1317
-
DJ BP #637 hát pályán biztos nem egy 599-nél :DD, de sokkal férfiasabb gép sztem, és az kéne utcára inkább -
G_ArchAngel #636 az is jobb, mint egy Ferrari:)
sőt a Carrera GT is:) -
DJ BP #635 de én egy Aston DB9-re vágyom amúgy :) -
G_ArchAngel #634 ha lenne Veyron-om vagy SLR McLaren-em, akkor lesz*rnám, hogy vannak Ferrarik is:))) -
#633 Amúgy jahh...:D -
DJ BP #632 ha lenne Ferrarim, lesz*rnám, hogy van nála gyorsabb is :DDDDD -
#631 Sjan bekell állniuk a sorba és elkell küldeniük annak az igazolását, hogy túl vannak 3 Ferrari tulajdonlásán. De hát akik megtehetik...:D
ArchAngel amúgy is arról híres, hogy olasz autókat gyűjt -
DJ BP #630 Sztem az nem is kérdéses kettőnk között, csak kötözködik :DD -
#629 sztem vegyet mind2tőből 1et, azt próbáljátok ki, mert így úgysem tudjátok egymást meggyőzni ahogy látom:)) -
DJ BP #628 nem értem kötözködésed célját... A fő kérdés az volt, gyorsabb, jobb gép-e az FXX? Monzában ki lenne a gyorsabb? -
#627 nem sok,de sokkal több mint egy f1-es "járgánynak" -
#626 Nemhinném hogy olyan sok idő kéne neki hogy elérje a 400-at.. -
#625 itt most arról volt szó,h az fxx otthagyna egy f1-es gépet.lehet,h magasabb a végsebessége,de mire az felgyorsul 400-ra,az f1-es gép már nem tudom hol van... -
G_ArchAngel #624 pedig köridőre mennek, amúgy a Dakarról hallottál már?:) -
DJ BP #623 Mellesleg offroad autóra nem nagyon hallottam a gyors kifejezést :DDDD Meg nem nagyon hasonlítgatja senki az F1-esekhez őket :) -
DJ BP #622 de az XJ220 éppolyan pályán fut, mint egy F1-es, nem offroad pályán.
Ez viszont nem sarkítás, ez kötözködés :DDDD -
G_ArchAngel #621 amit Te írsz az is sarkos...
"Mert nem korrekt, hogy egy versenypályán, versenytempóban mért végsebességet (amikor ugye nem az a fő cél, hogy minél nagyobb végsebesség legyen, hanem a fent említett megfelelő kombináció eredményeként a legrövidebb idő alatt teljesítsenek egy kört) hasonlítanak egy nyílegyenes több km-es úton mért végsebességhez."
A somogybabodi offroad versenypályán mennyi idő alatt megy végig egy F1-es autó?:))) -
DJ BP #620 félre értesz én gyorsabbról beszélek, ezt azonosítja mindenki végsebességgel. Már elmondtam, de másképp, hogy az a gyorsabb, aki ugyanazon a pályán rövidebb idő alatt teljesít egy kört. Mert ez a legösszetettebb összehasonlítás, mivel a kanyarsebesség, gyorsulás és végsebesség kombinációján múlik, hogy ki a gyorsabb. Mert gyerekes dolognak tartom azt, amikor egy autó csúcssebessége alapján jelentik ki, hogy jobb, mint egy F1-es, mert innen indult a vita. Mert nem korrekt, hogy egy versenypályán, versenytempóban mért végsebességet (amikor ugye nem az a fő cél, hogy minél nagyobb végsebesség legyen, hanem a fent említett megfelelő kombináció eredményeként a legrövidebb idő alatt teljesítsenek egy kört) hasonlítanak egy nyílegyenes több km-es úton mért végsebességhez. -
G_ArchAngel #619 egyedül Te beszélsz gyorsulásról, a többiek végsebességről - akkor most ki az értetlen?:)
de gyorsulásra is vannak bőven jobbak, mint az F1-es autók, akár a rovarok vagy a halak között...:P -
DJ BP #618 de nem érted ugye, azt a végsebességet nem Monzában, hanem több km-es nyílegyenes úton mérték... Monzában nincs elég helye, egy F1-es nyílván jobban gyorsul, ebben egyetérthetünk, nem? Azonos körülmények között, egy pályán sokat kapna egy ilyen gép... A gyorsabbat nem végsebességre értem, hanem időre. Mert kit érdekel a végsebesség egy pályán, ha azt nem képes elérni? :) -
G_ArchAngel #617 gratulálok, ez igaz, mint az is, hogy ezt 10 éve tudja egy öreg utcai sportautó - gondolj bele, hogy mennyivel mehet egy mai csúcsgép...
felkellene fogni, hogy az F1-es autó nem végsebességre, hanem kanyar ÉS végsebességre kitünő, de utóbbira nem a legjobb... -
sftomee #616 Ja 266 mérföld átszámítva kb428 km/h -
sftomee #615 Khm khm...
