Ferrari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 21 vok...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nagyon köszönünk mindent Schumi és további sok sikert és szép életet kivánok a továbbiakban!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én csak örûlni tudok annak, hogy láthattam õt versenyezni! Milyen sz@r lenne, ha 10 évvel késõbb születtem volna és csak hírbõl tudnám ki volt az a Michael Schumacher!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És most itthagy minket 8(?) világbajnoki címmel a háta mögött...Volt is egy felirat a monzai pályánaz egyik nézõi szektorban: Schumy, don't go! We need you!
Milyen jó volt ezt látni...
Szal összegezve: Schumi olyan érzéseket hozott ki belõlem, amiket Felipe Massa, Kimi Räikönnen vagy más pilóta nehezen adhat vissza, bármilyen jók is, és bármennyire is kedvelem õket. Nem tudom, hogy valakinek is drukkolni fogok e még ilyen szinten valaha.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nem is örült egyáltalán.sztem majdnem el is sírta magát,h nem elsõ lett.tudjátok,azzal a bamba fejével bámult ki a fejébõl,olyan volt,mint akit akkor keltettek fel álmából...
schumi meg minden futamgyõzelmének úgy örült,mintha az elsõ lett volna
ReaL MaDRid x siempre
Persze hozzám is közelebb áll Massa, de nem lesz gond elfogadnom õt sem!
Arra leszek kíváncsi, hogy Schumi marad-e a forma1 és a Ferrari közelében, vagy végleg megunta az egészet?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Most is jó lenne szerezni valahonnan egy-két jó futamot!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
jövõre massanak fogok drukkolni,õ kiérdemelte nálam a szimpátiát,már 2-3 évvel ezelõtt is
ReaL MaDRid x siempre
Természetesen Massa-nak.
Kimit kicsit utálom a flegma stílusa miatt.
Kérdem én: most mi lesz a több millió Schumi-fannal?(köztük velem is?)Mert igaz, hogy Ferrarisok is vagyunk, de jövõre nem tudjuk hova tenni majd az érzéseinket. Kine drukkoljunk inkább? Kiminek? Felipe-nek? Vagy mind a kettõnek ugyanolyan erõvel? Nem tudom...nem tudom, hogy mi lesz...Gyerekek, élvezzétek ki ezt a 3 versenyt még...mert jövõre télleg nem tudom majd hova tenni igazán magamat. Persze, Ferrari drukker vagyok...de számomra az évek során kialakult, hogy Michael Schumacher és Ferrari az nem két külön dolog, hanem valami egy hatalmas. Most mitévõ legyek?
Talán...<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[szín=redKöszönjük ezt a sok csodálatos évet Michael Schumacher, amit teremtettél a Ferrari-s éveid alatt és remélem, hogy visszavonulásod utáni idõszakok is kellemesen telnek majd![/szín]
Vagy esetleg majd segít a csapatnak<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én nagyon reménykedtem benne ,hogy marad még legalább 1 évet,de sajnos meghozta ezt a döntést ami nagyon nehéz lehetett neki,szinte a sírás fojtogatta ha jól láttam az arcát.
Következõ 3 versenyét dvd-re rõgzítem az biztos!
What about the forests?
Michael Schumacher éljen mindörökké!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Én megköszönöm neki a szép éveket, sajnos 1 nagy korszak lezárul....
És soha nem lesz már ugyanolyan mint régen...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Köszönjük Schumi!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Kétségtelen, hogy a Forma1 legnagyobbjától búcsúzunk, aki megtett mindent, és nemcsak magáért, a Ferrariért is, én mióta eszemet tudom neki drukkolok, és most tény, hogy jövõre egy másik ferrari lép pályára, Kimivel, aki meggyõzõdésem, hogy méltó utódja lesz a legnygyobbnak!
Köszönjük Scumi, mindent!
(Ui: Mint látszik 8-szor hajoltam meg, mégha nem is jön neki össze, az én szememben övé a 8.vb cím, de nagyon szorítok neki!)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SCHUMI: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Amikor Alfonso kiesett, már tudtam, hogy bizony befejezi.
Ahogyan arra számítani lehetett az évad végén a Formula-1 egy újabb jelentõs alakja búcsúzik a sporttól.
