Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Ohhh Barichello miért nem hitted azt hogy ha MS mögötted van akkor el kell engedni 😄DDDDD
NA mind1 szép volt!
Forza Scuderia Ferrari 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

kikéne lökni legalább a köcs alonsót hamár ugyse lesz pont 😊, csak óvatosan 😄

JohnnySmith
OKOK 😊))
Tegnap olvastam az F1 topikban hogy "a ....drogbáró" 😊)) ez nagyon megragadt 😊

Szerintetek most mi lesz? Biztos hogy elindúlnak, abban már nem vagyok biztos hogy feleslegesen kockáztatják az autók,motorok épségét(habár asszem köv versenyen új motorral indúlnak).Jó mondjuk Massa ha gondolja végig mehet végülis õ valóban hibázott...
Mert ugye valljuk be nem sok esély még a pontszerzésre sem...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Bandee1987
ne szégyenítsd meg a brazilokat Montoya nevével 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

JohnnySmith
ohh jah igen 😊

Kit--Kat
Nem, rosszabb, kolumbiai!!!!<#wow2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

JohnnySmith
A brazil drogbáró 😄DD (javíitva kolumbiai) 😊))

Bandee1987
hát Montoya tuti 😊

Kit--Kat
Gondolom Montoya, Alonso és Barrichello volt az a néhány versenyzõ<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
pikpak törlik, nyugi

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bandee1987
"Kérdés: Megkérdeztek néhány versenyzõt és mindenki azt mondta, hogy szándékosan tetted. Hogyan reagálsz erre az ellenséges hangulatra?"

Schumi tegnap esti nyilatkozata, még a döntéshozatal elõtt:
"Valószínûleg fõleg azokat kérdezték, akikkel nem vagyok feltétlenül jóban. Évek óta ugyanazokról az emberekrõl van szó. Ha évekig sikeres vagy, akkor sokan megpróbálnak kikezdeni és erre minden lehetõséget megragadnak."

Itt az igazság...<#eljen><#eljen><#eljen>

Pharaoh
Sose értettem miért kell ilyen kamu személyeknek reglni a iwiw-en és ki az aki felvestz õket.

de hogyan állapítják meg hogy szándékos volt, vagy sem?....

sferrari
Akit érdekel :
Ferrari az iwiwen:
Név: Scuderia Ferrari
mail: [email protected]
rajongók vegyétek fel minnél többen 😊!

http://f1ferrari.hu

sferrari
és ebbe mi a lol 😞

http://f1ferrari.hu

Pharaoh
LOL

A két Ferrari a mezõny végérõl indul majd, amivel negatív rekordot állítanak fel, ugyanis hasonlóra az olasz istálló eddigi 50 éves Forma-1-es történelme során még egyszer sem volt példa. A vörösök eddigi legrosszabb rajtfelállása az 1980-as Brit Nagydíjon "született", akkor a 19. és 23. helyrõl indultak a Ferrarik.

JohnnySmith
Gondolom tudja már mindenki de azért:

Michael Schumacher az utolsó helyrõl rajtol holnap!

"Michael Schumacher elveszítette a Monacói Nagydíj idõmérõ edzésén elért pozícióját. A hétszeres világbajnok a Rascasse kanyarban elfékezte magát, majd leparkolta a Ferrarit. A versenybíróság az edzést követõen vizsgálni kezdte az ügyet, majd úgy határozott, hogy a vitatott manõver miatt a huszonkettedik pozícióból kell rajtolnia."

" Az FIA késõ esti döntésének következtében a német pilóta valamennyi idejét törölték. A versenyszabályzat 116-es paragrafusának értelmében "ha egy versenyzõ az idõmérõ edzés alatt szándékosan megáll a pályán, és ezzel - a versenybíróság megítélése alapján - akadályozza a vetélytársakat, valamennyi idejét törölni kell." A 112-es paragrafus értelmében fellebbezésnek helye nincsen."

Formula.hu

Bandee1987
Ahogy megláttam, hogy Schumi elhibázta a kanyart, tudtam, hogy másodperceken belül elkezdik fikázni a Ferrarit a világ minden pontján...

MikX
Hát, csúnya? Hogy érted hogy csúnya?
Engem is azzal b***ogattak, hogy direkt volt, de hát nem tom... sztem nem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JohnnySmith
Csúnya volt a vége, de a lényeg hogy pole position a miénk 😄

MikX
Nahh, ezt már láttam, éés, hát nemnyertünk, de nem bánkódok, nincs még itt a vége, egy jó verseny volt...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Igaz!! Rettegj Alonso Rettegj Renault! FERRARI POWAH
Kit--Kat
<#integet2><#worship><#gonosz1>

Alien
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Kit--Kat
Jövõre meg remélem jön Kimi.

Japep
Rettegj Alonso!!!
Akárcsak a régi szép idõkben!
😊)))))))))))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MikX
Egyébként az a vicces, hogy ezt sem láttam, meg az elõzõt sem, szal be kell szerezzem vhonnan, idegesítõ, hogy mindíg ezekrõl maradok le, ahh...

MikX
Úgylegyen... 😄

Bandee1987
Mostantól kezdve minden f1-es hétvégének a legvégén ezt szeretném látni:

😊

kirol
Szép volt, az biztos!
Csak így tovább!

Bandee1987
Hát ezt megnyertük 😊

Hajrá Schumi! Hajrá Ferrari! 😊

Magnumrolcsi
Kit--Kat
valószínû, csak gond annyi, hogy NINCS ha

Lteebee
Gyk.: úgy értette, normális az a pálya, ahol lehet elõzni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

JohnnySmith
"Imolában nagyon nehéz elõzni, ha a másik nem hibázik, lehetetlen, és Schumacher nem hibázott. Normális pályán, normális körülmények között mi nyertünk volna" - nyilatkozta magabiztosan Alonso

Az mit jelent hogy normális pálya, normális körülmények?
idióta

JohnnySmith

Luxusautó shown F1-2000

Képek Vezess.hu

Kit--Kat
IMOLA!!!

kirol
Talán a reklámtörvény miatt volt letakarva.

Kit--Kat
Furcs volt újszponzorral a futam.
Ha jól emlékszem, tavaly még Marlboro volt.

Alien
Igen igen igen <#vigyor><#worship><#vigyor><#worship><#vigyor><#worship><#vigyor> Mostmár csak ilyeneket szeretnék látni <#vigyor>

Japep
Remélem a következõ futamot is nyerjük!!!
Már nagyon hiányzott a piros szín a dobogó tetejérõl!
Schumi a legjobb!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MikX
Go Schumi, go!!!

Forza Ferrari

Kár hogy ki kellett hagynom a futamot... 😞

Szép volt ez a mai:o)

Yang: Skandi- senior shao wari

oneal1
végre!!
ideje volt már gyõzni!😊

!Forza Ferrari!

Bandee1987
látszik, hogy az irigység szól belõled<#mf2><#bee1>

Az idióta....<#hehe><#idiota><#ravasz1><#bee1><#vigyor>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Bandee1987
HOHÓ! 😊

Bandee1987
pontosan 😊))

és velünk volt 😄

kirol
Nagyon király futam volt. És végre gyõztünk! <#taps>