Ferrari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
az piros x-es helyén meg csak egy kitalált link van a
ReaL MaDRid x siempre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
olyan progi kellene(és valúszínûleg létezik is ilyen ),h beírsz egy szöveget a progiba,és hozzárendelhetsz egy billentyûkömbinációt,vagy egy rövidebb szót.
pl,hozzárendeled a
-hez,h ferub(ferrari userbar),akkor ha azt írod be bárhová,h ferub,akkor a fent említett szöveg jelenne meg.
és akkor csak annyit kellene csinálni,h minden hsz után,odaírnánk,h ferub,vagy rmfan,meg ezek,és akkor ott lenne a userbar 😊
ReaL MaDRid x siempre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
aláírásban sajnos html kódot nem lehet használni,az csak sima képnek minõsül,de mégis userbarként funkcionál.
nekem inkább az lenne a kérdésem,h minden hsz-nél külön,külön beteszi,és ezzel szarakodik,vagy pedig van neki vmi trükkje erre is? 😊 (pl a kép linkjéhez vmi progival billkombinációt rendelt,stb)
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
OFF egy kicsit:
A McLaren szép autó meg minden csak kár hogy merci hajtja.
A Williams - Bmw nél is az volt a gond (anno) hogy a Bmw füstölt el mindig😊
A technikusok között is voltak ellentétek😊 pl állítólag volt ilyen levél az egyik Williamses technikus és Bmw-s között mikor megint x-edjére kigyuladt az autó: "ugye most is a kasztni ég 😊 "
Szal a mercinek összekéne szednie magát. (csak ezt akartam hozzászólni a McLarenhez)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Az olaszok motorkerékpáros ászát, Valentino Rossit meglepte Michael Schumacher visszavonulása. A Yamaha versenyzõje soros MotoGP-futama helyszínén, Malajziában tartózkodott a bejelentés idején.
„Korábban is hallottam, hogy Schumacher visszavonulhat, de õszintén szólva én azt hittem, hogy folytatni fogja még egy évig.” – nyilatkozta a Gazetta dello Sportnak – „Azonnal értesültem a döntésérõl, hiszen én is néztem a monzai versenyt Kuala Lumpurban a szállodában. Sajnáltam, hogy visszavonul és nem vártam. De Michael döntött és szerintem ez nagy veszteség lesz a Forma-1-nek és az egész sportvilágnak. Ha sikerülne megnyernie a világbajnokságot, az csúcs lenne számára.”
Arra a kérdésre, hogy Kimi Räikkönen érkezése szerepet játszhatott-e Schumacher döntésében, Rossi így felelt: ”Bizonyára gondolt erre. Räikkönen lett volna a csapattársa, aki sebesség szempontjából a legjobb korban van, miközben Michael már egy kicsit idõs lett volna motiváció és életkor szempontjából.”

CHELSEA FOOTBALL CLUB
De, eme számotokra szomorú bevezetõ utáán belekezdenék a mondókámba. Elõször is nagyon nagy tisztelet Schuminak, amit elért, az kimagasló, tényleg nagyon megérdemli a dícséretet, nagyon jól versenyzett. Az hogy Kimi megy most a helyére, az egy érdekes dolog, ugyanis a stílusát én se szeretem, de meg kell hagyni, hogy õ is tud vezetni ha akar.
Kicsit visszaolvasgattam, sokan írták azt, hogy õ már nem fogja azt az érzést visszaadni, amit Schumi adott, ha nyert egy versenyt. Ez teljesen igaz. Sajnos.
Pont én voltam az, aki még régebben nagy Hakkinen drukker voltam, amikor az egész család Schumi drukker volt. De mindez csak azért volt, mert amikor megláttam a McLarent, beleszerettem, olyan szép volt. És ez mind a mai napig így van velem, szerintem ez a legszebb autó (lehet megkövezni).
Amire ki akartam lukadni ezzel az egésszel az az, hogy bár nem vagyok nagy Schumi és Ferrari drukker, ettõl függetlenül becsülöm nagyon ezt az embert, mert igenis nagy ember, és a ferrarit is becsülöm, hogy ilyen marha jó autót tud összerakni 😊)
És szerintem most teljesen korrekt voltam 😊)
Pá
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
-Nem szeretem Schumit, obb hogy Kimi jön, mert oan jó pasi 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
-Ferraris lettem...😊"
ReaL MaDRid x siempre
Kimi Räikkönen menedzsere, David Robertson szomorúan hagyta el Monzát. "Szomorú vagyok, szomorú, mert öt éven keresztül a legjobb csapattal dolgozhattunk együtt. Ezt a csapatot nem lehet elhagyni. Kivéve ha a másik istálló a Ferrari." – nyilatkozta a menedzser az msa-nak.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
sztem õ pont olyan versenyzõ aki simán meghallhat a pályán mert annyira bizonyítani akar!! ezt persze nem kívánom neki, dehát ekkora seggfejt már rég láttam a sportban....
