Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Gyerekek, ehhez a gyõzelemhez nincs mit hozzáfûzni, ez önmagáért beszél 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jeff Gordon
igen ebben igazad one. rénót nem szeressük... (sorry a reno fanoktól)
egyébként MS nek télleg átkéne adni valakinek a helyét, nagyszerû pilóta rengeteg mindent elért de senkise maradhat örökké a csúcson és az f1en kivül is vannak olyan sorozatok ahol szivesen látnák és emelné a sorozat szinvonalát. pl: DTM. nem lenne semmi egy újabb Hakkinen-Schumi párharc... jó lenne😊

The only speedometer is in your head.

MikX
Hát, jahh, szeretnék én is ilyen "szarban" lenni, mint Schumi 😄
Nem arért küzd, mert nincs lóvéja, csak mert jólesik neki, az, hogy nem nyer, biztos flusztrálja, de sztem nem életre halálra küzd már ezért, mindt a next generáció...

Deazért, Go Schumi!!!!
Forza Ferrari!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hát, azért nem kell leírni a ferrárikat! tavaj se voltak rosszak, csak nem a legjobbak!! 3. helyen végzett a csapat, szall azért nem nyerhet mindenki mindig!! és sumi is 3. volt szall... na de amugyis, eljön lassan a fiatalok ideje, rájkönennek gyünnie kéne ferráriba, és sztem sumi is abbahagyhatná... sok pénze van.. stb! na de õ szeret versenyezni! ja és új csapattársa suminak, Massa, nem egy nagy tehetség😛 na várom a köv meccset, és ha már nem a ferrári, akkor nyerjen a MERCI!😊) (utálom a renaultot)<#nevetes1><#nevetes1>

Jeff Gordon
Igazán jó ez a Banner. jobb mint az elõzõ....
egyébként MS és a Ferrari most ott lesznek az elején. én nekem nem õk a kedvenceim de azért f1 ferrari nélkül nem az igazi, márpedig tavaly olyan volt mintha pályán se lettek volna.

Go McLaren. :S:S

The only speedometer is in your head.

MikX
Nemcsak ott volt baj...
Mondjuk ki, hogy a híres taktikájuk sorra csõdöt mond, vagy van valami probléma, dehát mondjuk sztem ez várható volt elõbb-utóbb, mivel nem mehetett ez idõtlen idõkig, de akkor is rossz, én világéletemben Ferraris voltam, vagyok, de akkor is látom, hogy akárhogy is akarnak, ez sem hiszem, hogy a mi évünk lesz 😞
Meg most még itt van Schumi is...
MEg hogy jön-e Kimi... Szerintem mindenképpen jót tenne, ha jönne, a legtehetségesebbnak tartom a mezõnyben...

De akkor is FORZA FERRARI!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kit--Kat
mi is volt a fõ gond idõmérõn?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kirol
Hát úgy legyen!

Bandee1987
nem baj, San Marinóba új motorral, és egyéb finomságokkal érkezünk, az erõ velünk lesz!

ma is meglettvolna sztem a 3. hely ha nem esik ki Sumi...úgy jött már fel hogy senki nem állíthatta volna meg..., az idöméröre jobban oda kell figyelni

Alien
Így van <#vigyor> Hajrá Ferrari!! <#vigyor><#worship><#vigyor>

Bandee1987
Pontosan! Az ilyen idõkben kell igazán összetartanunk, és bíznunk a csapatban!
FORZA FERRARI!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Lteebee
Én csak azt tudom, hogy attól, hogy lemész a pályáról, még nem kéne szétesni az autónak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Ez övön aluli volt😄

Indianapolis?😊))

http://gaborszantai.co.uk/

JohnnySmith
Szerintem se kell szomorkodni!
Ausztrál nagydíjról meg csak annyi a véleményem (jó picit elfogult vagyok 😊) hogy ha Forma1-et akarnak akkor építsenek egy pályát. Az ausztrál kormány is bejelentette hogy több pénzt nem fog az F1-re szánni.
Vicc hogy ennyien elszáltak ráadásúl 2en Sumi,Montoya szerintem (akkor is) pálya hiba miatt.
Ron Dennis egyébként új fejlesztésekrõl beszélt amit versenyközben fognak újitani az autókon, szóval remélem hogy nem fals infot mondott. Elvégre õ szakember😊 Nem pedig PR-os 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lteebee
Lesznek idén méga dobogón, emiatt nem aggódom.
Ne csüggedj te se!

kirol
Én már nagyon szomorú vagyok.
Múlt évben végig szarok voltak, de én néztem, drukkoltam.
Gondoltam majd most 2006-ban csak lesz valami változás. De nem lett, nem lesz.
Sõt még hátrébb fognak kerülni, mivel a többi csapat feljött, lehagyta a Ferrarit.
A Ferrari mindig azt mondja, hát ez nem a mi futamunk volt, de át kell lépni rajta, a következõre kell koncentrálni.
Csak kár, hogy azon a következõn is rosszak, és ugyanezt mondják. Ha mind a tizenegynéhány futamon át akarnak lépni, akkor mire készülnek?