Na mi is lehet ez? :) -
G_ArchAngel #614 ittál valamit?
nézzed meg a Guiness Rekordok könyvét és tanulj - az XJ220 már közel tíz éve, első utcai szériautóként átlépte 400km/h-t hosszú távon...
az F1-es gépekkel meg a tavaly villantottak egy majdnem 400-at... -
#613 Jólvanna hiszek neked!:D -
DJ BP #612 na meg az FXX 1000 kg, egy F1-es kb. 650, fizikai lehetetlenség, hogy lehagyná. + jóval jobb aerodinamikával rendelkezik... Tehát továbbra is hülyeség az, hogy egy ,,széria" szupersportautó gyorsabb lehetne a Forma 1-nél... -
DJ BP #611 jaj, a váltóáttételt állítani lehet, pl. lehet 230 is a vége egy F1-esnek, de akkor viszont nagyon nagyot gyorsul. Gondolom az az FXX nem monzában futotta a 400-at, hát nincs hely, 1500-2000m hosszú egyenesben hogy érsz el 400 km/h-át?? -
G_ArchAngel #610 nekem semmi, szerintem egy jó autó egy szerpentines hegyoldalon egyenesen lemegy, nem az aszfalton, az a pláza-szekerek dolga:) -
sftomee #609 Mi az a Skylight? Bocsi! ;) -
#608 Forma1-es Váltó van benne.. -
DJ BP #607 dehogy, ahhoz hogy vidd a 400-at kicsit hosszabb pálya kell, meg kanyarban dől el minden, ott simán otthagyja. Na meg váltóáttétel kérdése, nagyobb végseb. kisebb gyorsulás, hát a 300-at ezek sztem 20 sec alatt elérik, az az FXX biztos nem...
a végsebesség pályán szinte semmit sem jelent a kanyarsebességhez képest. Pl egy 280 lovas Mitsubishi EVO egy pályán simán megesz egy erősebb fajta Porschét :) -
#606 a FIA azon dolgozik hogy lassitsa a forma 1 et, erősen korlátozott hogy mit használhatnak, ezért lasabb végsebességben:) viszont mint archangel is mondta, pl Monzában 250km/h óra az átlagsebessége! a f1 es gépeknek:) -
G_ArchAngel #605 hosszú egyenesben idővel egy Veyron, SLR vagy egy Enzo lehagyhatná, ha percekig tudnának 400 felett menni, de amint kanyarogni kell, az F1-es autó átlagsebessége 200 felett marad, míg a sportautóké jelentősen leesik...
pl. egy Impreza, Evo vagy Skylight hegyi szerpentineken bármikor otthagy egy Carrera GT-t, de az Autobahn-on esélyük sincs...
nincs olyan, ami mindenhol jó - az F1-es gépek a nekik tervezett minőségi aszfalton, megfelelő gumikkal 50-50%-os egyenes/kanyar arány mellett tartják a 200km/h feletti átlagot, a szériaautók erre képtelenek... -
#604 Aha..Én azt hittem a 400-at azért viszik.
Akkor egy Ferrari FXX alázna egy Forma1-es kocsit?:DD
Na mind1.. -
#603 áz -
G_ArchAngel #602 Tavalyi HP-chart:
1., Mercedes 917LE
2., Honda 914LE
3., BMW 906LE
4., Toyota 905LE
5., Ferrari 904LE
6., Renault 899LE
7., Red Bull 880LE
8., Sauber 878LE
9., Jordan 842LE
10., Minardi 842LE -
G_ArchAngel #601 jah, azt csak szerrették volna, a Mercedes volt a legerősebb 917 LE-vel... -
G_ArchAngel #600 a Supra az az autó, aminek az alja a legtöbb akváriium neont bírja el?:) -
#599 Mer nem Supra topic! Ugye Csocso?! -
#598 1.vagy azért mert utálja a ferrarit/schumit
2.vagy azért,mert unatkozik