Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Nekem az tetszett, ahogy felevenítették a VB döntõben a franciverést és az orruk alá dörgölték újra<#vigyor1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nézzetek be ide:Elõre F-1

F-1 1950-napjainkig.

Adatok,képek,stb...
hunbasser
te minden hsz végén szöszölsz,h bevágd a userbart,vagy van vmi módszered?

ReaL MaDRid x siempre

Trade
ez az Nagyon koszi!!

MikX
Ja, én is arra tippeltem legelõször...
Elég sokat hallgatom, bár nem at eredetit, hanem a Chris Liebing remixet... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Japep
The White Stripes - Seven Nation Army

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
elõször a verdi-aida volt,aztán pedig az olasz himnusz

ReaL MaDRid x siempre

Trade
ez az olasz Himnusz?De en nem arra gondolok.Azt hiszem az olasz foci csapat is ezt enekelte a vb donto utan

Internazionale?

http://gaborszantai.co.uk/

Trade
Hello'

Nem szeretnek alkalmatlankodni a topicban de nem tudja vki annak a zenenek a cimet amit Schumi dudolt(a szerelok is enekeltek) amikor ment befele merlegelni.
elore is nagyon koszi

Japep
Fontos teszt elõtt áll a Ferrari

„Ez egy rendkívül lényeges teszt lesz a számunkra, ahol az egyik legfontosabb feladat a következõ három futamra történõ gumiválasztás lesz majd." - nyilatkozta Schumacher. „Mindezek mellett természetesen a lehetõ legalaposabban fel szeretnénk majd készülni a soron következõ futamokra, mint például a Német Nagydíjra. A csapat minden egyes tagja kellõ motivációval rendelkezik, de mindenképpen szükségünk van az „ágaskodó lovacska" minden erejére ahhoz, hogy megnyerjük a világbajnoki címet." - tette hozzá bizakodva a Ferrari német pilótája.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
ne általánosíts(lehet h a kocsmában lévõ 50-60 éves faszok így vannak vele,de pl én nem,és úgy látom bandee sem,mondjuk én nem vagyok akkora ferrari fan,h többesszám elsõ személyben beszéljek,én csak a Real Madriddal vagyok így,bár azért eléggé szeretem a ferrarit,éppen azért is,mert már 5 éve koromban is ferraris voltam 😊)

ReaL MaDRid x siempre

Bandee1987
igen, ezért módositottam utolag a hozzászólásom...

nem tudom, én mindig többes számot emlitek. azt pedig soha nem mondtam, hogy én miattam nyert a csapat...én csak bíztam benne, hogy nyer.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nem-nem, félreértesz...

itt csak a többesszám/egyesszám használatáról beszélek...
mi, magyarok így szoktuk, pl. nyer a válogatott, akkor azt mondjuk meccs után a kocsmában: "de jól játszottunk, hogy megvertük õket", ha veszítenek: "szarok voltak a fiúk"...

itt nem arról van, szó, hogy nem drukkoltál, hanem arról, hogy nyelvtanilag úgy alakítjuk (mi, magyarok) a mondatokat, mintha a POZITÍV eredménynek mi is a részesei, elõidézõi lennénk, míg a NEGATÍVBÓL szeretünk kimaradni...😊

én is így vagyok vele...emléxem egy versenyre 96ból, (milyen rossz év volt...) a felvezetõ körben elfüstölt a masina...már nevettünk rajta apámmal(mondjuk akkor még csak 8 voltam)de szurkoltunk, és sírtunk, de örültünk is egyben, ha jól sikerült egy futam

Bandee1987
Én mindig többes számban szoktam beszélni a csapatról, mert ha a csapat örül, akkor mi drukkerek is örülünk, ha a csapat veszít és szomorú, akkor mi is szomorúak vagyunk. Ne kötözködj feleslegesen plz 😊

hunbasser
na látod,ez pl NÁLAM nem így van.ha veszít a kedvenc futballcsapatom,akkor kikaptunk,ha gyõz a kedvenc csapatom,akkor nyertünk.
bár én nem érzem magam akkora f1 fannak,azért túlzás lenne már,h erre rámondjam h nyertünk,dehát sztem bandee elég nagy fan,eléggé szereti ahhoz a ferrarit,h a csapat része ezenáltal.mert ugye egy futballklubhoz is hozzátartoznak a szurkolók,gondolj bele,h élnének meg a klubok szurkolók nélkül...

ReaL MaDRid x siempre

nem, hanem általában az asszony húz fel MKB Veszprém meccs után, de azóta észrevettem, hogy minden magyar akkor érzi magát a csapat tagjának, ha nyernek...

