Egyszeri másolást engedélyez a Sony új másolásvédelme
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
buherált firmware-ek
De.
Azt még el tudnám képzelni, hogy pl. a mai PC-s olvasók nem tudják olvasni ezeket a lemezeket, csak olyan új típusok, amiket alább írtam. De bizonyára nem ez a helyzet. (És nem is akarok ötleteket adni.)
Azt még el tudnám képzelni, hogy pl. a mai PC-s olvasók nem tudják olvasni ezeket a lemezeket, csak olyan új típusok, amiket alább írtam. De bizonyára nem ez a helyzet. (És nem is akarok ötleteket adni.)
Ekkora F@szságot!
Lehet, hogy rosszul értelmeztem vmit de ha már egyszer is lehet rippelni a Cd-t utána akárhányszor lehet soxorosítani mp3-ként, nem?
Lehet, hogy rosszul értelmeztem vmit de ha már egyszer is lehet rippelni a Cd-t utána akárhányszor lehet soxorosítani mp3-ként, nem?
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Hogy mi van??? Ez hogy a csudában van? Mi az, hogy nem lehet lemásolni? Nem tudom leolvasni egy programmal a digitális adatot a CD-rõl? Akkor az asztani lejátszó sem tudja... Mondjuk, az még lehet, hogy a hibajavító kódokat úgy manipulálják, hogy a PC-s olvasók szoftverét megbolondítja, vagy eleve úgy írják azokat, hogy adott esetben nem engedik ki hangot digitális úton, csak az analóg kimeneten... De akkor majd jönnek a buhgerált firmeare-ek... (Amik már most is vannak, csak nem ilyen mélységû buherálás van.)
Én kérek elnézést 😄
Piackutatás... hölgyeim kérem térdeljenek le és mindeki fújja meg a szondát! 😄
Bocsánat 😄
Nõknél szájszag alapján mérhetõ jellemzõ 😄DDDD
Ennek nyilván több oka van. Egyrészt nem tilos kölcsönadni egy cd-t. Másrészt kicsit bonyás lenne az értékesítés.
A cd másolás sztem leginkább cd->mp3 -internet- -> cd úton folyik, ergo felesleges is.
A cd másolás sztem leginkább cd->mp3 -internet- -> cd úton folyik, ergo felesleges is.
??? És minden CD vásárláshoz a neved, címed (személyi számod, politikai irányultságod, szemed színét stb.) meg kell adni? Végül majd azt is lekérdezhetik egy adatbázisból, hogy mikor vettél epres óvszert utoljára....
Én Tesco-sat szoktam venni 😊))))
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nemertem miert nem csinalnak egyedi ID-t minden egyes lemez peldanyra, es vasarlaskor egy nevvel osszekotni az adott ID-t. Ezutan ha lemasolod, akkor a masolatrol tudni fogjak kinek a peldanyarol masoltak, es maris le lehet csukni az illetot egy eletre (ekkora bunert ugye...). Ezekutan senki se adna oda az o peldanyat senkinek, nehogy bajba keruljon.
Akkor majd lemásoljuk a másolatot <#idiota>#idiota>
Amúgy meg még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ha nem lenne ilyen k**va drága az eredeti CD, DVD, játék, programok stb stb akkor sokkal többen vásárolnák. És ha többen vásárolnák, npne a bevétel...
Amúgy meg még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ha nem lenne ilyen k**va drága az eredeti CD, DVD, játék, programok stb stb akkor sokkal többen vásárolnák. És ha többen vásárolnák, npne a bevétel...
Starcraft + Diablo III - esemve
Olyan áron kéne adni, hogy ciki legyen lemásolni!
Pl.: a Tesco-s és egy márkás tej között azért árban van különbség, mégse a Tesco-sat vesszük, mert ciki!
Pl.: a Tesco-s és egy márkás tej között azért árban van különbség, mégse a Tesco-sat vesszük, mert ciki!
Annyira nem értem ezt a szenvedést!
ha le lehet játszani onnantól kezdve védhetik bárhogy
Majd pont ezt nem törik fel
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
← ElőzőOldal 2 / 2