1071
  • G_ArchAngel #831
    jó szar volt a tavalyi autó, ha idén a legelső futamtól olyan szar lenne, mint tavaly évvégén, akkor aggódhatna a Renault és a Ferrari - de most a "szar" nem fedi az igazságot...
  • mesor
    Igazából Kiminek is meg a McLarennek is szólt!

McLarennek azért mert nem épített normális autót. Kiminek meg azért mert nincs meg benne az a tűz, akarás és küzdés mint tavaly. Lehet hogy azért mert szar az autó, de tavaly is az volt még se versenyzett ilyen kedvetlenül.
    Lehet hogy nagyon benne van már az hogy idény végén elhagyja a csapatot és nem akar tenni semmit a jelenlegi csapatáért vagy a fene tudja.
  • ricky
    az lehet...
  • Lteebee
    Valszeg nem Kiminek, hanem a McLarennek szólt a lesajnálás.
  • ricky
    ???
  • mesor
  • ricky
    De a másikat átfesthetnék...
  • PeeVee
    ja, pech.. na de sztem kimi nagy tehetség, és megoldja, előbb utóbb csak világbajnok lesz!!! csöcs alonso.. nem szimpatikus a csávó :S na de HAJRÁ KIMI
    ja és naggggyon jól néz ki a merci, most ez a legfaxább kocsi:)
  • Skynet85
    Sajna büntivel se lett volna jobb Kiminek és a midlandet se nagyon lehet hibáztatni olyan helyre keveredtek ami nem nekik való ok persze figyelhettek volna jobban is na de késő bánat...
  • Laffite
    érdekesen adta elő Monteiro, nem volt fair, már az első eset után kijárt volna nekik egy stop'n'go büntetés, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom
  • ricky
    Ehh, ha Monteiro nem tartja fel, szerintem megelőzi Alonsot...
  • Tuvok #820
    Milyen munkakörben dolgozol ? :o)
  • Dodo55
    Én már ma is élőben néztem, pedig ma még korábban kezdődött, mint holnap fog.
  • Dodo55
    Én!
  • ricky
    Én igen!!!! De amúgy délután is leadják
  • Tuvok #816
    Lesz aki felkel ?
  • ricky
    4. hely... Remélem reggel sem lesz semmi gond!!!
  • Venture
    Jó neked!Mindig ilyen klassz dolgokat csinálhatsz..
  • ricky
    Mit változtassak a kép alatti szövegen??? Meg milyen adatok legyenek? Meg milyen animációval?
  • Amse
    thx
    szebb :P
    grafikus vagyok szóval ez nagyon egyszerű dolognak az én szememben :D
  • Venture
    Nagyon jó lett!
    Milyen akkor szerinted egy olyan ,amelyik nem egyszerű?
  • ricky
    Häkkinen nyilatkozta
  • Amse
    az olyan fotó volt, de meg lehet oldani sima alap ps-el is, hogy ilyen legyen egy éles kép.
  • ricky
    hát pl arra gondoltam, h az autó nem látszik tisztán, hanem picit "homályos"
  • G_ArchAngel #807
    ebben hol van effekt?:)
  • ricky
    és az alappal is lehet ilyet, vagy ez valami kieg hozzá? Meg ilyen "effektek" hol vannak benn?
  • Amse
    thx,photoshop
  • ricky
    Klien belement és kiesett. Ezt nyilatkozta:

Kimi Raikkönen: "Nagyon csalódott vagyok,mert remek volt az autóm beállítása és nagyon jó taktikánk is volt. Azt hiszem, teljesen nyilvánvaló, hogy Christian Klien óriási hibát követett el és belémszaladt hátulról az ötödik kanyarban, aminek következtében eltörött a hátsó felfüggesztésem. Az egyetlen jó hír, hogy a csapatnak nem voltak megbízhatósági gondjai az első két versenyen. Már várom a Melbourne-i versenyt."
  • ricky
    ez tényleg jó lett. Milyen progival csináltad?
  • robotnyk
    ez
  • Realtibi
    mi let ma Kimivel?
    sajna nem láttam a furom elejét
    az ismétlésröl is lemaradtam:(
  • robotnyk
    jó lett, grat hozzá
  • Amse
    nah csináltam egy egyszerűt.
  • Laffite
    megtaláltuk Nigel Mansell örökösét... csak ő volt ennyire peches versenyző... persze azért az angol is nyert vb címet, előbb utóbb remélhetőleg összejön a finnek is!
  • robotnyk
    majd számoljuk melyik lesz az első tiszta versenye.
  • ricky
    :( hamar kiszállt sajnos...
  • Tuvok #795
    Olyan kép kellene róla, ahol a kavicságyban áll törött autóval, már csak a valósághűség kedvéért ...
  • ricky
    Remélem holnap nem lesz unalmas a futam... Nem szeretnék hiába felkelni :)
  • Amse
    Hátöö.
    Szal Alonso, Monty és Kimi még futhattak volna egy gyors kört, de aztán nem :(
    Így elmaradt a szoros vég.
  • ricky
    Amúgy milyen volt az időmérő? Nem láttam :( De reggel nézem... Azért a 6. hely nem olyan rossz... Meg mág Alonsó is mögötte van!