1317
  • JohnnySmith
    Schumi versenyzőként nem de technikai posztot biztos kap. (és el is várják tőle)
  • G_ArchAngel #556
    Most jó a motor (igaz Pedro alatt pont megdöglött), de idén nagyon kijött Tombazis, Newey és Wurz tapasztalatának hiánya - félő, hogy a Ferrarinál is felléphet ugyanez a jelenség, ha az "ászok" lelépnek...
  • JohnnySmith
    Köszi :)
    OFF egy kicsit:
    A McLaren szép autó meg minden csak kár hogy merci hajtja.
    A Williams - Bmw nél is az volt a gond (anno) hogy a Bmw füstölt el mindig:)
    A technikusok között is voltak ellentétek:) pl állítólag volt ilyen levél az egyik Williamses technikus és Bmw-s között mikor megint x-edjére kigyuladt az autó: "ugye most is a kasztni ég :) "
    Szal a mercinek összekéne szednie magát. (csak ezt akartam hozzászólni a McLarenhez)
  • Japep
  • Japep
    Rossi Schumacher visszavonulásáról

Az olaszok motorkerékpáros ászát, Valentino Rossit meglepte Michael Schumacher visszavonulása. A Yamaha versenyzője soros MotoGP-futama helyszínén, Malajziában tartózkodott a bejelentés idején.

„Korábban is hallottam, hogy Schumacher visszavonulhat, de őszintén szólva én azt hittem, hogy folytatni fogja még egy évig.” – nyilatkozta a Gazetta dello Sportnak – „Azonnal értesültem a döntéséről, hiszen én is néztem a monzai versenyt Kuala Lumpurban a szállodában. Sajnáltam, hogy visszavonul és nem vártam. De Michael döntött és szerintem ez nagy veszteség lesz a Forma-1-nek és az egész sportvilágnak. Ha sikerülne megnyernie a világbajnokságot, az csúcs lenne számára.”

Arra a kérdésre, hogy Kimi Räikkönen érkezése szerepet játszhatott-e Schumacher döntésében, Rossi így felelt: ”Bizonyára gondolt erre. Räikkönen lett volna a csapattársa, aki sebesség szempontjából a legjobb korban van, miközben Michael már egy kicsit idős lett volna motiváció és életkor szempontjából.”

• mousee
    Ide egyszerűen muszály írnom. No nem azért mert Schumi drukker vagyok, sőt éppen ellenkezőleg, annyira nem szimpatikus ember, és még a ferrarit sem szeretem, inkább vagyok McLarenes.

De, eme számotokra szomorú bevezető utáán belekezdenék a mondókámba. Először is nagyon nagy tisztelet Schuminak, amit elért, az kimagasló, tényleg nagyon megérdemli a dícséretet, nagyon jól versenyzett. Az hogy Kimi megy most a helyére, az egy érdekes dolog, ugyanis a stílusát én se szeretem, de meg kell hagyni, hogy ő is tud vezetni ha akar.

Kicsit visszaolvasgattam, sokan írták azt, hogy ő már nem fogja azt az érzést visszaadni, amit Schumi adott, ha nyert egy versenyt. Ez teljesen igaz. Sajnos.
    Pont én voltam az, aki még régebben nagy Hakkinen drukker voltam, amikor az egész család Schumi drukker volt. De mindez csak azért volt, mert amikor megláttam a McLarent, beleszerettem, olyan szép volt. És ez mind a mai napig így van velem, szerintem ez a legszebb autó (lehet megkövezni).

Amire ki akartam lukadni ezzel az egésszel az az, hogy bár nem vagyok nagy Schumi és Ferrari drukker, ettől függetlenül becsülöm nagyon ezt az embert, mert igenis nagy ember, és a ferrarit is becsülöm, hogy ilyen marha jó autót tud összerakni :))

És szerintem most teljesen korrekt voltam :))

• MikX
    Nekem is volt hasonló beszélgetésem ebben a témában:
    -Nem szeretem Schumit, obb hogy Kimi jön, mert oan jó pasi :P
  • hunbasser
    megkérdeztem egy raikönnenes-antiferraris lányt:"Most akkor ferraris lettél? :)

