1317
-
#997 Érdekes feje van igy:D
-
#996 Törökország helyett megtartahattak volna valami tradícionális európai pályát:((( -
#995 na ez is jó verseny volt!
Törökországban még1 2ős győzelem!:) -
#994 na ja :D -
#993 :)))))))))))) -
#992 ennyi:) -
#991 régi hátterem:) -
DJ BP #990 mennyi digó egyrakáson :DD -
G_ArchAngel #989 -
#988 Kimi pólpozíció! :) -
#987 PÓL POZÉSÖN:P:) -
#986 mindig van:P -
#985 legalább volt mire fogni h miért iszol mi? :D -
#984 idáig részeg voltam sry:D
ünneopelés rulz:P
mély tiszteletem kubicának -
#983 -
#982 Így tovább -
#981 kihat a topic.
már malajziában is sikerülhetett volna:P de történetét ismerjük:)) -
#980 senki nem ír hogy ma kettős győzelem született? :) -
#979 csak Montezemolo,és ez lehet,hogy elég is lesz. bár nem hinném,hogy tényleg szükség van két dudásra egy csárdán belül... én is inkább a rosberg/vettel duót tartanám esélyesebbnek,bár utóbbi is érdekes,mert rá meg a BMWnek van opciós joga.
én szerintem ha massa csinál még 2-3ilyet,lehet mennie kell majd,hiszen csapatban is kellenek a pontok,és mint azt ma is láttuk,nem elég ha kimi nyer,mert a két mclaren(és a bmwk) mindig ott vannak. de az igaz,szezon eleje van még mindenhez... -
#978 Forza Ferrari!!
(nehogy Massa miatt bukják el a konstruktőrit...) -
#977 nekem massával sincs alapvetően problémám, bár mostanában egyre többet hibázik, lényeg h Alonsó ne jöjjön, de sztem a ferrari sincs nagyon oda érte.... -
#976 Én Vettelnek vagy Rosbergnek is örülnék. Vettellel már hírbe is hozták a Ferrarit, szal ki tudja... -
#975 sima verseny volt, hát massa meg pontpontpont -
#974 Na hát már én is kezdek affelé hajlani, hogy ezt a b****** Massat küldjék el zászlót lengetni, és hozzanak helyette valakit - Kivéve Alonsot -, mondjuk Kubicat. -
#973 SZÉP VOLT KIMI!!!
Massa meg... -
#972 jaja, jogos volt:) -
#971 a két merci 5 helyes büntit kapott, így "nyugodtabban" kezdődhet a rajt...
AVANTI FERRARI!!! -
#970 remélem jobban alakul a verseny mint 1 hete:) -
#969 én akkor még forgolódtam:P -
#968 én éjfélkor csináltam a cigit, be is aludtam :D -
#967 én haverommal ma reggel kicsit benéztük mert 4:30-kor már a tv elött ültünk:)
csakhát aztán rájöttünk hogy egy órát csúszik a közvetítés:)
erre tekertünk egy cigit és kezdődött is:D -
#966 csak az időmérőt, tegnap elaludtam 3kor :/ -
#965 Én! Én tegnap is felkeltem hajnalban, ma meg ugye kicsit később, mert a futam "csak" 5:30 kor kezdődött. -
#964 nah meik nézte reggel nagydrukkerek? -
#963 vesszetek má össze egy ilyen baromságon... -
#962 Nagyon nem volt az véletlen... -
#961 Ki mondta, hogy nem nézem. Mindig is Ferrari drukker voltam és leszek, de ez tény amit írtam.
Nagyon rossz példa? Jajj. Pont hogy a legjobb, mert csak véletlen volt, hogy nyert.
-
#960 Tavaly sikerült, nagggyon rossz példa.
Nagyon utálom amikor első futam után kárognak.
A igazi drukkerek nem állnak fel a TV-től akkor sem amikor 3-0ra vezet az ellenfél a 5. percben fociban...
A Ferrari a legjobb példa a fejlődésre és a hátrnyból feljövésre. -
#959 Én már nem ámítom magamat ilyenekkel.
Mindig ez van, elkúrják az elején, hogy nem baj, messze van még a vége. Aztán sikerül rögtön az elején olyan hátrányra szert tenniük, hogy utána már szopás lesz, mint pl. tavaly, meg azelőtt, stb. -
#958 Én azért nem törtem össze, ez semmi...