeit... :P

Gregorius
Ja, tényleg. <#vigyor0> Akkor oda az újdonság ereje. Jó, ezt benéztem. <#vigyor>
Mondjuk a hulladéktól messze van, de ízlések és pofonok.
Szar NFSU meg hulladék SL és SR klón. Mégis valahogy veszik. <#nemtudom>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

olyan is lett :PP
hulladék wc clone... :)

ha jol tudom Armies of Exigo-ba is lehet bázist épiteni.

Gregorius
Ez nem egyszerû WW2 azért, ha utánaolvasol. És ez lesz az elsõ magyar bázisépítõs stratégia.
Ha minden jól megy... (kop-kop-kopp)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ChevyG
KIRA! már megy is a kedvencek közé!<#smile>
PrasCo
Jé. Újabb WW2. Milyen meglepõ. :-) Egyébként ez inkább taktika, mint stratégia, de ez már tényleg csak kukacoskodás. :-)
Shep
2006

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

burkusdió
wow, jóak!
nagyon szépnek tûnik

DJ Skyline
jó lesz!<#eljen>

Zsolo007
Nagyon ottvan <#eljen> remélem hamar kezemben lesz

Istencsászár
szép, stratégia?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
az a Digital Realitysek csinálják

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magyar fejlesztés? <#eljen>

Gregorius

← ElőzőOldal 7 / 7