1071
  • mesor
    Kiváncsi vagyok te mikor kapod a büntipontot. Én azért kaptam mert ide is és a Kimi topicba is belinkeltem a hírt. Erről a szabályrol nem tudtam mind1 az ember holtáig tanul!
  • Tuvok #428
    "Nagyon megbízható forrás"

A Bild után viszont már a jóval szavahihetőbb Sport Bild is foglalkozik a sztorival

Nekem itt bűzlik az egész ...
  • Istencsászár
    f1orma1 topicba már leirtam de akkor ideis:

Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:

A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen előszerződést kötött az olasz istállóval.

A Ferrari szóvivője, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendő kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövő évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzőnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendőre."

Räikkönen szerződése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerű kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.

"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendőn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttműködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzővel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis.
  • fernando torres
    én is remélem, ne most menjen má mikor minden kezd összejönni
  • mesor
    Remélem csak kacsa!
  • ÁjjLe BoBBi
    vvvááááá!! a vad alkesz! :)))
  • mesor
  • Amse
  • Istencsászár
    [URL=http://pikseli.ath.cx/pub/kimi.mpeg]Kimi "kicsit" bevan állva:D:D:D::D:D [/URL]
  • mesor
    Ja most kapot szépen az arcába. Kár hogy a ruhájába nem locsoltak jó sok pezsgőt. Úgy mint anno.
  • Amse
    ez a képmegható:)nagyban nincs?
  • Istencsászár
    DEMÉG HOGY:D a pódiumon végig nevetett:D jameg a pezsgőre hogy rácuppant ha a többiek nemezdik el locsolni azott helybe lehuzza az egészet::d:
  • Sheva
    év végén is mosolyogni ofg :)

remélem
  • Tuvok #416
    Történelmi pillanat: Kimi mosolyog:

• Sheva
    szép volt Kimi igaz ne mláttam a versenyt mert focizni voltam...

• ricky
  • ricky
    Ebből is láccik, h jobb a McLaren. A Merci mindig szerzett idén pontot (kivéve Indianapolis, de hát az...), míg a Renault kétszer egy pontot se ért el.
  • Tuvok #412
    Az utóbbi jópár évben nem volt olyan, hogy nem az egyéni vb cím nyertes csapata nyerte volna a konstruktőri vb címet, jól emlékszem ?
    A csapat vb címe legalább olyan nagy jelentőségű, mint az egyéni cím, ugyanis az következik belőle, hogy a csapat mindkét pilótája pontszerzőképes, és stabil az autó, annak ellenére, hogy sok-sok hibával küszködtek az évad első felében, mégis - ha Monteiro-nak és társainak nem lesz még 1-2 szava - nagyon esélyesek a csapat vb címre, 9 pont = semmi, egy versenyen simán behozható .

• Taylor
    Azért megijedtem mikor 10-12 körrel a vége előtt Kimi autójából kicsapott az a kék füst. De nem baj, így is nyert, csak már megint elúszott a kettős győzelem, hála Monteironak.
    A konstruktőri szerintem is meg lehet, de az egyénire nincs sok esély. Sajnos.
  • robotnyk
    kösz. bár bizakodom, de szerintem reális sansz már csak erre van.
  • Tuvok #409
    130 - 121 a Renault-nak .
  • robotnyk
    kevés de ez a minimum. amúgy hogy áll a konstruktőri verseny? már nem sok lehet a hátrány
  • ricky
    6*4=24 az is kevés lenne :(
  • robotnyk
    Montoyáért megint kár, kellene a dobogóra Alonso elé, hogy 4 pontok legyenek pluszban, dehát nem és nem.
    amúgy a kosztól eltekintve rohadt jó ez a pálya!
  • NuCLEARScoRp
    Kimi a legnagyobb!!
  • ricky
    a konstruktőri győzele szerintem tuti a McLarené lesz, remélem az egyéni is... Majd meglátjuk
  • Tuvok #403
    Monteiro

Kimi (ismét) szépet ment, Paliknak nagyon igaza volt abban, hogy ez a fiú verhetetlen idén, ha az autó is bírja ...
  • Skynet85
    Na ez szép volt amúgy montoyat még az ágis húzza:( főleg ez a faszkalap az ágszerepében!
  • ricky
    De szépen előzte meg a két reanult-t. Remélem, végig bírja...
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDD

jaja megint szakadjon le neki az első vezetőszárnya
  • ÁjjLe BoBBi
    elég ha csak tudja hogy monty mögötte jön...:))))
  • ricky
    Remélem Alonso ma is elhibázza a köreit. :)
  • Sheva
    na Kimi ma remélem te nyersz nem pedig az a mocsok Alonso
  • ricky
    "A McLaren tesztpilótája, Pedro de la Rosa volt a leggyorsabb a Forma-1-es Török Nagydíj első szabadedzésén. A második helyen vb-címért hajtó csapattársa, Kimi Räikkönen végzett, Fernando Alonso a hetedik, Michael Schumacher a nyolcadik időt autózta. Délutánra javultak az idők, az élen Ricardo Zonta zárt."

:)
  • ricky
    Betenné egy moderátor a bannerbe a kép alá, hogy a McLaren F1 Team fóruma ???

Köszi
  • Istencsászár
    sima fénykép azt rávan rakva valami effekt hatás..
  • Laffite
    ezt így utólag nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, és tulajdonképpen az eredeti kérdés szempontjából is mindegy
  • Amse
    szerintem meg csa olyan hatást csináltak neki ps-el.
  • Laffite
    ...viszont így nézve nagyszerűen sikerült, bárki is csinálta
  • Laffite
    mert ez festve van, nem fotózva