1071
-
ricky #871 -
ricky #870 Eldőlt, ferraris lesz... :) -
#869 Ez most a sláger téma,mindenki találgat,hogy kit választ majd Kimi .
Szvsz nem ártana a csapatváltás neki,(pedig régi mekis vagyok) itt "balszerencse üldözi"(2 év alatt kétszer 2. hely),megnézném,hogy más csapatnál ez az "átok" rajta marad-e..a csapatok közül pedig a legjobban összeszokott gárda a ferrarié.Az olaszok tudnak valamit...Akár Sumi mellett,akár helyette,akkor is jót tenne neki,és úgy tudom,régi álma-vágya ,hogy ferrarinál legyen versenyző,és ha ez most teljesülhet is,a lehetőség adott..:))
Náluk látnám legszívesebben Kimit.Másik ,amiért nem a rönyót részesítem előnyben,örülnék,ha jövőre Heikki is lehetőséget kapna,ő pedig rönyós.Jó lenne látni őt is a versenyzők között,.Két "jeges" is elférne a mezőnyben..:)) -
ricky #868 Mit szóltok az új pletykához, h 5 évre aláírt a ferrarrihoz? -
ricky #867 én is, meg azt is, h nem üres tankkal futotta zet az időt... -
#866 örülök én is:)
remélem, hogy nem hatja szét a motort és nem lesz technikai problémája.(na meg másmilyen sem:)) -
ricky #865 Kimié a Pole, jeee! -
ricky #864 -
Dodo55 #863
És ráadásul úgy írod ezeket, hogy a neved 5-ösökből áll. Az 5-ös szám szent, főleg az 55, úgyhogy akinek 5-ös szám szerepel a nevében, az nem mondhat ilyeneket a világ legjobb Forma 1-es pilótájára, Kimi Räikkönenre! -
555 #862 EZ MIND SZÉP ÉS JÓ DE Ő EGY NAGY BÉNA PILOTA.
AZ IGAZ HOGY JÓL VEZET DE SZÉTHAJtja a kocsit.Ebből következik hogy nem valo a forma 1 világába egy nagy beképzelt gazdag köcg -
ricky #861
Direkt a celeb könyvtárt akartad belinkelni? -
Frentzen #860 Nézzetek be ide: Előre F-1
1950-Napjainkig -
#859 Egyszer világbajnok lesz!!! (csak szegény addig bele ne unjon.) -
ricky #858 Indianapolis... -
ricky #857 Vagyis nem azt olvastam, h nem marad, hanem azt, hogy a McLaren megkötötte a szerződést Hemiltonnal -
ricky #856 a pénteki újságban olvastam...
Ehh, azért ilyen pechet, mint a mai... :((( -
#855 Szerintem az már Alonso leszerződtetésénél is világos volt hogy nem marad a Mekinél... amugy jobb is, mert a McLaren egy csődtömeg -
#854 ezt honnan tudod?!
belinkelnéd a cikket?
köszi -
ricky #853 Nah, eldőlt! Nem marad a McLarennél :( -
ricky #852 -
#851 Izé!
Őőőőőőőőőőő...
-
#850 :) -
#849 No comment .
[várja, hogy Lteebee ebbe hogy köt bele] :) -
#848 Hát jah én is ezt érzem sajnos... -
ricky #847 -
ricky #846 El sem hiszem, h most ő vezet! :) De jó a sapkája!!! :D -
#845 Értem.
Antidrukkerság rulz. -
#844 Szerintem meg nem két külön dolog, annak akit nem szeretek akármiért is vszínű, hogy hamarabb kívánok defektet, mint aki közömbös számomra .
Ha hierarchikusan akarok sorokat írni akkor megszámozom, jelen esetben csupán azért írtam alonsot előre, mert válaszüzenet lévén értelmetlen lett volna fordítva, vagy két külön hozzászólásba írni a két mondatot . -
#843 A fradi labdarúgásrészlege méltóságomon aluli.
Konkurenciát nem szeretni és rosszat kívánni neki meg két külön dolog szerintem.
Azért gondoltam, hogy kevésbé fontos számodra, mert csak másodiknak írtad.
Bár lehet, csattanónak szántad:) -
#842 "hogy tuldképp nem is érdekes, hova megy Kimi jövőre"
Legyél szíves újra elolvasni mit írtam, valahogy az ellenkezőjének érzem .
Az, hogy szurkolok valakinek nem vonja magával, hogy a konkurenciáit is szeressem . Megvan a magam oka, hogy kit miért utálok, aminek vajmi kevés köze van a divathoz, lesszives az ilyen feltételezést mellőzni .
Javaslom kérdezz rá a fradi topikjában mi a véleményük violás barátaikról, azt hiszem az ottani válaszok lekötnek annyira, hogy ne az én véleményemmel kötekedj . -
#841 Mint a kétmillió zászlótrázó a parlament előtt?
Csak mert sokan vannak és hangosak és mert nem lehet tőlük közlekedni?
Ezen múlna?
Ha kimegyek egy Junkies koncertre szerinted az a rengeteg kis gyík meggyőz majd, hogy jó zenét hallok? Csak mert sokan vannak éppen ott?
Tuvok cimbiddel kapcs. meg nem azért álltam meg, mert a divatnak megfelelően utál valakit, hanem mert egy Kimiről szóló topikban juttatja kifejezésre azon véleményét, hogy tuldképp nem is érdekes, hova megy Kimi jövőre, lényeg hogy a gyűlölt spanyol szívjon.
Érted már miért írtam?
Vagy konkrétabb fejtegetés is szükséges? -
G_ArchAngel #840 Lassan talán feldolgozod, hogy nagyon kevesen szeretik a kis hispánt - elkell fogadnod, végülis ennyi ember nem tévedhet... -
#839 Köszi:) -
#838 Gratulálok a jóindulatodhoz és az egészséges szurkoláshoz! -
#837 Csak maradjon ilyen jövőre Alonso alatt is ...
Arra meg kíváncsi vagyok Kimi hova megy végül . -
#836 Hozza a maximumot, amit lehet egy fostalicskával.
Tavaly is ezt tette, de legalább gyors volt a szarkupac, amin ült. -
G_ArchAngel #835 ez igaz, de nekem sem lenne egy 1GHz-es Celeronon 6 szintes lakóházat tervezni...
ami szar, annak nem lehet örülni... -
#834 Lehet poénkodni, de ami igaz az igaz.
Én ilyen kedvetlenül mint idén még nem láttam versenyezni Kimit. -
ricky #833 :D -
#832 Ez a "nincs benne tűz" ez olyasmi lehet nálatok, mint a mónikasóban a "belső kisugárzás".