A Ferrari a Kimi Räikkönen – Felipe Massa párossal indul az elkövetkezendõ esztendõben
"Ez egy különleges nap a számomra, és nagyszerû, hogy ez a nap így ér véget, figyelembe véve a világbajnokságot. Sokat beszéltek már a jövõmrõl, és azt hiszem a minden rajongó és autósport kedvelõ sokat várt erre a pillanatra. Ez a megfelelõ pillanat. Ez volt az utolsó versenyem Monzában. Az évad végén visszavonulok a sporttól. Minden pillanatát - a jót és a rosszat is – élveztem. Köszönettel tartozom a családom, apámnak, elhunyt édesanyámnak, a feleségemnek és a gyermekeimnek. Õk mindig támogattak, és segítettek abban, hogy sikeres legyek ebben a sportban. Köszönöm a Benetton fiúknak, a Ferrari munkatársainak, és mindenkinek, akik idõközben a barátaimmá váltak. Egyszer ennek a napnak is el kellett jönnie, és ez a pillanat most érkezett el. Felipe nagyszerû csapattárs, és hogy õ is meghozza a döntését, nekem is döntenem kellett. A csapat majd elárulja, hogy ki lesz az utódom. Most az utolsó három gyõzelemre szeretnék koncentrálni, és a bajnoki címre. Köszönettel tartozom mindenkinek aki pályafutásom során támogatott engem." – nyilatkozta Schumacher a sajtótájékoztatón.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
ReaL MaDRid x siempre
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#mf1>#mf1>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Egyébként Forza Ferrari meg Schumi!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Remélem h folytatja, lehetne még pár szép éve
Mint ismeretes, Fernando Alonsót Felipe Massa bepanaszolta a sportfelügyelõknél az idõmérõ edzést követõen, mivel úgy érezte a spanyol versenyzõ feltartotta õt a gyorskörén.
Az utóbbi idõkben igen kemény büntetéseket szabtak ki ilyen esetben, és úgy tûnik most sem jártak el másképp. A szankció ezúttal a három leggyorsabb kör elvételében merül ki, ami jelen esetben azt jeneti, hogy holnap Alonso a 10. helyrõl vághat neki a futamnak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kérdés: Michael, nagyon szoros volt és talán az sem kerülte el a figyelmedet, hogy Fernando Alonso az ötödik helyen kvalifikált ma, míg te az elsõ sorban vagy a Ferrarival. Mi a véleményed és milyen az autó?
Michael Schumacher: Az autó jól megy. Már a teszten is elég erõsek voltunk, elég egyenletes teljesítménnyel, így ez most egy kényelmes pozíció. Természetesen a két ezredes hátrány azt jelenti, hogy szoros a csata és jó lett volna pole-ban lenni itt, a hazai versenyünkön, de fontosabb, hogy holnap mit érünk el.
Kérdés: Milyen volt az idõmérõ köröd?
Schumacher: Tiszta. Rendben volt.
Kérdés: Mi a véleményed arról, hogy Kimi mellõl indulsz és Fernando elõl?
Schumacher: Jobb, mintha Fernando mellettem vagy elõttem lenne, tehát ez egy ideálisabb helyzet. Nagyon örülök Nick eredményének, hogy õ is dobogós helyet ért ma el és jó pozícióból indul a versenyen – egy másik német -, tehát sok ígéretes helyzet van elõttünk.
Kérdés: Michael, Kimi elmondta, hogy elkövetett néhány hibát, s ezért csak két ezred a különbség az idõmérõ edzés végén. Te tudtál volna gyorsabb lenni?
Schumacher: Nem igazán. Nem. De ez elmélet. Min változtat a dolog?
Kérdés: A világbajnokság szempontjából elégedett vagy a második hellyel?
Schumacher: Igen. Ha megnézzük a sorrendet és különösen azt, hogy Fernando hol van, akkor ez nem olyan rossz számunkra.
Kérdés: És azzal is elégedett vagy, hogy a csapattársad elõtte van?
Schumacher: Igen.
Kérdés: Magabiztosnak érzed magad?
Schumacher: Abszolút.
Kérdés: A holnapi bejelentéssel kapcsolatos szóbeszéd elvonta a figyelmedet, vagy sikerült kikapcsolnod ezt az egészet?