-Ferraris lettem...:)"
  • G_ArchAngel #549
    Räikkönen menedzsere szomorú

Kimi Räikkönen menedzsere, David Robertson szomorúan hagyta el Monzát. "Szomorú vagyok, szomorú, mert öt éven keresztül a legjobb csapattal dolgozhattunk együtt. Ezt a csapatot nem lehet elhagyni. Kivéve ha a másik istálló a Ferrari." – nyilatkozta a menedzser az msa-nak.
  • DJ Bee18
    hát mondjuk Kimi ezzel megteremtené a szurkolótáborát a Ferrarisok között :)
  • G_ArchAngel #547
    a kiscsávó elfelejtette, hogy Kimi most már pitbullként fogja marcangolni, ha megközelíti az egyik piros autót - innentől még a futamgyőzelemre is esélytelen...:)
  • kulabácsi
    áhh sumi ha egyszer elmegy akkor nem is jön vissza!!! főleg nem egy másik csapathoz, sztem ezt a döntést ő most meghozta, azt csuma!!!
  • kulabácsi
    ez megkergűlt vazze:))))
    sztem ő pont olyan versenyző aki simán meghallhat a pályán mert annyira bizonyítani akar!! ezt persze nem kívánom neki, dehát ekkora seggfejt már rég láttam a sportban....
  • JohnnySmith
    Még 1hír :)
    Egyébként Ecclestone nem hisz Schumacher visszavonulásában.
    Szerintem jövőre biztos hogy nem jön vissza, mert akkor hiteltelen lenne. Pláne nem a renault vagy a bmw színeiben... A Red Bullhoz még eltudnám képzelni feltéve ferrari hajtóművel:)
  • hunbasser
    cseppet nagy az arca...
  • JohnnySmith
    Alonso: 110 százalék, hogy én leszek a világbajnok
    "Hiszem, hogy meg tudjuk nyerni a világbajnokságot. Gyorsak vagyunk, az autó fejlődik. A lengéscsillapító miatt problémáink voltak, de a kocsi újra versenyképes. A csapat és én 100, nem, 110 százalékig biztosak vagyunk, hogy megnyerjük a vb-t"
    index.hu
    Nem baj fő a magabiztosság.
  • hunbasser
    savanyú a szőlő,mi...?
    azt megértem,h szarul esik neki,h szinte már a vb cím kapujában állt,és most meg jelenleg minden esélye megvan,h elveszítse,de attól még nem kellene parasztnak lennie.ennek a tapló köcsögnek inkább meghajolnia kellene schumacher előtt,és tisztelnie kellene,még arra sem méltó ez a fasz,h kezet foghasson michaellel...
  • Kit--Kat
    Pont Alonso mondja ezt aki a legnagyobb csalós... No commaent...
  • JohnnySmith
    Szívesen megnézénk egy "öregfiúk" sorozatban Hill-Schumacher csatát! :)
    Hill nagy kedvenc volt (Scumit akkor még nem kedveltem)
  • Japep
    Hill: bátor döntés

Az 1996-os esztendő világbajnoka, Damon Hill a kilencvenes években szoros csatákat vívott Michael Schumacherrel, majd 1999-ben visszavonult a Formula-1-ből. A volt versenyző továbbra is figyelemmel kíséri a száguldó cirkusz eseményit, Michael Schumacher döntése nem érte váratlanul.

"Azt hiszem, ahhoz semmi kétség nem fér, hogy elég motivált ahhoz, hogy megnyerje a világbajnokságot. Bátor döntés volt felhagyni azzal, amit szeret és amiben igen jó. Ezt nem könnyű feladni. De tudom, hogy helyesen cselekedett." – véli Hill.

"Elszántságával és akaratával színesebbé tette a bajnoki címeit."

• Bandee1987
    Alonso Who? :)
  • kulabácsi
    nevettséges a srác, látszik h eszi a kefét, mert már érzi h ki fog kapni....de ez nekünk csak jó, idegbeteg módjára fog vezetni, mint most, azt megint kiesik
  • Count Adyn
    pff annyit se ér hogy szidjam ez a kölyök^^
  • gercse
    nem is vártam többet Alonsotól...
    majd akkor járjon a szája ha ő is 7(8) világbajnoki címmel a háta mögött fog visszavonulni...
    én most mernék fogadni hogy 3nál többet nem fog szerezni, és akkor sokat mondtam
  • JohnnySmith
    "Hozzá képest még a vb-döntőn Materazzit lefejelő Zinedine Zidane is elegánsabban, több dicsőséggel fejezte be" - mondta Alonso
    Alonso nyilatkozataitól néha eszembe jut hogy egy idióta.... aki nem tudja hogy hol a helye....
    Schumachernél még Zidane is dicsőbben vonult vissza
  • Kit--Kat
    Pláne bele hímezve a szép Ferrari logóval felette pedig a zöld fehér pirossal
  • Dexantreal
    Mindenesetre furcsán fog kinézni benne
  • G_ArchAngel #530
    ne is mond...
    Tegnap én is azt kérdeztem a kedvesemtől, hogy jól fog-e állni nekem a piros?:)
  • Dexantreal
    Michael Schumacher interjú a visszavonulásról

