1071
-
G_ArchAngel #831 jó szar volt a tavalyi autó, ha idén a legelső futamtól olyan szar lenne, mint tavaly évvégén, akkor aggódhatna a Renault és a Ferrari - de most a "szar" nem fedi az igazságot... -
#830 Igazából Kiminek is meg a McLarennek is szólt!
McLarennek azért mert nem épített normális autót. Kiminek meg azért mert nincs meg benne az a tűz, akarás és küzdés mint tavaly. Lehet hogy azért mert szar az autó, de tavaly is az volt még se versenyzett ilyen kedvetlenül.
Lehet hogy nagyon benne van már az hogy idény végén elhagyja a csapatot és nem akar tenni semmit a jelenlegi csapatáért vagy a fene tudja. -
ricky #829 az lehet... -
#828 Valszeg nem Kiminek, hanem a McLarennek szólt a lesajnálás. -
ricky #827 ??? -
#826 -
ricky #825 De a másikat átfesthetnék... -
PeeVee #824 ja, pech.. na de sztem kimi nagy tehetség, és megoldja, előbb utóbb csak világbajnok lesz!!! csöcs alonso.. nem szimpatikus a csávó :S na de HAJRÁ KIMI
ja és naggggyon jól néz ki a merci, most ez a legfaxább kocsi:) -
#823 Sajna büntivel se lett volna jobb Kiminek és a midlandet se nagyon lehet hibáztatni olyan helyre keveredtek ami nem nekik való ok persze figyelhettek volna jobban is na de késő bánat... -
#822 érdekesen adta elő Monteiro, nem volt fair, már az első eset után kijárt volna nekik egy stop'n'go büntetés, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom -
ricky #821 Ehh, ha Monteiro nem tartja fel, szerintem megelőzi Alonsot... -
#820 Milyen munkakörben dolgozol ? :o) -
Dodo55 #819 Én már ma is élőben néztem, pedig ma még korábban kezdődött, mint holnap fog. -
Dodo55 #818 Én! -
ricky #817 Én igen!!!! De amúgy délután is leadják -
#816 Lesz aki felkel ? -
ricky #815 4. hely... Remélem reggel sem lesz semmi gond!!! -
#814 Jó neked!Mindig ilyen klassz dolgokat csinálhatsz..
-
ricky #813 Mit változtassak a kép alatti szövegen??? Meg milyen adatok legyenek? Meg milyen animációval? -
#812 thx
szebb :P
grafikus vagyok szóval ez nagyon egyszerű dolognak az én szememben :D -
#811 Nagyon jó lett!
Milyen akkor szerinted egy olyan ,amelyik nem egyszerű? -
ricky #810 Häkkinen nyilatkozta -
#809 az olyan fotó volt, de meg lehet oldani sima alap ps-el is, hogy ilyen legyen egy éles kép. -
ricky #808 hát pl arra gondoltam, h az autó nem látszik tisztán, hanem picit "homályos" -
G_ArchAngel #807 ebben hol van effekt?:) -
ricky #806 és az alappal is lehet ilyet, vagy ez valami kieg hozzá? Meg ilyen "effektek" hol vannak benn? -
#805 thx,photoshop -
ricky #804 Klien belement és kiesett. Ezt nyilatkozta:
Kimi Raikkönen: "Nagyon csalódott vagyok,mert remek volt az autóm beállítása és nagyon jó taktikánk is volt. Azt hiszem, teljesen nyilvánvaló, hogy Christian Klien óriási hibát követett el és belémszaladt hátulról az ötödik kanyarban, aminek következtében eltörött a hátsó felfüggesztésem. Az egyetlen jó hír, hogy a csapatnak nem voltak megbízhatósági gondjai az első két versenyen. Már várom a Melbourne-i versenyt." -
ricky #803 ez tényleg jó lett. Milyen progival csináltad? -
#802 ez -
Realtibi #801 mi let ma Kimivel?
sajna nem láttam a furom elejét
az ismétlésröl is lemaradtam:( -
#800 jó lett, grat hozzá -
#799 nah csináltam egy egyszerűt.
-
#798 megtaláltuk Nigel Mansell örökösét... csak ő volt ennyire peches versenyző... persze azért az angol is nyert vb címet, előbb utóbb remélhetőleg összejön a finnek is! -
#797 majd számoljuk melyik lesz az első tiszta versenye. -
ricky #796 :( hamar kiszállt sajnos... -
#795 Olyan kép kellene róla, ahol a kavicságyban áll törött autóval, már csak a valósághűség kedvéért ... -
ricky #794 Remélem holnap nem lesz unalmas a futam... Nem szeretnék hiába felkelni :) -
#793 Hátöö.
Szal Alonso, Monty és Kimi még futhattak volna egy gyors kört, de aztán nem :(
Így elmaradt a szoros vég. -
ricky #792 Amúgy milyen volt az időmérő? Nem láttam :( De reggel nézem... Azért a 6. hely nem olyan rossz... Meg mág Alonsó is mögötte van!