Kimi Räikkönen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szvsz nem ártana a csapatváltás neki,(pedig régi mekis vagyok) itt "balszerencse üldözi"(2 év alatt kétszer 2. hely),megnézném,hogy más csapatnál ez az "átok" rajta marad-e..a csapatok közül pedig a legjobban összeszokott gárda a ferrarié.Az olaszok tudnak valamit...Akár Sumi mellett,akár helyette,akkor is jót tenne neki,és úgy tudom,régi álma-vágya ,hogy ferrarinál legyen versenyzõ,és ha ez most teljesülhet is,a lehetõség adott..😊)
Náluk látnám legszívesebben Kimit.Másik ,amiért nem a rönyót részesítem elõnyben,örülnék,ha jövõre Heikki is lehetõséget kapna,õ pedig rönyós.Jó lenne látni õt is a versenyzõk között,.Két "jeges" is elférne a mezõnyben..😊)<#wink>#wink>
remélem, hogy nem hatja szét a motort és nem lesz technikai problémája.(na meg másmilyen sem😊)
És ráadásul úgy írod ezeket, hogy a neved 5-ösökbõl áll. Az 5-ös szám szent, fõleg az 55, úgyhogy akinek 5-ös szám szerepel a nevében, az nem mondhat ilyeneket a világ legjobb Forma 1-es pilótájára, Kimi Räikkönenre!
AZ IGAZ HOGY JÓL VEZET DE SZÉTHAJtja a kocsit.Ebbõl következik hogy nem valo a forma 1 világába egy nagy beképzelt gazdag köcg

Direkt a celeb könyvtárt akartad belinkelni?
Ehh, azért ilyen pechet, mint a mai... 😞((

Ha hierarchikusan akarok sorokat írni akkor megszámozom, jelen esetben csupán azért írtam alonsot elõre, mert válaszüzenet lévén értelmetlen lett volna fordítva, vagy két külön hozzászólásba írni a két mondatot .
Konkurenciát nem szeretni és rosszat kívánni neki meg két külön dolog szerintem.
Azért gondoltam, hogy kevésbé fontos számodra, mert csak másodiknak írtad.
Bár lehet, csattanónak szántad😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Legyél szíves újra elolvasni mit írtam, valahogy az ellenkezõjének érzem .
Az, hogy szurkolok valakinek nem vonja magával, hogy a konkurenciáit is szeressem . Megvan a magam oka, hogy kit miért utálok, aminek vajmi kevés köze van a divathoz, lesszives az ilyen feltételezést mellõzni .
Javaslom kérdezz rá a fradi topikjában mi a véleményük violás barátaikról, azt hiszem az ottani válaszok lekötnek annyira, hogy ne az én véleményemmel kötekedj .
Csak mert sokan vannak és hangosak és mert nem lehet tõlük közlekedni?
Ezen múlna?
Ha kimegyek egy Junkies koncertre szerinted az a rengeteg kis gyík meggyõz majd, hogy jó zenét hallok? Csak mert sokan vannak éppen ott?
Tuvok cimbiddel kapcs. meg nem azért álltam meg, mert a divatnak megfelelõen utál valakit, hanem mert egy Kimirõl szóló topikban juttatja kifejezésre azon véleményét, hogy tuldképp nem is érdekes, hova megy Kimi jövõre, lényeg hogy a gyûlölt spanyol szívjon.
Érted már miért írtam?
Vagy konkrétabb fejtegetés is szükséges?
http://gaborszantai.co.uk/
Tavaly is ezt tette, de legalább gyors volt a szarkupac, amin ült.
ami szar, annak nem lehet örülni...
Én ilyen kedvetlenül mint idén még nem láttam versenyezni Kimit.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
McLarennek azért mert nem épített normális autót. Kiminek meg azért mert nincs meg benne az a tûz, akarás és küzdés mint tavaly. Lehet hogy azért mert szar az autó, de tavaly is az volt még se versenyzett ilyen kedvetlenül.
Lehet hogy nagyon benne van már az hogy idény végén elhagyja a csapatot és nem akar tenni semmit a jelenlegi csapatáért vagy a fene tudja.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
ja és naggggyon jól néz ki a merci, most ez a legfaxább kocsi😊