1317
-
#597 miért is kötsz belénk??? -
#596 ferrari topik a forma 1 rol szol meg shumirol?? vagy mi ez a logo? nahmindegy -
#595 hú hűt pontosan nemtudom, tavaly év végén a V10 es honda már 1000 lóerőt is megnyomta, ideén a V8 as motor miatt ugy 100-150 el viszaesett mind ugy tudom, szal a ferrari motor ugy 8-900 lovas lehet :))
végsebesség,háát 350-370 körül^^ -
#594 Lehet hülye kérdés,de hány lóerős egy Forma1-es Ferrari?
Ja és mennyi a végsebessége?:D -
#593 teljesen igazad van!!! sumi az sumi, rá mindenki emlékezni fog, alonsó meg csak egy dátum lesz -
#592 Hát ja, de akárki akármit mond, az én szememben Úgy vonul vissza, mint 8* os bajnok.
Meg tényleg mindegy már, hogy azzal a f*staliga rönóval mit alkotnak, meg Alfonzo mit csinál, Schumi nevét megjegyzik, ellenben Alonzo örülhet, ha olyan lesz mint Villeneuve...
Nem akarom leherdani Villeneuve-t, de nyert egy vb-t azóta meg semmit nem tudott mutatni... -
#591 :'( hát ez van vazze!!! pedig megérdemelte volna, de nem bírta a motor.... -
#590 A Ferrari motor kibírja... -
fb2 #589 En egy hatalmas Michael Schumacher fan vagyok mar 1995 ota, es persze igy Ferrari rajongo is. De a Ferrari Fustolessel kapcsolatban annyit akarok szolni itt, hogy szokjunk hozza, mert Kimmi Raikkiiikkookanen jon a csapathoz, es ahogy tudjuk, a McLaren hires a fustolerol, ami Alltalaban a Kimi autojaval tortenik.
Itt egy kep a Kimmi rol. Ez a 25 (nem 45?) eves Fin 'powered by FINish VODKA' fogja atvenni a vezetest a Ferrari nal 2007 tol.
-
fb2 #588 Ezt irtam a Michael Schumacher Forumon:
"Ja, igen...... Tokmindegy hogy hogy nezzuk, Michael mindig a legnagyobbb versenyzo marad. 7 vagy 8, az mar nem szamit.
Van meg egy nagyon kis remeny, de:
Viszont, ha nem nyeri Michael meg a VB't,......szerintem.....nem fogja annyiban hagyni....Ki fogadna abban hogy Michael vissza jon meg egy szezonra.. Hat jo lenne. Ha nem is jon vissza, nem valtoztat semmit.
Michael a legjobb, es Mi Nekunk, akik lattuk Michael't vagy a TV'n vagy eloben, az elmult 16 evekben, ez nagy tisztessegre szolgal, mert azt megmondom hogy a mi idonkben vagy korunkban ilyet csak egyszer lat az ember. Szoval mi mindanyian nagyon szerencses emberek vagyunk, mert ilyet lattunk es tapasztaltunk. Ezen nem valtoztathat senki, meg Alonso sem!!! "
-
#587 Igen én is így látom. Azért szép volt az eddigi munka!
Sajnálom hogy Scumi nem tudja megszerezni a 8.VB címét. A csapat VB még összejöhet annak azért drukkolok. -
#586 Hát ennek vége. Nem lesz 8. VB cím sajnos. :( -
#585 :DDDDDDDD -
#584 F1 topicból lopva!!
-
#583 egyébként ez a verseny tényleg nemsemmi volt!! hogy elkúrták csalonsó futamát vazze:DDDDD -
#582 csoda:))) -
#581 Mi lenne, ha a Bannerra rákattintva eljutnánk a Ferrari honlapjára? -
#580 Ma is királyok voltunk :) -
#579 én bizakodtam benne h kicsúszik,de vhogy mázlija volt -
#578 mert nyomta neki mint az állat -
#577 a végén azért eléggé féltem,alonso rohamosan jött -
#576 Alfonzónak most megint peche volt:o Ejj ejj mik meg nem történnek.... -
#575 gart szép volt -
#574 OLLLÉÉÉ, szép volt, végre nekünk kedveztek egy kicsit az égiek -
#573 Hát nem semmi futam volt.
Nem hittem volna, hogy nyerünk. -
#572 Figyelj, bármi lehet... ki is eshetnek akár mindketten megint... -
#571 Ha esik, akkor vége a 8. vb címnek. Alfonso nyer, hoz vagy 8 pontot és kész vége mindennek.
Nem lehet tudni, valamit a holnapi ottani időjárásról? -
#570 hát reméljük, akkor meglehet egy 2. hely szinte biztosan, az még jó... De 1. hely is akár, de ha esik, akkor örülhetünk, ha 3. lesz egyáltalán... -
#569 Ajj -jajj.
Remélem holnap ezerrel fog sütni a nap. -
Dexantreal #568 Ok, akkor hagyjuk a témát, majd úgyis észreveszem, ha az elképzelés valóra válik. -
#567 egyébként én is erősen támogatom,h itt sg-n is lehessen használni html kódot aláírásban.van is elképzelése, de ez már nagyon off -
Dexantreal #566 Hmm, most hogy mondod....tényleg nem aláírásában van, pedig azt hittem. A régi, másik fórumon ahol voltam, ott lehetett ilyeneket aláírásba tenni. Emlékszem is: haverom berakott legalább10-t, de, ha csak az a megoldás egyenlőre, hogy minden hsz-be bemásolni ezt...pff, hagyjuk akkor és annyira nem is fontos nekem. -
#565 igen,de egy ilyen progi még 1 megát sem foglalna,bőven nem.
az piros x-es helyén meg csak egy kitalált link van a [im] tagok közbezárásával :) -
#564 jah értem én a dolgot, és végülis jogos, csak most azon gondolkodom h akkor viszont bármikor netezel/fórumozol annak a proginak be kellenee lennie kapcsolva:)) +ramzaba:DD lehet nem érné meg! de majd japep elmondja az igazságot:) -
#563 :)
olyan progi kellene(és valúszínűleg létezik is ilyen ),h beírsz egy szöveget a progiba,és hozzárendelhetsz egy billentyűkömbinációt,vagy egy rövidebb szót.
pl,hozzárendeled a -hez,h ferub(ferrari userbar),akkor ha azt írod be bárhová,h ferub,akkor a fent említett szöveg jelenne meg.
és akkor csak annyit kellene csinálni,h minden hsz után,odaírnánk,h ferub,vagy rmfan,meg ezek,és akkor ott lenne a userbar :) -
#562 sztem beteszi mert unatkozik:))) -
#561 az nem az aláírásában van,ha megfigyeled :D
aláírásban sajnos html kódot nem lehet használni,az csak sima képnek minősül,de mégis userbarként funkcionál.
nekem inkább az lenne a kérdésem,h minden hsz-nél külön,külön beteszi,és ezzel szarakodik,vagy pedig van neki vmi trükkje erre is? :) (pl a kép linkjéhez vmi progival billkombinációt rendelt,stb) -
Dexantreal #560 Te, az a logó ott aláírásodban( tudom miaz, régen egy másik fórumon nekem is volt hasonló), nem szólnak érte a mopdik, lehet használni? Mer akkor lehet, hogy teszek be én is. -
G_ArchAngel #559 Byrne hosszabított -
#558 Háátt de azért a Williams kasztnija meg irtó gyenge volt a BMW erős motorjához képest, szóval ezt 1ütt hozták össze.