Egyébként Ecclestone nem hisz Schumacher visszavonulásában.
Szerintem jövõre biztos hogy nem jön vissza, mert akkor hiteltelen lenne. Pláne nem a renault vagy a bmw színeiben... A Red Bullhoz még eltudnám képzelni feltéve ferrari hajtómûvel😊
"Hiszem, hogy meg tudjuk nyerni a világbajnokságot. Gyorsak vagyunk, az autó fejlõdik. A lengéscsillapító miatt problémáink voltak, de a kocsi újra versenyképes. A csapat és én 100, nem, 110 százalékig biztosak vagyunk, hogy megnyerjük a vb-t"
index.hu
Nem baj fõ a magabiztosság.
azt megértem,h szarul esik neki,h szinte már a vb cím kapujában állt,és most meg jelenleg minden esélye megvan,h elveszítse,de attól még nem kellene parasztnak lennie.ennek a tapló köcsögnek inkább meghajolnia kellene schumacher elõtt,és tisztelnie kellene,még arra sem méltó ez a fasz,h kezet foghasson michaellel...
ReaL MaDRid x siempre
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hill nagy kedvenc volt (Scumit akkor még nem kedveltem)
Az 1996-os esztendõ világbajnoka, Damon Hill a kilencvenes években szoros csatákat vívott Michael Schumacherrel, majd 1999-ben visszavonult a Formula-1-bõl. A volt versenyzõ továbbra is figyelemmel kíséri a száguldó cirkusz eseményit, Michael Schumacher döntése nem érte váratlanul.
"Azt hiszem, ahhoz semmi kétség nem fér, hogy elég motivált ahhoz, hogy megnyerje a világbajnokságot. Bátor döntés volt felhagyni azzal, amit szeret és amiben igen jó. Ezt nem könnyû feladni. De tudom, hogy helyesen cselekedett." – véli Hill.
"Elszántságával és akaratával színesebbé tette a bajnoki címeit."

CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
majd akkor járjon a szája ha õ is 7(8) világbajnoki címmel a háta mögött fog visszavonulni...
én most mernék fogadni hogy 3nál többet nem fog szerezni, és akkor sokat mondtam
Alonso nyilatkozataitól néha eszembe jut hogy egy idióta.... aki nem tudja hogy hol a helye....
Schumachernél még Zidane is dicsõbben vonult vissza
Tegnap én is azt kérdeztem a kedvesemtõl, hogy jól fog-e állni nekem a piros?😊
A verseny után lévõ interjúban elhangzottak. Visszavonulása bejelentése és a versenyrõl való nyilatkozás.
De furcsa lesz ez a következõ 3 futam. Viszont nagyon remélem, hogy mindet, de fõleg az utolsót megnyeri Schumi és akkor a konstruktõrit Ross Brawn veszi át. Hisz õ is visszavonul az év végén. Azt hiszem az egy megható és csodálatos pillanat lesz 😊
Karácsony fele biztos jönnek majd ki a Schumiról szóló könyvek 😊 Remélem valami jó kis dvd is lesz az életérõl. Azt hiszem, hogy kötelezõ darab lesz mindannyiunknak 😊
ReaL MaDRid x siempre
szal én tártkarokkal várom, nincs értelme azért ellenszenveskeni vele, mert a mekitõl jött, sumit is a merci rakta be a forma1-be csak nem kellett nekik utána szerencsére😊))
ReaL MaDRid x siempre
Verseny után lelki szemeim elõtt megjelent a következõ olasz verseny...Kimi és a tifosik...huuhh, azt hiszem picit durva lesz. Haverom, aki Kimi fan, vigyorogva kérdezte msn-n, hogy na, jövõre Kimi fan leszek-e? Nyelvemet öltögettem rá, egyszerûen nem tudom befogadni a srácot és azon egyszerû oknál fogva, mert Kimi végig úgymond az ellenséggel cimobrált, a McLarennél és mot meg ide tolja a képét a Ferrarihoz. Kész.
Massa rulz, nem figyeltem régen, csak hallottam, hogy már egy-két évvel ezelõtt is segített a Ferrarinak teszteléseknél. Õ jófej, nincs még annyira bent a száguldó cirkusz világába, õt még nem fertõzte meg a pénz, a média meg miegymás....egyszóval szerintem egy átlag hétköznapi srác és én ezért szeretem, meg azért mert eleve szimpatikus....ergo Massa lesz jövõre nekem az elsõ számú versenyzõ, annak ellenére, hogy 99,9% hogy Kimi ül majd Michael helyén.
Viszont idõvel majd csak megbarátkozok Kimivel is, ám azzal egyetértek amit Bandee írt...mi lesz azzal az ûrrel, ami Michael Schumacher távozása után keletkezik majd?....