1317
  • MikX
    Nálamis, majdnem...
    Én 21 vok...
  • Kit--Kat
    lehet az elszakított ikertesód találtad meg:)
  • Alien
  • kulabácsi
    dettó, még az életkor is kb stimmel:)))
  • Bandee1987
  • Alien
    Kb mintha én írtam volna ezt a hozzászólást, úgy látszik több közös van bennünk :) Nemcsak a nevünk (ugyanis én is Bandi vagyok:)) és korunk (most töltöttem be a huszat nyáron) hanem a Schumi iránti óriási tisztelet és neki valló drukkolás is :) Én is kb 94-95 óta drukkolok neki, persze akkor még nagyon kicsi voltam én is, de az évek során egyre jobban drukkoltam neki, és mindig néztem a versenyeket, tengerentúli futamoknál felkeltem reggel, ha este volt akkor néztem este, időmérők, versenyek.... Mindig, minden helyzetben neki drukkoltam és nagyon örültem a győzelmeinek, felejthetetlen pillanatokat okozott. Most titkon reménykedtem, hogy marad még egy évig, de már lehetett látni Montezemolo, Jean Todt és a többiek arcán, hogy mit is fog bejelenteni Schumi :( Amikor kimondta, a könnyeimmel küszködtem... Hihetetlen sportember, iszonyatosan nagy egynéniség aki egy borzasztó űrt fog hagyni maga után, számomra a forma1 már teljesen más lesz, nem lesz kiért várnom a márciusi a szezonnyitót, nem lesz kiért várnom a hétvégi futamokat, drukkolni az időmérőn, hogy minél jobbat menjen, drukkolni érte a versenyen, nem, lesz értelme a korai versenyeknél felkelnem.... Lezárult egy fantasztikus és csodálatos korszak, és azt hiszem sokunknak szép pillanatokat okoztott Schumi egész személyisége. Engem sosem érdekelt a sok antidrukker, én tudom, hogy a sporttörénelem egyik, ha nema legnagyobb alakja fog idén elbúcsúzni, maga mögött hagyva egy megismételhetetlen pályafutást. Remélem, hogy a nyolcadik is meglesz :)

Nagyon köszönünk mindent Schumi és további sok sikert és szép életet kivánok a továbbiakban!
  • kulabácsi
    persze ez egyértelmű
  • Bandee1987
    hát igen :)
  • Japep
    Persze, én is így vagyok ezzel, de tudtuk, hogy egyszer eljön az idő, amikor Schumi nem lesz többet a forma1-ben és szerintem inkább a csúcson hadja abba, nem úgy mint Villeneuve aki csak szenvedett... Ezt csak az igazán nagyok tudják megcsinálni, hogy akkor fejezzék be, amikor még ők a sportág "királyai"!
    Én csak örűlni tudok annak, hogy láthattam őt versenyezni! Milyen sz@r lenne, ha 10 évvel később születtem volna és csak hírből tudnám ki volt az a Michael Schumacher!
  • hunbasser
  • kulabácsi
    dettó ez a véleméynem!!! sztem soha senki nem fogja tudni visszaadni ezt az érzést
  • Bandee1987
    De értsétek meg: hiába győz Felipe jövőre - igaz, hogy nagyon fogok neki örülni - de ez mégsem ugyanaz az érzés, mint amikor Schumi elsőként elhalad a kockás zászló előtt, meg amikor fellép a dobogó legfelső fokára, és ugrik egy nagyot...nem az az érzés. Évek kellenének ahhoz, hogy valaki is visszaadja ezt az érzést rajta kívül. Én, kis pudlipöcsként 95-96 táján elkezdtem neki drukkolni, és most, pár hónappal a 20. születésnapom előtt hagyja abba. A fiatalkorom nagyrészét meghatározta. Amikor általános iskolába jártam még 98-99 környékén én és egy barátom drukkolt csak neki az osztályból, mert a többiek mind hakkinen drukkerek voltak, de mi 2-en kitartottunk mellette és a csapat mellett!!! Milyen nehéz idők is voltak azok...Aztán ott volt a 2000-es évad, az micsoda nagyszerű év volt!
    És most itthagy minket 8(?) világbajnoki címmel a háta mögött...Volt is egy felirat a monzai pályánaz egyik nézői szektorban: Schumy, don't go! We need you!
    Milyen jó volt ezt látni...
    Szal összegezve: Schumi olyan érzéseket hozott ki belőlem, amiket Felipe Massa, Kimi Räikönnen vagy más pilóta nehezen adhat vissza, bármilyen jók is, és bármennyire is kedvelem őket. Nem tudom, hogy valakinek is drukkolni fogok e még ilyen szinten valaha.
  • Japep
    Hát ja, van egy stílusa az biztos! Ezt meg kell szokni, ő biztos nem fog ugrálni a dobogón, meg pezsgőzni mint Schumi! De majd ha Massa nyer...
  • hunbasser
    én kimit azért nem csipázom,mert emlékszem rá,h az első dobogós helyén(2. volt)
    nem is örült egyáltalán.sztem majdnem el is sírta magát,h nem első lett.tudjátok,azzal a bamba fejével bámult ki a fejéből,olyan volt,mint akit akkor keltettek fel álmából...
    schumi meg minden futamgyőzelmének úgy örült,mintha az első lett volna
  • Japep
    Nekem egyébként Kimivel nem volt sosem bajom, még akkor sem mikor nyert Schumi előtt, csak ezt a buzi alfonsot utálom de nagyon...
    Persze hozzám is közelebb áll Massa, de nem lesz gond elfogadnom őt sem!
    Arra leszek kíváncsi, hogy Schumi marad-e a forma1 és a Ferrari közelében, vagy végleg megunta az egészet?!
  • Japep
    Én meg egyszerűen nem is tanultam! :DDDD
  • Japep
    Az a baj, hogy nekem még futamom sincs meg itthon amit majd tudnék néha nézegetni! Mikor megtudtam például, hogy Zidane vissza fog vonulni, eldöntöttem, hogy leszedem az utolsó meccsei egyikét (szerintem a brazilok elleni a legjobb)!
    Most is jó lenne szerezni valahonnan egy-két jó futamot!
  • hunbasser
    látod,én ezért tanultam már délelőtt...
    jövőre massanak fogok drukkolni,ő kiérdemelte nálam a szimpátiát,már 2-3 évvel ezelőtt is
  • kirol
    Hát számomra teljesen egyértelmű, hogy kinek drukkoljak kettejük közül.
    Természetesen Massa-nak.