Schumacher: Ez abszolút nem sztori. Minden nagyon világos. Mindent világosan kommunikáltunk. Tehát inkább másoknak vonja el a figyelmét, mint nekünk.
Kérdés: A tegnap éjszakai esõ befolyásolta a pálya állapotát és a gumiválasztásodat?
Schumacher: Igen, reggel egy picit jobban csúszott a pálya, mivel a tegnap lerakott gumit elvitte az esõ, de aztán gyorsan felrakódott ismét. Ami a gumiválasztást illeti, Kimi Michelinen van, én pedig Bridgestone-on….
Kérdés: A gumiválasztásod…
Schumacher: Ja, hogy befolyásolta-e? Elnézést… Nem.
Kérdés: Michael, a világbajnokság ezen szakaszában bármi döntõ lehet. Fernando elvesztett néhány elemet az autójáról, miután defektje volt. Értesítettek téged errõl és mit gondoltál?
Schumacher: Értesítettek, de ennyi volt és magamra koncentráltam.
Kérdés: Elhangzottak javaslatok a pálya biztonságával kapcsolatban. Kommentár?
Schumacher: Egy bizonyos ponttal nem voltunk elégedettek, nevezetesen a második sikánnal, amirõl mi, versenyzõk úgy érezzük, hogy évek óta nem üti meg a szintet. Van megoldás: ugyanazt kell tenni, amit évekkel ezelõtt tettünk az elsõ sikánnal, ami hasonló problémát jelentett. Valamilyen oknál fogva más dolgokat megváltoztatnak, de a fõ és legrosszabb veszélyforrást nem változtatják meg. Tegnap a GPDA ülésén elég alaposan megtárgyaltuk a dolgot, mert elégedetlenek vagyunk vele.
Kérdés: Michael, a harmadik rajtkocka gyakran jobb a másodiknál. Mi a helyzet Monzában?
Schumacher: Ez igaz, de nem tudom. Nem tudom. Nincs most itt a fejemben, hogy mi volt a múltban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Vége a versenynek mennek a pódiumra, aztán interjuk és ott ami az elsõ kérdés lesz Schumihoz biztos hogy az lesz: visszavonúl? 😊
Remélem elsõ lesz "otthon"!

Az elmúlt napokban a Forma-1-es médiában központi szerepet kaptak a Michael Schumacher sorsa felõli találgatások. A Ferrari a vasárnapi futam utánra ígérte, hogy felfedi folytatja-e a hétszeres világbajnok pályafutását vagy visszavonul. Addig azonban senkinek nem mondanak semmit és Schumacher is azzal kezdte szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóját, hogy megkérte az egybegyûlt újságírókat: ne tegyenek fel erre vonatkozó kérdéseket.
Michael Schumacher: Készen állunk? Jó. Mielõtt elkezdenénk: sok mindent írtak és mondtak az elmúlt napokban a sajtóban és az is világos, hogy mi az, amit hónapok óta kommunikáltunk. Ez az volt, hogy valamikor bejelentést teszünk Monzában – és ez az idõpont vasárnap lesz. Ezért kérem önöket, hogy értsék meg nincs értelme erre vonatkozó kérdéseket feltenni, mivel nemsokára minden kiderül - de az önök szempontjából sajnos hamarabb nem. Tehát köszönöm a megértésüket.
Kérdés: Milyen érzésekkel érkeztél az Olasz Nagydíjra?
Schumacher: Nagyon várom ezt a Nagydíjat, mivel számunkra kritikus verseny ez a világbajnokság szempontjából – mint ahogy mind a négy hátralévõ futam. Jó tesztünk volt, három jó napunk, de azt is láttuk, hogy a verseny nagyon kiélezett. Minden attól fog függeni kinek sikerül felkészítenie az autóját legjobban a körülményekre. Ha nekünk sikerül, akkor jók az esélyeink. Ha nem sikerül, akkor talán nem lesz ilyen esélyünk. Szoros lesz, de várjuk.
Kérdés: Mi a véleményed az új aszfaltról. Jelenthet ez elõnyt számotokra?