Hát persze mindezt csak a keserûség mondatja velem, de sajnos ez az igaz.
Bár úgyis nekik drukkolok, csak valahol szar érzés, hogy tudom, úgy sem lesz semmi jó számukra. Ez évben még dobogóra sem nagyon fognak kerülni.

Alien
Ez a mai nagyon nem a mi futamunk volt <#shakehead>

Alien
Uhh jól utoléri a Forma 1-es a többit 😊

JohnnySmith
Mit találtam LOL nem egy mai darab, de aranyos😊)
Fiat vs Ferrari 550 vs Ferrari F1

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

kirol
Hát ez a mai futam sem volt sajnos a miénk. Akkor mi lesz legközelebb, amikor a ferrarinál lesz (jóesetben) 2 futamos motor, Alfonzónál meg új.

Bandee1987
már veszem is meg 😛

Sznoboknak, elvakult rajongóknak - telefon, fényképezõgép mellé...😊

Bandee1987
hát igen. De nem is lehet ránk gyakran mondani, hogy a motor szarakszik. Izgalmas lesz a holnapi futam. Viszont jó, hogy Alonso sem a legjobb helyrõl indul neki a futamnak.

kirol
Ajj,jajj. Hát nem túl rózsás a helyzet.

kirol
Nam valami gyémánt cég lesz afõszponzor?

JohnnySmith
Jövõre a Ferrarinál a Martini Racing lesz a fõszponzor a vodafone helyett. Szvsz sokkal jobban örülök egy olasz fõszponzornak, raádásúl a rallyban a Lancia Delta világbajnok volt Martinivel és a DTM-ben pedig az Alfa Romeo 155 volt bajnok velük😊

sztem nem kell aggódni, még1x nem lesz ekkora pechünk, Malaysia amúgy is fekszik, vagy nem?😄

kirol
Remélem hétvégén még jobb lesz Schumi, és Massa sem csúszik majd ki.

Bandee1987
igencsak, ott elvesztett pár tizedet, és annyi pont elég lett volna, hogy alonso képtelen legyen bedugni az orrát...

Kit--Kat
sõt, biztosan

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a 2. box kiállás után, meg mielõtt kiment volna Alonso Sumi hibázott egy kicsit...mondom, ha ezen fog múlni....hát lehet h azon múlt...

kirol
Ha Massa nem pördül ki Alonso elõtt és feltartja egy kicsit, akkor Schumi nyerhetett volna.
Az viszont szomorú, hogy enélkül nem tudott.<#rinya>
Amikor már csak 5 kör volt hátra, teljesen rajta volt Alonson, gondoltam, na most jön a nagy meccs, erre 10 mp múlva leszakadt és ennyi volt.

Remélem a jövõhéten Ferrari gyõzelem lesz!

kirol
Nagy derbi volt ez a mai.
Csak kár, hogy Schumi nem ért 0,3 mp-el hamarabb a kanyarba Alsonso elé.
Na majd jövõ héten.

Bandee1987
ja, már mérföldekkel a lekörözött elõtt mutogat...azt hiszi mindenki hülye, és nem látják õt.

Lteebee
Nem tudom, mi a gond.
Nem gondolhatta, hogy bárki is látja, mit mutogat.

Én is idegesnek látszom, ha vezetek, de ez csak extrovertált magatartás szvsz.
Amúgy ha jól emlékszem, kifogásolta hogy nem lobogtatják a zászlókat a lassúaknak.

Kit--Kat
Én azt nem értem mi a faszt mutogatt Alonso a lekörözötteknek, ez mit képzel magáról, azt hiszi hogy neki bármikor bármit lehet és õ az Isten, elõle lekell takarodni a homokágyba?!

Bandee1987
Nem baj gyerekek, legközelebb megnyerjük! 2 pont hátrány az semmi. Az autó jó, már csak a taktikán kéne finomítani. Ja, meg azt a sûritett levegõjû nyavaját jó lenne rendberakni...mert a konstruktõri vb-n viszont kellenének a pontok...

nah 1 mp ^^

Remélem rajt-cél gyõzelem lesz nem kell ide izgalom =D =D

Bandee1987
Vásároljon csak, ha akar. Aztán mindenki egybõl nekiugrik a Ferrarinak...

Bandee1987
4 órán belül minden kiderül.

Lteebee
A gumi még érdekes lehet.

Meg az is izgalmas, hogy mozog-e az a hátsó szárny.

a holnapi nap kiderül hogy a ferrari mennyire képes de én még azért megvárom a
következõ futamot is és akkor mondok vélemény a ferrariról és a gumikról de kijelenthetem hogy a Ferrari a király és a tagok
Alien
Na így kell az évet kezdeni <#worship><#worship><#taps><#taps><#vigyor><#vigyor>

Japep
A Ferrari azzal tért vissza, hogy elfoglalta a teljes elsõ rajtsort, Schumacher pedig beállította Ayrton Senna 65 pole pozíciós rekordját.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
<#taps><#taps><#taps>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bandee1987
<#taps><#taps><#taps>