Kimit kicsit utálom a flegma stílusa miatt.
  • Bandee1987
    2 órával ezelőtt elmentem tanulni...nem sikerült...folyton az jár az eszemben, hogy mi lesz velünk jövőre. Mert az egy dolog, hogy jön Kimi, de azt az űrt, ami Schumi távozásával keletkezik a szívünkben, senki nem fogja tudni (legalábbis jóideig) kitölteni...Visszatérni már nem hiszem, hogy fog, bár kitudja...
    Kérdem én: most mi lesz a több millió Schumi-fannal?(köztük velem is?)Mert igaz, hogy Ferrarisok is vagyunk, de jövőre nem tudjuk hova tenni majd az érzéseinket. Kine drukkoljunk inkább? Kiminek? Felipe-nek? Vagy mind a kettőnek ugyanolyan erővel? Nem tudom...nem tudom, hogy mi lesz...Gyerekek, élvezzétek ki ezt a 3 versenyt még...mert jövőre télleg nem tudom majd hova tenni igazán magamat. Persze, Ferrari drukker vagyok...de számomra az évek során kialakult, hogy Michael Schumacher és Ferrari az nem két külön dolog, hanem valami egy hatalmas. Most mitévő legyek?
  • mflex #497
    Biztosan segíteni fog és remélem egyszer még visszajön ,ahogy azt Lauda is tette!
    Talán...
  • Dexantreal
    Hmm, valamit elszúrtam mert kimaradt ez belőle:

[szín=red]Köszönjük azt a sok csodálatos évet, amit Ferrari-s éveid alatt nekünk nyújtottál és remélem a visszavonulásod után töltött napjaid is kellemesen telnek majd![/szín]
  • Dexantreal
    Igen, télleg:

[szín=redKöszönjük ezt a sok csodálatos évet Michael Schumacher, amit teremtettél a Ferrari-s éveid alatt és remélem, hogy visszavonulásod utáni időszakok is kellemesen telnek majd![/szín]

Vagy esetleg majd segít a csapatnak
  • mflex #494
    Ez sajnos igy igaz!
    Én nagyon reménykedtem benne ,hogy marad még legalább 1 évet,de sajnos meghozta ezt a döntést ami nagyon nehéz lehetett neki,szinte a sírás fojtogatta ha jól láttam az arcát.
    Következő 3 versenyét dvd-re rőgzítem az biztos!

