Ferrari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
egyébként MS nek télleg átkéne adni valakinek a helyét, nagyszerû pilóta rengeteg mindent elért de senkise maradhat örökké a csúcson és az f1en kivül is vannak olyan sorozatok ahol szivesen látnák és emelné a sorozat szinvonalát. pl: DTM. nem lenne semmi egy újabb Hakkinen-Schumi párharc... jó lenne😊
The only speedometer is in your head.
Nem arért küzd, mert nincs lóvéja, csak mert jólesik neki, az, hogy nem nyer, biztos flusztrálja, de sztem nem életre halálra küzd már ezért, mindt a next generáció...
Deazért, Go Schumi!!!!
Forza Ferrari!!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
egyébként MS és a Ferrari most ott lesznek az elején. én nekem nem õk a kedvenceim de azért f1 ferrari nélkül nem az igazi, márpedig tavaly olyan volt mintha pályán se lettek volna.
Go McLaren. :S:S
The only speedometer is in your head.
Mondjuk ki, hogy a híres taktikájuk sorra csõdöt mond, vagy van valami probléma, dehát mondjuk sztem ez várható volt elõbb-utóbb, mivel nem mehetett ez idõtlen idõkig, de akkor is rossz, én világéletemben Ferraris voltam, vagyok, de akkor is látom, hogy akárhogy is akarnak, ez sem hiszem, hogy a mi évünk lesz 😞
Meg most még itt van Schumi is...
MEg hogy jön-e Kimi... Szerintem mindenképpen jót tenne, ha jönne, a legtehetségesebbnak tartom a mezõnyben...
De akkor is FORZA FERRARI!!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA FERRARI!!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
http://gaborszantai.co.uk/
Ausztrál nagydíjról meg csak annyi a véleményem (jó picit elfogult vagyok 😊) hogy ha Forma1-et akarnak akkor építsenek egy pályát. Az ausztrál kormány is bejelentette hogy több pénzt nem fog az F1-re szánni.
Vicc hogy ennyien elszáltak ráadásúl 2en Sumi,Montoya szerintem (akkor is) pálya hiba miatt.
Ron Dennis egyébként új fejlesztésekrõl beszélt amit versenyközben fognak újitani az autókon, szóval remélem hogy nem fals infot mondott. Elvégre õ szakember😊 Nem pedig PR-os 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ne csüggedj te se!
Múlt évben végig szarok voltak, de én néztem, drukkoltam.
Gondoltam majd most 2006-ban csak lesz valami változás. De nem lett, nem lesz.
Sõt még hátrébb fognak kerülni, mivel a többi csapat feljött, lehagyta a Ferrarit.
A Ferrari mindig azt mondja, hát ez nem a mi futamunk volt, de át kell lépni rajta, a következõre kell koncentrálni.
Csak kár, hogy azon a következõn is rosszak, és ugyanezt mondják. Ha mind a tizenegynéhány futamon át akarnak lépni, akkor mire készülnek?
Hát persze mindezt csak a keserûség mondatja velem, de sajnos ez az igaz.
Bár úgyis nekik drukkolok, csak valahol szar érzés, hogy tudom, úgy sem lesz semmi jó számukra. Ez évben még dobogóra sem nagyon fognak kerülni.

Fiat vs Ferrari 550 vs Ferrari F1
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az viszont szomorú, hogy enélkül nem tudott.<#rinya>#rinya>
Amikor már csak 5 kör volt hátra, teljesen rajta volt Alonson, gondoltam, na most jön a nagy meccs, erre 10 mp múlva leszakadt és ennyi volt.
Remélem a jövõhéten Ferrari gyõzelem lesz!
Csak kár, hogy Schumi nem ért 0,3 mp-el hamarabb a kanyarba Alsonso elé.
Na majd jövõ héten.
Nem gondolhatta, hogy bárki is látja, mit mutogat.
Én is idegesnek látszom, ha vezetek, de ez csak extrovertált magatartás szvsz.
Amúgy ha jól emlékszem, kifogásolta hogy nem lobogtatják a zászlókat a lassúaknak.
Meg az is izgalmas, hogy mozog-e az a hátsó szárny.
következõ futamot is és akkor mondok vélemény a ferrariról és a gumikról de kijelenthetem hogy a Ferrari a király és a tagok
CHELSEA FOOTBALL CLUB