1071
  • ricky
    :D tényleg, észre se vettem, h rossz képet szúrtam rá... Köszi!
  • Amse
    Majd csinálok.
    2 bajom van vele.Kimi régi sisakja és, hogy Monty van a képen :D
  • ricky
    Csináltam egy másik logót, de még elég kezdetleges... Ti milyen logót szeretnétek? Meg estleg ha valaki jobban ért az ilyen képszerkesztőkhöz, az csinálhatna egyet...

• ricky
    ?
  • ngcsnet
    fan club?:)
  • ricky
    2005 Suzuka: 17. helyről indult és megnyerte (Az utolsó körben előzte meg Fisichellát...)

Amúgy szerintem, jópárszor fogjuk ezt a három embert a dobogón látni, és remélem más sorrendben (mondjuk fordítva) :DD
  • Venture
    A szombati időmérőhöz képest nem is rossz ez az eredmény....21.helyről indulva ,átverekedve magát a mezőnyön,3.-ként célba érni,nagyon szép ...ehhez nem csak szerencse kellett,tudás,kitartás,és a csapat teljesítménye van emögött.
    Annyira szeretném,ha végre már az a kasztni,és a motor nem akadékoskodna ,nem hátráltatná a futamokat,és nem azon kellene izgulni,hogy most a mezőny végéről kell feljönni x-helyet.Legyen az bármilyen jó helyezés is,mégis csak mekkora hátrány ez Kiminek és Montinak,a többiek szinte "hendikeppel" indulnak vele/velük szemben!Mekkora munka ezt behozni!

Elismerésem,és gratula a csapatnak!Taktikában még mindig jók..

Próbáljunk meg azért "síma " eredményeket hozni,különben a McLaren szurkolók nagy része kórházban fog kikötni..
  • Lteebee
    Remélhetőleg idén kevesebb hibájuk lesz.
  • robotnyk
    nem is olyan rossz az eredmény, ráadásul mindkét meki végigért, ami tavaly nem volt túl gyakori. na meg a verseny sem volt rossz.
  • Skynet85
    Jah kb, válalják a veszélyt az biztos na de azért nem ilyen hiábknak kellen legfőképp veszélyeztetni egy pilóta esélyeit mi több az életét, de legalább most befejzte a versenyt ez már szinte kuriozum ha meki megbízhatóságát nézzük...
  • Lteebee
    Safety car.
    Mi lenne?
  • BuzzFuzz
    Belegondolni is szürnyű, mi van ha a felfüggesztés futam közben 200-as tempó felett törik el....
  • ricky
    Képek a balesetről

Räikkönen és a ferrarri...
  • ricky
    Reméljük nem...
  • Sheva
    megint balszerencse fogja üldözni Kimit?
  • ricky
    Na mind1 lett volna, h van e 10 helyes büntetés... :( De lagalább most annyit tankolhat amennyit akar és reméljük megismétli a Suzuka-i teljesítményét :)
  • Amse
    me too
  • robotnyk
    én is pont ezen gondolkodtam, egyre szánalmasabb ez a párosítás, amit a merci tavaly művelt végig, és amit a mclaren kasztni időnként és most is csinál.
  • Skynet85
    Na nem hittem hogy ilyet mondok De menjen csak Kimi a ferkához ott lehet kap egy autót amivel lehet vmit kezdeni eszéletelen és a z a dagadénak még volt pofály azt mondani hogy Kimi miatt bukták el a tvalyi vb-t áhhh Meki egy rakat fos
  • Tuvok #772
    Futam közbeni kerékcsere
  • Redvin
    Pontosan ott folytatjak ahol tavaly abbahagytak :D
  • ÁjjLe BoBBi
    a szánalmas a legmegfelelőbb szó erre...
  • GabcsiManó
    szabadedzéseket nem szabad túl komolyan venni, különben meg inkább mechanikai probléma mint motor, mert azt lehet piszkálni még..
  • robotnyk
    mindegy, sok jót nem jelent
  • GabcsiManó
    nem ment tönkre, mivel mechanikai hiba volt, ezért motort egyik pilótánál se cseréltek...
  • robotnyk
    már tönkrement alatta egy merci motor, vasárnap 10 hely minusz. vicc.
  • Brankley
    Jó is lesz, higyjétek el!
  • Venture
    Nem csak beleült... jól is nyomta a pedált! Szép eredménnyel méghozzá...
  • ricky
    Csak beleült Kimi :)))
  • Brankley
    Jézusom, tényleg elég komoly lett az autó
  • robotnyk
    na ez jó hír. amúgy durván néz ki az autó, a keskeny orr, furcsa formák, egyenlőre nem tetszik, de ha nyerő lesz majd megszokom :P
  • GabcsiManó
    ujjé :D hasít a meki :D
  • ricky
    Majd a futamokokn villognak :)
  • Sheva
    akkor gyorsan szedjék össze magukat
  • robotnyk
    "Időeredményeikkel viszont egyáltalán nem villoghattak, Webbertől bő egy másodperccel maradt el Pedro de la Rosa és Juan Pablo Montoya, még a Red Bull-os Christian Klien is könnyedén lehagyta őket."
  • Sheva
    nekem is nagyon
  • DEXTER92
    Azta!
  • Venture
    Nekem tetszik...
  • Sheva
    nyálas
  • robotnyk
    a végleges festés, ami inkább króm :)