DJ Bee18
most mit kell kötözködni? Rosszul aludtál? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

nem kell általánosítani

pontosan Te melyik kereket cserélted?

vagy csak a chipses zacsit ráztad a TV elõtt?😊

Jó magyar szokás:
Gyõz a csapat = "Gyõztünk! Jók voltunk!"
Veszít a csapat = "Bénák voltatok!"

hunbasser
húú,szépen csinálta az elején massa

ReaL MaDRid x siempre

persze, csak ha mindig 2 pontot tudunk csak hozni rajta...

Bandee1987
Most az a lényeg, hogy beérjük Alfonzót és a Rönót.

Massáért kár, de majdcsak jobb lesz

Bandee1987
gyõztünk is ma 😊

MikX
Nahát, ez a verseny nagyon tetszett!
Bár az tény, hogy csak 2 pontot hoztunk Alfonzón, de az a tény, hogy rongyá vertük a rönót otthon, ez nagyon jó! 😛
És külön gratula Massának, mégjobb lett volna, ha 2.lesz, megérdemelte volna!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hunbasser
jól beszélsz 😊

ReaL MaDRid x siempre

Bandee1987
Azért elég szép, hogy itt a Michelin és Renault pályán így elpicsáztuk õket az idõmérõn 😊

FORZA FERRARI!!! GYÕZNI FOGUNK MA!!!

De láma vagyok,csak most tünt fel,hogy ilyen topic is van

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

motorral pilótával az utóbbi pár évben sohasem volt gond............

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Japep
Ja szerintem kár volna érte, ha jövõre kitennék! Lassan beleszokik a csapatba és már egészen jól nyomja!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

még ne kiabáljuk el azért, de bíztató a helyzet

kirol
És Massa is jól teljesít végre!

Japep
Úgy tûnik, hogy az amerikai gyõzelem nem csak a gumik miatt történt, hanem mostmár a kocsi is kezd a régi lenni! Már éppen ideje volt! Ha az éven nem is de jövõre már biztos 100%-os lesz az autó és visszatér az "unalmas" Ferrari fölény!!!
Kezd helyreállni a rend!Az van elõl akinek kell!<#eljen><#nevetes1><#taps>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sz=ep volt a verseny, de tetszett meg Trulli + Liuzzi is

Yang: Skandi- senior shao wari

Bandee1987
szép volt fiúk! 😊

kirol
Hát szerintem az azért gyanús egy picit, hogy olyan hátul van. Várjuk meg az estét.
Viszont Massa -nak hoznia kellene a gyorsaságát a futamon is, hogy minél több pontot veszítsen Alfonso.

az sem rossz megoldás, csak ne kapjon pontot

inkább ne, kapjon kört - kettõt...😊

reméljük 😊

Kit--Kat
Remélem nagy idegességében az 5. helyen falnak vágja a kocsit😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Japep
Ma nagy Alonsoverés várható!!! 😊))))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MikX
Hát már kell is!!

JohnnySmith
Na egy kis F1 😊
Ferrarik indulnak az elsõ sorból Indianapolisban!
1 M. Schumacher Ferrari 1:10.832
2 F. Massa Ferrari 1:11.435
3 G. Fisichella Renault 1:11.920
4 R. Barrichello Honda 1:12.109
5 F. Alonso Renault 1:12.449

Most már csak nyernek 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

sferrari
kászül azoldal de még mindig nincs designer nem tudtok ötleteket hol lehet találni? (tudom hogy nem ide tartozik bocs)Sferrari

http://f1ferrari.hu

hallatlan bazze,amit a világ mûvel Michaellel meg a csapattal...<#falbav>...remélem hamar belátják,h Michael ártatlan...

sferrari: a linket majd du-tán megnézem

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sferrari
Sziasztok !

Egy ferraris rajongói oldalhoz keresek embereket !
Az oldal kizárolag a Forma 1-es ferrari csapatról szólna képek hirek videók, történelem stb.
Mivel én nem értek a web design kellene egy olyan ember aki ért témához és egy minõségi oldalt össze tudna hozni ! Továbbá keresek olyanokat akik a napi heti frissitésben segítenének 😊
Fentebb leirtam hogy nem értek a weblap készítéshez ez az oldalon is látszik 😄 de lényegtelen mert teljesen új design lesz !
Sferrari.tar.hu
a ferrari.uw.hu- is jó lehet
Kérem csak azok jelentkezzenek akik komolyan gondolják hogy együtt egy szinvonalas lapot tudunk összehozni !

Elérhetõségek:
[email protected]
[email protected]

http://f1ferrari.hu

Kit--Kat
Hát nem szémítottam ilyen szép meccselésekre😊 Szegény Kimi...

Bandee1987
Szerintem is szép volt 😄

Ezzel az ötödik hellyel még reális esély maradt a vb-cím megszerzésére!