Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gratulálok, ez igaz, mint az is, hogy ezt 10 éve tudja egy öreg utcai sportautó - gondolj bele, hogy mennyivel mehet egy mai csúcsgép...

felkellene fogni, hogy az F1-es autó nem végsebességre, hanem kanyar ÉS végsebességre kitünõ, de utóbbira nem a legjobb...

http://gaborszantai.co.uk/

Ja 266 mérföld átszámítva kb428 km/h <#vigyor>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Khm khm... <#nyes><#eplus2><#vigyor>
Na mi is lehet ez? 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

ittál valamit?

nézzed meg a Guiness Rekordok könyvét és tanulj - az XJ220 már közel tíz éve, elsõ utcai szériautóként átlépte 400km/h-t hosszú távon...

az F1-es gépekkel meg a tavaly villantottak egy majdnem 400-at...

Truck Driver001
Jólvanna hiszek neked!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

na meg az FXX 1000 kg, egy F1-es kb. 650, fizikai lehetetlenség, hogy lehagyná. + jóval jobb aerodinamikával rendelkezik... Tehát továbbra is hülyeség az, hogy egy ,,széria" szupersportautó gyorsabb lehetne a Forma 1-nél...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jaj, a váltóáttételt állítani lehet, pl. lehet 230 is a vége egy F1-esnek, de akkor viszont nagyon nagyot gyorsul. Gondolom az az FXX nem monzában futotta a 400-at, hát nincs hely, 1500-2000m hosszú egyenesben hogy érsz el 400 km/h-át??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nekem semmi, szerintem egy jó autó egy szerpentines hegyoldalon egyenesen lemegy, nem az aszfalton, az a pláza-szekerek dolga😊

Mi az a Skylight? <#nyes><#banplz> Bocsi! 😉

Truck Driver001
Forma1-es Váltó van benne..

dehogy, ahhoz hogy vidd a 400-at kicsit hosszabb pálya kell, meg kanyarban dõl el minden, ott simán otthagyja. Na meg váltóáttétel kérdése, nagyobb végseb. kisebb gyorsulás, hát a 300-at ezek sztem 20 sec alatt elérik, az az FXX biztos nem...
a végsebesség pályán szinte semmit sem jelent a kanyarsebességhez képest. Pl egy 280 lovas Mitsubishi EVO egy pályán simán megesz egy erõsebb fajta Porschét 😊

Count Adyn
a FIA azon dolgozik hogy lassitsa a forma 1 et, erõsen korlátozott hogy mit használhatnak, ezért lasabb végsebességben😊 viszont mint archangel is mondta, pl Monzában 250km/h óra az átlagsebessége! a f1 es gépeknek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hosszú egyenesben idõvel egy Veyron, SLR vagy egy Enzo lehagyhatná, ha percekig tudnának 400 felett menni, de amint kanyarogni kell, az F1-es autó átlagsebessége 200 felett marad, míg a sportautóké jelentõsen leesik...

pl. egy Impreza, Evo vagy Skylight hegyi szerpentineken bármikor otthagy egy Carrera GT-t, de az Autobahn-on esélyük sincs...

nincs olyan, ami mindenhol jó - az F1-es gépek a nekik tervezett minõségi aszfalton, megfelelõ gumikkal 50-50%-os egyenes/kanyar arány mellett tartják a 200km/h feletti átlagot, a szériaautók erre képtelenek...

Truck Driver001
Aha..Én azt hittem a 400-at azért viszik.
Akkor egy Ferrari FXX alázna egy Forma1-es kocsit?😄D
Na mind1..

JohnnySmith
áz <#vigyor><#nyes>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Tavalyi HP-chart:

1., Mercedes 917LE
2., Honda 914LE
3., BMW 906LE
4., Toyota 905LE
5., Ferrari 904LE
6., Renault 899LE
7., Red Bull 880LE
8., Sauber 878LE
9., Jordan 842LE
10., Minardi 842LE

jah, azt csak szerrették volna, a Mercedes volt a legerõsebb 917 LE-vel...

a Supra az az autó, aminek az alja a legtöbb akváriium neont bírja el?😊

Kit--Kat
Mer nem Supra topic! Ugye Csocso?!<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hunbasser
1.vagy azért mert utálja a ferrarit/schumit
2.vagy azért,mert unatkozik

ReaL MaDRid x siempre

kulabácsi
miért is kötsz belénk???