A verseny után lévő interjúban elhangzottak. Visszavonulása bejelentése és a versenyről való nyilatkozás.
  • Alien
    Köszönöm

De furcsa lesz ez a következő 3 futam. Viszont nagyon remélem, hogy mindet, de főleg az utolsót megnyeri Schumi és akkor a konstruktőrit Ross Brawn veszi át. Hisz ő is visszavonul az év végén. Azt hiszem az egy megható és csodálatos pillanat lesz :)
    Karácsony fele biztos jönnek majd ki a Schumiról szóló könyvek :) Remélem valami jó kis dvd is lesz az életéről. Azt hiszem, hogy kötelező darab lesz mindannyiunknak :)
  • Alien
    :))
  • hunbasser
    ebben csak az a jó,h van egy pár antiferraris-raikönnenes osztálytársam,majd őket jó lesz cukkolni -.-
  • kulabácsi
    :))
  • Dexantreal
    Aha, az lehet... de mégis nehéz megbarátkozni Raikkonennel....talán csak egy kis idő kell és megszokom őt is:S...abba viszont tökéletesen egyet értek veled, hogy jobb ő, mint Alonso...pfujjj
  • kulabácsi
    sztem tipikus finn stílusa van, megalszik a tej a szájában, deha azt vesszük h nyerni akarunk, akkor ő nagyon jó helyre jött, nekem sok ismerősöm drukkol neki, és én is ezt fogom tenni, mert ha végignézek ezen a mezőnyön akkor inkább ő, minthogy egy alonzó, vagy neistudomki:D
    szal én tártkarokkal várom, nincs értelme azért ellenszenveskeni vele, mert a mekitől jött, sumit is a merci rakta be a forma1-be csak nem kellett nekik utána szerencsére:)))
  • hunbasser
    dettó.csak nekem a stílusa nem tetszik a srácnak
  • hunbasser
    hatalmas respect Neked és Schumachernek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dexantreal
    Én is amióta Forma-1-t nézek, kb 1998, azóta első számú kedvenc Michael Schumacher....és most visszavonul év végén
  • Bandee1987
    :)
  • Dexantreal
    Nekem Kimi stílusával nincs semmi bajom. De nézzük meg honnan jött: McLaren nevelése és a McLarentől jön át a Ferrarihoz...

Verseny után lelki szemeim előtt megjelent a következő olasz verseny...Kimi és a tifosik...huuhh, azt hiszem picit durva lesz. Haverom, aki Kimi fan, vigyorogva kérdezte msn-n, hogy na, jövőre Kimi fan leszek-e? Nyelvemet öltögettem rá, egyszerűen nem tudom befogadni a srácot és azon egyszerű oknál fogva, mert Kimi végig úgymond az ellenséggel cimobrált, a McLarennél és mot meg ide tolja a képét a Ferrarihoz. Kész.

Massa rulz, nem figyeltem régen, csak hallottam, hogy már egy-két évvel ezelőtt is segített a Ferrarinak teszteléseknél. Ő jófej, nincs még annyira bent a száguldó cirkusz világába, őt még nem fertőzte meg a pénz, a média meg miegymás....egyszóval szerintem egy átlag hétköznapi srác és én ezért szeretem, meg azért mert eleve szimpatikus....ergo Massa lesz jövőre nekem az első számú versenyző, annak ellenére, hogy 99,9% hogy Kimi ül majd Michael helyén.

Viszont idővel majd csak megbarátkozok Kimivel is, ám azzal egyetértek amit Bandee írt...mi lesz azzal az űrrel, ami Michael Schumacher távozása után keletkezik majd?....