[szin=red][hatalmas]Hajrá Sumi és mindent köszönünk!!!
  • Dexantreal
    Visszavonul Michael Schumacher. Ő volt nagy kedvenc amióta csak a Forma-1-t nézem. Kb 1998 óta. Szóval nagyon szívemhez nőt és remek pilóta, sok jó adottsággal és hát sajnálom hogy abba hagyja. Olyan sivár lesz nélküle a Forma-1. Nah de azért a Ferrarinak továbbra is szurkolni fogok. Mert eredetileg Michael Schumachernek szurkoltam és utólag lett kedvencem a Ferrari. Csak Raikkonennel nehezen fogok megbarátkozni.

Michael Schumacher éljen mindörökké!
  • Kit--Kat
    Michael Schumacher: RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Én megköszönöm neki a szép éveket, sajnos 1 nagy korszak lezárul....
    És soha nem lesz már ugyanolyan mint régen...
  • MikX
    Forza Ferrari!

Köszönjük Schumi!

Kétségtelen, hogy a Forma1 legnagyobbjától búcsúzunk, aki megtett mindent, és nemcsak magáért, a Ferrariért is, én mióta eszemet tudom neki drukkolok, és most tény, hogy jövőre egy másik ferrari lép pályára, Kimivel, aki meggyőződésem, hogy méltó utódja lesz a legnygyobbnak!
    Köszönjük Scumi, mindent!

(Ui: Mint látszik 8-szor hajoltam meg, mégha nem is jön neki össze, az én szememben övé a 8.vb cím, de nagyon szorítok neki!)
  • hunbasser
    Michael előtt én is meghajlok
  • Count Adyn
  • Bandee1987
    :(((((

SCHUMI:
  • kulabácsi
    sztem kimi méltó utód, meglegyen idén még suminak a világbajni cím, és akkor aztmondom h ez így szép
  • kirol
    Hát gondoltam, ha esély van rá, hogy most VB-lesz, akkor visszavonul.
    Amikor Alfonso kiesett, már tudtam, hogy bizony befejezi.
  • hunbasser
    :(
  • Japep
    Hivatalos: Michael Schumacher visszavonul!

Ahogyan arra számítani lehetett az évad végén a Formula-1 egy újabb jelentős alakja búcsúzik a sporttól.

A Ferrari a Kimi Räikkönen – Felipe Massa párossal indul az elkövetkezendő esztendőben

"Ez egy különleges nap a számomra, és nagyszerű, hogy ez a nap így ér véget, figyelembe véve a világbajnokságot. Sokat beszéltek már a jövőmről, és azt hiszem a minden rajongó és autósport kedvelő sokat várt erre a pillanatra. Ez a megfelelő pillanat. Ez volt az utolsó versenyem Monzában. Az évad végén visszavonulok a sporttól. Minden pillanatát - a jót és a rosszat is – élveztem. Köszönettel tartozom a családom, apámnak, elhunyt édesanyámnak, a feleségemnek és a gyermekeimnek. Ők mindig támogattak, és segítettek abban, hogy sikeres legyek ebben a sportban. Köszönöm a Benetton fiúknak, a Ferrari munkatársainak, és mindenkinek, akik időközben a barátaimmá váltak. Egyszer ennek a napnak is el kellett jönnie, és ez a pillanat most érkezett el. Felipe nagyszerű csapattárs, és hogy ő is meghozza a döntését, nekem is döntenem kellett. A csapat majd elárulja, hogy ki lesz az utódom. Most az utolsó három győzelemre szeretnék koncentrálni, és a bajnoki címre. Köszönettel tartozom mindenkinek aki pályafutásom során támogatott engem." – nyilatkozta Schumacher a sajtótájékoztatón.

• hunbasser
  • Japep
    KIESETT ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kulabácsi
    persze h nem, sztem sem tartotta fel, csak vhogy én nagyon rühellem alonsot, kimivel pl semmi bajom, meg úgy egyébként sem senkivel, de alonso az.....
  • JohnnySmith
    Jó azért ennyire ne legyünk már szemellenzősek..... meg elvakultak.
    Egyébként Forza Ferrari meg Schumi!
  • kulabácsi
    egyírészt, meg az összes szabálymódosítás amit sumi és a ferka ellen elkövettek az elmúlt években csakhogy megállítsák őket....ennyi sztem kijárt, és Csalonzó stílusát meg annyira nem bírom h megérdemli, sztem ki se jöjjön a versenyre:)
  • Japep
    Ja, a forma1 nem lenne igazi nélküle!!!