1071
-
ricky #911 És ha vmi olyan logó lenne, h nem csak ferrarris, hanem sauberes, mclarenes és ferraris? :) -
ricky #910 tudom, de már nem McLarenes... majd jövőhéten összehozok egy rendeset, akkor már ráérek talán! -
#909 még 1[/URL], meg még 1 -
#908 új sityak:
overallban:
LOL
-
#907 sztem a mostani banner 100 szor jobb -
tzsoltika #906 szerintem másnapos... -
fb2 #905 nagyon sapadtan nez ki pirosban, de remelhetoleg le fogja verni McLaren't
-
ricky #904 oks, persze, de addig se a McLarenes legyen... -
G_ArchAngel #903 The new 2007 Kimi Raikkonen web site is under development.
Please check back at the end of January. -
G_ArchAngel #902 várjuk meg az autót... -
ricky #901 Nah összedobtam gyorsan párat, melyik legyen vagy mit javítsak rajta? Este talán lesz időm...
-
#900 majd, ha lesz olyan kép amiben már kimi vezeti a ferrarit.. -
ricky #899 jah, tényleg! :DDD Holnap megcsinálom!!! -
#898 ideje lassan frissíteni a fejlécet Kimis-Ferraris képekkel :) mondjuk innen: www.forzaferrari.gportal.hu :) -
#897 hát ja remélem igazad lesz és nem vonul visza.
Igaz csak annyit mondot, hogy a Ferraritol vonul vissza és közbe még hosszabithat szerzödést is 35-éves koráig is.
-
Djemba #896 2009-december 31-én lejár a szerződése és 30 éves lesz Kimi és addig tuti nyer vb címet de mért vonulna vissza??? tuti fog vagy 35 éves koráig versenyezni öröm nézni őt és én a helyében minnél több győzelmet szeretnék aratni nem befejezni 30 évesen de ő tudja -
ricky #895 Hát most megkapja a lehetőséget, csa élnie kell vele... -
G_ArchAngel #894 3 év alatt 2 VB--t szerez, akkor nem fog visszavonulni, ha az elsőbe szerez, majd 2 év mélyrepülés, akkor igaza van... -
ricky #893 ehh, a visszavonuláson gondolkodik -
#892 Boldog születés napot Kimi
ja remélem jövöre tényleg nem csak a szülinapját kell ünnepelni
-
Indigo #891 Egy év múlva ilyenkor nemcsak a szülinapját, hanem a világbajnokságát is ünnepelni fogja! -
ricky #890 Happy Birthday!!! :) -
ricky #889 Holnap lesz Kimi szülinapja!!!! -
#888 Räikkönen egy győzelemmel búcsúzna
A McLaren-Mercedesnek már csak egy futama maradt arra, hogy megtörje a nyeretlen szériát. Amennyiben a csapat nem tud győzni Brazíliában, egy tízéves sorozat szakad meg. Utoljára 1996-ban fordult elő, hogy egyetlen győzelmet sem szereztek.
A Brazil Nagydíjon lesz utoljára alkalma Kimi Räikkönennek arra, hogy még egy diadalt szerezzen az Ezüstnyilak színeiben. "Mindig drámai futamokat éltem meg Brazíliában. Azt hiszem a pálya vonzza az izgalmas versenyeket. A hangulat mindig remek, és bízom benne, hogy nagyszerű futam lesz."
"Számos lehetőség van az előzésre, de az első kanyar a legizgalmasabb. Felnézel a dombra, majd az egyenesben a szélárnyékból kibújva a balos kanyarban előzöl." – nyilatkozta a finn pilóta, aki jövőre a Ferrarinál folytatja pályafutását.
"Ez lesz az utolsó futamom a McLaren-Mercedes színeiben. Természetesen egy picit szomorkodom, hogy elhagyom a csapatomat. Nagyszerű versenyeink voltak, és fantasztikus lenne, ha egy győzelemmel búcsúzhatnék. Kemény lesz, de mindent elkövetek annak érdekében, hogy ezt megvalósítsam."
-
#887 Egy jó kis "Ki-Mit-Tud?" lesz majd jövőre... -
ricky #886 Na ja... Majd most kiderül mit tud a ferrarri :) -
#885 Jövőre sztme kimi 65-70 % h bajnok lesz, az 1ik legjobb versenyző schumival van kb. egy szinten talán, csak xar az autója, tavaly bajnok lett volna ha jó a kocsi.Ha egy schumi kocsit kap akkr nem állítja meg semmi :) -
#884 Mióta nézem a f1-et,én is McLarenes vagyok,de szvsz sajnos már a futamgyőzelemben sem lehet bízni,az utolsó futamon sem nekik fogják először lengetni a kockás zászlót..
Ezzel a kocsival már a pontszerző helynek is örülni lehet és kell is..Jövőre mit alkotnak,majd meglátjuk,ha ilyen széria lesz,mint az idei,akkor mondhatjuk azt,hogy Alo rossz vásárt csinált(rossz lóra tett)...Kimi pedig egy olyan csapathoz kerül,amely megbízhatóbban tud versenyeken részt venni,ahol profi gárdával,géppel dolgozhat,és majd bizonyíthat a kétkedőknek.. -
ricky #883 jah, az tényleg jó lenne (de sajnos nem valószínű :( ) -
#882 ja de jo lenne ha még az éven tudna nyerni a mclarenel -
G_ArchAngel #881 sokan vagyunk így ezzel... -
Indigo #880 Mivel Kimi Ferraris lesz, most én is kibékültem velük
De a McLaren Team-nek továbbra is szurkolok (kivéve nyalonzót) -
ricky #879 Én mindig is McLarenes voltam, de most valahogy egyre jobban kibékültem a ferrarrival...
(Visszajött a logó! :)) -
nirdo #878 Kiváncsi leszek Kimire jövőre. 11 éve vagyok Schumis, úgyhogy nem csoda az érdeklődésem. -
ricky #877 ellopták! :) -
#876 holabanner? :O
ittalinkje:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_03/kimi.jpg -
joshyba #875 Linkek:
http://knuttz.net/hosted_pages/Kimi-s-Bike-20060823
http://www.vezess.hu/forma1/raikkonen_ajandekot_kapott/8486
-
Indigo #874 Típusát sajnos nem tudom. Katt a galériámra, ott van róla néhány kép. -
Lipi1980 #873 Megtudná nekem mondani valaki, hogy milyen motorja van Kimi-nek? A vasárnapi F1 magazinban láttam, hogy a verseny után avval hagyta el a helyszínt...
Esetleg pontos típus? Esetleg kép? Esetleg linkek...
Köszike... -
#872 Jó voltál Kimi