Schumacher: Nem látom a dolog elõnyét, nem. Mindenki számára ugyanaz a helyzet és annak alapján, amit a teszten láttam, nem tûnik úgy, hogy egyik vagy másik csapat számára változást hozott volna. De el kell mondani, hogy jobb rajta vezetni, jobb a tapadása. Monzában mindig kompromisszumokat kellett kötni és ez most lehetõvé teszi, hogy ne kelljen annyi kompromisszumot kötni. Egyszerûen egy kicsit jobban kiszámíthatóvá teszi a dolgokat.
Kérdés: Neked nem lesz új motor az autódban itt, miközben Fernandónak igen. Hogy látod ezt a kérdést?
Schumacher: Törökországban fordítva volt és úgy tûnt ez nem jelent különbséget.
Kérdés: Nem akarok semmit sem kérdezni a vasárnapról, csak azt akarom megkérdezni, hogy ez a helyzet nem terhel-e le?
Schumacher: Nem teszünk semmit, ami extra zavaró lenne. Mindent próbálunk úgy csinálni, hogy csitítsuk a dolgot, mivel fõleg a versenyre és a vezetésre kell koncentrálnunk, semmi másra.
Kérdés: Nem szeretted volna inkább a világbajnokság vége után bejelenteni a döntésedet?
Schumacher: Kérem a következõ kérdést!
Kérdés: Az elmúlt versenyen június óta elõször történt meg, hogy nõtt a különbség a világbajnokságban. Nem aggaszt ez téged?
Schumacher: Jobb lett volna, ha másképp történik. Természetesen bizonyos mértékig aggasztó, de nem túlzottan, hiszen van még hátra négy verseny. 12 pont bizonyos szempontból sok, más szempontból lehet nagyon kevés is – attól függ hogyan alakulnak a dolgok.
Kérdés: A Renault biztos abban, hogy javulni fog az autójuk Monza után. Hogyan látod a Ferrarival való küzdelmüket?
Schumacher: Úgy gondolom, hogy az utolsó versenyig fog tartani. Természetesen mindkét csapat fog javulni, a kérdés az milyen ütemben. Mindenki ki tudja magának számolni, hogy nekünk mire van szükségünk és mire nincs.
Kérdés: Ezen a hétvégén van esély az esõre. Mennyire aggódsz emiatt a Magyarországon történtek után?
Schumacher: Megértettük mi történt Budapesten és amint láthatták, a verseny bizonyos pillanataiban nagyon erõsek voltunk, máskor nem. Tehát megértjük a helyzetet, nem aggódunk.
Kérdés: A jövõdrõl szóló találgatások nem vonják el a figyelmedet?
Schumacher: Õszintén szólva úgy szerveztük a dolgot, ahogy szerintünk a legjobb. Valószínûleg az önök figyelmét jobban elvonja, mint az enyémet.
Kérdés: Hogyan hasonlítanád össze ezt a világbajnoki küzdelmet a korábbiakkal?
Schumacher: Úgy gondolom mindegyik más. A legfontosabbak és a legjobbak, amikre emlékszem a Mika Häkkinennel vívott csaták voltak 2000-ben és az azt megelõzõ években – természetesen mindkét végkimenetellel. Ennek a mostaninak is megvan a maga karakteres és helyzete.
Kérdés: Mit gondolsz, mennyire számít a tapasztalat a Fernandóval vívott csatában?
Schumacher: Mondjuk úgy, hogy nem látom hátrányát. Ugyanakkor Fernando nagyon fiatal, mégis régóta van az autósportban, úgyhogy nagyon tapasztalt is. Nem látom ezt döntõ tényezõnek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kérdés: Michael, miért vesztetted el a mai versenyt?
Michael Schumacher: Gyakorlatilag a verseny középsõ szakaszában nem voltunk elég gyorsak. Problémák voltak a hátsó gumikkal. Ennek bizonyára az volt az oka, hogy nagyon sok benzin volt az autómban és keményen kellett mennem, mivel Button mögöttem volt és az elõttem lévõktõl sem akartam leszakadni. Szerencsétlen körülmények voltak.
Kérdés: A világbajnokságban kialakult helyzetet figyelembe véve nem kellett volna elõször inkább téged kihozni a boxba a Safety Car alatt?
Schumacher: Igen, meg lehetett volna tenni, de Felipe nagyszerû versenyt futott. Megérdemelten nyert. Hogy mennyire lett volna lehetõség, ha engem hoznak ki elõbb, azt elemeznünk kell.
