1071
-
#429 Kiváncsi vagyok te mikor kapod a büntipontot. Én azért kaptam mert ide is és a Kimi topicba is belinkeltem a hírt. Erről a szabályrol nem tudtam mind1 az ember holtáig tanul! -
#428 "Nagyon megbízható forrás"
A Bild után viszont már a jóval szavahihetőbb Sport Bild is foglalkozik a sztorival
Nekem itt bűzlik az egész ... -
#427 f1orma1 topicba már leirtam de akkor ideis:
Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:
A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen előszerződést kötött az olasz istállóval.
A Ferrari szóvivője, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendő kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövő évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzőnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendőre."
Räikkönen szerződése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerű kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.
"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendőn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttműködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzővel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis. -
#426 én is remélem, ne most menjen má mikor minden kezd összejönni -
#425 Remélem csak kacsa! -
#424 vvvááááá!! a vad alkesz! :))) -
#423 -
#422 -
#421 [URL=http://pikseli.ath.cx/pub/kimi.mpeg]Kimi "kicsit" bevan állva:D:D:D::D:D [/URL] -
#420 Ja most kapot szépen az arcába. Kár hogy a ruhájába nem locsoltak jó sok pezsgőt. Úgy mint anno. -
#419 ez a képmegható:)nagyban nincs? -
#418 DEMÉG HOGY:D a pódiumon végig nevetett:D jameg a pezsgőre hogy rácuppant ha a többiek nemezdik el locsolni azott helybe lehuzza az egészet::d: -
#417 év végén is mosolyogni ofg :)
remélem -
#416 Történelmi pillanat: Kimi mosolyog:
-
#415 szép volt Kimi igaz ne mláttam a versenyt mert focizni voltam...
-
ricky #414 -
ricky #413 Ebből is láccik, h jobb a McLaren. A Merci mindig szerzett idén pontot (kivéve Indianapolis, de hát az...), míg a Renault kétszer egy pontot se ért el. -
#412 Az utóbbi jópár évben nem volt olyan, hogy nem az egyéni vb cím nyertes csapata nyerte volna a konstruktőri vb címet, jól emlékszem ?
A csapat vb címe legalább olyan nagy jelentőségű, mint az egyéni cím, ugyanis az következik belőle, hogy a csapat mindkét pilótája pontszerzőképes, és stabil az autó, annak ellenére, hogy sok-sok hibával küszködtek az évad első felében, mégis - ha Monteiro-nak és társainak nem lesz még 1-2 szava - nagyon esélyesek a csapat vb címre, 9 pont = semmi, egy versenyen simán behozható .
-
#411 Azért megijedtem mikor 10-12 körrel a vége előtt Kimi autójából kicsapott az a kék füst. De nem baj, így is nyert, csak már megint elúszott a kettős győzelem, hála Monteironak.
A konstruktőri szerintem is meg lehet, de az egyénire nincs sok esély. Sajnos. -
#410 kösz. bár bizakodom, de szerintem reális sansz már csak erre van. -
#409 130 - 121 a Renault-nak . -
#408 kevés de ez a minimum. amúgy hogy áll a konstruktőri verseny? már nem sok lehet a hátrány -
ricky #407 6*4=24 az is kevés lenne :( -
#406 Montoyáért megint kár, kellene a dobogóra Alonso elé, hogy 4 pontok legyenek pluszban, dehát nem és nem.
amúgy a kosztól eltekintve rohadt jó ez a pálya! -
#405 Kimi a legnagyobb!! -
ricky #404 a konstruktőri győzele szerintem tuti a McLarené lesz, remélem az egyéni is... Majd meglátjuk -
#403 Monteiro
Kimi (ismét) szépet ment, Paliknak nagyon igaza volt abban, hogy ez a fiú verhetetlen idén, ha az autó is bírja ... -
#401 Na ez szép volt amúgy montoyat még az ágis húzza:( főleg ez a faszkalap az ágszerepében! -
ricky #400 De szépen előzte meg a két reanult-t. Remélem, végig bírja... -
#399 :DDDDDDDDDDD
jaja megint szakadjon le neki az első vezetőszárnya -
#398 elég ha csak tudja hogy monty mögötte jön...:)))) -
ricky #397 Remélem Alonso ma is elhibázza a köreit. :) -
#396 na Kimi ma remélem te nyersz nem pedig az a mocsok Alonso -
ricky #395 "A McLaren tesztpilótája, Pedro de la Rosa volt a leggyorsabb a Forma-1-es Török Nagydíj első szabadedzésén. A második helyen vb-címért hajtó csapattársa, Kimi Räikkönen végzett, Fernando Alonso a hetedik, Michael Schumacher a nyolcadik időt autózta. Délutánra javultak az idők, az élen Ricardo Zonta zárt."
:) -
ricky #394 Betenné egy moderátor a bannerbe a kép alá, hogy a McLaren F1 Team fóruma ???
Köszi -
#393 sima fénykép azt rávan rakva valami effekt hatás.. -
#392 ezt így utólag nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, és tulajdonképpen az eredeti kérdés szempontjából is mindegy -
#391 szerintem meg csa olyan hatást csináltak neki ps-el. -
#390 ...viszont így nézve nagyszerűen sikerült, bárki is csinálta -
#389 mert ez festve van, nem fotózva