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CSOCSO
ferrari topik a forma 1 rol szol meg shumirol?? vagy mi ez a logo? nahmindegy
Count Adyn
hú hût pontosan nemtudom, tavaly év végén a V10 es honda már 1000 lóerõt is megnyomta, ideén a V8 as motor miatt ugy 100-150 el viszaesett mind ugy tudom, szal a ferrari motor ugy 8-900 lovas lehet 😊)
végsebesség,háát 350-370 körül^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Truck Driver001
Lehet hülye kérdés,de hány lóerõs egy Forma1-es Ferrari?
Ja és mennyi a végsebessége?😄

kulabácsi
teljesen igazad van!!! sumi az sumi, rá mindenki emlékezni fog, alonsó meg csak egy dátum lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MikX
Hát ja, de akárki akármit mond, az én szememben Úgy vonul vissza, mint 8* os bajnok.
Meg tényleg mindegy már, hogy azzal a f*staliga rönóval mit alkotnak, meg Alfonzo mit csinál, Schumi nevét megjegyzik, ellenben Alonzo örülhet, ha olyan lesz mint Villeneuve...
Nem akarom leherdani Villeneuve-t, de nyert egy vb-t azóta meg semmit nem tudott mutatni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kulabácsi
:'( hát ez van vazze!!! pedig megérdemelte volna, de nem bírta a motor....

Kit--Kat
A Ferrari motor kibírja...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

En egy hatalmas Michael Schumacher fan vagyok mar 1995 ota, es persze igy Ferrari rajongo is. De a Ferrari Fustolessel kapcsolatban annyit akarok szolni itt, hogy szokjunk hozza, mert Kimmi Raikkiiikkookanen jon a csapathoz, es ahogy tudjuk, a McLaren hires a fustolerol, ami Alltalaban a Kimi autojaval tortenik.

Itt egy kep a Kimmi rol. Ez a 25 (nem 45?) eves Fin 'powered by FINish VODKA' fogja atvenni a vezetest a Ferrari nal 2007 tol.

Ezt irtam a Michael Schumacher Forumon:

"Ja, igen...... Tokmindegy hogy hogy nezzuk, Michael mindig a legnagyobbb versenyzo marad. 7 vagy 8, az mar nem szamit.

Van meg egy nagyon kis remeny, de:

Viszont, ha nem nyeri Michael meg a VB't,......szerintem.....nem fogja annyiban hagyni....Ki fogadna abban hogy Michael vissza jon meg egy szezonra.. Hat jo lenne. Ha nem is jon vissza, nem valtoztat semmit.

Michael a legjobb, es Mi Nekunk, akik lattuk Michael't vagy a TV'n vagy eloben, az elmult 16 evekben, ez nagy tisztessegre szolgal, mert azt megmondom hogy a mi idonkben vagy korunkban ilyet csak egyszer lat az ember. Szoval mi mindanyian nagyon szerencses emberek vagyunk, mert ilyet lattunk es tapasztaltunk. Ezen nem valtoztathat senki, meg Alonso sem!!! "

JohnnySmith
Igen én is így látom. Azért szép volt az eddigi munka!
Sajnálom hogy Scumi nem tudja megszerezni a 8.VB címét. A csapat VB még összejöhet annak azért drukkolok.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

kirol
Hát ennek vége. Nem lesz 8. VB cím sajnos. 😞

hunbasser
😄DDDDDDD

ReaL MaDRid x siempre

kulabácsi
F1 topicból lopva!!

kulabácsi
egyébként ez a verseny tényleg nemsemmi volt!! hogy elkúrták csalonsó futamát vazze😄DDDD

kulabácsi
csoda😊))

Kit--Kat
Mi lenne, ha a Bannerra rákattintva eljutnánk a Ferrari honlapjára?

Bandee1987
Ma is királyok voltunk 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hunbasser
én bizakodtam benne h kicsúszik,de vhogy mázlija volt

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
mert nyomta neki mint az állat

hunbasser
a végén azért eléggé féltem,alonso rohamosan jött

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
Alfonzónak most megint peche volt:o Ejj ejj mik meg nem történnek....

zalan05
gart szép volt

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

DJ Bee18
OLLLÉÉÉ, szép volt, végre nekünk kedveztek egy kicsit az égiek

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

kirol
Hát nem semmi futam volt.
Nem hittem volna, hogy nyerünk.<#wink>

DJ Bee18
Figyelj, bármi lehet... ki is eshetnek akár mindketten megint...

kirol
Ha esik, akkor vége a 8. vb címnek. Alfonso nyer, hoz vagy 8 pontot és kész vége mindennek.

Nem lehet tudni, valamit a holnapi ottani idõjárásról?

DJ Bee18
hát reméljük, akkor meglehet egy 2. hely szinte biztosan, az még jó... De 1. hely is akár, de ha esik, akkor örülhetünk, ha 3. lesz egyáltalán...

kirol
Ajj -jajj.
Remélem holnap ezerrel fog sütni a nap.

Ok, akkor hagyjuk a témát, majd úgyis észreveszem, ha az elképzelés valóra válik.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!