Kérdés: Szidtad Vitantonio Liuzzit azért, hogy be kellett miatta hozni a Safety Car-t?
Schumacher: Ne menjünk ebbe bele, hiszen a Safety Car van amikor jól jön, van amikor rosszul. Ilyen az élet. A kérdés inkább csak az, hogy nem inkább korábban kellett volna-e behozni a Safety Car-t, hiszen a verseny elején tele volt a pálya törmelékkel, míg Liuzzi autóját viszonylag könnyen ki lehetett kerülni. Errõl talán lehet beszélni utólag.
Kérdés: Mi történt, amikor a nyolcas kanyarban kicsúsztál?
Schumacher: Az autóm nehezen vezethetõ volt, különösen a nyolcas kanyarban voltak az edzéshez képest nagy problémáim. Az autó nagyon nyugtalan volt – és ebben a pillanatban egy kicsit túlságosan is nyugtalan. Nem tudom, hogy hólyagosodott-e a gumim ekkor vagy sem, de az autó nagyon nyugtalan volt.
Kérdés: Ross Brawn szerint hólyagosodtak a gumijaid. Ez mit jelent? Nehéz így autózni?
Schumacher: A probléma az volt, hogy az autó nagyon nyugtalan volt. Hátul kisebb volt a tapadás, jobban csúszkált, idegesebb volt és nehezebb volt vezetni.
Kérdés: Miért értél ma Fernando Alonso mögött célba?
Schumacher: A fõ ok az volt, hogy az elsõ boxkiállásnál túl sok idõt vesztettünk és visszaestünk Alonso mögé. Az új rajtnál nehézségeim voltak és akkor is vesztettem egy kis idõt, mivel a gumijaink nehezebben melegedtek be. Aztán jött a kicsúszás a nyolcas kanyarban. Az autó nagyon nyugtalan volt és nehezen vezethetõ – ezek voltak a kulcsmomentumok.
Kérdés: Mi zajlott a fejedben, amikor 15 körön át Fernando Alonso mögött voltál, tudtad, hogy gyorsabb vagy és mégsem tudtál elmenni mellette?
Schumacher: Mivel a középsõ etapban majdnem ugyanolyan köröket futottam, mint õ, csaknem lehetetlen volt támadni. Alig volt köztünk különbség. Persze a második etapban kicsit nehezebb voltam nála, de nem számítottam rá, hogy ennyire meg tudom közelíteni. Ez inkább pozitív volt. Természetesen volt egy-két lehetõség, de egyik sem volt elég nagy ahhoz, hogy ki tudjam használni.
Kérdés: Tehát nem maradt más hátra, mint reménykedni abban, hogy Fernando Alonso hibázik?
Schumacher: Nyilvánvalóan.
Kérdés: De úgy tûnik mindkettõtöknek kötélbõl vannak az idegeitek.
Schumacher: Mindketten elég tapasztaltak vagyunk, elég bölcsek és nyugodtak.
Kérdés: Mi a véleményed az erõviszonyokról? Erõsebb a Ferrari-csomag még a Renault-nál?
Schumacher: Mindenképpen erõsebbek vagyunk. A beállítás miatt nem értük el az optimumot, amikor fontos lett volna a versenyen. Az utolsó etap elõtt ezen változtattunk és akkor egy kicsit jobb lett.
Kérdés: Mi az, ami bosszantóbb ebben a hétvégében: a tegnapi kicsúszás, a mai, vagy a Safety Car?
Schumacher: Az egészet együtt meg lehet nevezni.
Kérdés: Monzában folytatódik a világbajnokság. Mennyire lesz nehéz ledolgozni a 12 pontos hátrányt?
Schumacher: Mindent meg fogunk próbálni. Feladni csak az utolsó futam után lehet, miután intettek a kockás zászlóval. Természetesen most nehezebb, de még lehetséges.
Kérdés: Bernie Ecclestone tudni véli, hogy befejezed a pályafutásod. Többet tud, mint mi vagy te?
Schumacher: Nem, egész biztosan nem. Ha én nem tudom, akkor nem tudom elképzelni, õ honnan tudná….

CHELSEA FOOTBALL CLUB